Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
-το ridge racerrrr σε πειραξε τοσο!!!![/b]

Όχι, όντως αυτή η ξεψυχισμένη ατάκα του Hirai προκαλεί γέλια ακόμα και στις πέτρες:lol: ΜΕΓΑΛΗ ντροπή!

Απλα τα, ιδια, τα ιδια, τα ιδια ρετουσαρισμενα!

-Οσο για το dead or alive σαν παιχνιδι ειναι τελικα μπροστα και καλο θα ειναι να κοιταξουν πως θα το φτασουν! Και ναι ηταν ρετουσαρισμα το dead or alive αλλα δεν χρειαζονταν κατι ΚΑΤΙ παρα πανω , αντιθετα τα αλλα fighting θελουν μια ανανεωση που δεν την εχουν υποστει ακομη!

[/b]

Sorry αλλά εδώ προφανώς τα έχεις μπερδέψει και παραλογίζεσαι... Τη μία μας λες ότι τα άλλα fighting χρειάζονται ανανέωση (γι αυτό δεν σου αρέσουν) και την άλλη λες ότι το DOA που σου άρεσε είναι μπροστά(??) αν και ρετουσαρισμένο. Ότι νανε δηλαδή...

Με την δική σου λογική σου απαντώ λοιπόν: Γιατί να αλλάξει κάτι η Namco στις σειρές της? ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. Ούτως ή αλλιώς, το Tekken και το Soul ήταν ΠΑΝΤΑ πολυυυυύ μπροστά σε θέματα πωλήσεων, προτιμήσεων, φήμης και δόξας από τη σειρά DOA. Οπότε μη το ζορίζεις άλλο...

Και επίσης, από πότε η σειρά DOA είναι μπροστά σε κάτι από τις άλλες? Μπροστά στα Tekken, Soul Calibur, Virtua Fighter, Mortal Kombat, Street Fighter το DOA δεν το ξέρει ούτε η μάνα του. Αν θες μαθήματα ιστορίας για την πορεία της σειράς και το πόσο έχει αλλάξει αυτά τα χρόνια, κάνε ένα search.

- Και στα λεει αυτα ενας φανατικος ΤΕΚΚΕΝ και SOUL CALIBER

[/b]

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και εαν ψαξεις παλιοτερα ποστ μου θα δεις οτι ειχα κατακρινει στην αρχη το dead or alive για το ξυλοχαμο που εχει αλλα τελικα με την τριβη με το παιχνιδι καταλαβα οτι ειναι πολυ μπροστα απο τα αλλα.:-) [/b]

Μπράβο! Πως το κατάλαβες αυτό??? "Έτριψες" πολύ μέχρι να το καταλάβεις? Εγώ ξέρω ότι τρίβουν το τυρί και το πιπέρι. Ότι τρίβουν και παιχνίδια τώρα, πρώτη φορά το ακούω...

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Apokleire μηπως λέω μήπως λες το dead or alive πολυ καλύτερο γιατι είναι αποκλειστικό του 360?

Λέω μήπως...

Eδώ λέει πως απο τους τόσους χαρακτήρες, μόνο ο yoda είναι καλύτερος. Apokleire ...ότι πεις ρε, ο γιατρός είπε να μην σου φέρνουμε αντίρηση.

Dead or Alive???? Καλά είπαμε είσαι fan του ironman ..αλλά όχι και dead or alive :cry::shock:

doa4.jpg

τα rag doll physics του DOA ..σαν σκατό πέφτει η τύπισα στα αριστερά. Αλλά το λυγισμένο πόδι τις τύπισας στα δεξιά είναι όλα τα λεφτά, μπορεί να έχει σπάσει κιόλας μιας και το παιχνίδι θα έχει και skeletal architecture physics ..ιου ιου ιου ...στο τρελλάδικο θα μας στείλεις ρε απόκλειρε με τις μπαρούφες σου χαχαχ

Δημοσ.

Atomsk, μην τον κοροιδεύεις. Το DOA πρέπει να το "τρίψεις" πρώτα για να δεις πόσο "μπροστά" είναι... Το έτριψες? Δεν το έτριψες....

Άντε, γελάσαμε και σήμερα.

Δημοσ.
Eδώ λέει πως απο τους τόσους χαρακτήρες, μόνο ο yoda είναι καλύτερος. Apokleire ...ότι πεις ρε, ο γιατρός είπε να μην σου φέρνουμε αντίρηση.

