G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Σοβαρά ξέρει κανείς κάτι για αυτήν τη λεπτομέρεια;Ομολογώ ότι δεν το σκέφτηκα αυτό. Δεν νομίζω να είναι τόσο απατεώνας η Sony.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Stop the Flame trolls . Δεν χρειαζεται να κανετε ετσι , υποτιθετε οτι μιλαμε σε κοσμο επιπεδο . Γιατι τετοιος τσακωμος δηλαδη? Για παιχνιδια μηλαμε οχι για πολεμο . Χαλαρωστε λιγο .
MiltoZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δεν είναι θέμα απατεωνιάς, business είναι. Άλλωστε η Sony προσπαθεί με κάθε τρόπο να στείλει μηνύματα δεξιά και αριστερά ότι εξακολουθεί να είναι ο market leader (για core gaming εκτός του wii). Οι devs πάντως μάλλον δεν φαίνεται να συμμερίζονται αυτή την άποψη. Το ερώτημα είναι, η Sony το έχει διαψεύσει αυτό?
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Μπορεί να μην είναι νομικά απατεωνιά,αλλά είναι κάτι πονηρό και μπορεί να την πατήσει κάποιος.Εγώ πχ δεν το σκέφτηκα.Νομιζα ότι εννοούσε αυτα που έχουν πουληθεί.Πάντως δεν ξέρουμε μπορεί να 'ναι κι αυτό.Ας μας πει κάποιος αν ξέρει.
popdex Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Και να προσθέσω ότι αν ισχύει αυτό που λέει η MS και η μία εταιρεία δίνει "sold" και η άλλη "shipped", καταλαβαίνετε ότι υπάρχει μεγάλη διαφροά έτσι? Γιατί άμα είναι τίγκα τα ράφια από ps3 δεν κάνουμε δουλειά έτσι. Η Sony το έχει διαψέυσει αυτό? Έχεις link γι' αυτό; Εγώ άλλα βλέπω εδώ και εδώ. Oh, before you go, those who like to dabble in the odd bit of conjecture and speculation should note that it's been Sony policy for a while now to count "sold" as sold, not shipped. Στο κάτω κάτω, όλο το debate shipped vs. sold μου φαίνεται χαζό. Κάθε μαγαζί παραγγέλνει προϊόντα που περιμένει να πουλήσει, όχι για να του γεμίζουν τις αποθήκες. Shipped + time = sold. Αν είναι χαμηλότερες οι πωλήσεις και μείνουν τα προϊόντα στα ράφια οι επόμενες παραγγελίες θα είναι λιγότερες και θα μειωθούν τα shipments.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αν οντως το xbox360 ειναι ποιο καλο τοτε αξιζει να το παρεις ακομα και αν εισαι playstation fun/user e.t.c . Γιατι το xbox360 ειναι στη μιση τιμη , ετσι? Εγω δεν εχω αποφασησει ακομα , θα ειθελε να μουη πει καποιος για τα bugs για το αν μπορω να αποθηκευω τα παιχνιδια δηλαδη να τα νοικιαζω και να τα βαζω στο σκληρο και να παιζουνε μετα , και αλλα τετοια . Αν μπορεις καποιος να με κατατοπισει θα ημουν ευγνωμον .
Apokleiros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Davelis4 να σε ρωτισω μπριζολιτσες τρως? Εαν ναι τοτε PS3 δαγκωτο! http://www.youtube.com/watch?v=Q3Hh3tBdHwM Αντε καλη μασα!
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αν είσαι PlayStation fun τότε νομίζω καλύτερα να πάρεις PS3.Όχι πως αν πάρεις X360 δεν θα ευχαριστηθείς,αλλά μπορεί να σου μείνει "μαράζι" ότι δεν πήρες το PS3 και ότι μπορεί να έχασες κάτι. Ειδικά αν σου αρέσουν παιχνίδια που είναι μόνο για PS3,τότε να πάρεις σίγουρα PS3.Αυτός είναι άλλωστε κι ο ρόλος των exclusive.
