Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έτσι θα έπρεπε να είναι εξ'αρχής που οι φωστήρες της m$ βάλανε fee σε διάφορα online games στο pc αν είναι δυνατόν....κλασσικά πάτωσε η ιδέα τους.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1ον Είπα ότι ακούγετε και όχι ότι είναι σίγουρο.

2ον Κάτι τέτοια λέγατε και για το ff xiii αλλά είδατε τα αποτελέσματα

Προφανώς δεν είναι σίγουρο γιατί δεν ισχύει. Λοιπόν, οι διαφορές είναι οι εξής:

Η Naughty Dog ανήκει στη Sony και εκ προοιμίου δεν βγάζει τίτλους σε άλλες πλατφόρμες. Τα παιχνίδια της τα κυκλοφορεί η Sony Computer Entertainment και αυτός είναι ο ορισμός του first party exclusive. Επίσης ακόμα και αν η Naughty Dog πουληθεί σε άλλη εταιρεία ή αποκτήσει την ανεξαρτησία της, το ίδιο το franchise "Uncharted" θα συνεχίσει να ανήκει ως πνευματική ιδιοκτησία στη Sony η οποία και θα καθορίζει την τύχη του. Η Bungie ας πούμε είναι πλέον ανεξάρτητη αλλά το Halo δεν θα βγει ποτέ σε κονσόλα ανταγωνιστική της Microsoft γιατί ως franchise ανήκει στην τελευταία.

Στον αντίποδα έχουμε το Final Fantasy που αναπτύσσεται από μια τρίτη εταιρεία, ανεξάρτητη της Sony (Square Enix) η οποία μάλιστα το κυκλοφορεί στην αγορά η ίδια. Αυτό σημαίνει ότι η ίδια η Square έχει τον απόλυτο έλεγχο του σε ποια πλατφόρμα θα βγάλει τα παιχνίδια της.

Υπάρχει και η ενδιάμεση κατάσταση που καταχρηστικά ονομάζεται second party. Σε αυτή την περίπτωση ένα ανεξάρτητο studio έχει αναπτύξει στενές σχέσεις με ορισμένο platform owner ο οποίος και κυκλοφορεί τα παιχνίδια του studio μόνο στη δική του κονσόλα. Τέτοια περίπτωση είναι η Insomniac (Resistance, Ratchet & Clank) που παρότι ανεξάρτητη βγάζει παιχνίδια μόνο στις κονσόλες της Sony και πάντα μέσω της Sony Computer Entertainment. Ο όρος second party όμως είναι καταχρηστικός γιατί τίποτα δεν εμποδίζει αυτές τις εταιρείες να βρουν άλλο publisher και να κυκλοφορήσουν παιχνίδια σε άλλες κονσόλες, πέρα από το ότι βέβαια θα χαλάσουν τη σχέση τους με το βασικό τους συνεργάτη.

Δημοσ.

Έτσι για την ιστορία, η Sony κατέχει ένα μέρος των μετοχών της Square Enix... Τώρα πόσο ακριβώς δεν γνωρίζω. Αλλού έχω διαβάσει για το 9% και αλλού για το 1/3 του συνόλου...

Δημοσ.

Η Sony ειχε το 25% της Squaresoft.Μετα το merge Square και Enix,οπου το μεγαλο ψαρι ηταν η Enix (εξου και ο προεδρος της νυν SquareEnix) οι μετοχες της Sony ειναι πολυ λιγοτερες του 10%

Δημοσ.
Η Sony ειχε το 25% της Squaresoft.Μετα το merge Square και Enix,οπου το μεγαλο ψαρι ηταν η Enix (εξου και ο προεδρος της νυν SquareEnix) οι μετοχες της Sony ειναι πολυ λιγοτερες του 10%

Το οποίο με τη σειρά του, κατά τρόπο ειρωνικό, σημαίνει πως οι μέτοχοι της Sony θέλουν να κάνει καλές πωλήσεις το FFXIII στο XBOX 360...

