chill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 "When Microsoft revealed yesterday that Final Fantasy XIII was coming to Xbox 360, they were only telling half the story. At a Q&A session with Square Enix after the press conference, we learned the truth. The Japanese developer wonʼt even begin working on the Xbox 360 version until the PS3 version is finished. The Square Enix representatives were frank on this point: porting the game will take a long time. And after itʼs ported, itʼll still have to be localised. Realistically, thatʼll mean a gap of around a year between the two — and the PS3 version is still a long, long way off. There is little hope for FFXIII landing on the 360 this side of 2010. This whole venture is a last-minute development; the decision to port to 360 was only made a few days ago. Another aspect of the FFXIII development process thatʼs been largely overlooked is that Square Enix already has the game running on PC. They have yet to decide whether theyʼll release it on that format, however. They may just be using it as a development environment at this stage. Another factor to consider: FFXIII is being created for PS3 with Crystal Tools (formerly known as The White Engine), Square Enixʼs proprietary technology for PS3 development. A whole new engine may be needed to get the game working on the 360." http://www.n4g.com
popdex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 "When Microsoft revealed yesterday that Final Fantasy XIII was coming to Xbox 360, they were only telling half the story. At a Q&A session with Square Enix after the press conference, we learned the truth. The Japanese developer wonʼt even begin working on the Xbox 360 version until the PS3 version is finished. The Square Enix representatives were frank on this point: porting the game will take a long time. And after itʼs ported, itʼll still have to be localised. Realistically, thatʼll mean a gap of around a year between the two — and the PS3 version is still a long, long way off. There is little hope for FFXIII landing on the 360 this side of 2010. This whole venture is a last-minute development; the decision to port to 360 was only made a few days ago. Another aspect of the FFXIII development process thatʼs been largely overlooked is that Square Enix already has the game running on PC. They have yet to decide whether theyʼll release it on that format, however. They may just be using it as a development environment at this stage. Another factor to consider: FFXIII is being created for PS3 with Crystal Tools (formerly known as The White Engine), Square Enixʼs proprietary technology for PS3 development. A whole new engine may be needed to get the game working on the 360." http://www.n4g.com Απ' ό,τι καταλαβαίνω αφού βγει στην Ιαπωνία για PS3 θα αρχίσει το localization για τις δυτικές αγορές και παράλληλα με αυτό θα γίνει και το port στο 360. Είπαν πάντως ότι οι δύο εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα σε Ευρώπη και Αμερική οπότε δεν υπάρχει time exclusivity.
popdex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 :lol::lol::lol: ΤΕΡΜΑ τα επιχειρηματα. πλεον ΜΟΝΟ γελια!!! παμε και ενα repeat: ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κάποιος δεν ξέρει τί θα πει troll.
p3tran Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 "When Microsoft revealed yesterday that Final Fantasy XIII was coming to Xbox 360, they were only telling half the story. At a Q&A session with Square Enix after the press conference, we learned the truth. The Japanese developer wonʼt even begin working on the Xbox 360 version until the PS3 version is finished. The Square Enix representatives were frank on this point: porting the game will take a long time. And after itʼs ported, itʼll still have to be localised. Realistically, thatʼll mean a gap of around a year between the two — and the PS3 version is still a long, long way off. There is little hope for FFXIII landing on the 360 this side of 2010. This whole venture is a last-minute development; the decision to port to 360 was only made a few days ago. Another aspect of the FFXIII development process thatʼs been largely overlooked is that Square Enix already has the game running on PC. They have yet to decide whether theyʼll release it on that format, however. They may just be using it as a development environment at this stage. Another factor to consider: FFXIII is being created for PS3 with Crystal Tools (formerly known as The White Engine), Square Enixʼs proprietary technology for PS3 development. A whole new engine may be needed to get the game working on the 360." http://www.n4g.com μπαα chilli, μαλλον damage control απο ηλιθιους ειναι αυτο το αρθρο..
