telegamesvg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Eιδικα αυτο με τα 10 χρονια product cycle ουτε και οι ιδιοι θα το πιστευουν ... Ειναι δυνατον σε προιον αιχμης τεχνολογιας να λεμε 10 χρονια ??? ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ κ ΒΑΛΕ ..
popdex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Οι κυκλοι των κονσολων συνεχως μικραινουν και οσοι δεν το εχουν καταλαβει ειναι σε τροχια. PS2? Μια επιτυχημένη κονσόλα ζει πολύ και αυτό δεν αλλάζει. Η γνώμη σου είναι σεβαστή αλλά δεν συμφωνώ. Πέρα από τη Nintendo που ακολουθεί τη δική της πορεία και βγάζει κέρδος από την πρώτη μέρα, οι άλλες δύο σημείωσαν τεράστιες ζημιές την πρώτη διετία τους στην αγορά και τώρα σιγά σιγά τις ισοφαρίζουν. Καμμία από τις δύο δεν έχει καταφέρει ακόμα να ρίξει την τιμή σε mass market επίπεδα (ίσως το arcade στην Ευρώπη αλλά meh, ποιός θέλει το arcade?) και οι πωλήσεις του hardware και των δύο παραμένουν επιεικώς μέτριες. Πώς είναι δυνατόν να λες ότι σε δύο χρόνια ή αγορά θα είναι ώριμη να υποδεχτεί νέες κονσόλες; Εγώ δεν το βλέπω καθόλου. Πως μπορεις να συγκρινεις μια παρουσιαση με playable games,απτο περιεχομενο,συγκεκριμενες ημερομηνιες με μια αοριστη και ομιχλωδης? Τα μόνα μη playable παιχνίδια που παρουσιάστηκαν από τη Sony ήταν το God of War 3 και το MAG. Όλα τα άλλα ήταν playable και είναι γεμάτο το internet από hands-on impressions και αναλυτικές παρουσιάσεις.
Vag221 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Άντε ας πω και γω την γνώμη μου.Διαβάζω αυτό το Topic από την αρχή σχεδόν της δημιουργίας του και ειλικρινά μπορώ να πω πως μου έχει χαρισει αρκετές δόσεις προβληματισμού ,γέλιου μα και εκνευρισμού κάποιες φορές απο αυτά που εκφράζονται. Όπως και να έχει όμως δεν παύει να αποτελούν την προσωπική άποψη του καθενός και αυτή είναι σεβαστή άσχετα αν συμφωνούμε η όχι.. Στο θέμα μας λοιπόν.Όντας gameras από πολύ μικρή ηλικία έχω Βιώσει (και πληρώσει) αρκετά στάδια της Βρεφικής έως ανόριμης gaming αγοράς (τουλάχιστον εδώ στην Ελλάδα που θεωρούν τα games πράγματα που μόνο τα παιδάκια θα πρέπει να ασχολούνται) και αυτό που έχω να πω είναι πως η κατάσταση που επικρατεί αυτή την στιγμή δεν είναι προτόγνωρη ..Την έχουμε ξαναδεί απειρες φορές στο παρελθόν και όχι μόνο στην Gaming Αγορά.Φυσικά αναφέρομαι Στα όσα ακούγονται και γράφονται σχετικα με το ff13 στο Xbox ,Την αποτυχία της Sony να υποστηρίξει το μικρο τερατάκι της τόσο με exclusives αλλά και με τα μισά έστω από όσα διαφήμιζε.Να πω εδώ βέβαια πως σε καμία περιπτωση δεν θεωρώ το Ps3 αποτυχία η έστω κακή κονσόλα απλά δεν είναι και Ps2 στην εποχή του που απλά επικράτησε (και πωλείται ακόμη) λόγω της πληθώρας games που είχε (Βασικά δεν ξέρω αν πέρασε και το Mega Drive 1200+ τίτλους). Στην διαμάχη των κονσολών ανέκαθεν υπήρχαν 2 ανταγωνιστές.Το Nes είχε το Master System ,To Mega Drive To Snes,Το Ps1 To Saturn ,Το Ps2 to Χβοχ και τώρα το Χβοχ360 το Ps3 .