Ούτε στην "Τόλμη και Γοητεία" τέτοια σενάρια :lol:

Δημοσ.
Το οποίο με τη σειρά του, κατά τρόπο ειρωνικό, σημαίνει πως οι μέτοχοι της Sony θέλουν να κάνει καλές πωλήσεις το FFXIII στο XBOX 360...

Ούτε στην "Τόλμη και Γοητεία" τέτοια σενάρια :lol:

Ναι αλλά ο Νίκος ο Φώσκολος το είχε προβλέψει στη Λάμψη στο επεισόδειο 9856:-D

Δημοσ.
Xbox 360 vs. PS3 Face-Off: Round 13

http://www.eurogamer.net/article.php?article_id=202449

Κλασσικά τα multiplatforms καλύτερα στο xbox.

Κλασικα πραγματα, γιατι τους θυμιζεις την ακριβοπληρωμενη τους ΚΑΤΑΝΤΙΑ βραδιατικα, δεν θες να κοιμιθουν ηρεμα το βραδυ!:lol::lol:

Εδικα στο unreal tournament τα πραγματα ειναι πολυ χειροτερα για το ps3 δεν δειχνει την εκταση της καταντιας! Ο CELL σερνεται μπροστα στην unreal engine! Μονο για κανενα διχρωμο snake ,resistance, και Κιllzone κανει!

Ειναι ΝΟΜΟΣ οτι τα multiplatform ειναι ΚΗΔΕΙΑ και θα ειναι ΚΗΔΕΙΑ για παντα για την τοστιερα της SONY!

Καλα sto battlefield λοιπουν σκιες εκτος απο ολα τα αλλα, μιλαμε απλα ΕΛΕΟΣ!

Οσο για το the bourne conspiracy ειναι χειροτερο στο ps3 κατα πολυ , στις εικονες δεν το καταλαβαινεις....αλλα ειναι trust me...

Δημοσ.
Ποιά ειναι η γνώμη σας για τη μονομαχία των 2 αυτών κονσολών

Στα γραφικά πιστεύω πως δεν υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά,αλλά το PS3 έχει περισσότερες δυνατότητες.

Δημοσ.
Στα γραφικά πιστεύω πως δεν υπάρχει πολύ μεγάλη διαφορά,αλλά το PS3 έχει περισσότερες δυνατότητες.

Ναι δες το παρακατω βιντεακι ειναι σε ολη την εκταση τους οι απιστευτες δυνατοτητες του

http://www.youtube.com/watch?v=Q3Hh3tBdHwM

:lol::lol::lol::lol: Αντε και τα ουζα λεμε :lol::lol::lol::lol:

Δημοσ.

ποποπο παιχνιδάρες ...burne consiracy, tennis και ironman :lol: αυτά παίζεις αποκλειστικά στο xbox apokleire ; Aμ γι'αυτό σου έχουν γυρίσει τα μάτια όποτε ακους για PS3. :lol::lol:

Δημοσ.

παιδια τα μηχανηματα ειναι πανω κατω ιδια.απλα η sony εχει δημιουργησει τετοιο μεγαλο hype που δεν μπορουμε να πιστεψουμε οτι το ΜΕΓΑΛΟ playstation 3 δεν ειναι ανταξιο των προσδοκιων που η ιδια η sony δημιουργησε.ενδεικτικα αναφερω 2 στοιχεια

ο hideo kojima σε συνεντευξη στο edge ειπε οτι αλλιως το περιμεναν το μηχανημα και αλλιως ηταν τελικα.χαρακτηριστικα ειπε οτι δεν μπορεσε να πετυχει το παιχνιδι που ηθελε λογω του hardware και πως ενω ηθελε να παει το παιχνιδι 10 βηματα μπροστα το πηγε μονο 1.

