Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Ο "φιλος μας" Carmack δεν ειπε μονο αυτα

Διαβασε λιγο παραπανω πριν ποσταρεις

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2257840&postcount=79

Και σε προηγούμε post είχε πει ότι το PS3 είναι καλύτερο τεχνολογικά αλλά η ομάδα του προτιμάει το xbox γιατί είναι πιο ευκολο στο development, αυτό δεν σημαίνει ότι το xbox έχει περισσότερες δυνατότητες απο το PS3 ..αλλά επειδή ξέρουν το xbox καλύτερα ως πιο εύκολη κονσόλα, μπορούν να κάνουν πράγματα με λιγότερο κόπο και χρόνο.

Δημοσ.

Θα σου απαντησω με δυο ρητά , το ενα αφορα τους developers και το αλλο τους gamers ...

"O xρονος ειναι χρημα"

"Το αποτελεσμα μετραει"

Δημοσ.
TREOD λολ καινουργιο αυτο.Μαλλον κατι τετοιο μου πηγαινει στο μυαλο οταν βλεπω το RROD.

Και apokleire θα συνεχισεις για πολλη αυτην μπουρ....λογεια?Εγω βαρεθει να σε βλεπω να λες μπαρουφες.

-Λοιπον να δειτε κατι, εχω το ΧΒΟΧ και το εχω κοντα 3 χρονια. Λοιπον εχω αλλαξει 1 μονο επειδη με εκανε ban! Λοιπον αλλαξα την κονσολα μου με μηδενικο κοστος! ΑΦΟΥ Η MICROSOFT ολα τα αλλαζει και σε κανεναν χατιρι δεν χαλαει!

-Φιλαρακι μου εχει ps3 60gb model , Στον ενα χρονο και 1,5 μηνα το blu ray dead! Λοιπον παει στην SONY και του λεει 300 ευρω επισκευη!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : GHERUDOUS και λοιπους που παιζουν mgs4 online μην τα περνουμε στα σοβαρα:lol:! θελω να σου χαλαει το blu ray και να πας στην SONY να γελαμε ομαδικως με το υπερκοστολογιμενο service της !Και οσο για το ποσες κονσολες χβοχ εχω , εχω μονο ενα! Αλλα σκεφτομαι να παρω αλλο ενα οχι για καβατζα αλλα γιατι ειναι μηχανημα ΑΣΤΕΡΙ!

Δημοσ.

Εντομεταξι ακυρώνει και τον εαυτό του με αυτά που λέει. Λέει πως το xbox είναι καλύτερο τεχνολογικά ενώ πριν είχε πει πως το αποτέλεσμα στo PS3 θα είναι καλύτερο λόγο bluray...και απο πότε το bluray έπαψε να είναι τεχνολογικό χαρακτηριστικό του PS3 ; Αλλα μάλλον θα το θεωρούν gimick πολλοί, όπως τα wii-motes, κοινώς ότι μας συμφέρει.

Δημοσ.
Αλλα σκεφτομαι να παρω αλλο ενα οχι για καβατζα αλλα γιατι ειναι μηχανημα ΑΣΤΕΡΙ!

πρόσεχε μη σου γίνει supernova.:lol:

Δημοσ.
-Λοιπον να δειτε κατι, εχω το ΧΒΟΧ και το εχω κοντα 3 χρονια. Λοιπον εχω αλλαξει 1 μονο επειδη με εκανε ban! Λοιπον αλλαξα την κονσολα μου με μηδενικο κοστος! ΑΦΟΥ Η MICROSOFT ολα τα αλλαζει και σε κανεναν χατιρι δεν χαλαει!

-Φιλαρακι μου εχει ps3 60gb model , Στον ενα χρονο και 1,5 μηνα το blu ray dead! Λοιπον παει στην SONY και του λεει 300 ευρω επισκευη!

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ : GHERUDOUS και λοιπους που παιζουν mgs4 online μην τα περνουμε στα σοβαρα:lol:! θελω να σου χαλαει το blu ray και να πας στην SONY να γελαμε ομαδικως με το υπερκοστολογιμενο service της !Και οσο για το ποσες κονσολες χβοχ εχω , εχω μονο ενα! Αλλα σκεφτομαι να παρω αλλο ενα οχι για καβατζα αλλα γιατι ειναι μηχανημα ΑΣΤΕΡΙ!