MiltoZ Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Έχεις link γι' αυτό; Εγώ άλλα βλέπω εδώ και εδώ. Στο κάτω κάτω, όλο το debate shipped vs. sold μου φαίνεται χαζό. Κάθε μαγαζί παραγγέλνει προϊόντα που περιμένει να πουλήσει, όχι για να του γεμίζουν τις αποθήκες. Shipped + time = sold. Αν είναι χαμηλότερες οι πωλήσεις και μείνουν τα προϊόντα στα ράφια οι επόμενες παραγγελίες θα είναι λιγότερες και θα μειωθούν τα shipments. Πιο πολύ μπερδεύομαι με αυτά που διαβάζω παρά βγάζω συμπεράσματα. Μου απάντησες πάντως ότι το διέψευσε, και εδώ που τα λέμε το περίεργο θα ήταν να μην το κάνει. Κατά την γνώμη μου όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά sold/ shipped. Τεσπά ας τσακώνονται αυτοί όσο θέλουν, άλλα πράγματα έχουν σημασία.
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Davelis4 να σε ρωτισω μπριζολιτσες τρως? Εαν ναι τοτε PS3 δαγκωτο!http://www.youtube.com/watch?v=Q3Hh3tBdHwM Αντε καλη μασα! Χαχαχαχαχαχαχαα!!!!Να άλλο ένα προτέρημα του PS3!
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Αυτο σημαινει οτι αμα παιξω πολλοι θα μου καει ? ΧΑΧΑΧΑΧΑ και γαμω τα video παντως . Σοβαρα τωρα , υπαρχει υπερθερμανση ?
G_Zisis Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Όχι το PS3 δεν έχει πρόβλημα σε αυτό.Νομίζω πως το Xbox 360 έχει προβλήματαμε τη θερμοκρασία,χωρίς όμως να είμαι σίγουρος.Θυμάμαι πως είχα διαβάσει κάτι τέτοιο αλλά μπορεί να ήταν ψέμα-παραπληροφόρηση.
p3tran Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Για το παγκόσμιο σύνολο δε μιλούσαμε ούτως ή άλλως; αααααααααχχαχαχαχαχαχα να σου θυμισω τι ελεγες αγαπητε ασχετε: Η Sony και η Microsoft τσακώνονται αυτήν την περίοδο για το ποια είναι πρώτη στην Ευρώπη[/b'], οπότε όποια και αν έχει δίκιο η διαφορά είναι πολύ μικρή. http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2239481&postcount=5179 επειδη τελικα δεν ξερεις ουτε τι λες, ουτε τι γραφεις, μαλλον δεν θα ασχοληθω ξανα μαζι σου, οσο διασκεδαστικο κι αν ειναι () να σε ξετρυπωνω. Δε θα είχες βέβαια κανένα πρόβλημα με ένα νέο μέλος που θα συμφωνούσε μαζί σου... ουαααχαχαχα!!! το αλλο με τον τοτο το ξερεις?
popdex Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Πιο πολύ μπερδεύομαι με αυτά που διαβάζω παρά βγάζω συμπεράσματα. Μου απάντησες πάντως ότι το διέψευσε, και εδώ που τα λέμε το περίεργο θα ήταν να μην το κάνει. Κατά την γνώμη μου όμως υπάρχει μεγάλη διαφορά sold/ shipped. Τεσπά ας τσακώνονται αυτοί όσο θέλουν, άλλα πράγματα έχουν σημασία. Η αίσθησή μου είναι ότι μετράνε και οι δύο shipped. Σίγουρα είναι σε επαφή με μεγάλες αλυσίδες και παίρνουν κάποια στοιχεία πωλήσεων αλλά το να ξέρουν ανα πάσα στιγμή πόσα κομμάτια έχουν πουλήσει σε όλο τον πλανήτη (ή έστω σε μια αγορά) μου φαίνεται πολύ extreme. Ενώ πόσες παραγγελίες έχουν το ξέρουν πολύ καλά.
popdex Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 αααααααααχχαχαχαχαχαχανα σου θυμισω τι ελεγες αγαπητε ασχετε: http://insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2239481&postcount=5179 επειδη τελικα δεν ξερεις ουτε τι λες, ουτε τι γραφεις, μαλλον δεν θα ασχοληθω ξανα μαζι σου, οσο διασκεδαστικο κι αν ειναι () να σε ξετρυπωνω. Lolz, εχεις χάσει κάθε επαφή με την πραγματικότητα. Ξεκίνα τη συζήτηση από την αρχή και it all magically makes sense!!! Συγνώμη τώρα, πάω να μιλήσω με τον Τάκη τον Τσουκαλά για τις καλοκαιρινές μεταγραφές του Παναθηναϊκού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις