Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και πάλι θέμα προσωπικού γούστου είναι... εμένα ας πούμε βολεύει όταν ο αντίχειρας γλυστράει στις 8 κατευθύνσεις με το pad του 360, εκτός αυτού στο DualShock οταν θέλω να πατήσω διαγώνια αναγκαστικά πρέπει να πατιούνται δύο κουμπιά ταυτόχρονα που δεν βολεύει επειδή ο βαθμός πίεσης στο καθένα διαφέρει.

Δεν είναι μόνο θέμα προσωπικού γούστου.

Εντάξει, δεν είναι πολλά τα παιχνίδια που κάνουν βαριά χρήση του d-pad πλέον αλλά είναι βέβαιο υπάρχει θέμα.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν είναι μόνο θέμα προσωπικού γούστου.

Εντάξει, δεν είναι πολλά τα παιχνίδια που κάνουν βαριά χρήση του d-pad πλέον αλλά είναι βέβαιο υπάρχει θέμα.

Wow, δεν το ήξερα και δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα τόσο καιρό...

Η αλήθεια είναι πως από κάποια στιγμή και μετά τα beat em ups έκαναν χρήση και του δεύτερου αναλογικού stick αντί του d-pad, που με τη συνήθεια πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα (100 φορές πιο έυκολο να κάνεις "half circle" + B ). Στο τελευταίο SC που τελείωσα στο GameCube έπαιζα αποκλειστικά με το analogue stick.

Δημοσ.
Wow, δεν το ήξερα και δεν είχα πάρει χαμπάρι τίποτα τόσο καιρό...

Η αλήθεια είναι πως από κάποια στιγμή και μετά τα beat em ups έκαναν χρήση και του δεύτερου αναλογικού stick αντί του d-pad, που με τη συνήθεια πετυχαίνει καλύτερα αποτελέσματα (100 φορές πιο έυκολο να κάνεις "half circle" + B ). Στο τελευταίο SC που τελείωσα στο GameCube έπαιζα αποκλειστικά με το analogue stick.

Ανήκεις στη μειοψηφία, πίστεψέ με.

Fighting stick >> d-pad >> analog stick.

Δημοσ.
Ανήκεις στη μειοψηφία, πίστεψέ με.

Fighting stick >> d-pad >> analog stick.

Είμαι παράξενος, τι να κάνουμε :mrgreen:

Για να καταλάβεις, fighting stick είχα πάρει στο Dreamcast για να παίξω Marvel vs Capcom και τελικά επέστρεψα στο joypad επειδή δεν βόλευε.

Αν δεν μου έλεγε κανείς πάντως πως το d-pad του 360 δεν έχει μεμβράνες δεν θα το πίστευα, έχει πολύ καλή αίσθηση και τα πατήματα είναι "απόλυτα", δεν αφήνουν αμφιβολίες στο χρήστη.

Δημοσ.
Γενικά παιδιά ποιο θεωρειται καλυτερο χειριστηριο γενικα,του XBOX 360 η ΤΟΥ PS3?

Αυτό λέμε τώρα, αν δεν πιάσεις και τα δύο στα χέρια σου δεν θα μάθεις ποτέ την δική σου απάντηση στην ερώτηση.

Δημοσ.

Ουτε στο ΧΒΟΧ εχει δονιση το soul caliber, τουλαχιστον σε εμενα δεν δοναει καθολου!

Επισης το παιχνιδι ειναι μετριοτατο, προς το κακο θα ελεγα, HD πασαλημα θα ελεγα εγω!

DEAD OR ALIVE ειναι με ανεση το καλυτερο μεχρι στιγμης σε γραφικα, gameplay, και γενικα αισθηση!

Δημοσ.
Ουτε στο ΧΒΟΧ εχει δονιση το soul caliber, τουλαχιστον σε εμενα δεν δοναει καθολου!

Επισης το παιχνιδι ειναι μετριοτατο, προς το κακο θα ελεγα, HD πασαλημα θα ελεγα εγω!

DEAD OR ALIVE ειναι με ανεση το καλυτερο μεχρι στιγμης σε γραφικα, gameplay, και γενικα αισθηση!

