Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλα και επειδη καποιος "ειπε κατι σε καποιον και το εγραψε στο blog του" δεν παει να πει οτι ειναι αληθεια , επειδη το "εγραψαν στο internet"

εαν ολα ηταν μελι-γαλα με το 2.40 δεν θα εβγαινε ουτε 2.41 ουτε 2.42

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα κουφαθούμε τελείως εδώ μέσα...

Είπαμε Fanboys, αλλά το να παίρνει ο Xboxάκιας στο σέρβις της Sony πάει πολύ. Πως στο καλό μπορείτε να πιστέψετε τέτοιο πράγμα; ΕΛΕΟΣ!

Δημοσ.
καλα και επειδη καποιος "ειπε κατι σε καποιον και το εγραψε στο blog του" δεν παει να πει οτι ειναι αληθεια , επειδη το "εγραψαν στο internet"

εαν ολα ηταν μελι-γαλα με το 2.40 δεν θα εβγαινε ουτε 2.41 ουτε 2.42

+1

Εντάξει, τα 2.41 & 2.42 μπορεί να έβγαιναν και χωρίς μπρικαρίσματα αλλά σίγουρα δεν θα είχε αποσυρθεί το 2.40.

Πάντως ο θόρυβος που δημιουργήθηκε για τα προβλήματα του 2.40 ήταν όντως κάπως υπερβολικός.

Δημοσ.

Ρε παιδια να βαζουμε και το μυαλο μας να λειτουργει λιγο. Αν μερικα 360 fanboys δημιουργησανε τετοιο προβλημα στην sony τοτε οι υπευθυνοι της πρεπει να σκεφτουν πολυ σοβαρα για το που παει η εταιρεια. Δεν νομιζω να ειναι και τοσο χαζοι. Εχουνε κανει πολλες πατατιες αλλα αυτο παει πολυ

Δημοσ.

φαίνεται ότι τα ΧΒΟΧ fanboys ξανάρχισαν τα τηλέφωνα

http://www.product-reviews.net/2008/08/03/sony-ps3-243-update-needed-to-fix-242-firmware/

και μάλιστα κάποια έχουν αναλάβει τον τομέα των σχολίων κάτω από το άρθρο...μιλάμε για ολοκληρωμένο κύκλωμα τρολαρίσματος

Δημοσ.
φαίνεται ότι τα ΧΒΟΧ fanboys ξανάρχισαν τα τηλέφωνα

http://www.product-reviews.net/2008/08/03/sony-ps3-243-update-needed-to-fix-242-firmware/

και μάλιστα κάποια έχουν αναλάβει τον τομέα των σχολίων κάτω από το άρθρο...μιλάμε για ολοκληρωμένο κύκλωμα τρολαρίσματος

Από εκεί καταλαβαίνεις την κατάντια μερικών ανθρώπων.Έχω τόσους φίλους με PS3 όλοι έκαναν update σε 2.40->2.41->2.42 και κανένας μα κανένας δεν είχε ποτέ πρόβλημα,ούτε καν κάποιος από εδώ μέσα στο insomnia.Νομίζω αυτό τα αποδεικνύει όλα.

Δημοσ.
Από εκεί καταλαβαίνεις την κατάντια μερικών ανθρώπων.Έχω τόσους φίλους με PS3 όλοι έκαναν update σε 2.40->2.41->2.42 και κανένας μα κανένας δεν είχε ποτέ πρόβλημα,ούτε καν κάποιος από εδώ μέσα στο insomnia.Νομίζω αυτό τα αποδεικνύει όλα.

Νομίζω ότι ειρωνεύεται αλλά μπορεί να κάνω και λάθος.

Αυτά που αναφέρονται πάντως δε φαίνεται να έχουν καμία σχέση με πρόβλημα που μπορεί να προέλθει από firmware update, τουλάχιστον το θέμα των disk read errors με τίποτα.

Ωραία φάμπρικα άνοιξε, κάθε φορά που θα έχουμε νέο firmware update αυτά θα γράφονται.

Δημοσ.

Ρε άνθρωποι! Σκεφτείτε λίγο. Ούτε ο γιος του Bill Gates δε θα έμπαινε στον κόπο να πάρει το service της Sony για να πει ψέματα.

Τι είναι αυτά που κάθεστε και πιστεύετε τώρα;

Δεν υπάρχουν τέτοιοι άνθρωποι...

Είπε ένα SonyFanboy την εξυπνάδα του για να καλύψει το ελαττωματικά PS3 και το δέσαμε κόμπο...

Δημοσ.
Ο γιος του Bill έχει ps3. Το κάνει για να την σπάσει στον μπαμπά του...

Παίζει και αυτό. Και για browsing έχει Apple Notebook... :P

Δημοσ.

Ρε παιδιά, γιατί δεν γράφετε ένα βιβλίο με τις θεωρίες συνωμοσίας για να μάθει ο κόσμος; Πάρτε και κανα τηλέφωνο τον Μάικλ Μουρ να σας γυρίσει και ντοκιμαντέρ. Βγάλτε και μπλουζάκια στην τελική...

