Freakster Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ιδεα για νεο τοπικ, ps3 trolls εναντίον 360 trolls, ποιος έχει τα μεγαλύτερα
gherudos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 ΚΑΘΕ φορά μετά από ένα dashboard update του ΧΒΟΧ γεμίζουν τα sites με παράπονα από άτομα που τους έμεινε το ΧΒΟΧ στο χέρι...επειδή προσωπικά δεν ξέρω κανέναν γνωστό μου να το έπαθε, τότε σύμφωνα με την λογική κάποιων εδώ μέσα υποθέτω ότι ευθύνονται PS fanboys, που με τα σχόλια τους δημιουργούν εντυπώσεις...έλεος δλδ, σε λίγο θα ακούσουμε ότι και με κάθε ΧΒΟΧ, η MS δίνει δώρο δωρεάν χρόνο ομιλίας για να καλέσουμε το support της SONY...όπως ανέφερε κάποιος πιο πάνω πολύ σωστά, δεν είναι χαζοί στην SONY ώστε να μετράνε το κάθε τηλεφώνημα χωρίς να έχουν έστω ένα S/N δεν είναι τόσο άτοπο να δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα με τα firmwares...γιατί άλλωστε απέσειραν στην SONY αμέσως το 2.40 λίγο μετά την κυκλοφορία του????εμένα γνωστός μου χρειάστηκε μετά από αυτό να κάνει format τον δίσκο...ας σταματήσουμε να βλέπουμε συνωμοσίες παντού Θέλεις να μάθεις γιατί απέσυραν το 2.40 firmware αμέσως;Ε λοιπόν θα σου πω αν και δεν πρέπει γιατί θα γίνει ψιλοπανικός.Όσοι ξέρουν να χρησιμοποιήσουν το PS3 proxy exploit μπορούν να κατεβάσουν όλα τα PSN games χωρίς να πληρώσουν μια και να τα παίξουν.Μολις τα κάνουν install μέσω proxy και F@H και τους εμφανίσει copyright error απλά τρέξτε ένα παιχνίδι σε Bluray και μόλις ξεκινήστε πατήστε το Home button(in game xmb)και επιλέξτε το παιχνίδι που κατεβάσατε και θα σας τρέξει. Μη με γεμίσετε με PM σχετικά με τη μέθοδο οδηγίες υπάρχουν στο PSPGR από παλιά,όσοι είστε στην 2.41 έκδοση και πάνω ξεχάστε το.Επίσης αν σας κάνουν κανένα ΒΑΝ από το PSN ην απορρήσετε
popdex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ρε άνθρωποι! Σκεφτείτε λίγο. Ούτε ο γιος του Bill Gates δε θα έμπαινε στον κόπο να πάρει το service της Sony για να πει ψέματα.Τι είναι αυτά που κάθεστε και πιστεύετε τώρα; Δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι... Είπε ένα SonyFanboy την εξυπνάδα του για να καλύψει το ελαττωματικά PS3 και το δέσαμε κόμπο... Αυτά είναι βλακείες όντως, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα προβλήματα δεν μεγαλοποιούνται στα διάφορα φόρα. Είναι πανεύκολο για κάθε site/blog να πάρει χιλιάδες hits γράφοντας έναν πιασάρικο τίτλο και ανεβάζοντάς το άρθρο στο N4G. Από εκεί και πέρα τη δουλειά την αναλαμβάνουν τα fanboys της κάθε πλευράς... Και μη μου πείτε ότι δεν έχουν λυσσάξει τα πιο ακραία 360 fanboys να βρουν μια απάντηση για το RRoD γιατί αυτό "φωνάζει" από χιλιόμετρα.
anamenos Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αυτά είναι βλακείες όντως, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα προβλήματα δεν μεγαλοποιούνται στα διάφορα φόρα. Είναι πανεύκολο για κάθε site/blog να πάρει χιλιάδες hits γράφοντας έναν πιασάρικο τίτλο και ανεβάζοντάς το άρθρο στο N4G. Από εκεί και πέρα τη δουλειά την αναλαμβάνουν τα fanboys της κάθε πλευράς... Και μη μου πείτε ότι δεν έχουν λυσσάξει τα πιο ακραία 360 fanboys να βρουν μια απάντηση για το RRoD γιατί αυτό "φωνάζει" από χιλιόμετρα. αυτό είναι αλήθεια αλλά και από την άλλη πλευρά οι "υπέρμαχοι" το βρίσκουν πάντοτε για δικαιολογία για να στηρίξουν τη δικιά τους κονσόλα και να αποτρέψουν νέους πελάτες να αγοράσουν το XBOX360...
Narayan Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 αυτό είναι αλήθεια αλλά και από την άλλη πλευρά οι "υπέρμαχοι" το βρίσκουν πάντοτε για δικαιολογία για να στηρίξουν τη δικιά τους κονσόλα και να αποτρέψουν νέους πελάτες να αγοράσουν το XBOX360... Εδώ που τα λέμε δεν έχουν κι άλλο επιχείρημα... και ούτως ή άλλως με το που κυκλοφορήσει το jasper ούτε αυτό θα ισχύει.