MiltoZ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Κι εγώ τα ίδια πράγματα με τον P3tRaN και τον Pytzamarama είδα στην Ε3. Η παρουσίαση της MS ήταν αρκετά βαρετή μέχρι το ffXIII αλλά με εξαιρετικό περιεχόμενο. Μόνο αυτές οι αλλαγές στο dashboard είναι μεγάλη υπόθεση για κάποιον που έχει live και έχει καταλάβει περί τίνος πρόκειται. Το fable2 δεν ξέρω σε ποιον μπορεί να αρέσει και σε ποιον όχι αλλά είναι fable και το banjo περιμένετε να δείτε τι κριτικές θα πάρει και πόσο θα πουλήσει. Εγώ το παιχνίδι πάντως το βλέπω για 9ράκι. Το lips που το περνάμε στα ψηλά προσφέρει κάτι που δεν έχει κανένα άλλο παρόμοιο παιχνίδι, παίζεις τα δικά σου κομμάτια από το iPod και δεν περιορίζεσαι σε συγκεκριμένο playlist. Στην παρουσίαση της Σονυ βαρέθηκα να βλέπω αναφορές για το resistance 2 (ότι δεν έχει καμία επαφή με το gears είναι υπερβολή να το πω?). Εδώ έδειχναν 2008 lineup και μου έβαζαν μέσα το motorstorm (κι εγώ για '08 το είχα, χαμπάρι δεν πήρα για πότε πήγε '09, δεν τους προλαβαίνεις) τo killzone και το... mgs4! Αυτό το little big planet πόσο καιρό το περιφέρουν από έκθεση σε έκθεση? Το Home θα το παραδώσουν ποτέ? Ποιό home λέω κι εγώ τώρα, πολύ πιο σημαντικό είναι το cross game invite αλλά κι αυτό έχει μείνει στα λόγια. Για να μην πω για τα παπατζιλίκια και τις μαρκετίστικες μπούρδες που βαρέθηκα να ακούω από το πρώτο λεπτό μέχρι το τελευταίο. Δεν ξέρω guys, ή εγώ έχω γίνει πολύ προκατηλειμμένος ή απλά υπάρχει μεγάλη διαφορά στο τι προσφέρει η κάθε εταιρεία σε αυτή τη γενιά. p.s. δε βγάζει νόημα αυτό το άρθρο γαι τo ff. Για άρθρο χαρτομάντιλο το κόβω κι εγώ
p3tran Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Κάποιος δεν ξέρει τί θα πει troll. ελα μου ντε!! An Internet troll, or simply troll in Internet slang, is someone who posts controversial and usually irrelevant or off-topic messages in an online community, such as an online discussion forum or chat room, with the intention of baiting other users into an emotional response[1] or to generally disrupt normal on-topic discussion.[2] http://en.wikipedia.org/wiki/Troll_(Internet) παμε λοιπον και τριτη φορα να το εμπεδωσουμε: [b']Για το άμεσο μέλλον μάλλον περισσότερα πράγματα έδειξε η Sony (τουλάχιστον από exclusive τίτλους)[/b] all together now: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Apokleiros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Milto δεν εισαι προκατελειμμενος, απλα αυτη ειναι η αληθεια, ο ενας προσφερει και μετα ανακοινωνει αφου το εχει ετοιμο, ο αλλος ταζει θεους και απλα δεν υπαρχει τιποτα! Αυτη ειναι η πραγματικοτητα, εαν η sony προσφερε περισσοτερα με τις πραξεις και λιγοτερα με τα λογια θα ηταν αλλιως η κατασταση. Εγω το ειχα πει οτι δεν μου την σπαει η SONY αλλα η υποσχολογια της μου την δινει στα νευρα.
darklordvader77 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ρε p3tran σοβαρα, βαρεθηκα να βλεπω τα smileys σου.. τι το περασες το forum, κανβά με smileys?? πηγαινε σε οποιοδηποτε παιδικο σταθμο, θα ναι ανοιχτα μεχρι τελος του μηνα.. . . . ακομη εδω εισαι? ps ασχετο το παραπανω post με το ολο θεμα PS3vsXBOX360. Συμφωνω κ γω πως θελει ενα γερο τρανταγμα η Sony μπας κ "ξυπνησει". Αλλά απο τότε που απολυσαν τον "πατερα" του PSX τους πηρε η κατηφορα.. θεια δικη..
chill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Το βασικό πρόβλημα της Sony είναι ότι υποσχέθηκε πολλά και μέχρι ώρας έχει δώσει πολύ λίγα. Αυτά προς γνώση και συμμόρφωση όλων μας για την επόμενη γενιά κονσολών.
Apokleiros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Με αυτα που γραφονται εδω μεσα απο καποιους με 1500 διαφορετικα nicknames και το σημαντικο ειναι οτι λενε τις ιδιες αρλουμπες! Αρα ειναι τα ιδια ατομα! Απο που ερχονται αυτα αραγε! Οταν υποστιριζα την υποσχολογια της sony, καιν τελικα πηρα την κονσολα, υστερα καταλαβα την εγκαταληψη απο την ιδια την εταιρια που υποστιριζα, ολα με το σταγονομετρο, αργες απελπιστικες κινησεις, υπηρεσιες που υποσχονταν αλλα δεν ερχοντουσαν. Αυτο ειναι το this is living! Εαν το ηξερα απο την αρχχη δεν θα επερνα! Με χιλια βασανα ηρθε επιτελους το in game xmb, με την μορφη που το εδωσςε αχριστο ειναι παλι! Ο αλλος εκανε δραστικες αλλαγες, χωρις τυμπανοκρουσιες, ξαφνικε βγηκε και σου ειπε δες τι σου εχω ετοιμο, σου εκανε το τελειο τελειοτερο και ομορφοτερο! Εχει κανει λαθοι δεν λεω με την κονσολα και τα rrod αλλα δεν σε αφησε ετσι, σε καλυψε με απεριοριστη εγγυειση και συναμα προσπαθει συνεχεια και βγαζει νεα μοντελα για να το μειωσει το προβλημα! Σε φιλο μου χαλασε το Bluray και ειναι 1 χρονου και 3 μηνων, αρα δεν εχει service απο SONY HELLAS, λοιπον παει στην sony και τι του ειπαν? 300 ΕΥΡΩ του ζητησαν οι αλητες, προσωπικα χιλιες φορες προτειμω να χαλανε μια φορα το χρονο και να εχω service παρα να φαω κανενα βαρβατο κουστουμι in your faCE! 300 ευρω για αλλαγη κονσολας ! ΕΛΕΟΣ! BLU RAY και παπαρια μεντολες! Το αργοστροφο blu ray το πληρωνεις μια περιουσια!