Δημοσ.

ΚΑΘΕ φορά μετά από ένα dashboard update του ΧΒΟΧ γεμίζουν τα sites με παράπονα από άτομα που τους έμεινε το ΧΒΟΧ στο χέρι...επειδή προσωπικά δεν ξέρω κανέναν γνωστό μου να το έπαθε, τότε σύμφωνα με την λογική κάποιων εδώ μέσα υποθέτω ότι ευθύνονται PS fanboys, που με τα σχόλια τους δημιουργούν εντυπώσεις...έλεος δλδ, σε λίγο θα ακούσουμε ότι και με κάθε ΧΒΟΧ, η MS δίνει δώρο δωρεάν χρόνο ομιλίας για να καλέσουμε το support της SONY...όπως ανέφερε κάποιος πιο πάνω πολύ σωστά, δεν είναι χαζοί στην SONY ώστε να μετράνε το κάθε τηλεφώνημα χωρίς να έχουν έστω ένα S/N

δεν είναι τόσο άτοπο να δημιουργήθηκαν κάποια προβλήματα με τα firmwares...γιατί άλλωστε απέσειραν στην SONY αμέσως το 2.40 λίγο μετά την κυκλοφορία του????εμένα γνωστός μου χρειάστηκε μετά από αυτό να κάνει format τον δίσκο...ας σταματήσουμε να βλέπουμε συνωμοσίες παντού

Δημοσ.

Κοιτάχτε εδώ χάλια:

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3updates&thread.id=6967

Μπήκε κάποιος και ανέφερε πως έχει πρόβλημα μετά το update, ανέφεραν και 1-2 ακόμα πως έχουν κι αυτοί πρόβλημα, και έπεσαν επάνω τους τα PS fanboys να τους πούνε ψεύτες επειδή είχαν χαμηλά post στο forum του PlayStation! Στη δεύτερη σελίδα κάποιος μάλιστα ειρωνεύεται και προτείνει ο παθών να αγοράσει ένα 360 όσο περιμένει τη Sony να επισκευάσει την κονσόλα του, για να δει αν το 360 θα χαλάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή :roll:

Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς χρήστες, πιθανόν να υπάρχει υπαρκτό πρόβλημα με την κονσόλα και το 2.42 update και πάνε να το κουκουλώσουνε οι ίδιοι; Δηλαδή άμα τους χαλάσει η δική τους κονσόλα αύριο που θα βγει κάποιο νέο update τι θα κάνουνε, θα πούνε πως δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν χαλάει τόσο συχνά όσο τα RROD;

Δημοσ.

Για καθίστε ρε παιδιά γιατί κάπου σας έχασα. Τι αρχίσανε και τα sony ps3 να βγάζουν προβλήματα ή είναι ράδιο αρβύλα?

Τέλοςτα νέα του 360 τα μάθατε? Ότι εκτός του ότι γίνανε τα πρώτα βήματα για να φλασαριστή το liteon drive επέρχεται κι άλλη μείωση τιμής σε ΟΛΕΣ τις εκδόσεις του 360 με αποτέλεσμα να φτάσει να είναι ποιο φτηνό ακόμα και από το wii καθότι η arcade έκδοση παίζει να έχει κοντά στα 130 - 150 ευρώ.

Άντε να δω την sony τι θα κάνει μετά κι απ' αυτή τη μείωση τιμών του 360.

Δημοσ.
Κοιτάχτε εδώ χάλια:

http://boardsus.playstation.com/playstation/board/message?board.id=ps3updates&thread.id=6967

Μπήκε κάποιος και ανέφερε πως έχει πρόβλημα μετά το update, ανέφεραν και 1-2 ακόμα πως έχουν κι αυτοί πρόβλημα, και έπεσαν επάνω τους τα PS fanboys να τους πούνε ψεύτες επειδή είχαν χαμηλά post στο forum του PlayStation! Στη δεύτερη σελίδα κάποιος μάλιστα ειρωνεύεται και προτείνει ο παθών να αγοράσει ένα 360 όσο περιμένει τη Sony να επισκευάσει την κονσόλα του, για να δει αν το 360 θα χαλάσει μέχρι εκείνη τη στιγμή :roll:

Δεν μπορώ να καταλάβω μερικούς χρήστες, πιθανόν να υπάρχει υπαρκτό πρόβλημα με την κονσόλα και το 2.42 update και πάνε να το κουκουλώσουνε οι ίδιοι; Δηλαδή άμα τους χαλάσει η δική τους κονσόλα αύριο που θα βγει κάποιο νέο update τι θα κάνουνε, θα πούνε πως δεν πειράζει, τουλάχιστον δεν χαλάει τόσο συχνά όσο τα RROD;

τώρα το συζητάμε , τα περισσότερα και χειρότερα trolls παγκόσμια είναι PS3 fanboys.

είναι υπέρμαχοι της SONY μέχρι το τέλος :shifty:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...