Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν με απατά η μνήμη μου ΕΙΧΕ ps3 και μάλιστα ήταν σπαστικός fanboy του ps3... Εδώ και καιρό έχει αλλάξει στρατόπεδο και συνεχίζει να είναι αμπλαούμπλας αλλα απο άλλη πλευρά..

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

ρε αποκλειρε χωρις να εχω κατι μαζι σου, και χωρις καμια διαθεση προσωπικης επίθεσης αλλα ρε φιλε, τα τελευταια τρολ-ποστ σου δεν βγαζουν νοημα

πχ

Με πιστες πραγματικα εναν της καλων τεχνων δεν ειχανε να τις προσεξουνε καλυτερα!
=

σημερα ιζολ 3 βαθμο πρεπει να παρει ο εργοτελης, το ντωσε μας, το ετσι πεναλντι το οφη, ντεν ητανε πεναλντυ το ντωση πεναλντυ, τελευταιο λεπτο το ντιωσει πεναλντυ, εγω δεν δωσει πεναλντυ το ντιεντιστης ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?

+

Λοιπον να δειτε κατι, εχω το ΧΒΟΧ και το εχω κοντα 3 χρονια. Λοιπον εχω αλλαξει 1 μονο επειδη με εκανε ban! Λοιπον αλλαξα την κονσολα μου με μηδενικο κοστος! ΑΦΟΥ Η MICROSOFT ολα τα αλλαζει και σε κανεναν χατιρι δεν χαλαει!

δηλαδη εφαγες ban, ηθελες να αλλαξεις κονσολα,πηγες στην ms και τους εδωσες την banarismeni κονσολα και σου δωσαν καινουργια?:rolleyes:

βαλε και τα ακυρα αστεια σου

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2257049&postcount=5389

που ουτε ο cuttlefish δεν γελαει

βαλε το εξωφρενικα μικρο λεξιλογιο σου

καταντια, this is folding,κηδεια,Ραφηνα,υποσχεσεις της sony,ελεος,τοστιερα, σκονοπαγηδα... τριψιμο!

βαλε και το κλασικο video σου

http://www.youtube.com/watch?v=Q3Hh3tBdHwM

προσθεσα ολλα τα παραπανω και συμπερανα απολυτος φυσιολογικα οτι εισαι bot....

οχι βρειτε μου 5 post του μεχρι σημερα που να μην εχει κατι απο τα αποπανω!

ειναι trollbot!!!! πραγματικα! ( αφου κανει νοηματικα και συντακτικα λαθη, χρησιμοποιεί τις ιδιες λεξεις και ιδια βιντεο again and again χωρις καμια εξεληξη στο περασμα του χρονου, αρα παιδια

δεν εχει βιολογικη νοημοσηνη! )

Δημοσ.

Πέραν της πλάκας είναι πανεύκολο να δημιουργήσεις ένα apokleiro bot...

Βασικές γνώσεις προγραμματισμού kai standard

}if x= ps3 then read "randomantips3quote.txt" else "stfu";

End sub;

Δημοσ.

End sub;

:lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

End sub;

LOOOOOOOL!Εγραψες!!!

Δημοσ.
Αν δεν με απατά η μνήμη μου ΕΙΧΕ ps3 και μάλιστα ήταν σπαστικός fanboy του ps3... Εδώ και καιρό έχει αλλάξει στρατόπεδο και συνεχίζει να είναι αμπλαούμπλας αλλα απο άλλη πλευρά..

Το έχει ακόμα ..βάζω στοίχημα το xbox του :lol:

Δημοσ.
Με πιστες πραγματικα εναν της καλων τεχνων δεν ειχανε να τις προσεξουνε καλυτερα!

=

σημερα ιζολ 3 βαθμο πρεπει να παρει ο εργοτελης, το ντωσε μας, το ετσι πεναλντι το οφη, ντεν ητανε πεναλντυ το ντωση πεναλντυ, τελευταιο λεπτο το ντιωσει πεναλντυ, εγω δεν δωσει πεναλντυ το ντιεντιστης ΠΩΣ ΓΕΝΕΝ ΑΥΤΟ?

Φίλε μου να 'σαι καλά για το γέλιο που μου χάρισες!!!Έχω σκάσει στα γέλια βραδάτικα/ξυμερώματα!

Δημοσ.

RAGE will look a bit more blury on 360 due to compression

Id's Carmack has confirmed that the compression used on the Xbox 360 version of Rage will mean that Xbox 360 players might find something like a rock will be more blurry when exploring the periphery of Rage's world. The Xbox 360 version utilizes a different type of compression to the PS3 in order to fit on two dual layer DVDs.

quote:

Carmack said that the uncompressed build of Rage encompasses a terrabyte of data, and that id will need to use a "different type of compression" to fit the game on two dual-layer Xbox 360 DVDs.

When asked whether the difference will be significant, Carmack noted that "hero shots" should look similar, but that Xbox 360 players might find a rock that is more blurry when exploring the periphery of Rage's world.

News Source: ShackNews

Δημοσ.

Carmack: Xbox 360 is the better platform for contemporary games

Id Software's John Carmack has admitted that the Xbox 360 is simply the better platform for contemporary games. He noted that the 360 is much easier to develop for and get the performance of it and on the GPU side things are generally faster than the Xbox 360. Moreover, he admitted could design a game where the PS3 would be the superior platform but you would have to go out of your way to do it.

quote:

Id Software technical director John Carmack has said that it's easier to realise the potential of the Xbox 360 hardware but that the PS3 has certain theoretical advantages, and he speculates that Blu-ray could play a decisive role in the console war in future.

"What you can say really quite clearly and not get into too much argument about it is that the 360 is much easier to develop for, it's easier to get the performance out of it that it can deliver, and the rasterizer, the GPU side is generally faster than what the PS3 has," Carmack told Eurogamer at QuakeCon.

"You could design a game where the PS3 would be the superior platform, but you'd have to go out of your way to do it. If you're doing a game like people just want to do games now, the 360's the better platform."

News Source: Eurogamer.net

Δημοσ.

Τα μπρίκια με το firmware 2.40 ήταν τελικά ένας μύθος,διαβάστε το παρακάτω και θα καταλάβετε:

I don't know how true it is but I read this on DAXs PS3 blog.

Quote:

Chuy: Was that the primary reason why the PS3's bricked?

The primary reason for that was xbox fanboys prank calling sony support about bricked ps3s.

I've readed about this on one xbox forum. They were making people do this.

Eek - 27 Jul, 2008 - 19:13:10

Tα 360 fanboys έκαναν πάλι τα trollika τους...

Δημοσ.

Επιφυλλάσομαι...

Πάντως αν αυτό είναι αλήθεια είναι +1 για την τρομερά άσχημη άποψη που έχω για τους τραγικούς 360 fanboys (άσχετα αμα έχω και εγώ 360 και απολαμβάνω την κονσόλα μου και με το παραπάνω)..

Δημοσ.

Xαχα, το φαινόμενο χρήζει ψυχιατρικής μελέτης!

Καλά, είναι και η Σονυ ηλίθια!Θα έπρεπε με κάθε καταγγελία να ζητάει S/N συσκευής!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...