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Deja vu.... Όπως και να'χει.. Αν φλασαριστεί το liteon και πέσει κ λίγο ακόμα η τιμή, το 360 παίζει άνετα μόνο του.. (για μένα τουλάχιστον) 150 ευρώ και να έχω "αντίγραφα ασφαλείας" και 10δες ΑΑΑ τίτλους.. δεν με χάλασε... και τώρα τα έχω δλδ.. αλλα φοβάμαι τρομερά πολύ το rrod.. (ιδιαίτερα το καλοκαίρι) γιατί όταν το είχα πάρει είχα σκάσει >400euro
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Αυτά είναι βλακείες όντως, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι τα προβλήματα δεν μεγαλοποιούνται στα διάφορα φόρα. Είναι πανεύκολο για κάθε site/blog να πάρει χιλιάδες hits γράφοντας έναν πιασάρικο τίτλο και ανεβάζοντάς το άρθρο στο N4G. Από εκεί και πέρα τη δουλειά την αναλαμβάνουν τα fanboys της κάθε πλευράς... Και μη μου πείτε ότι δεν έχουν λυσσάξει τα πιο ακραία 360 fanboys να βρουν μια απάντηση για το RRoD γιατί αυτό "φωνάζει" από χιλιόμετρα. Μα η λύση των rrod έχει βρεθεί και είναι αυτή(Βλέπε εικόνες παρακάτω). Εκτός λοιπόν ότι στις νέες κονσόλες με μητρική falcon & jasper έχει πέσει τρομερά το failure rate από το 30% που ήτανε στις πρώτες κονσόλες αν βάλετε και το διπλό ανεμηστηράκι που σας λέω έχετε λύση το πιθανό πρόβλημα rrod με κόστος βέβαια τον θόρυβο που κάνουν αυτά τα ανεμηρτήρια
alexzzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Γιατί ΠΑΝΤΑ? πρέπει να έχουν ledάκια; :\ Έλα ντε... ;;; βάλτου και ένα αυτοκόλλητο "εγώ για όλους, για μένα κανένας" με 2 σακιά πατάτες να γίνει 100% αθίγγανο
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Γυμνές γκόμενες πάνω στο drive.. Χάντρες και χαιμαλιά στο τροφοδοτικό και μπάοκ μια ζωή... offtopic: σου έχω πεί πόσο λατρεύω τους αμμόλοφους ε;
alexzzz Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 offtopic: σου έχω πεί πόσο λατρεύω τους αμμόλοφους ε; Μόνο 3-4 φορές... μόνο για την φυσική ομορφιά όμως;;; Μην κρύβετε και τίποτα άλλο;;;
klainmaingr Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Ναι τον ελεύθερο μου χρόνο σκάβω στα βουνά για λίρες και συντηρώ και τα δύο νόθα παιδιά μου στη μεσορόπη και την ελευθερούπολη (+διακινώ γυναίκες και ναρκωτικά για χόμπυ) Απώτερος σκοπός μου είναι να ανοίξω το "καρπούζι" και να χτυπήσω την τοπική αγορά.. Οντοπικ: Ζήτω εμείς, κάτω εσείς!
popdex Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μα η λύση των rrod έχει βρεθεί και είναι αυτή(Βλέπε εικόνες παρακάτω).Εκτός λοιπόν ότι στις νέες κονσόλες με μητρική falcon & jasper έχει πέσει τρομερά το failure rate από το 30% που ήτανε στις πρώτες κονσόλες αν βάλετε και το διπλό ανεμηστηράκι που σας λέω έχετε λύση το πιθανό πρόβλημα rrod με κόστος βέβαια τον θόρυβο που κάνουν αυτά τα ανεμηρτήρια Η λύση που δίνεις δεν αφορά το μέσο χρήστη. Για τις νέες μητρικές θα πρέπει να περιμένουμε να δούμε τί θα γίνει γιατί 2 χρόνια το ακούμε ότι τα επόμενα μοντέλα "δε σπάνε - δε χαλάνε" και ως τώρα τζίφος. Έχουν ρίξει τη GPU στα 65nm ή όχι ακόμα; Τέλος πάντων, πάλι στο rrod καταλήξαμε και βαριεμαι.
JUST-GAMER Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Στην jasper μητρική ναι είναι και τα δυο(Επεξεργαστής και κάρτα γραφικών) στα 65nm. Κατ' εμέ το μέγα πρόβλημα είναι στην κάρτα γραφικών γιατί εκτός του αναπτύσσει ΤΡΟΜΕΡΕΣ θερμοκρασίες την έχουν και κάτω από το dvd-rom(Ώστε να πάρει και την θερμότητα αυτού) με μια ελεεινή ψήκτρα και περιμένουν να αντέξει τις θερμοκρασίες που αναπτύσσονται(Άνω των 80 βαθμών κελσίου)... Είπαμε αλλά όχι κι έτσι...
atomsk Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 4 Αυγούστου 2008 Μα η λύση των rrod έχει βρεθεί και είναι αυτή(Βλέπε εικόνες παρακάτω).Εκτός λοιπόν ότι στις νέες κονσόλες με μητρική falcon & jasper έχει πέσει τρομερά το failure rate από το 30% που ήτανε στις πρώτες κονσόλες αν βάλετε και το διπλό ανεμηστηράκι που σας λέω έχετε λύση το πιθανό πρόβλημα rrod με κόστος βέβαια τον θόρυβο που κάνουν αυτά τα ανεμηρτήρια ναι η λύση βρέθηκε , να μετατρέψουμε το xbox απο ηλεκτρική σκούπα σε κινητήρα αεροπλάνου. Με την επόμενη μόντα δεν θα μου κάνει εντύπωση αν χρειάζετε βεντούζες για να μείνει στο έδαφος. Δώρο πάντα ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις