foufoutios Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Αφου ειμαστε pszombies και εχουμε ηδη μια κονσολα, γιατι να φαμε καπελο δινοντας λεφτα και για δευτερη κονσολα? Δε χρειαζομαστε backups οπως στο 360.. Με μια κονσολα την παλευεις το καλοκαιρι..
dreaming123 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Apokleire όσο και να το ζητάς δεν θα σε πληρώσει η Sony για να σταματήσεις το πόλεμο που έχεις ανοίξει μαζι της...
Toufas Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 360 εχω, αλλα λεω οτι το παρατραβαει ο αποκλειρος (spawn i blizzard ηταν?)
ultralisk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 360 εχω, αλλα λεω οτι το παρατραβαει ο αποκλειρος (spawn i blizzard ηταν?) όχι και Blizzard...ο Blizzard ήταν ΕΝΑΣ και λείπει σε όλους μας το γέλιο που προσέφερε
S2Katana Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Oταν αρχίζει και πέφτει κράξιμο ΚΑΙ από 360 owners, είναι ώρα να κάνει ένα Kit Kat ο Apokleiros.
nikolasz Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Απόκλειρε εσύ φταις για το RROD με την λογική σου.Εσύ ο ίδιος είσαι shibito που πας και αγοράζεις 2-3 κονσόλες για να έχεις καβάτζα μιας και θα σου χαλάσουν και οι 3.Κόψε τις μαλακίες λοιπόν,ο εγκέφαλός σου θα λυώσει από την υπερθέρμανση(από τις πολλές μπούρδες που κάθεσαι και σκέφτεσαι για να γράψεις) και θα παρουσιάσεις TREOD(Two Red Eyes Of Death) αγκαλίτσα με τις καβάτζες ΧΒΟΧ σου με τα RROD. TREOD λολ καινουργιο αυτο.Μαλλον κατι τετοιο μου πηγαινει στο μυαλο οταν βλεπω το RROD. Και apokleire θα συνεχισεις για πολλη αυτην μπουρ....λογεια?Εγω βαρεθει να σε βλεπω να λες μπαρουφες.
atomsk Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Εδώ ο φίλος σας ο carmack είπε ...Rage Will Look Worse on 360 Due to Compression; και αυτό λόγο του ότι το PS3 διαθέτει το bluray που τόσο πλέον έχετε θάψει στο παρών thread. Όπως είπα και στο άλλο thread , έχει ο καιρός γυρίσματα...keep on trolling
Pytzamarama Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ο "φιλος μας" Carmack δεν ειπε μονο αυτα Διαβασε λιγο παραπανω πριν ποσταρεις http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2257840&postcount=79
modecris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Πάντως θα πρέπει να το αναγνωρίσετε αυτό του spown.Αν δεν ήταν αυτός,τότε όλα αυτού του είδους τα thread θα είχαν μαραζώσει.Είναι ας πούμε ο ...καρβουνιάρης που δεν αφήνει την θράκα να σβήσει... Oταν αρχίζει και πέφτει κράξιμο ΚΑΙ από 360 owners, είναι ώρα να κάνει ένα Kit Kat ο Apokleiros. Και να κόψει το taka tak θα έλεγα εγώ,τουλάχιστον κατά τους καλοκαιρινούς μήνες
supermario29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Παντως, μετοχες να ειχατε (οι μεν MS, οι δε SONY) ετσι δε νομιζω να κανατε. Λες και με καθε 360 ή PS3 που αγοραζει καποιος εσεις χανετε χρηματα.... Πραγματικα ακατανοητο!
Pytzamarama Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ευτυχως παντα, καθε ~3 σελιδες, σε καθε "VS" thread υπαρχει ενας ιεροκυρηξ που βρισκει ακαταληπτα τα ποστς παρολα αυτα θεωρει υποχρεωση του να ποσταρει την ασχετη απαντηση του...
supermario29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ευτυχως παντα, καθε ~3 σελιδες, σε καθε "VS" thread υπαρχει ενας ιεροκυρηξ που βρισκει ακαταληπτα τα ποστς παρολα αυτα θεωρει υποχρεωση του να ποσταρει την ασχετη απαντηση του... Ασχετη επειδη δεν εβρισα το PS3 ή το 360;;; Μαλλον εχεις βαρεσει μπιελα.
Pytzamarama Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ας το δουμε αντικειμενικα Εχεις καποια απο τις 2 κονσολες? Μαλλον οχι... Γιατι το 80% των ποστς σου ειναι εδω μεσα? Τρεχα για αλλαγη μπιελας!
supermario29 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2008 Ας το δουμε αντικειμενικαΕχεις καποια απο τις 2 κονσολες? Μαλλον οχι... Γιατι το 80% των ποστς σου ειναι εδω μεσα? Τρεχα για αλλαγη μπιελας! Ξερεις και τι εχω σπιτι μου;;; Τι λες ρε μεγαλε! Ποιος εισαι; Ο Πητ Παπαδακος ή ο Χορταρεας;;; Τρεχα να σε κοιταξει κανενας ψυχιατρος και ελα να ξανασυζητησουμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις