NOPSTRIM Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Να ρωτήσω κάτι; Θα πάρω μέσα στην εβδομάδα, 40" οθόνη συγκεκριμένα, την Sony Bravia KDL-40W4000 (Είναι καλή; η με τα ίδια λεφτά βρίσκω καλύτερη και θα πάρω και το Sony PlayStation 3 για Blu-Ray, αλλά και όχι μόνο! Το θέμα είναι, έχω βρει αυτήν την προσφορά από Plaisio, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει γιατί έχω ακούσει ότι η έκδοση με τα 80GB είναι προβληματική...
popdex Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Να ρωτήσω κάτι;Θα πάρω μέσα στην εβδομάδα, 40" οθόνη συγκεκριμένα, την Sony Bravia KDL-40W4000 (Είναι καλή; η με τα ίδια λεφτά βρίσκω καλύτερη και θα πάρω και το Sony PlayStation 3 για Blu-Ray, αλλά και όχι μόνο! Το θέμα είναι, έχω βρει αυτήν την προσφορά από Plaisio, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει γιατί έχω ακούσει ότι η έκδοση με τα 80GB είναι προβληματική... Είσαι λίγο εκτός θέματος ή μου φαίνεται; Πότε πρόλαβες και άκουσες ότι η έκδοση των 80GB που κυκλοφόρησε μόλις εχθές είναι προβληματική;
G_Zisis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μόλις χθες; Αφού η ανακοίνωση δεν λέει για 27 Αυγούστου; Το θέμα είναι, έχω βρει αυτήν την προσφορά από Plaisio, αλλά δεν ξέρω αν αξίζει γιατί έχω ακούσει ότι η έκδοση με τα 80GB είναι προβληματική... Όντως πού άκουσες ότι είναι προβληματική αυτήν η έκδοση αφού δεν έχει κυκλοφορήσει; http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270028ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ!!! Μα τι έγινε;Μάλωσε με τον Billάκο ο Apokleiros;
Belmont Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Μα τι έγινε;Μάλωσε με τον Billάκο ο Apokleiros; Μάλλον προσπαθεί να μαζέψει λεφτά για PS3.
NOPSTRIM Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ένα παιδί μου είχε πει ότι έβγαλε την έκδοση 80GB που υποστήριζε κάτι παραπάνω, αλλά βγήκε προβληματική και μετά βγάλανε την 40GB... Τεσπα προφανώς, παραπληροφόρηση!
Apokleiros Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 QUOTE=Belmont;2285735]Μάλλον προσπαθεί να μαζέψει λεφτά για PS3. Ακου εκει να παρω ps3! Αυτο ειναι που λεμε, ουτε νεκρος!:lol: Εδω εκανα αμαν να την ξεφορτωθω την τοστιερα. Απλα 360 πηρα ενα καινουριο και το παλιο δεν το χρειαζομαι...
polakis21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ρε παιδιά δεν βαρεθήκατε τα ίδια και τα ίδια? Ότι γουστάρει ο καθένας αγοράζει και παίζει. Μάτια έχουμε και βλέπουμε...
klainmaingr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Οχι ρε γμτ, τελειώσαν οι διακοπές... :lol::lol: Πόσο δίκιο έχεις... Καλά καθόταν εκει κάτω θαμένο :|
giorgos147 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 έλεος ρε παιδιά !!! έλεος πια τι πρόβλημα έχετε?αφήστε το παιδί να πάρει οτι θέλει και μη του τι χαλάτε!αυτό που κάνετε το θεωρώ μαλακί@!δηλαδη το έχετε π@ραχέσει εμένα προσωπικά μου έχετε κάνει τα νεύρα ζ@ρτιέρες
kabamaru21 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 το ps3 την εχει μεγαλυτερη απο το xbox! αντε και καλο χειμωνα!
Belmont Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 έλεος ρε παιδιά !!! έλεος πιατι πρόβλημα έχετε?αφήστε το παιδί να πάρει οτι θέλει και μη του τι χαλάτε!αυτό που κάνετε το θεωρώ μαλακί@!δηλαδη το έχετε π@ραχέσει εμένα προσωπικά μου έχετε κάνει τα νεύρα ζ@ρτιέρες Κάτσε ρε Γιώργο, εμείς του τη χαλάμε τώρα? Όταν αυτός το παραχέζει και κάνει τα δικά μας νεύρα ζαρτιέρες είναι καλά? Μάλλον δεν έχεις προβλημα τότε... Και στο κάτω κάτω εσύ τι είσαι? Δικηγόρος του? Αν όχι, απλά μη διαβάζεις το thread!
G_Zisis Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Ακου εκει να παρω ps3! Αυτο ειναι που λεμε, ουτε νεκρος!:lol: Εδω εκανα αμαν να την ξεφορτωθω την τοστιερα.Απλα 360 πηρα ενα καινουριο και το παλιο δεν το χρειαζομαι... Δικαιολογίες...Μην ντρέπεσαι να πεις την αλήθεια... έλεος ρε παιδιά !!! έλεος πιατι πρόβλημα έχετε?αφήστε το παιδί να πάρει οτι θέλει και μη του τι χαλάτε!αυτό που κάνετε το θεωρώ μαλακί@!δηλαδη το έχετε π@ραχέσει εμένα προσωπικά μου έχετε κάνει τα νεύρα ζ@ρτιέρες Από αυτά που λες ή έχεις διαβάσει μόνο τις δύο τελευταίες σελίδες του thread ή είσαι Apokleiros fanboy.
Belmont Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2008 Απλα 360 πηρα ενα καινουριο και το παλιο δεν το χρειαζομαι... Γιατί? Αφού το παλιό σου ήταν φλασαρισμένο, αμπανάριστο και με 60 παιχνίδια (κόπιες εννοείται). Από περιέργια ρωτάω για να μάθουμε αν είναι όντως ασφαλές να την αγοράσουμε ρε αδερφέ!
giorgos147 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2008 Από αυτά που λες ή έχεις διαβάσει μόνο τις δύο τελευταίες σελίδες του thread ή είσαι Apokleiros fanboy. ναι...είχα καιρο να παρακολουθήσω τις συζητήσεις σας....πάντως αυτό το Apokleiros fanboy ΠΑΡΤΟ ΠΙΣΩ απλά με ενοχλεί αυτό που κάνετε.... αυτά!τι άλλα?η οικογένεια καλά?
Προτεινόμενες αναρτήσεις