Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ναι γιατι το ps2 δεν πουλαει πια ετσι? που τον μαρτη θα κλεισει 9 χρονια κυκλοφοριας.

οριστε αλλο ενα ενα παραδειγμα κλασσικης ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

μας ζαλιζατε τα @@ εναμισι χρονο οτι -και καλα- το ps3 υπερτερει του 360 λογω του full back-compatibility,

και μολις σας ΑΔΕΙΑΣΕ η sony και το ps3 δεν εχει πλεον ΚΑΘΟΛΟΥ compatibility,

τοτε ξαφνικα ειναι ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ και μαξιλαρακι ασφαλειας οτι το Ps2 συνεχιζει και παραγεται ακομα,

ενω φυσικα το οτι το ps3 εχει πλεον ΜΗΔΕΝ συμβατοτητα (σε αντιθεση με το 360 που παιζει οποιο game του xbox1 αξιζει)

ειναι πλεον αγγιχτο θεμα και καλως καμωμενο....

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ps3 με τα 60gb ειναι ποιο καινουργια εκδοση ? Δηλαδη θα εχει κατι παραπανω η εστω καποια bugs fixed?

Δημοσ.
οριστε αλλο ενα ενα παραδειγμα κλασσικης ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ

μας ζαλιζατε τα @@ εναμισι χρονο οτι -και καλα- το ps3 υπερτερει του 360 λογω του full back-compatibility,

και μολις σας ΑΔΕΙΑΣΕ η sony και το ps3 δεν εχει πλεον ΚΑΘΟΛΟΥ compatibility,

τοτε ξαφνικα ειναι ΠΛΕΟΝΕΚΤΗΜΑ και μαξιλαρακι ασφαλειας οτι το Ps2 συνεχιζει και παραγεται ακομα,

ενω φυσικα το οτι το ps3 εχει πλεον ΜΗΔΕΝ συμβατοτητα (σε αντιθεση με το 360 που παιζει οποιο game του xbox1 αξιζει)

ειναι πλεον αγγιχτο θεμα και καλως καμωμενο....

P3tran στις κολοτουμπες εχουν παρει master:lol:! Aφου χορευουν στο ρυθμο της SONY! Οτι θελει τους κανει ! Δεν εχεις καταλαβει οτι τα λενε οπως θελουν ! Κολοτουμπακια ειναι !:-D

Δημοσ.
Το ps3 με τα 60gb ειναι ποιο καινουργια εκδοση ? Δηλαδη θα εχει κατι παραπανω η εστω καποια bugs fixed?

Είναι παλιότερη έκδοση που έχει επιπλέον συμβατότητα με PS2 games...

Επισκέπτης
Δημοσ.

Οποτε η ποιο καινουργια εκδοση ποια ειναι ? Δηλαδη αξιζει να παρω αυτο με τα 60gb η ταν 40gb ?

Δημοσ.

Καλη αγορα φιλαρακο, και μακαρι να βρεις στο sony ολη αυτην την ευχαριστηση που δεν καταφερα να βρω και καμια 15αρια αλλη εδω μεσα με την ενασχοληση μας με αυτην την κονσολα!

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !Την χρειαζεσαι ακουσε που σου λεω κατι ξερω σαν παλιος εδω μεσα!

Δημοσ.

Αν ήθελα να δώσω λεφτά σε original games δεν θα είχα μεγάλο πρόβλημα με το ps3...

Έχω όμως οπότε είμαι ενας απο τους 15(μόνο?)... μέχρι να βγεί hack.

Δημοσ.

NPD Sales Data for United States of America

us_flag.gif

Ioύνιος 2008 Hardware Sales

• Nintendo DS -- 783.000
  • Nintendo Wii -- 666.700
  • PlayStation 3 -- 405.500
  • PlayStation Portable -- 337.400
  • Xbox 360 -- 219.800
  • PlayStation 2 -- 188.800

Ιούνιος 2008 Software Sales

01. PS3 METAL GEAR SOLID 4: GUN OF THE PATRIOTS 774.6K (Does not include bundles with PS3 hardware)

02. NDS GUITAR HERO ON TOUR 422.3K

03. 360 NINJA GAIDEN II 372.7K

04. WII FIT W/BALANCE BOARD 372.7K

05. WII PLAY W/ REMOTE 359.1K

06. 360 BATTLEFIELD: BAD COMPANY 346.8K

07. WII MARIO KART W/WHEEL 322.4K

08. WII LEGO INDIANA JONES: THE ORIGINAL ADVENTURE 294.5K

09. NDS LEGO INDIANA JONES: THE ORIGINAL ADVENTURE 267.8K

10. PS2 LEGO INDIANA JONES: THE ORIGINAL ADVENTURE 260.3K

YTD (year-to-date) numbers

Wii - 3,482,000

DS - 3,187,000

PS3 - 1,608,000

PSP - 1,482,000

360 - 1,354,000

Να κάνω κι εγώ ένα σχόλιο για τις πωλήσεις για να μην μείνει παραπονεμένος ο klainmain.

