Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Zisi διαβασε καλα τι λεω, πεσε για υπνο και μετα ποσταρε παλι! Μην τα ξαναλεμε! Διαβαζεις οτι θελεις!

:lol: :lol: :lol: Πάντα το ίδιο βιολί ρε Apokleire.Όταν δεν μπορείς να απαντήσεις λες τα ίδια.Έλεος δηλαδή!!!Άμα είσαι τόσο έξυπνος,πες μου τι είπες και εγώ το διάβασα αλλιώς.Μπορεί όντως να μην το διάβασα σωστά.

Όταν κάποιος ζητάει βοήθεια αρχίζεις τις βλακείες και τα emotions.Όταν συζητάμε για το θέμα πάλι λες χαζομάρες,μιλάς ειρωνικά και αρχίζεις πάλι τα emotions.Ουσία μηδέν,συμπέρασμα μηδέν,σοβαρότητα μηδέν.Δεν είσαι και το πιο normal άτομο ώστε να μου λες ότι διαβάζω ότι θέλω.Να προσέχουμε λίγο τι λέμε.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Δεν ξερω ακομα τη θα παρω , απλως εγω ειδα το review του ps3 και ειδα οτι εχει παρα πολλα θετικα οπως και το blue ray dvd .Που πιστευω οτι ειναι καταπληκτικο , βεβαια δεν ξερω και πολλα για το xbox αλλα νομιζω οτι ακουσα οτι για να παιζεις internet πρεπει να πληρωνεις συνδρομη ?

Αν ενδιαφέρεσαι να έχεις και Blu-ray player τότε πας στο PS3.Πρέπει να ξέρεις όμως ότι μπορεί να μην βρεις εύκολα ή και να μην βρεις καθόλου ταινίες σε Blu-ray.Γι' αυτό ακόμα,όπως λένε πολλοί,το Blu-ray δεν είναι τόσο χρήσιμο.

Ναι,για να παίξεις ίντερνετ στο Xbox πρέπει να πληρώσεις,ενώ στο PS3 είναι δωρεάν.Πρέπει να ξέρεις όμως κι εδώ ότι το Xbox,απ' όσο λένε,έχει πολύ καλύτερο ίντερνετ από το PS3 και προσφέρει πιο πολλά,όπως voice chat.

Δημοσ.
Αν ενδιαφέρεσαι να έχεις και Blu-ray player τότε πας στο PS3.Πρέπει να ξέρεις όμως ότι μπορεί να μην βρεις εύκολα ή και να μην βρεις καθόλου ταινίες σε Blu-ray.Γι' αυτό ακόμα,όπως λένε πολλοί,το Blu-ray δεν είναι τόσο χρήσιμο.

Ναι,για να παίξεις ίντερνετ στο Xbox πρέπει να πληρώσεις,ενώ στο PS3 είναι δωρεάν.Πρέπει να ξέρεις όμως κι εδώ ότι το Xbox,απ' όσο λένε,έχει πολύ καλύτερο ίντερνετ από το PS3 και προσφέρει πιο πολλά,όπως voice chat.

Ενταξει ρε παιδια. "Πρεπει να πληρωσεις" λετε. Δηλαδη 50 ευρω για 12 μηνες ειναι πολλα;; Δηλαδη 4,16 ευρω το ΜΗΝΑ ειναι πολλα;; Για καφε να βγεις ενα απογευμα πιο πολλα θα δωσεις.

Δημοσ.
Πως κλείνει η διαφορά με γρήγορο ρυθμό θα μας τρελάνεις?! Η μεγαλύτερη αγορά και με διαφορά είναι της Αμερικής. Και δεν πιστεύω ότι έχει μεγάλη διαφορά η Ευρώπη από την Αμερική στις προτιμήσεις, άλλωστε δεν υάρχουν σοβαρά στοιχεία για την Ευρώπη! Για να μην το κουράζουμε περιμένω στοίχημα για την περίοδο των γιορτών. Anyone?

Η Sony και η Microsoft τσακώνονται αυτήν την περίοδο για το ποια είναι πρώτη στην Ευρώπη, οπότε όποια και αν έχει δίκιο η διαφορά είναι πολύ μικρή. Το PS3 κυκλοφόρησε 16 μήνες αργότερα από το 360 και βρίσκεται στην αγορά περίπου το μισό διάστημα απ' ότι το 360 (360: Νοέμβριος 2005, PS3: Μάρτιος 2007). Τα ταπεινά μαθηματικά μου λένε ότι το PS3 πουλάει πολύ καλύτερα στην Ευρώπη.

Και όχι, παρότι η αγορά της Αμερικής είναι η μεγαλύτερη (αν και η Activision διαφωνεί) δεν έχει τόση διαφορά από την Ευρώπη, και σίγουρα δεν είναι μεγαλύτερη από Ευρώπη + Ιαπωνία μαζί.