Dead or Alive???? Καλά είπαμε είσαι fan του ironman ..αλλά όχι και dead or alive :cry::shock:

doa4.jpg

τα rag doll physics του DOA ..σαν σκατό πέφτει η τύπισα στα αριστερά. Αλλά το λυγισμένο πόδι τις τύπισας στα δεξιά είναι όλα τα λεφτά, μπορεί να έχει σπάσει κιόλας μιας και το παιχνίδι θα έχει και skeletal architecture physics ..ιου ιου ιου ...στο τρελλάδικο θα μας στείλεις ρε απόκλειρε με τις μπαρούφες σου χαχαχ

:lol: Εδω ταιριαζει γαντι μιλανε ολοι, μιλανε και οι πικραμενοι(?):lol:, οσο για εσενα bellmont και το ωραιο ντουετο που κανεις με atom, εχω το αλλο γυρισε ο τετζερης και βρηκε το καπακι! Ρε ατοm καθε βραδυ τετοια ωρα σας αφηνουν ελευθερα απο εκει! :lol:

-Βellmont εχεις παιξει Soul Calibur ? Αν οχι, τουπεκι και την ουρα στα σκελια!

-Και ο rebel 21 εχει τις ιδιες αποψεις με εμενα!

Ε ρε βραδιατικα με τα ψυχολογικα του καθε πικραμενου sonakia!

Δημοσ.

το αν αρέσει σε κάποιον πιο πολύ η σειρά DOA από το SC είναι γούστο του και καπέλο του...δεν αποφασίζω ούτε εγώ ούτε εσύ πιο είναι το καλύτερο

τώρα από την άλλη, πόσο σοφό είναι που συγκρίνεις τα γραφικά ενός παιχνιδιού που βγήκε το 2005 και είχε εντυπωσιάσει ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ, με ένα που βγήκε μόλις τώρα?

Δημοσ.

ULTRA δεν λεει κατι το soul calibur , και σε γραφικα δεν ειναι καλυτερα. Που οι μαχες ειναι πανω σε σχεδιες με textures πισω χαμηλης ποιοτητας! Γιατι τα εβαλα και τα δυο! Με πιστες πραγματικα εναν της καλων τεχνων δεν ειχανε να τις προσεξουνε καλυτερα! Κατι πιστες με κοινουμενα αλογακια! Αλλες πιστες με εφε που κουραζουν το ματι (ψευτικα)! Αλληλεπιδραση με το περιβαλον καμια και πουθενα! Στο μεταξυ δεν εχει και endings video! Δεν ειχε μαχες μεσα σε 5χ5 με κινησεις απο το ps1! Πλην yoda ολοι οι αλλοι ειναι οπως το παλια! Εγω παντως δεν ειδα τιποτα! Ειναι πολλα αυτα που δεν μου αρεσαν!

Στο dead or alive ειχε τρελα επιπεδα σε καθε πιστα. Με κινησεις ποιοτητας στην εκτελεση τους! Που τα επειπεδα ειναι 3D και πραγματικα κινησε στο χωρο!

Προσωπικα το επαιξα μιση ωρα και τελος τερμα! Για εμενα ουτε κοπια που λεμε!

Απλα ολοι εγιναν κριτες, πηρανε μια ΤΟΣΤΙΕΡΑ και νομιζουν οτι ξαφνικα οι ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ εγιναν και ΚΑΤΙ!

:devil:Απλα ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ με ΤΟΣΤΙΕΡΑ θα ειναι και θα παραμεινουν!:devil:

Δημοσ.
:lol:

-Βellmont εχεις παιξει Soul Caliber ? Αν οχι, τουπεκι και την ουρα στα σκελια!

Ε, "φανατικέ" μάθε πρώτα να κάνεις σωστά το spelling του Soul Calibur (όχι Soul Caliber) και μετά έλα να μου πεις. Άντε τουμπεκί και την ουρά στα σκέλια τώρα....

Ultralisk, το DOA4 εντυπωσίασε στην εποχή του μήπως γιατί ήταν το ΠΡΩΤΟ και το ΜΟΝΟ next-gen fighting??? Λέω μήπως...

Δημοσ.

Κυλησε ο τεντζερης και τουμπεκι λενε.. Δε ξερεις ουτε τι λες, ουτε τι γραφεις πλεον.. Εγω κανω τη θρακα στον τεντζερη και στο καπακι :P Στην τελικη αφου εισαι τοσο ευχαριστημενος με την κονσολα σου, γιατι δεν αφηνεις τους υπολοιπους στην ησυχια τους? Διαβαζω τοσο καιρο, τοσες σελιδες και ολο την ιδια καραμελα πιπιλας με το ιδιο ειρωνικο υφακι.. Με οποιον δασκαλο καθισεις ομως...

ΥΓ : τωρα ειδα και το σχολιακι για ανυπαρκτους.. Εσυ τι εχεις κανει και υπαρχεις δηλαδη και οι υπολοιποι δεν υπαρχουν? Τοσο μπροστα εισαι?