Όπως αναμενόταν (για να μην μου πείτε τίποτα πάλι για εντυπωσιακά και αναπάντεχα) το ps3 λόγω mgs4 ήταν αρκετά πάνω από το 360 αυτόν τον μήνα. Μέσα στους πρώτους 6 μήνες κατάφερε να πουλήσει 250,000 παραπάνω κομμάτια από το 360, θα περίμενα κάλύτερα με βάση αυτά που ακούω από τους ps3 fans. Η μεγαλύτερη διαφορά έγινε αυτόν τον μήνα δηλαδη.

Ας δουμε και τις συνολικές πωλήσεις μέχρι τώρα.

WII - 10.9 million

360 - 10.5 million

PS3 - 4.9 million

Χμμ, για να δούμε, 250κ παραπάνω στους 6 μήνες ίσον 500κ παραπάνω στον χρόνο. Πόσα χρόνια θες για να καλύψεις μία διαφορά 5.5εκ? Σύμφωνα με τα μπακαλίστικα μαθηματικά μου θες γύρω στα 11 χρόνια, με την προυπόθεση φυσικά ότι θα συνεχιστεί αυτή η εντυπωσιακή πορεία. Ακόμα και το δεκαετές πλάνο πέφτει έξω δηλαδή έτσι, χρειαζόμαστε κάτι πιο δραστικό. Αν και για να πω την αλήθεια δεν βλέπω πως μπορεί να μην πουλήσει καλύτερα το 360 από το ps3 στο δεύτερο μισό του χρόνου. Βλέπω δηλαδή και για φέτος στις γιορτές να είναι μπροστά το 360 (μόνο σοβαρά στοιχήματα γίνονται δεκτά)

Πολύ καλές πωλήσεις και για το mgs4 που το φέρνει μία ανάσα από την πρώτη δεκάδα για πρώτο μήνα σε αυτή την γενιά. :mrgreen:

Top First Month Sales in US, this gen:

1. Halo 3 - 3.3 million

2. SSBB - 2.7 million

3. GTA 4 360 - 1.85 million

4. CoD 4 360 - 1.57 million

5. Galaxy - 1.12 million

6. MK Wii - 1.12 million

7. Gears - 1.0 million

8. GTA IV PS3 - 1.0 million

9. Assassin's Creed 360 - 0.98 million

10. Madden NFL 08 360 - 0.89 million

11. MGS4 - 0.77 million

12. R6 Vegas 2 360 - 0.75 million

13. Wii Fit - 0.68 million

14. Army of Two 360 - 0.60 million

15. Madden NFL 07 360 - 0.57 million

Δημοσ.
Σε φιλαρακι μου του χαλασε σε 1 χρονο και 2 μηνες, πηγε στην sony ξερεις τι του ειπε 300 ευρω για το κολο bluraY ! Φοβερο service !:lol: Σε ενα χρονο το παλικαρι εχει σκασει 960 ευρω και σκονιζεται.

Ρε φίλε,μου συγκρίνεις αυτό που έπαθε ένας φίλος σου με ένα πρόβλημα που θερίζει τα Xbox 360;Δε πας καλά ! ! !

Αυτήν η κωλοMicrosoft τόσα φράγκα έχει!Δεν μπορούσε να σκάσει λεφτά να λύσει μια και καλή το πρόβλημα.Εδώ και τόσο καιρό το πρόβλημα λύνεται,αλλά πολύ σταδιακά.Σαν την ανάπτυξη του HOME ένα πράμα. :lol: :lol: Δε λέω,από άποψη εγγύησης κάλυψε τους πάντες,αλλά το πρόβλημα συνεχίστηκε.

Δημοσ.
Οποτε η ποιο καινουργια εκδοση ποια ειναι ? Δηλαδη αξιζει να παρω αυτο με τα 60gb η ταν 40gb ?

