Stormwatch Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δεν έχει καμία σχέση??! Μπορείς να μου πεις τι έχεις σπουδάσει και κρίνεις τόσο αυστηρά και δε δέχεσαι τίποτα σε αυτά που σου λένε? Είσαι προγραμματιστής?Σχεδιαστής hardware? 3d graphics και πας για διεθνή καριέρα στο videogaming? Πες μου για να συνεχίσω να συζητάω αν θες φυσικά.... Δεν χρειαζεται να εχω master για να καταλαβω οτι το unified μοντελο του 360 δεν εχει καμια σχεση με αυτο του (ελεινου συνηθως) chip γραφικων των laptops που "κλεβουν" μνημη απο συστημα. Μνημη η οποια φτανει σε αυτα αφου κανει περισσοτερες στασεις απο οσες κανει ο καρβουνιαρης μεχρι να φτασει στην Αλεξανδρουπολη.... Σε εσενα που εισαι διεθνους φημης σχεδιαστης hardware θα προτεινα μια βολτα απο το Beyond3D PS:Για να σου φυγει η απορια (και χωρις να εχει σχεση με την κουβεντα), μαθηματικος ειμαι
p3tran Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 8 πιστουλες (ΑΠΛΕΣ) και ενα game mode. τι θες να σου αποδειξω ακομα? μηπως οτι η γη ειναι στρογγυλη? αυτα που αποκαλουμε κοινη λογικη τα αποκαλουμε ετσι για καποιον προφανη λογο. για ψαξτο λιγο..
NonBorn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Θέλω να μου φέρεις ένα dvd με 8 motorstorm όπως ισχυρίστηκες.... αλλιώς όλα αυτά που λες είναι μπαρούφες. Συγνώμη για τη γλώσσα αλλά δεν μπορώ να ακούω τα κουλά και να μένω ήρεμος. Ζητώ συγνώμη απ όλους...
p3tran Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 sex doctors ειμαστε και εγω και ο storm. ειναι προφανες οτι ολοι οι playstationακηδες εχουνε προβλημα στυσης τον τελευταιο καιρο (παρ'ολο που ως συνηθως δεν το παραδεχονται ακομα) και ως εκ τουτου η δουλεια μας ειναι προδιαγεγραμμενη και εξαντλητικη.
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Θα συμφωνησω οτι η μνημη παιζει πολυ μεγαλο ρολο και θα κρινει πολλα σε αυτη την μαχη.. Ειδικα οταν μιλαμε για τετοιες περιορισμενες ποσοτητες οπως στις κονσολες..Εδω το 360 εχει ενα καθαρο προβαδισμα και αυτο το ξερουμε απο την πρωτη μερα δεν περιμεναμε τον Johnny B να ρθει να μας το πει.. Απλα να διορθωσω οτι ισως να κρινει την μαχη στα γραφικα και μονο,αν τελικα αποδειχθει οτι ισχυει αυτο που λες και στην πραξη Απλα μην ακουμε και οτι πιπα λεει ο John Carmack.. Ενταξει μεγαλος προγραμματιστης και με αρκετες πρωτιες, αλλα πιπες τυπου θελουμε 512mb gpus για να χαρουμε τα super uncompressed textures του Doom3, δεν ανηκουν στο πολυ μακρινο παρελθον, οπως και πολλες αστοχες δηλωσεις που εχει κανει κατα καιρους.. Αλλωστε δεν ειναι μυστικο οτι και αυτος θελει να κανει το 360 main gaming platform της Id, πρεπει να αρχισουμε να λεμε και 5-6 ιστοριουλες για το Microsoftokouto.. Αυτο αποδεικνυει αυτο εχω πει πολλες φορες,οτι δηλαδη δεν πρεπει να δινουμε τοσο σημασια στο τι λεει ο ενας και τι λεει ο αλλος.
p3tran Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 αγεννητε ή αλλιως nonborn, σου ειπα οτι για τα προφανη δεν θα χαλαω και πολυ χρονο. οποιος γκρινιαζει για το gotham4 που εχει 10 πολεις (!!!) και αμαξια-μηχανες και ενα σκασμο απο features, ενω παει και αγοραζει το motorstorm και το gt5 prologue, χωρις να κανει ΚΙΧ για το πολυ περιορισμενο περιεχομενο και μαλιστα σε bluray, ειναι απλως ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ πιο απλα δεν γινεται.
