telegamesvg Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Kαλάααααα, εννοείται.Εγώ μια φορά έκανα τη μ@λακία και έσκασα 70 ευρώ για το COD4, με χάλια online, 0 updates κτλ.Από τότε, μόνο τα exclusive από ebay και τα υπόλοιπα στο pcάκι μου....););) Αν ειχες σκασει το 70αρι για να το παιξεις online στο 360 δε θα το ελεγες αυτο .... Ενα χρονο ασταματητα γινεται ΧΑΜΟΣ !!
chill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Για την ώρα δεν πάω να αγοράσω και άλλη κονσόλα. Για μετά το Σεπτέμβρη μιλάμε....αν και όμως που τα παρουσιάζεται με το ότι το lite-on ότι δεν σπάει δηλαδή με βλέπω να μένω ως έχω. Υποτίθεται ότι το 360 θα το πάρω για οικονομία, όχι για να αγοράζω σωρηδόν τίτλους και σε εκείνο .
S2Katana Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Αν ειχες σκασει το 70αρι για να το παιξεις online στο 360 δε θα το ελεγες αυτο ....Ενα χρονο ασταματητα γινεται ΧΑΜΟΣ !! Εννοείται αυτό! Απλά στο PS3 δεν ξέρω αν έφταιγε το PSN ή η Αctivision.:mad::mad:
MiltoZ Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 εγω εχω ενα ολοκαίνουργιο..θα το πουλήσω οταν ανέβουν οι μετοχές για κανα 500άρι Εγώ έχω ένα μπαναρισμένο launch που δουλεύει ρολόι και ένα arcade. Σε λίγο καιρό το μπαναρισμένο launch θα πιάνει κανά 300ρι
popdex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 μαλλον δεν την ειδες την conference της sony... για αντε ξαναδες τηνα, και θα δεις οτι o κοντοστουπης ψευταρος ΞΕΚΙΝΑΕΙ λεγοντας (προς τους δημοσιογραφους) << I would give my health to make you more happy this year >> :lol: (ας προσεχες κοντε λεω εγω, και ασε τις μαλακιες!! LOLOL) αρα μονο σκληρη δεν ειναι η γελοιογραφια για τη sony.... αντιθετως, ειναι σκληρη/αδικη για την m$, που ενας θεος ξερει τι παρασκηνιακα χωσιματα και φυσικα ποση δουλεια εκανε ολο αυτον τον καιρο για να αδειασει τη sony και να <<μοιασει>> στη nintendo αυτη ειναι και η αληθεια, απο τις τρεις κονσολοεταιρειες, ΜΟΝΟ μια προσπαθει αυτη τη γενια! Κοίτα, άμα δεν μπορείς να κάνεις ούτε πλάκα επειδή σου πειράξανε την αγαπημένη σου εταιρεία είναι ψιλοσοβαρή η κατάσταση. Είδα τις press conferences της Microsoft και της Sony που με ενδιέφεραν οπότε ας πω τη γνώμη μου. Η Microsoft κερδίζει λόγω της ανακοίνωσης του FF13 (που απέχει όμως 2 χρόνια) αλλά κατά τα άλλα περίπου στο ίδιο επίπεδο μου φάνηκαν. Από την Microsoft μου άρεσε το Gears 2 (προφανώς...) και τα Fallout και Resident Evil 5 που όμως είναι multiplatform (OK το Fallout θα έχει κάποιο DLC που δε θα βγει στο PS3). Ειδικά το Res 5 που βγαίνει το 2009 δεν κατάλαβα γιατί του έκαναν τόσο focus, θα προτιμούσα να έδειχναν το Left 4 Dead που και exclusive είναι και φέτος βγαίνει και προσωπικά το περιμένω πως και πως. To Fable 2 με αφήνει παγερά αδιάφορο και αυτό δεν άλλαξε στην E3. Τέλος τα casuals που έδειξαν μου φάνηκαν μάλλον αδιάφορα αλλά προσπαθούν να αλλάξουν το προφίλ του 360 και καλά κάνουν. Από τη Sony (περιορίζομαι στα του PS3) μου άρεσε το Resistance 2 ενώ το Little Big Planet φαίνεται ότι θα είναι αρκετά μεγάλη υπόθεση αν και δεν ανήκω στο target demographic του. To DC MMO εαν δεν έχει subscription νομίζω πως θα τα πάει καλά, ενώ το Infamous έχει καλές προοπτικές αν και δεν τρελάθηκα. Παιχνίδια που περίμενα να δείξουν αρκετά όπως το Socom: Confrontation και το Motorstorm 2 τα πέρασαν στα γρήγορα χωρίς λόγο, ενώ το Killzone 2 φαίνεται ότι έμεινε στην άκρη για να αποφευχθούν οι συγκρίσεις με το Resistance. Τα teasers των GoW3 και MAG δεν έδειξαν σχεδόν τίποτα αλλά ήταν καλές ανακοινώσεις. Το πρώτο λόγω ΑΑΑ pedigree αν και το ξέραμε ότι ετοιμάζεται και το δεύτερο γιατί ήταν μεγάλη έκπληξη. Όσο για το κομμάτι με τους τρίτους devs που έλεγαν πόσο τους αρέσει το PS3 ήταν χαμένος χρόνος και ελαφρώς lame, καλύτερα να έδειχναν κάποιο φετινό multiplatform (π.χ. το Mirror's Edge ή το Prince of Persia) όπως έκανε η MS. Α, και το Home συνεχίζει να είναι vaporware. Για το άμεσο μέλλον μάλλον περισσότερα πράγματα έδειξε η Sony (τουλάχιστον από exclusive τίτλους) αλλά η MS κερδίζει λόγω FF13.
