Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όσο αναφορά τη σύγκριση γραφικών μεταξύ των δυο παιχνιδιών, κατα τη γνώμη μου το DOA4 υπερτερεί σε σκηνικά, ενώ το SC4 υπερτερεί σε μοντέλα χαρακτήρων. Όμως το SC4 διαθέτει πληθώρα εφέ, όπως depth of field, self shadowing, HDR lighting, Bloom Lighting και καλύτερους shaders. Λογικό, αφού πρόκειται και για καινούργιο παιχνίδι...

Προσωπικά, το μεγαλύτερο μειονέκτημα που του καταλογίζω σε αυτόν τον τομέα, είναι η χρήση μιας υπερβολικά έντονης χρωματικής παλλέτας που κουράζει λίγο τον παίκτη ως προς το να ξεχωρίσει τα σκηνικά από τους χαρακτήρες.

Και τέλος, μπορεί το SC4 να μην έφερε κάποιο νέο στοιχείο, αλλά παρ' όλα αυτά εξακολουθεί να είναι ένα διασκεδαστικό και ποιοτικό παιχνίδι.

Δημοσ.

κατά τη ταπεινή μου γνώμη δεν υπάρχει καλύτερο fighting από το Soul Calibur 4 δε ξέρω τι θα μας δώσει το νέο street fighter αλλά προς το παρόν αν δεν πάρω τη καθημερινή μου δόση από sc4 κάτι λείπει...

Δημοσ.

Στο αλλο τοπικ αναθεραμε το αν τελικα θα εχει καπελο το 80αρι ps3 στην Ελλαδα! Τελικα ξεκινησα να ψαχνω στο net και τελικα κατι ανακαλυψα που πιστευω οτι θα βαλει τελικα η SONY το αγαπημενο της ΚΑΠΕΛΟ παλι στο ps3! Παρακατω παραθετω και την φωτογραφεια η οποια ειναι κατα την διαδικασια τιμολογισης του προιοντος!

http://img162.imageshack.us/img162/4159/ps380gbmodeluv8.jpg

Δημοσ.
Τι εχετε τελικα να πειτε για τιο καπελο!

Απαραίτητο για το καλοκαίρι και πρέπει χρωματικά να ταιριάζει με το μαγιό.

Δημοσ.

παιδιά δεν ξέρω τι λέτε αλλα εγώ ξαναέπαιξα doa4 σε full hd 52', αν και με upscale δεν πιστεύεις ότι αυτό το παιχνίδι βγήκε το 2005.ακόμα θεωρώ ότι το animation του είναι αξεπέραστο έχοντας βεβαια και αρκετά προβλήματα .το soul calibur και μονο που βλέπεις τον σχεδιασμό κάποιον χαρακτήρων το παιχνίδι σε ξενερώνει. η παρακμιακή bandai κατέστρεψε την namco κατά την γνώμη μου.βεβαια σε καμια περίπτωση δεν είναι κακό παιχνίδι το αντίθετο μάλιστα απλά προτιμώ το gameplay του doa σε σχέση με το calibur. από την άλλη το vf5 έχει τόσο αθλια γραφικά και animation που δεν μπορώ να το παίξω. σαν μάχη με πορσελάνινες κούκλες είναι.

άντε να δούμε το sf4 και το tekken που από τα video του arcade φαίνεται πολύ μέτριο αν και λογικά η version για τις consoles θα είναι βελτιωμένη

Δημοσ.

Εχω ψεκάσει ΠΑΡΑ πολλές φορές με το συγκεκριμένο αλλα δεν είδα αποτέλεσμα.. Ή σταματάς να ασχολείσαι ή αλλάζεις σπίτι... Εκτός αμα καλέσεις ειδικό συνεργείο...

Δημοσ.

Κάπου καλά κρυμμένο λέει:

"Προσοχή: Γράψτε μόνο με ελληνικούς χαρακτήρες. Τα μηνύματα γραμμένα με greeklish διαγράφονται"

Δημοσ.

Καλα ρε τα PSTROL μιλαμε ειναι πολυ ΖOMBIES! Λοιπον δηλαδη δεν θα φατε καπελο λετε! Οκ εδω θα ειμαστε και θα δουμε ποιος ειναι το τρολ!

Aπο κατω παραθετω αποκλειστικοτητα την πρωτη επισημη παρουσιαση των pszombies! Το θεμα ειναι τα ατιμα πολλαπλασιαζονται με γοργους ρυθμους! Ενα σκουπισμα απο Ultralisk (αλλα gears of war) και θα ειμαστε κομπλε!

post-88659-129062971861_thumb.jpg

Δημοσ.

Απόκλειρε εσύ φταις για το RROD με την λογική σου.Εσύ ο ίδιος είσαι shibito που πας και αγοράζεις 2-3 κονσόλες για να έχεις καβάτζα μιας και θα σου χαλάσουν και οι 3.Κόψε τις μαλακίες λοιπόν,ο εγκέφαλός σου θα λυώσει από την υπερθέρμανση(από τις πολλές μπούρδες που κάθεσαι και σκέφτεσαι για να γράψεις) και θα παρουσιάσεις TREOD(Two Red Eyes Of Death) αγκαλίτσα με τις καβάτζες ΧΒΟΧ σου με τα RROD.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...