NonBorn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δε πρόκειτα να πέσω στο επίπεδο που κατάντησατε το topic... Ας σβηστούν μερικά μηνύματα... η καλύτερα ας μείνουν για να βλέπουν μερικά άτομα πως απαντάνε κάποιοι που απλά "ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ"...
p3tran Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 αφου θες να κανεις damage control σε ολο το συμπαν, το καλαμπουρι νομιζω ειναι το μονο που απομενει....
NonBorn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 αγεννητε ή αλλιως nonborn, σου ειπα οτι για τα προφανη δεν θα χαλαω και πολυ χρονο. οποιος γκρινιαζει για το gotham4 που εχει 10 πολεις (!!!) και αμαξια-μηχανες και ενα σκασμο απο features, ενω παει και αγοραζει το motorstorm και το gt5 prologue, ειναι απλως ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ πιο απλα δεν γινεται. Αγορίνα μου ισχυρίστηκες ή οχι ότι χωράνε 8 motorstorm σε ένα dvd? Τώρα αλλάζεις την κουβέντα και λες τα δικά σου απλά επειδή δε μπορείς να κάνεις και να αποδείξεις αυτό που ισχυρίζεσαι... Δε μίλησα ποτε για pgr εσύ άρχισες τα δικά σου. Όπως λέτε εσείς εδω πέρα σκοτώνοντας την Ελληνική γλώσσα θα σου απαντήσω απλά όπως απαντάτε κ εσεις... PWNED! και θα ρθουν κι άλλες τέτοιες στιγμές μην ανησυχείς καθόλου...
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 sex doctors ειμαστε και εγω και ο storm. ειναι προφανες οτι ολοι οι playstationακηδες εχουνε προβλημα στυσης τον τελευταιο καιρο (παρ'ολο που ως συνηθως δεν το παραδεχονται ακομα) και ως εκ τουτου η δουλεια μας ειναι προδιαγεγραμμενη και εξαντλητικη. Μηπως οι xboxακιδες θα αποδειχθει οτι εχουν προβλημα προωρης εκπερματωσης??:lol: Xυν...εεεε γελαει καλυτερα οποιος γελαει τελευταιος8-) :lol:
p3tran Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 ναι αμε. 8 motorstorm και 15 gt5 prologue. ειναι σχημα λογου που θελει απλως να δειξει το μεγεθος της χαζαμαρας που διακατεχει μερικους εδω μεσα. δεν ξερω αν ανηκεις κι εσυ στο group που αγοραζει bluray motorstorm και κατακρινει το dvd pgr4. ανηκεις?
p3tran Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 καλυτερα να γραφεις ετσι, παρα τις κοτσανες που γραφεις συνηθως. I approve. οσο για το ποτε θα σου σηκωθει με το ps3? ε, δεν ξερω ποτε ακριβως, αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι "it will be worth the wait"
littlelouievegos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Αυτο αποδεικνυει αυτο εχω πει πολλες φορες,οτι δηλαδη δεν πρεπει να δινουμε τοσο σημασια στο τι λεει ο ενας και τι λεει ο αλλος. Οι εποχες που οταν μιλαγε ενας προγραμματιστης ολοι τον επερναν στα σοβαρα γιατι οντως ειχε να πει σοβαρα πραγματα εχουν περασει ανεπιστρεπτει, και σε αυτο εχει συμβαλλει τα μεγιστα το net και το αφθονο χρημα που πεφτει πλεον στην gaming βιομηχανια.. Σημερα το gaming εχει γινει ενα show και τα games και οι developers τους μοιαζουν σαν αστερες του Χολλυγουντ.. Δηλωσεις επι παντως επιστητου και ας μην ειμαστε οι καθ'υλιν αρομδιοι για αυτα που λεμε, τρειλερς, πρικουελς, συνεντευξεις καθε τρεις και λιγο για ψηλου πηδημα, καθυστερησεις και μυστικοτητα καποιες φορες για να ανεβασουμε το hype και στο τελος θα βαλουμε και το κοκκινο χαλι που ειναι το μονο που λειπει.. Μεσα στον κυκεωνα της (παρα)-πληροφορησης πρεπει να ξερουμε τι να κραταμε και τι οχι..