Για το στοιχηματάκι είμαι μέσα αν θες, πλάκα θα 'χει. Νοέμβριο + Δεκέμβριο φαντάζομαι ότι εννοείς και μόνο NPD, όχι VGChartz και άλλες αντίστοιχες πα...ιες. Τί θα βάλουμε;

Δημοσ.
Η Sony και η Microsoft τσακώνονται αυτήν την περίοδο για το ποια είναι πρώτη στην Ευρώπη, οπότε όποια και αν έχει δίκιο η διαφορά είναι πολύ μικρή.

:-D ρε κοιτα δω να δεις μια λογικη :-D

<<ΤΣΑΚΟΝΩΝΤΑΙ, ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ>>

εβγαλε η sony μια ανακοινωση οπως οι περισσοτερες -αν οχι ολες- οι ανακοινωσεις της,

(δηλαδη ΨΕΥΤΙΚΗ, για την δημιουργια εντυπωσεων σε κοροϊδα ως συνηθως)

και βγηκε η m$ και ειπε:

<< η sony λεει "europe" και εννοει ολοκληρο τον κοσμο πλην αμερικης/ιαπωνιας (μεχρι και αφρικη εχει μεσα),

και επισης η sony λεει <<sold>> και εννοει οτι 'φυγανε απο το εργοστασιο' >>

αρα, τσακωνονται, και αρα, ειναι και κοντα <---- !!!! :lol::lol::lol::lol:

σαν την ημερα της μαρμοτας ειναι πια αυτη η ενοτητα...

σε καθημερινη βαση διαβαζουμε τις ιδιες βλακιες με αλλο νικ.

P.s. οσο για την υπηρεσια του xbox live gold, οσοι την συγκρινετε με το free Online του playstation, απλα διακατεχεστε απο αγνοια.

Δημοσ.
Ενταξει ρε παιδια. "Πρεπει να πληρωσεις" λετε. Δηλαδη 50 ευρω για 12 μηνες ειναι πολλα;; Δηλαδη 4,16 ευρω το ΜΗΝΑ ειναι πολλα;; Για καφε να βγεις ενα απογευμα πιο πολλα θα δωσεις.

Αν ψάξει κάποιος βρίσκει και με 35 το χρόνο...

Δημοσ.
Η Sony και η Microsoft τσακώνονται αυτήν την περίοδο για το ποια είναι πρώτη στην Ευρώπη, οπότε όποια και αν έχει δίκιο η διαφορά είναι πολύ μικρή. Το PS3 κυκλοφόρησε 16 μήνες αργότερα από το 360 και βρίσκεται στην αγορά περίπου το μισό διάστημα απ' ότι το 360 (360: Νοέμβριος 2005, PS3: Μάρτιος 2007). Τα ταπεινά μαθηματικά μου λένε ότι το PS3 πουλάει πολύ καλύτερα στην Ευρώπη.

Και όχι, παρότι η αγορά της Αμερικής είναι η μεγαλύτερη (αν και η Activision διαφωνεί) δεν έχει τόση διαφορά από την Ευρώπη, και σίγουρα δεν είναι μεγαλύτερη από Ευρώπη + Ιαπωνία μαζί.

Για το στοιχηματάκι είμαι μέσα αν θες, πλάκα θα 'χει. Νοέμβριο + Δεκέμβριο φαντάζομαι ότι εννοείς και μόνο NPD, όχι VGChartz και άλλες αντίστοιχες πα...ιες. Τί θα βάλουμε;

1 original game - NPD από Σεπέμβρη μέχρι Δεκέμβρη - οι 4 καλοί μήνες

Τώρα για την Ευρώπη η Σονυ μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει από την στιγμή που όπως παραδέχονται όλοι δεν υπάρχουν σοβαρά στοιχεία.

Δημοσ.
Αν ψάξει κάποιος βρίσκει και με 35 το χρόνο...

Ακομα καλυτερα δηλαδη. 35/12, μας κανει 2.92 ευρω το μηνα!!! Πρεπει να εισαι πολυ καρμιρης, για να το σκεφτεσαι.

Δημοσ.
Ακομα καλυτερα δηλαδη. 35/12, μας κανει 2.92 ευρω το μηνα!!! Πρεπει να εισαι πολυ καρμιρης, για να το σκεφτεσαι.

Για μένα προσωπικά μόνο ο χρόνος που αφιερώνεις επιπλέον με το PS3 για να καταφέρεις να παίξεις με έναν φίλο σου δικτυακά αξίζει αυτή την επιβάρυνση... χώρια που πρέπει να περιμένεις να το κάνει install ο άλλος αν το έχει σβήσει :lol:

Δημοσ.
Για μένα προσωπικά μόνο ο χρόνος που αφιερώνεις επιπλέον με το PS3 για να καταφέρεις να παίξεις με έναν φίλο σου δικτυακά αξίζει αυτή την επιβάρυνση... χώρια που πρέπει να περιμένεις να το κάνει install ο άλλος αν το έχει σβήσει :lol:

Εγω το λεω απο αλλη αποψη. Οταν δινεις απο 200 (ΧΒΟΧ arcade) μεχρι 360 (Elite) για κατι, δεν μπορεις να λες οτι τα 3-4 ευρω το μηνα μου φαινονται πολλα.

