gherudos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Μήπως γιατί είναι πιο αξιόπιστα;Ανατριχιάζω και μόνο στην σκέψη να έχω στην κατοχή μου καφετέρια με (ας πούμε) 10 xbox360 να παίζουν όλη μέρα... Φοβάσαι μην λιώσουν οι πάγοι στους πόλους της Γης από την υπερθέρμανση των 10 ΧΒΟΧ 360?
alou Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Γιατί σύντομα θα αποτελούν παρελθόν τι θα αλλάξει? Θάπρεπε να το διευκρινίσω αλλά πάλι αυτό είναι άλλη κουβέντα, όταν οι επιλογές περιλαμβάνουν μια ντουζίνα eshop που έχουν τα ίδια πράγματα στη μισή τιμή, και όλοι συνειδητοποιήσουν τι επιλογές υπάρχουν, δεν θα υπάρχουν περιθώρια για ότι νάναι τιμές.
koulouri Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Φοβάσαι μην λιώσουν οι πάγοι στους πόλους της Γης από την υπερθέρμανση των 10 ΧΒΟΧ 360? LOL Εγω δεν ειμαι κατοχος ουτε xbox360 ουτε PS3 αλλα θα προτιμουσα 1 παιχνιδομηχανη που να παιζω γαματα αλλα να υπαρχει περιπτωση επειδη ανεβαζει θερμοκρασια να καιγεται ( εντα3υ εννοω οταν ειναι μεσα στην εγγυηση ) παρα να παιζω τα παιχνιδια με frames λες και εχω καναν υπολογιστη Pentium ( δηλαδη αξιοπιστο αλλα στα παιχνιδια να μην τραβαει..) εξαλου παιχνιδομηχανη ειναι πως γινεται να μην τρεχει καλα τα games?
Exoskeletor Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 γιατι ποια τα παιζει με frames τοσο χαλια? βλεπω αποδιδει το trollarisma
modecris Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2008 Φοβάσαι μην λιώσουν οι πάγοι στους πόλους της Γης από την υπερθέρμανση των 10 ΧΒΟΧ 360? lol,μ`αρέσει ο τρόπος που σκέφτεσαι αλλά δεν είναι αυτό.
Narayan Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ελπίζω μέχρι το 2016 που θα κλείσει το 10 year life cycle του PS3 οι developers να έχουν βρει τρόπο να χρησιμοποιήσουν το υπόλοιπο 60-70% της "ισχύος του Cell" Ακόμα κι αν είναι ακριβές αυτό που δήλωσαν, αυτό που δεν μας είπε η Naughty Dog είναι πόσο της % της GPU χρησιμοποίησαν... διότι και στο PC ως γνωστόν τα DX10 παιχνίδια εξαρτόνται περισσότερο από μία καλή κάρτα γραφικών παρά από μία αύξηση στη συχνότητα της CPU. Ας μην ξεχνάμε εξάλλου πως το PS3 θα κυκλοφορούσε αρχικά μόνο με τον Cell και αφού είδαν οι first party developers πως οι δυνατότητες δεν είναι οι καλύτερες δυνατές, μπήκε στο παιχνίδι και η GeForce 7 series. Αυτό μπορεί να μην σημαίνει τίποτα στην περίπτωση του Uncharted, μπορεί όμως να σημαίνει και πολλά. (όποιος ενδιαφέρεται μπορώ να το αναλύσω καλύτερα το τελευταίο).
OldSchool.Gamer Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Όταν θα δούμε το επόμενο παιχνίδι της Naughty Dog θα δούμε αν αυτά που λένε είναι μπαρούφες ή όχι... Συμφωνείτε? EDIT: Καλύτερα παιχνίδια πάντως δε σημαίνει καλύτερα γραφικά... Μπορεί ο cpu γενικότερα να κάνει πολύ δουλειά για να γίνει καλύτερο ένα παιχνίδι. Και δε μιλάω για visuals... Για τα γραφικά θέλουμε δε θέλουμε σχολούμαστε με 2 κάρτες "αρχαίες" αν δούμε πόσο έχει προχωρήσει η τεχνολογία...
popdex Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Ακόμα κι αν είναι ακριβές αυτό που δήλωσαν, αυτό που δεν μας είπε η Naughty Dog είναι πόσο της % της GPU χρησιμοποίησαν... διότι και στο PC ως γνωστόν τα DX10 παιχνίδια εξαρτόνται περισσότερο από μία καλή κάρτα γραφικών παρά από μία αύξηση στη συχνότητα της CPU. Οι κονσόλες ως γνωστόν δεν είναι PC όμως. Αυτές οι συζητήσεις για το hardware των παιχνδομηχανών δεν καταλήγουν ποτέ και πουθενά γιατί οι μόνοι που μπορούν να μιλήσουν με γνώση για το θέμα είναι όσοι έχουν δουλέψει με αυτές και κανείς άλλος. Αυτό που έχει ειπωθεί επανειλλημένως για τον Cell είναι ότι μπορεί να αναλάβει παραδοσιακά GPU tasks ελαφραινοντας έτσι το φόρτο της RSX. Από εκεί και πέρα εμείς μονο εκ του αποτελέσματος μπορούμε να κρίνουμε.