Pytzamarama Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 H MS δεν δειχνει first-party παιχνιδια που θα βγουν του χρονου και του παρα-χρονου στην Ε3. Επισης στην MS ειδαμε third-party βομβες σε playable μορφη και μου κανει εντυπωση πως τα δεν τα ειδαμε στην αντιστοιχη μορφη και στο PS3 conference. Ειδα ενα Home-like UI που φτιαχτηκε απο το πουθενα ,χωρις επικες προ-αναγγελιες,και θα ειναι διαθεσιμο σε λιγους μηνες. Ειδα και καζουλο-ανακοινωσεις που εριξαν ελαφρως το πηχυ του ενδιαφεροντος. Δεν νομιζω να μπορουν να συγκριθουν τα 2 conferences ουτε σε content,ουτε σε integrity,ουτε σε focus,ουτε σε τεχνολογια.
JUST-GAMER Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Ειδα ενα Home-like UI που φτιαχτηκε απο το πουθενα σε λιγους μηνες. Δεν νομιζω να μπορουν να συγκριθουν τα 2 conferences ουτε σε content,ουτε σε integrity,ουτε σε focus,ουτε σε τεχνολογια. Αυτό ξανά πες το. Συμφωνώ απόλυτα καθότι η διαφορά στο ps3 home με το νέο design του χβοχ360 είναι ότι η sony το αναγγείλει εδώ και πόσο καιρό και ακόμα στις αναγγελίες έχει μείνει ενώ η Microsoft από την άλλη δεν αναγγείλει τίποτα και το λέει όταν είναι έτοιμο για να το διάθεση στο κοινό και έτσι μένουν κάγκελο όλοι(όχι όπως στη sony που τους βάζουν εδώ και πόσους μήνες στην αναμονή).
popdex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 H MS δεν δειχνει first-party παιχνιδια που θα βγουν του χρονου και του παρα-χρονου στην Ε3. Αυτό είναι πάνω απ' όλα συνάρτηση του αριθμού των first party studios της κάθε πλευράς κατά τη γνώμη μου. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για το τί κάνουν ποιοτικοί developers όπως π.χ. η Zipper, η Sucker Punch, η Team Ico κλπ. και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που η Sony καλά κάνει και το εκμεταλλεύεται. Επισης στην MS ειδαμε third-party βομβες σε playable μορφη και μου κανει εντυπωση πως τα δεν τα ειδαμε στην αντιστοιχη μορφη και στο PS3 conference. Το οποίο είναι και θετικό και αρνητικό γιατί αυτοί οι τίτλοι θα βγουν και στην πλατφόρμα του ανταγωνιστή. Επίσης κακοήθεις σαν εμένα μπορούν να πουν ότι δεν τους έβγαινε όλη η παρουσίαση χωρίς αυτούς τους τίτλους. Πάντως κι εγώ θα προτιμούσα να δω την αναλυτική παρουσίαση ενός third party τίτλου από τη Sony αντί για εκείνο το ηλίθιο segment με τους developers, το έγραψα κιόλας προηγουμένως. Ειδα ενα Home-like UI που φτιαχτηκε απο το πουθενα ,χωρις επικες προ-αναγγελιες,και θα ειναι διαθεσιμο σε λιγους μηνες. Please, μια ξεπατικωτούρα των Miis είναι και τίποτα παραπάνω, ενώ είχαν βγει οι φήμες γι' αυτό από καιρό.