ακομα σχετικα με το final fantasy XIII ολοι ελεγαν οτι το xbox δε θα το σηκωνε γιατι η white engine μπορουσε να τρεξει μονο στο playstation 3!!!:eek:

Δημοσ.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι είσαι λίγο κάφρος μερικές φορές ρε απόκλειρε. Είπαμε ότι το PS3 είναι (προς το παρόν) μια αποτυχία ως προς αυτά που υποσχόταν η Sony αλλά εσύ τα ισοπεδώνεις όλα... Και μάλιστα στα περισσότερα post σου (για να μη πω όλα) γίνεσαι προσβλητικός σε προσωπικό επίπεδο προς άλλα μέλη του forum. Δεν θέλω να σε κρίνω, (γούστο σου και καπέλο σου το τι γράφεις) αλλά αυτή η συμπεριφορά χτυπάει ΠΟΛΥ άσχημα για όποιον διαβάζει το forum. Γιατί δεν χαλαρώνεις λίγο... Εαν είναι να ρίχνουμε όλοι εδώ μέσα τα βρισίδια που ρίχνεις εσύ (όπως μαντριά, σανό, ζώα κ.α.), μάλλον θα γινόμασταν κώλος.

Τέλοσπαντων εσύ αποφασίζεις, εγώ σου δίνω απλώς μια φιλική συμβουλή...

Δημοσ.

Παιδιά δεν ξέρω τί λέτε, αλλά εγώ έχω το top spin 3 και στο 360 και στο ps3. Ενώ στην αρχή έλεγα ότι είναι ίδια, τα έβαλα δίπλα δίπλα στην ίδια τηλεόραση και είδα την διαφορά που δείχνουν και οι εικόνες στο eurogamer! Πετσοκομμένο και με χειρότερα γραφικά στο ps3! Χάνει σε φωτισμό, σκιές, πλήθος, χρώμα και έχει και tearing! Το μόνο καλό είναι ότι έχει nadal, αλλά αυτό δεν φτάνει! Πάλι στο 360 κατέληξα να το παίζω, και κλαίω τα 50 ευρώ που έδωσα για την έκδοση ps3!

Ο apokleiros έχει δίκιο σε αυτά που λέει, κι ας είναι λίγο υπερβολικός! Όλα τα multi plattforms είναι χειρότερα στο ps3!!!! Σας το λέω από 1ο χέρι!

Δημοσ.
Πάντως η αλήθεια είναι ότι είσαι λίγο κάφρος μερικές φορές ρε απόκλειρε. Είπαμε ότι το PS3 είναι (προς το παρόν) μια αποτυχία ως προς αυτά που υποσχόταν η Sony αλλά εσύ τα ισοπεδώνεις όλα... Και μάλιστα στα περισσότερα post σου (για να μη πω όλα) γίνεσαι προσβλητικός σε προσωπικό επίπεδο προς άλλα μέλη του forum. Δεν θέλω να σε κρίνω, (γούστο σου και καπέλο σου το τι γράφεις) αλλά αυτή η συμπεριφορά χτυπάει ΠΟΛΥ άσχημα για όποιον διαβάζει το forum. Γιατί δεν χαλαρώνεις λίγο... Εαν είναι να ρίχνουμε όλοι εδώ μέσα τα βρισίδια που ρίχνεις εσύ (όπως μαντριά, σανό, ζώα κ.α.), μάλλον θα γινόμασταν κώλος.

Τέλοσπαντων εσύ αποφασίζεις, εγώ σου δίνω απλώς μια φιλική συμβουλή...

Bellmont δεν προσβαλω κανεναν, την αληθεια λεω! Καταρχιν αυτη δεν προσβαλονται με τιποτα, η sony τους εχει παει πλυντηριο και θα προσβληθούν με αυτα που λεω εγω!

Απλα ειμαι ειρωνικος μερικες φορες! Μαλλον ολες, με τα psbots οσα εμειναν δηλαδη!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...