Αν βρεις το 60GB και σε ενδιαφέρει η συμβατότητα με τα PS2 games (έχει και card reader αλλά δεν νομίζω πως για αυτό αγοράζεις PS3) αξίζει να δώσεις κάτι παραπάνω για αυτή την έκδοση. Αλλιώς 40GB.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν ξερω ακομα τη θα παρω , απλως εγω ειδα το review του ps3 και ειδα οτι εχει παρα πολλα θετικα οπως και το blue ray dvd .Που πιστευω οτι ειναι καταπληκτικο , βεβαια δεν ξερω και πολλα για το xbox αλλα νομιζω οτι ακουσα οτι για να παιζεις internet πρεπει να πληρωνεις συνδρομη ?

Δημοσ.

Χμμ, για να δούμε, 250κ παραπάνω στους 6 μήνες ίσον 500κ παραπάνω στον χρόνο. Πόσα χρόνια θες για να καλύψεις μία διαφορά 5.5εκ? Σύμφωνα με τα μπακαλίστικα μαθηματικά μου θες γύρω στα 11 χρόνια, με την προυπόθεση φυσικά ότι θα συνεχιστεί αυτή η εντυπωσιακή πορεία. Ακόμα και το δεκαετές πλάνο πέφτει έξω δηλαδή έτσι, χρειαζόμαστε κάτι πιο δραστικό. Αν και για να πω την αλήθεια δεν βλέπω πως μπορεί να μην πουλήσει καλύτερα το 360 από το ps3 στο δεύτερο μισό του χρόνου. Βλέπω δηλαδή και για φέτος στις γιορτές να είναι μπροστά το 360 (μόνο σοβαρά στοιχήματα γίνονται δεκτά)

Σωστά, το ματσάκι απλώς έγινε αμφίρροπο στην Αμερική και νομίζω ότι έτσι θα συνεχίσει. Ωστόσο απομονώνεις την αμερικάνικη αγορά που είναι με διαφορά η καλύτερη του 360, όταν παγκοσμίως - απ' ό,τι έχουμε δει ως τώρα τουλάχιστον - η διαφορά κλείνει με αρκετά γρήγορο ρυθμό.

Δε νομίζω ότι το PS3 θα φτάσει το 360 σε εγκατεστημένη βάση στις ΗΠΑ, τουλάχιστον όχι πριν βγει η επόμενη κονσόλα της Microsoft. Αλλά παγκοσμίως μάλλον θα το έχει περάσει άνετα πριν το τέλος του 2009.

Πολύ καλές πωλήσεις και για το mgs4 που το φέρνει μία ανάσα από την πρώτη δεκάδα για πρώτο μήνα σε αυτή την γενιά. :mrgreen:

Top First Month Sales in US, this gen:

1. Halo 3 - 3.3 million

2. SSBB - 2.7 million

3. GTA 4 360 - 1.85 million

4. CoD 4 360 - 1.57 million

5. Galaxy - 1.12 million

6. MK Wii - 1.12 million

7. Gears - 1.0 million

8. GTA IV PS3 - 1.0 million

9. Assassin's Creed 360 - 0.98 million

10. Madden NFL 08 360 - 0.89 million

11. MGS4 - 0.77 million

12. R6 Vegas 2 360 - 0.75 million

13. Wii Fit - 0.68 million

14. Army of Two 360 - 0.60 million

15. Madden NFL 07 360 - 0.57 million

Κακίες...

Η τύπισσα από το NPD Group είπε ότι μαζί με το bundle οι συνολικές πωλήσεις ήταν γύρω στο 1 εκατομμύριο. Αν σκεφτεί κανείς τι effect είχε το MGS4 στο hardware (σε σχέση με το μάλλον ανεπαίσθητο του GTA4) στη Sony και την Konami θα πρέπει να είναι αρκετά ευτυχείς. Επίσης απ' ό,τι διαβάζω είναι με διαφορά το καλύτερο ντεμπούτο MGS στην Αμερική (το Snake Eater ήταν κάτω από 500 χιλιάδες και χωρίς έξτρα πωλήσεις από bundle).

Δημοσ.

Πως κλείνει η διαφορά με γρήγορο ρυθμό θα μας τρελάνεις?! Η μεγαλύτερη αγορά και με διαφορά είναι της Αμερικής. Και δεν πιστεύω ότι έχει μεγάλη διαφορά η Ευρώπη από την Αμερική στις προτιμήσεις, άλλωστε δεν υάρχουν σοβαρά στοιχεία για την Ευρώπη! Για να μην το κουράζουμε περιμένω στοίχημα για την περίοδο των γιορτών. Anyone?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...