NonBorn Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δεν έχω καν αγοράσει το motorstorm αν θες να ξέρεις και γι αυτό και επειδή δεν ξέρεις ποιον έχεις απέναντι σου να μετράς τα λόγια σου πριν πεις κάτι... Το σχήμα λόγου που εσύ το λες στο τέλος σχήμα λόγου επειδή βρέθηκα εγώ να σου πω τι γράφεις έλεος αλλίως θα χε περάσει στο ντούκου... anyway... εγώ κολλημένος δεν είμαι και pgr θα παίξω και halo θα παίξω... Εσύ θα καταδεχτείς ποτέ να παίξεις ΤΗΝ παιχνιδάρα το HS? ή το UNCHARTED? ή το Killzone 2? (μούφα το killzone 2 e? θες να σου φέρω 10 φίλους μου με 360 που το είδαν και έμειναν μαλάκες? Τι θα τους πεις? ναι ναι ξερεις αλλά τα textures?) Εγώ μπορώ να στους φέρω... Όχι όπως εσύ τα 8 motorstorm σε ένα dvd... K ας ήταν και σχήμα λόγου @ little βρέθηκε και κάποιος να πει την αλήθεια... Αλλα εσύ τα λες... Ποιος να σ'ακούσει... Όλοι είμαστε ότι ακούσουμε... μην δούμε λίγο παραπέρα... μας το κόψανε το δικαίωμα στην εποχή της "Πληροφόρησης" ... ++ γι αυτά που είπες! υπάρχουν και άτομα που πραγματικά βλέπουν γύρω τους και δεν υοθετούν ότι τους λένε... Και για να γυρίσω στο θέμα (ps3 vs. 360) οι ανάγκες για τον καθένα είναι διαφορετικές και ανάλογα με τις ανάγκες σας διαλέξτε τι θα πάρετε... Αν μπορείτε να πάρετε και τα δύο πάρτε τα δέ θα χάσετε... Έτσι κι αλλίως κάποια στιγμή ps3 θα πάρετε (GOW3 και αν δε βγει και το mgs4 στο 360 κατα πως έχει πει και ο δημιουργός του - άλλο τι λένε φήμες στο internet που δεν μιλάνε καν για mgs 4 - απλά για το δεύτερο θα χάσετε το παιχνίδι της δεκαετίας μακράν...)
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2007 καλυτερα να γραφεις ετσι, παρα τις κοτσανες που γραφεις συνηθως. I approve. Για το ποιος γραφει κοτσανες τοσο καιρο,αφηνω τους αλλους να κρινουν.Πιστεψε δεν σε συμφερει Θα γελασεις πολυ αν καταλαβεις τι ονομα εχεις φτιαξει,αλλα μαλλον τωρα που το σκεφτομαι δεν θα γελασεις καθολου :roll: Αυτα γιατι με προσβαλες φιλαρακο Αντε συνεχισε τον αγωνα σου τωρα.Κανενας αλλος εχει πει τιποτα για το Ps3???Για ψαξε. Kαι αλλη φορα να οταν αναφερεσαι σε εμενα ή μου απαντας να μιλας σοβαρα και να λες την αποψη σου. Βαρεθηκα τις προσβολες και τους εντυπωσιασμους.
Προτεινόμενες αναρτήσεις