popdex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 ελα μου ντε!!παμε λοιπον και τριτη φορα να το εμπεδωσουμε: all together now: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: Το ότι θεωρείς trolling μια γνώμη που διαφέρει απ' τη δική σου δείχνει απλά το μέγεθος του φανατισμού σου. Για να δούμε τι λένε και τα γνωστά trolls/Sony fanboys του EDGE. Ωχ, προτιμούν την παρουσίαση της Sony. Βλασφημία!!! Εδώ έδειχναν 2008 lineup και μου έβαζαν μέσα το motorstorm (κι εγώ για '08 το είχα, χαμπάρι δεν πήρα για πότε πήγε '09, δεν τους προλαβαίνεις) Link? Πρώτη φορά το ακούω αυτό.
Udontneed2know Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Απ' ό,τι καταλαβαίνω αφού βγει στην Ιαπωνία για PS3 θα αρχίσει το localization για τις δυτικές αγορές και παράλληλα με αυτό θα γίνει και το port στο 360. Είπαν πάντως ότι οι δύο εκδόσεις θα κυκλοφορήσουν ταυτόχρονα σε Ευρώπη και Αμερική οπότε δεν υπάρχει time exclusivity. μην το δενεις κιολας αυτο, θα εχουν ετοιμο το παιχνιδι για το PS3 και θα το κραταν στις αποθηκες μεχρι να τελειωσει και η εκδοση του 360? γιατι οι ιδιοι λενε οτι θα τους παρει χρονο το port γιατι η engine ειναι φτιαγμενη για το PS3, και σιγουρα το localisation + port περνει παραπανω χρονο απο το σκετο localisation. Για να δούμε τι λένε και τα γνωστά trolls/Sony fanboys του EDGE. Ωχ, προτιμούν την παρουσίαση της Sony. Βλασφημία!!! το ΕDGE ειναι καλο μονο αν δινει στο MGS4 8/10 για τιποτε αλλο, δεν το εχεις καταλαβει????
MiltoZ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Link? Πρώτη φορά το ακούω αυτό. Κι εγώ πρώτη φορά το διάβασα (ή έτσι νομίζω) και μου έκανε εντύπωση, αλλά απ ότι βλέπω όλοι fall 08 το έχουν, οπότε καλά το είχα κι εγώ εξ αρχής για 2008. Σαν παρουσίαση της Σονυ ήταν πιο δεμένη, σε περιεχόμενο ήταν που υστερούσε. Το edge βαθμολόγησε την παρουσίαση. Για εμάς όμως τι έχει σημασία, πόσο καλή ήταν η παρουσίαση ή πόσο ευχαριστημένοι θα είμαστε με το μηχάνημα? Αυτή είναι και η διαφορά του ps3 με το 360, το ένα πουλάει την μούρη και το άλλο έχει την ουσία.
Pytzamarama Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Οι κυκλοι των κονσολων συνεχως μικραινουν και οσοι δεν το εχουν καταλαβει ειναι σε τροχια. Πως μπορεις να συγκρινεις μια παρουσιαση με playable games,απτο περιεχομενο,συγκεκριμενες ημερομηνιες με μια αοριστη και ομιχλωδης? Απλα πραγματα (cross games invites ας πουμε) 2 χρονια τωρα δεν μπορει να τα υλοποιησει η Sony και ειναι ολο θα και θα, ενω το προιον της ηδη αρχιζει να μπαγιατευει επικινδυνα...και ταζουνε 8 χρονια cycle?? Μην γελιομαστε,2010 θα εχουμε την 8η γενια.MS και Nintendo ακονιζουν μαχαιρια απο τωρα. Ολη αυτη η "προεκλογικη" νοοτροπια της Sony,βαζει εκ προοιμιου σιδερομπαλες στα ποδια του πιθανου (πλεον) PS4.
Προτεινόμενες αναρτήσεις