Τα Dreamcast,Ν64,jaguar δεν τα ξέχασα απλά θεωρώ πως για διαφορους λόγως ήρθαν σε 3η θέση . Αυτό που θέλω να θυμίσω είναι πως όπως η ιστορία μας έχει δείξει τα πράγματα δεν μένουν πάντα στάσιμα.Ρόδα είναι και γυρίζει.Ε λοιπόν αυτήν την "γενιά" όπως δείχνουν τα πράγματα αυτήν τη στιγμή δεν είναι και ότι καλύτερο για την Sony.Όχι βέβαια πως παέι και για φούντο και άλλες τραβηγμένες υπερβολές που άκουσα περί εξαγοράς απο Ms κτπ.Απλά δεν κατάφερε αυτό που κατάφερε με το Ps2. Γνώμη μου είναι πως το ps3 δεν είναι αν θέλετε καθαρόαιμη κονσόλα αλλά ένα σχετικά καλό και φθηνό Entertaiment Station για αυτά που μπορεί να σου προσφέρει (wifi,BR,Media,Browsing ktp) χωρίς να σημαίνει πως δεν τα κάνει όλα αυτά (εκτός BR προς το παρόν ) και το μηχανάκι της Ms.Απλά το ps3 φαίνεται πιο ολοκληρωμένο σαν Media station ειδικά για ΗD.Θεωρώ λοιπόν και συμφωνώ πως πρόκειται περισσότερο για κονσόλα Σαλονιού και μάλλον αυτό ήθελε και η Sony όταν το έβγαλε.Κρίμα πάντως που εδώ στην Ελλάδα είμαστε οι Μάο-Μάο της Ευρώπης και από BR ούτε λόγως.Καλά θα μου πείτε εδώ δεν έχουμε καλά καλά ψηφιακή τηλεόραση μα και άλλα πολύ πιο σημαντικά που άλλοι τα ξεπέρασαν στο τέλους του Β'παγκοσμίου... Πάντως φιλικά πάντα μην είστε τόσο ευκολόπιστοι παιδιά.Ούτε η Sony ούτε η Ms είναι βλάκες και δεν ξέρουν πότε ένας κωδικός παέι καλά και πότε όχι .Όλα μελετημένα και στο παιχνίδι είναι και το παιχνίδι πάντα υπάρχει και κάτω από το τραπέζι.Ας μην ξεχνάμε πως η gaming industry είναι βιομηχανία δισεκατομυρίων.Νομίζετε πως ασχολείται κανείς με τη φανέλα και αν ένιωσαν προδομένοι οι οπαδοί της Square? Έλεος....) θα χαρώ να ακούσω και άλλες γνώμες σε αυτό το θέμα τεκμηριωμένες όμως παρακαλώ .Βαρέθηκα να βλέπω Smileys ,κεφαλαία και φανατικές δηλώσεις του τύπου "εγώ την έχω 0,000055 χιλιοστά πιο μακριά απο σένα .
alexzzz Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Άντε ας πω και γω την γνώμη μου Να την πεις βρε πασάκαμ... αλλά κάνε ένα πορτ πουρί... μια περίληψη...
Vag221 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Να την πεις βρε πασάκαμ... αλλά κάνε ένα πορτ πουρί... μια περίληψη... αυτή είναι η περίληψη :-D:-D:-D
supermario29 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Στην διαμάχη των κονσολών ανέκαθεν υπήρχαν 2 ανταγωνιστές.Το Nes είχε το Master System ,To Mega Drive To Snes,Το Ps1 To Saturn ,Το Ps2 to Χβοχ και τώρα το Χβοχ360 το Ps3 .Τα Dreamcast,Ν64,Wii,δεν τα ξέχασα απλά θεωρώ πως για διαφορους λόγως ήρθαν και έρχονται σε 3η θέση . Πως γινεται και την κονσολα που εχει τις περισσοτερες πωλησεις να λες πως ερχεται σε 3η θεση, δεν το καταλαβαινω.
anamenos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Πως γινεται και την κονσολα που εχει τις περισσοτερες πωλησεις να λες πως ερχεται σε 3η θεση, δεν το καταλαβαινω. μάλλον εννοεί σε δυνατότητες του hardware.