Τωρα αν οι υπηρεσιες internet ειναι ισαξιες, τοτε να το βαλεις κατω. Αλλα και παλι το ποσο αυτο δεν μπορει να σε κανει να μην παρεις μια κονσολα.

Δημοσ.
1 original game - NPD από Σεπέμβρη μέχρι Δεκέμβρη - οι 4 καλοί μήνες

ΟΚ, μέσα. Οι γιορτές δεν ξεκινούν το Σεπτέμβριο αλλά κανένα πρόβλημα.

Τώρα για την Ευρώπη η Σονυ μπορεί να ισχυρίζεται ότι θέλει από την στιγμή που όπως παραδέχονται όλοι δεν υπάρχουν σοβαρά στοιχεία.

Google is your friend:

http://www.ripten.com/2008/01/15/ps3-sells-three-times-more-than-xbox-360-in-france/

http://kotaku.com/381899/360-in-britain-sales-double-still-in-last-place

http://ps3.psu.com/PS3-on-the-rise-in-Japan-and-Germany-News--a1992-p0.php

http://kotaku.com/gaming/what-do-you-think,-spain%3F/spain-loves-wii--ps3-hates-360-285583.php

Εντάξει, το τελευταίο είναι απλή έρευνα αλλά I've made my point.

Δημοσ.

Ας δουμε και τις συνολικές πωλήσεις μέχρι τώρα.

WII - 10.9 million

360 - 10.5 million

PS3 - 4.9 million

Χμμ, για να δούμε, 250κ παραπάνω στους 6 μήνες ίσον 500κ παραπάνω στον χρόνο. Πόσα χρόνια θες για να καλύψεις μία διαφορά 5.5εκ? Σύμφωνα με τα μπακαλίστικα μαθηματικά μου θες γύρω στα 11 χρόνια, με την προυπόθεση φυσικά ότι θα συνεχιστεί αυτή η εντυπωσιακή πορεία.

πολυ εξυπνο εκ μερους σου να χρησιμοποιησεις τα νουμερα μονο απο την αμερικανικη αγορα, την μονη δηλαδη που ειναι ακομα μπροστα σε πωλησεις το 360, και καλα ειναι και τα μαθηματικα σου, αν μιλας μονο για την αμερικανικη αγορα παλι, και οχι για την παγκοσμια.

ΕDIT: Mε προλαβε ο popdex

Δημοσ.

Εγώ είπα του παιδιού "πρέπει να πληρώσεις" γιατί αυτήν είναι η αλήθεια και αυτό ρώτησε το παιδί.Εσύ πώς κατάλαβες ότι υπονοούσα ότι είναι μεγάλο το ποσό,ένας Θεός το ξέρει!Ε,ρε χαζομάρα που βαράει κάποιους!

Πάντως πετάχτηκαν κατευθείαν όλοι οι Xboxάκιδες μόλις είπα για πληρωμή.Να πως φαίνεται ότι ξύνεις πληγές!

Δημοσ.
Εγώ είπα του παιδιού "πρέπει να πληρώσεις" γιατί αυτήν είναι η αλήθεια και αυτό ρώτησε το παιδί.Εσύ πώς κατάλαβες ότι υπονοούσα ότι είναι μεγάλο το ποσό,ένας Θεός το ξέρει!Ε,ρε χαζομάρα που βαράει κάποιους!

Πάντως πετάχτηκαν κατευθείαν όλοι οι Xboxάκιδες μόλις είπα για πληρωμή.Να πως φαίνεται ότι ξύνεις πληγές!

Χαζομαρα μαλλον εσενα εχει βαρεσει. Και ασχημα μαλιστα.

Η αληθεια ειναι. Αλλα ειναι η μιση. Γιατι αλλο "πρεπει να πληρωσεις" και αλλο "πρεπει να πληρωσεις 3-4 ευρω το μηνα" που ειναι μηδαμινο ποσο.

Και για να δεις ποσο πολυ σε εχει βαρεσει η χαζομαρα, εγω εχω Wii.

Δημοσ.

Δλδ ρε παιδιά κάποιος που θέλει σήμερα να πάρει κονσόλα,δεν θα μείνει ικανοποιημένος με την αγορά ενός ps3;Και δεν μιλάω για κάποιον που τα θέλει όλα σπασμένα και έχει και τον χρόνο για να παίζει ότι σαβουρο-game βγαίνει.Μιλάω για αυτόν που έχει ως προοπτική να παίζει λίγα και καλά + τα όποια πλεονεκτήματα έχει το ps3 ως BR player.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...