Δημοσ.
Ultralisk, το DOA4 εντυπωσίασε στην εποχή του μήπως γιατί ήταν το ΠΡΩΤΟ και το ΜΟΝΟ next-gen fighting??? Λέω μήπως...

μα και έτσι όπως τα λες να είναι το αποτέλεσμα είναι το ίδιο...για την εποχή ήταν ένα πολύ καλό fighting game και αυτό δεν το αλλάζει το γεγονός ότι ήταν το πρώτο next-gen fighting

πέρα από αυτά, εσένα σου φαίνεται δίκαια η σύγκριση με το SC?

Δημοσ.

πέρα από αυτά, εσένα σου φαίνεται δίκαια η σύγκριση με το SC?

Όχι, και δεν ήμουν εγώ αυτός που την άρχησε...

Δημοσ.
Με πιστες πραγματικα εναν της καλων τεχνων δεν ειχανε να τις προσεξουνε καλυτερα!:

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό τώρα το είδα! Φίλε τι γράφεις? Ξερεις κι εσύ ο ίδιος τι γράφεις? Πάνε για ύπνο να ξελαμπικάρεις και τα λέμε άλλη φορά... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.
Όχι, και δεν ήμουν εγώ αυτός που την άρχησε...

το είπα επειδή έπεσε ολίγον θάψιμο για το DOA4 σε σχέση με το SCIV...ξέρω ότι δεν έκανες εσύ την σύγκριση

Δημοσ.

Ultralisk, θάψιμο έπεσε πολύ σήμερα... Σε προηγούμενο post μου εξήγησα ευθύς εξαρχής ότι πρόκειται για προσωπικά γούστα όπως κι εσύ ανέφερες προηγουμένως. Πάνε δυο τρεις σελίδες πίσω και θα δεις τι ακριβώς είπα.

Όμως επειδή κάποιοι ΔΕΝ λένε να βάλουν λίγο μυαλό και να κάνουν "τουμπεκί", αναγκάστηκα να θέσω τους προβληματισμούς μου σχετικά με το τι νέο έφερε η σειρά DOA που δεν το έφεραν οι άλλες. Απάντηση όμως πάνω σε αυτό, ακόμα δεν πήρα. Παρά μόνο τις γνωστές ειρωνικές πίπες από τα γνωστά ειρωνικά άτομα (όχι εσένα).

Δεν βγήκα να εκθειάσω τις αρετές του Soul Calibur, κι εμένα με χάλασαν κάποια πράγματα στο παιχνίδι άλλωστε. Αλλά το να βγαίνουμε και να λέμε ότι είναι μια μετριότητα ενώ ταυτόχρονα παραδεχόμαστε ότι "ασχοληθήκαμε μαζί του ένα μισάωρο" το θεωρώ καφρίλα, βλακεία και κομπλεξισμό.

Δημοσ.
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Αυτό τώρα το είδα! Φίλε τι γράφεις? Ξερεις κι εσύ ο ίδιος τι γράφεις? Πάνε για ύπνο να ξελαμπικάρεις και τα λέμε άλλη φορά... :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χαχαχαχαχαχα!!!!ΤΟ γέλιο!!!

:lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλά το να βγαίνουμε και να λέμε ότι είναι μια μετριότητα ενώ ταυτόχρονα παραδεχόμαστε ότι "ασχοληθήκαμε μαζί του ένα μισάωρο" το θεωρώ καφρίλα, βλακεία και κομπλεξισμό.

Μάλλον τόσο κάνει ο Apokleiros για να "τρίψει" ένα παιχνίδι.

Δημοσ.

Και τα δύο παιχνίδια έχουν θετικά και αρνητικά.

Το DOA, αν και αρκετά παλιότερο, έχει καλύτερα και πιο εντυπωσιακά γραφικά από το SC.

Το SC έχει το γνωστό, από παλαιά, όμορφο και γρήγορο Gameplay με αρκετά καλά γραφικά.

Και τα δύο είναι πολύ καλά παιχνίδια, όχι άριστα όμως.

Το νέο που έφερε το DOA είναι τα γραφικά, που μετά από τόσα χρόνια το SC δε το έφτασε...

Τι νέο δηλαδή έφερε το SC; Τον Yoda; LOL

Γενικότερα, η βελτίωση των NextGen Fighting και όχι μόνο, είναι τα γραφικά τους.

Το Gameplay τους αλλάζει ελάχιστα και ίσος όχι προς το καλύτερο (ανάλογα τον gamer).

To τι αρέσει στον καθένα είναι θέμα γούστου. Δεχτείτε το και μη πλακώνεστε χωρίς λόγο...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...