lup0 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Αυτός ο CELL είναι πραγματικά πανίσχυρος! Λέτε να τον δούμε σε καμιά superhero ταινία του χρόνου; Π.χ Cell Strikes Back : Attack of the GPU Clones ή κάτι τέτοιο;
darklordvader77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 μπορει μπορει κ να το δουμε.. αυτο που δν θα σταματησουμε να βλεπουμε ειναι τα 360 να καιγονται όχι λογω υπερθερμανσης, αλλα επειδη ξεχνανε οι χρηστες του το Troll Mode ολο το χρονο ανοιχτο. σοβαρα, τρωει πολυ πιο πολλα resources απ οτι το Folding..
i_Falcon Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Προσωπικά προτιμώ το X-Box 360 το οποίο έχω κι όλας, 1ων: Είναι πολύ ποιό κοντά σε παιχνιδομηχανή πάρα σε Media Player όπως το PS3. 2ων: Έχει καλύτερα γραφικά από το PS3. 3ων: Μοναδική εμπειρεία Live. 4ων: Πολύ φθηνα παιχνίδια από 10 ευρώ. 5ων: Πάρα πολύ καλό Service Microsoft. Αρνητικά κονσόλας: 1ων: Υπερθερμένετε εύκολα. 2ων: Απουσία Blu-Ray που είναι εντελώς άχρηστο προς το παρών για Gaming. Συμφωνώ ότι θα χρειαστεί να αλλάξουμε το X-Box 360 λίγο ποιό πριν από το PS3, αλλά αξίζει με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει στο παρών. Όταν θα έχει έτοιμη την επόμενη κονσόλα η Microsoft (πλέον πιό έμπειρη) η Sony θα γονατίσει στην κυριολεξία.
anamenos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Προσωπικά προτιμώ το X-Box 360 το οποίο έχω κι όλας,1ων: Είναι πολύ ποιό κοντά σε παιχνιδομηχανή πάρα σε Media Player όπως το PS3. 2ων: Έχει καλύτερα γραφικά από το PS3. 3ων: Μοναδική εμπειρεία Live. 4ων: Πολύ φθηνα παιχνίδια από 10 ευρώ. 5ων: Πάρα πολύ καλό Service Microsoft. Αρνητικά κονσόλας: 1ων: Υπερθερμένετε εύκολα. 2ων: Απουσία Blu-Ray που είναι εντελώς άχρηστο προς το παρών για Gaming. Συμφωνώ ότι θα χρειαστεί να αλλάξουμε το X-Box 360 λίγο ποιό πριν από το PS3, αλλά αξίζει με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει στο παρών. Όταν θα έχει έτοιμη την επόμενη κονσόλα η Microsoft (πλέον πιό έμπειρη) η Sony θα γονατίσει στην κυριολεξία. Πιστεύω η MS θα δώσει υποστήριξη 1-2 χρόνια στο 360 μετά την κυκλοφορία του νέου XBOX, αν και πιστεύω μπορεί να βγει ο Petran να με διαψέψει. Νομίζω θα είναι η ποιο λογική λύση γιατί τότε το 360 θα είναι καθαρά κερδοφόρο και θα καλύπτει και τις ζημιές την καινούργιας κονσόλας...
darklordvader77 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2008 1ων: Είναι πολύ ποιό κοντά σε παιχνιδομηχανή πάρα σε Media Player όπως το PS3. Ποιο κοντα σε υπολογιστη ειναι, αν πάρω παράδειγμα απο το Hardware και τα παιχνιδια που υπαρχουν (τα περισσότερα) σε υπολογιστη.. 2ων: Έχει καλύτερα γραφικά από το PS3. Ναι, εχει 3% καλυτερα γραφικα.. (μα ναι φαινεται! ψωματα να πω?) παμε παρακατω.. 3ων: Μοναδική εμπειρεία Live. Συμφωνω κ επαυξάνω, αξιζει! (κ εξυπνο που το χε αναπτυξει απο το πρωτο x-box) 4ων: Πολύ φθηνα παιχνίδια από 10 ευρώ. Πολυ φθηνα πειρατικα παιχνιδια-κόπιες ναι! γιατι τα αυθεντικα κ των δυο κονσολών στις ιδιες τιμες ειναι.. Συμφωνώ ότι θα χρειαστεί να αλλάξουμε το X-Box 360 λίγο ποιό πριν από το PS3, αλλά αξίζει με αυτά τα χαρακτηριστικά που έχει στο παρών. Όταν θα έχει έτοιμη την επόμενη κονσόλα η Microsoft (πλέον πιό έμπειρη) η Sony θα γονατίσει στην κυριολεξία. ρε παιδες, το θεμα δεν ειναι να γονατισει στην κυριολεξια καμια microsoft και καμια sony.. να βγαλουν κατι επαναστατικο κ οχι φουμαρα με το σταγονόμετρο.. που να δειξει το επομενο βημα στο gaming! Το βημα αυτο εχει καταντησει να το ζουμε ανα 2 ή 3 γενιές κονσολών..
kabamaru21 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=270028 ΠΕΣΑΝΕ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΑ!!!
cortaN@ Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2008 Δεν εχω διαβασει σχεδον κανενα post παλαιοτερα σε αυτο το topic..Απλα εχω 1 απορεια.. Πως γινεται σε ολες τις καφετεριες που εχουν και PS3 για να παιζεις PRO2008 OΛΑ τα ps3 να σερνονται ( τουλαχιστον στο pro2008 ) και ενω στο xbox360 τρεχει ανετα και ειναι πιο φθηνο να παιρνουν ps3.. Plz καποιος που ξερει ας μου απαντησει.. Στην Πάτρα γνωστό cafe χρησιμοποιεί 360 για Pes2008..
Προτεινόμενες αναρτήσεις