Όσο και να θέλεις πιο εύκολα μπορεί να πέσει στο κεφάλι σου καλοκαιριάτικα κεραυνός παρά να χαλάσει το bluray drive του PS3.Ε τι νομίζεις προχειροδουλειές σαν την M$?Όπου πιο έυκολα πετυχαίνεις το τζόκερ παρά να πετύχεις μια σωστά φτιαγμένη κονσόλα.Επίσης να σου πω φίλε μου ότι το PS3 έχει 2 χρόνια εγγύηση και να μου χαλάσει δεν έχει κλείσει ακόμη χρόνο.Επίσης το laser μπορώ να το αλλάξω μόνος μου με 50Ε.Επίσης αλλαγή κονσόλας εκτός εγγύησης είναι 150$ για το εξωτερικό και 150Ε για Ευρώπη και Ελλάδα.Ποιός γελάει τώρα;Μόνο αρλούμπες ξέρεις να πετάς.

Δημοσ.
Όσο και να θέλεις πιο εύκολα μπορεί να πέσει στο κεφάλι σου καλοκαιριάτικα κεραυνός παρά να χαλάσει το bluray drive του PS3.Ε τι νομίζεις προχειροδουλειές σαν την M$?Όπου πιο έυκολα πετυχαίνεις το τζόκερ παρά να πετύχεις μια σωστά φτιαγμένη κονσόλα.Επίσης να σου πω φίλε μου ότι το PS3 έχει 2 χρόνια εγγύηση και να μου χαλάσει δεν έχει κλείσει ακόμη χρόνο.Επίσης το laser μπορώ να το αλλάξω μόνος μου με 50Ε.Επίσης αλλαγή κονσόλας εκτός εγγύησης είναι 150$ για το εξωτερικό και 150Ε για Ευρώπη και Ελλάδα.Ποιός γελάει τώρα;Μόνο αρλούμπες ξέρεις να πετάς.

Αυτα που λες η SONY τα ξερει!!!:lol: Σου λεω αμα σου περασει χρονο το μηχανημα καλυτερα να κανεις προσευχες!:lol:

Δημοσ.

Ρε Απόκλειρε μπας και είσαι κρυφή;Εννοώ μήπως έχεις κι εσύ κανένα Playstation 3 και μας το παίζεις τρελος;Γιατί επιμένεις ότι τα ξέρεις καλύτερα και μάλιστα και από πρώτο χέρι σύμφωνα με αυτό:

Αυτα που λες η SONY τα ξερει!!! Σου λεω αμα σου περασει χρονο το μηχανημα καλυτερα να κανεις προσευχες!

Μια ερώτηση,όταν πας για μπάνιο στην παραλία παίρνεις μαζί και το 360;Γιατί άκουσα ότι πολλές κονσόλες 360 εκτός από RROD πάνε και για μπανάκι όπως η δικιά σου!!!!

Μάλλον το μπανάκι επιβάλλεται για να μην παθαίνει συχνά υπερθέρμανση.Πάντως ίσως πάρω κι εγώ κανένα 360 το χειμώνα για να με ζεσταίνει!!!

Δημοσ.
Ρε Απόκλειρε μπας και είσαι κρυφή;Εννοώ μήπως έχεις κι εσύ κανένα Playstation 3 και μας το παίζεις τρελος;Γιατί επιμένεις ότι τα ξέρεις καλύτερα και μάλιστα και από πρώτο χέρι σύμφωνα με αυτό:

Μια ερώτηση,όταν πας για μπάνιο στην παραλία παίρνεις μαζί και το 360;Γιατί άκουσα ότι πολλές κονσόλες 360 εκτός από RROD πάνε και για μπανάκι όπως η δικιά σου!!!!

Μάλλον το μπανάκι επιβάλλεται για να μην παθαίνει συχνά υπερθέρμανση.Πάντως ίσως πάρω κι εγώ κανένα 360 το χειμώνα για να με ζεσταίνει!!!

μπορεί να έκλεψε την πατέντα και να έφτιαξε 360 laptop :-D:-D

Δημοσ.
Σου λεω αμα σου περασει χρονο το μηχανημα καλυτερα να κανεις προσευχες!:lol:

Το ξερεις απο πρωτο χερι αφου κανεις καθημερινα προσευχες μην σου χαλασει το xbox σου.Θελω να δω τι θα γινει αν σου στειλουν το ασπαστο lite-on που δεν θα μπορεις να παιζεις τις κοπιες σου.

Δημοσ.

Περιμένω δακρύβρεχτη απάντηση με τα εξής highlights:

1) Πήρα Playstation 3 από την πρώτη μέρα αλλά η Sony μας πρόδωσε, όλα τα παιχνίδια είναι χάλια κλπ. Ευτυχώς βρήκα το δρόμο μου και πήρα το θεϊκό 360.

2) Μου χάλασε 14 φορές μέσα σε ένα χρόνο.

3) This is ΚΑΤΑΝΤΙΑ x 3!!! Riiidge Raaaacer!!! Giant enemy crabs!!!

Μη με παρεξηγείτε, είμαι fan του Apokleirou. B)

Δημοσ.

είμαι 99.9% σίγουρος πως ο apokleiros έχει PS3 εδω και καιρό.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...