Ηρέμισε λίγο... Μετριότατο φαίνεται να το βγάζεις ΜΟΝΟ εσύ...

Δημοσ.

Προσεγμενος χαρακτηρας ειναι ο YODA. Οι κινησεις του φοβερες και προσεγμενες με σωστα physics! Ολοι οι αλλοι ειναι ιδιοι!

Δημοσ.
Apokleire μηπως λέω μήπως λες το dead or alive πολυ καλύτερο γιατι είναι αποκλειστικό του 360?

Λέω μήπως...

Oxi φιλε μου αλλα , παιξε το Soul caliber μετα ελα πες μου! Πιστευω οτι θα δεις και εσυ τι εννοω!

Φιλε ο dead or alive 4 το ελιωσα και αν δεν ηταν το χαλια online του τοτε θα το ειχα kaψει στο gaming το δισκακι! Αντιθετως το soul caliber τελος! Ποτε βγαινει το ΤΕΚΚΕΝ στο ΧΒΟΧ! Βεβαια εχουμε και το street fighter που θα ειναι κολαση! Γιατι εαν περιμενω απο αυτην τη ΝΑΜCO σωθηκα!

Δημοσ.
Για παμε το ολοι μαζι RIDGE RACERRRRRRRRRRRRRR!

Σόρρυ φίλε αλλά μόλις επιβεβαίωσες ότι λες αρλούμπες πάλι...

Άντε, πίσω στο DOA4 τώρα.

Δημοσ.

-Που λεω αρλουμπες φιλε μου! το ridge racerrrr σε πειραξε τοσο!!!!

-Η NAMCO μετα απο το eternal sonata δεν εχει δειξει αλλο παιχνιδι ποιοτητας μεχρι τωρα!

Απλα τα, ιδια, τα ιδια, τα ιδια ρετουσαρισμενα!

-Οσο για το dead or alive σαν παιχνιδι ειναι τελικα μπροστα και καλο θα ειναι να κοιταξουν πως θα το φτασουν! Και ναι ηταν ρετουσαρισμα το dead or alive αλλα δεν χρειαζονταν κατι ΚΑΤΙ παρα πανω , αντιθετα τα αλλα fighting θελουν μια ανανεωση που δεν την εχουν υποστει ακομη!

- Και στα λεει αυτα ενας φανατικος ΤΕΚΚΕΝ και SOUL CALIBER και εαν ψαξεις παλιοτερα ποστ μου θα δεις οτι ειχα κατακρινει στην αρχη το dead or alive για το ξυλοχαμο που εχει αλλα τελικα με την τριβη με το παιχνιδι καταλαβα οτι ειναι πολυ μπροστα απο τα αλλα.:-)

-Οσο για τις αρλουμπες-τουμπες-κολοτουμπες τα αφινω σε εσενα !:-D

STREET FIGHTER 4 ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ ! ΚΟΛΑΣΗ!

Λοιπον βαλτε τις σκονοπαγιδες(ps3) μπρος, firm 2.42 now! ΚΟΛΑΣΗ! Αντε καλο download! :lol::lol: Α ρε SONY με τα update σου εχεις δοσει αλλο ΝΟΗΜΑ στην κονσολα! Αντε περιμενουμε το 2.43 τωρα! Αλλοι περιμενουν παιχνιδια και αλλοι firms:lol:

Δημοσ.

Kαι εγώ ψιλό απογοητευτικά με το soul calibur. η σειρά φαίνεται να μένει στάσιμη και πηγαίνει προς το χειρότερο.γενικά η namco δεν ειναι αυτή που ήταν κάποτε και ιδιαιτερα μετά την ένωση με την ελεεινή bandai άλλαξε αρκετά .το παιχνίδι γέμισε σαβουρο χαρακτήρες(έβαλε το χέρι της η bandai) και ακόμα και τα γραφικά είναι μέτρια μερικές φορες κάνοντας το σχεδόν 3 χρονων doa4 να δείχνει ακόμα αξιοπρεπές.ακόμα και κάποια animation στις κινήσεις όπως πχ της taki έχουν αλλάξει προς το χειρότερο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...