Vag221 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Πως γινεται και την κονσολα που εχει τις περισσοτερες πωλησεις να λες πως ερχεται σε 3η θεση, δεν το καταλαβαινω. Έχεις δίκιο όσον αφορά το wii το οποίο είναι και η πιο επιτυχημένη κονσόλα αυτήν τη στιγμή σε πωλήσεις.Λάθος μου.
Udontneed2know Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Eιδικα αυτο με τα 10 χρονια product cycle ουτε και οι ιδιοι θα το πιστευουν ... ναι γιατι το ps2 δεν πουλαει πια ετσι? που τον μαρτη θα κλεισει 9 χρονια κυκλοφοριας.
Apokleiros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ρε παιδια εχει κουρασει το ολο θεμα, εγω γουσταρω σε 5 χρονια αλλη κονσολα, και ο απο πανω γουσταρει η κονσολα να γινει τοστιερα υστερα μπρικι και προχωραμε! Ο καθενας με τα γουστα του, αλλαζω καθε χρονο 4 φορες καρτα γραφικων (βεβαια δεν σκαω φραγκο) αλλα λεμε και θα παντρευτω κονσολα και δυο φορες χειροτερα εαν αυτο ειναι το ps3! Παναγια μου μην μιλαμε για αυτο εφιαλτες θα βλεπω παλι , απο την εποχη που το ειχα και εβλεπα την καταντια live. Τουλαχιστον τωρα το κραζω με φιλαρακια !
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Σκεφτομαι να παρω και εγω μια απο της δυο κονσολες , αλλα δεν ξερω ρε παιδια . Βοηθηστε με λιγο ,ξερω οτι το πσ3 ειναι πολλοι ποιο ακριβο αλλα λογικα θα ειναι και ποιο καλο? Δεν εχω καταληξει ακομα . Αν μπορειτε να προτεινεται κατι απο τα δυο .
Apokleiros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Σκεφτομαι να παρω και εγω μια απο της δυο κονσολες , αλλα δεν ξερω ρε παιδια . Βοηθηστε με λιγο ,ξερω οτι το πσ3 ειναι πολλοι ποιο ακριβο αλλα λογικα θα ειναι και ποιο καλο? Δεν εχω καταληξει ακομα . Αν μπορειτε να προτεινεται κατι απο τα δυο . :lol:PS3 Φιλε ειναι αντε γεια, το λεει η SONY! Εχει τον πανισχυρο CELL! To υπερταχυτατο bluray! Εχει τεραστια υποστιριξη απο τους developers , εχει απιστευτο online, Μιλαμε για την απολυτη ΤΟΣΤΙΕΡΑ, ε λαθος κονσολα ηθελα να πω!:lol: Ρε φιλαρακο κατσε διαβασε λιγο τι λεμε εδω μεσα και θα σου λυθει η απορεια , μην τα θελουμε ολα στο πιατο!
Vag221 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ρε φιλαρακο κατσε διαβασε λιγο τι λεμε εδω μεσα και θα σου λυθει η απορεια , μην τα θελουμε ολα στο πιατο! Το να διαβάσει βέβαια και 515 σελίδες ατελείωτου flaming (και κραξίματος του Ps3 ) δεν είναι και ότι πιο εύκολο αλλά ας όψεται...
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Φιλε εγω προσπαθησα να διαβασω αλλα ειναι παρα πολλες σελιδες και στις περισσοτερες λετε για πωλησεις και flaming και διαφορα αλλα που εμενα δεν με βοηθανε να διαλεξω .
Apokleiros Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2008 Λοιπον θελεις να λιωνεις στο gaming? Εαν ναι τοτε ΧΒΟΧ 360 χαλαρα. Εαν θες μια ωραια γκλαμουρους ΣΚΟΝΟΠΑΓΗΔΑ τοτε χαλαρα PS3! Τωρα ειναι θεμα δικο σου τι θα παρεις! Αντε καλ η αγορα! Ειναι η σουμα απο ολες τις σελλιδες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις