chill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Η έλλειψη δόνησης αφορά και τις δύο εκδόσεις του παιχνιδιού απ' ό,τι διαβάζω και όχι μόνο το PS3. Είναι σχεδιαστική επιλογή των δημιουργών του παιχνιδιού για να μην επηρεάζει την ακρίβεια των κινήσεων στα combos. Και μόνο το άθλιο D-pad του 360 είναι ικανός λόγος για να προτιμήσει κανείς την έκδοση για PS3. Α ok, mea culpa . Βλέπεις κοιτάω μόνο τα αρνητικά της έκδοσης που με ενδιαφέρει γι' αυτό. Αλλά τι χαζός που είμαι. Λογικά αν είχε δόνηση το 360 θα είχανε κάνει εκστρατεία κάποιοι του στιλ : "ΟΥΤΕ RUMBLE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ PS3, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟ ΜΟΧΛΟ" xD
popdex Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Α ok, mea culpa . Βλέπεις κοιτάω μόνο τα αρνητικά της έκδοσης που με ενδιαφέρει γι' αυτό. Αλλά τι χαζός που είμαι. Λογικά αν είχε δόνηση το 360 θα είχανε κάνει εκστρατεία κάποιοι του στιλ : "ΟΥΤΕ RUMBLE ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ PS3, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΑΔΥΝΑΜΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟ ΜΟΧΛΟ" xD Κάτσε γιατί μπερδεύτηκα κι εγώ. Τώρα ο nikolasz λέει ότι έχει, αλλού διαβάζω ότι δεν έχει. Ας το πάρει κάποιος να μας πει τέλος πάντων.
Narayan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Η έλλειψη δόνησης αφορά και τις δύο εκδόσεις του παιχνιδιού απ' ό,τι διαβάζω και όχι μόνο το PS3. Είναι σχεδιαστική επιλογή των δημιουργών του παιχνιδιού για να μην επηρεάζει την ακρίβεια των κινήσεων στα combos. Και μόνο το άθλιο D-pad του 360 είναι ικανός λόγος για να προτιμήσει κανείς την έκδοση για PS3. Όποιος θέλει να παίξει το game στο 360 με DualShock2 γίνεται... το αντίθετο δε PS3 δεν γίνεται Α και ΙΜΗΟ 360 controller >>>>> DualShock3 για αθλητικά και beat em ups (για first person δεν το συζητάμε, τα R2 και L2 του DS3 δεν την παλεύουνε).
chill Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Καλά τα triggers του sixaxis είναι ο ορισμός του ελεεινού....Ευτυχώς που με 5 ευρώ φτιάχνεται το πρόβλημα αλλάζοντας triggers. Και το πόσο άθλιο θα ήταν για το SC4 φαίνεται από το γεγονός ότι διάφορα sites όπως το play.com δίνουν δώρο μαζί με το soul calibur τα trigger της gioteck.
ultralisk Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 όλα τα controllers εξελίσσονται με τα χρόνια,ας εξηγήσει κάποιος στην SONY ότι το controller της απλά δεν βολεύει πλέον...το ίδιο από εποχή PSOne...εκεί που υπερτερεί του ΧΒΟΧ είναι στο D-pad
popdex Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Όποιος θέλει να παίξει το game στο 360 με DualShock2 γίνεται... το αντίθετο δε PS3 δεν γίνεται Α και ΙΜΗΟ 360 controller >>>>> DualShock3 για αθλητικά και beat em ups (για first person δεν το συζητάμε, τα R2 και L2 του DS3 δεν την παλεύουνε). Μπορείς να παίξεις στο 360 με Dualshock? Δεν το ήξερα. Τα περισσότερα shooters στο PS3 παίζουν με R1-L1 παρεμπιπτόντως. Πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα στο GTA4 που χρησιμοποιεί R2-L2 κι ας με ανυσηχούσε ελαφρώς πριν το πάρω. Για fighting games δεν το συζητώ, το d-pad του 360 καθιστά το όλο θέμα μάταιο.
Belmont Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 To επαιξα το soul caliber , μετριοτατο! Το καλυτερο fighting ειναι μακραν το dead or alive οπou ειναι και exclusive 360! To fighting που θα λιωσω θα ειναι το street fighter! Κοίταξε, αυτό τώρα είναι καθαρά προσωπική προτίμηση. Εγώ προσωπικά θεωρώ τα DOA ως τα ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ fighting παιχνίδια που έχω παίξει ποτέ. Για εμένα οι χαρακτήρες είναι ελλεινοί και το σύστημα μάχης αντιγραφή Virtua Fighter και Tekken (κακιά αντιγραφή). Άσε που τα... ηλεκτρονικά βυζιά της σειράς, για μένα ποτέ δεν αποτέλεσαν κριτίριο ενασχόλησης (προτιμώ τα πραγματικά). Και το λέω αυτό γιατί η συγκεκρημένη σειρά θέλει να τραβήξει κόσμο με αυτά γιατί ως γνωστόν ο Itagaki είναι λίγο... σεξουλιάρης. Όπως καταλαβαίνεις, για μένα δεν υπάρχει σύγκριση ΕΙΔΙΚΑ με το Soul Calibur. Πάντως κανένα από τα δυο παιχνίδια δεν θεωρείται "μετριότατο". Και τα δυο πήραν υψηλές βαθμολογίες.
Narayan Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Μπορείς να παίξεις στο 360 με Dualshock? Δεν το ήξερα. Για fighting games δεν το συζητώ, το d-pad του 360 καθιστά το όλο θέμα μάταιο. Και πάλι θέμα προσωπικού γούστου είναι... εμένα ας πούμε βολεύει όταν ο αντίχειρας γλυστράει στις 8 κατευθύνσεις με το pad του 360, εκτός αυτού στο DualShock οταν θέλω να πατήσω διαγώνια αναγκαστικά πρέπει να πατιούνται δύο κουμπιά ταυτόχρονα που δεν βολεύει επειδή ο βαθμός πίεσης στο καθένα διαφέρει.
neTTor Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Στα γραφικά πιστεύω πως δεν υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά,αλλά το PS3 έχει περισσότερες δυνατότητες. +1,αλλα πρέπει να τα δεις και τα δύο σε ανάλογες lcd/plasma ώστε να βγάλεις συμπέρασμα.Το 360 κατα την γνώμη μου έχει υποστηριχθει περισσότερο και ποιο ουσιαστικά απο την microsoft.Έχω και τα δύο και πιστεύω οτι είμαι αρκετα αντικειμενικός.
man_of_the_moon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Με 4 εικόνες μαζεύτηκαν μάνι- μάνι 2000 λέξεις εχουμε τεσσερις εικονες αρα 4000 λεξεις..!
dreaming123 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Παιδιά μην γράφεται τόσα πολλά δεν προλαβαίνουμε να τα διαβάσουμε....
alexzzz Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 εχουμε τεσσερις εικονες αρα 4000 λεξεις..! Διαφωνώ μια εικονα 1000 λεξεις...μαλλον 2 εικονες εκτός αν υπονοείς ότι του ps3 δεν πιάνουν 1000 λέξεις...
man_of_the_moon Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 30 Ιουλίου 2008 εκτός αν υπονοείς ότι του ps3 δεν πιάνουν 1000 λέξεις... Χασαμε το λογαριασμο μου φαίνεται ... αν βαλουμε τον παραγοντα που αναφερεις .. σιγουρα θα εχουμε λιγοτερες λεξεις ..!
Προτεινόμενες αναρτήσεις