Apokleiros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Για την ώρα δεν πάω να αγοράσω και άλλη κονσόλα. Για μετά το Σεπτέμβρη μιλάμε....αν και όμως που τα παρουσιάζεται με το ότι το lite-on ότι δεν σπάει δηλαδή με βλέπω να μένω ως έχω. Υποτίθεται ότι το 360 θα το πάρω για οικονομία, όχι για να αγοράζω σωρηδόν τίτλους και σε εκείνο . Γιατι σε πιο αλλο αγοραζεις σωριδον τιτλους! Στο ps3? Λεφτα για πεταμα βλεπω μπολικο!
p3tran Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Αυτό είναι πάνω απ' όλα συνάρτηση του αριθμού των first party studios της κάθε πλευράς κατά τη γνώμη μου. Ο κόσμος ενδιαφέρεται για το τί κάνουν ποιοτικοί developers όπως π.χ. η Zipper, η Sucker Punch, η Team Ico κλπ. και αυτό είναι ένα πλεονέκτημα που η Sony καλά κάνει και το εκμεταλλεύεται. :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol: E NAI ΜΩΡΕ!! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η SUCKER EINAI TO ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΤΩΝ SUCKERS) ΠΛΕΟΝ.... EIΔIKA ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΧΤΕΣΙΝΟ ΚΑΖΟ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Please, μια ξεπατικωτούρα των Miis είναι και τίποτα παραπάνω, ενώ είχαν βγει οι φήμες γι' αυτό από καιρό. ΟΙ ΣΟΝΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ <<ΞΕΠΑΤΙΚΟΤΟΥΡΕΣ>> :lol::lol: Για το άμεσο μέλλον μάλλον περισσότερα πράγματα έδειξε η Sony (τουλάχιστον από exclusive τίτλους) :lol::lol::lol::lol: ROFL LMAO KARA-LOL klp ξαναλεω οτι αυτο που μου αρεσει στους φανς, ειναι οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ηλιθιοι κατα πλειονοτητα. τρωνε την πλαμουτσα στη μαπα (ΧΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣ!!), πεφτουν κατω, και ξανασηκωνονται αμεσως και ερχονται για την επομενη. αντε, αλλαζουν κι ενα nickname για το ξεκαρφωμα.. απλα αδιανοητο υπο αλλες συνθηκες!!!
popdex Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:E NAI ΜΩΡΕ!! ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η SUCKER EINAI TO ΚΕΝΤΡΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ (ΤΩΝ SUCKERS) ΠΛΕΟΝ.... EIΔIKA ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΡΟΧΤΕΣΙΝΟ ΚΑΖΟ!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: ΟΙ ΣΟΝΑΚΗΔΕΣ ΝΑ ΜΗ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ <<ΞΕΠΑΤΙΚΟΤΟΥΡΕΣ>> :lol::lol: :lol::lol::lol::lol: ROFL LMAO KARA-LOL klp Τόσα bold, smilies, κεφαλαία και φωνές - ούτε μισό επιχείρημα. Η άγνοια σου για καταξιωμένα ονόματα του χώρου κάτι λέει ωστόσο... ξαναλεω οτι αυτο που μου αρεσει στους φανς, ειναι οτι ειναι ΕΝΤΕΛΩΣ ηλιθιοι κατα πλειονοτητα.τρωνε την πλαμουτσα στη μαπα (ΧΛΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΤΣ!!), πεφτουν κατω, αλλαζουν κι ενα nickname για το ξεκαρφωμα..και ξανασηκωνονται αμεσως και ερχονται για την επομενη. Δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σου αποδείξω ότι δεν είμαι διπλοεγγραφή, δε με νοιάζει κιόλας.
p3tran Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Τόσα bold, smilies, κεφαλαία και φωνές - ούτε μισό επιχείρημα. :lol::lol::lol: ΤΕΡΜΑ τα επιχειρηματα. πλεον ΜΟΝΟ γελια!!! παμε και ενα repeat: Για το άμεσο μέλλον μάλλον περισσότερα πράγματα έδειξε η Sony (τουλάχιστον από exclusive τίτλους) ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ: :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
chill Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δηλαδή έχετε την εντύπωση ότι το home θα είναι ένα avatar αλλά wii και thats it? Γιατί εγώ άλλα βλέπω....Κράχτε την γαμώ$ony που όλο το αναγγέλλει και όλο με την τσουτσού στα χέρια μας αφήνει όχι το home που ακόμα δεν το είδαμε. Για να το πω πιο καλά θα έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας να κράξετε το home ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ. Γιατί και καλό να είναι κακά τα ψέμματα θα το κράξετε έτσι ? Apokleiros 16games μετράω σε 7,5 μήνες. Βέβαια αν κάποιος διαβάζει μόνο τα γραφόμενα του συγκεκριμένου topic θα πιστεύει ότι ούτε 16 παιχνίδια έχουν βγει στο ps3 ....Και μη μου αρχίσεις τώρα ότι τα multi είναι καλύτερα στο 360 κλπ....συγνώμη που μου είναι τελείως αδιάφορο αν το στο 360 έχει 5 frames παραπάνω ή αν η ευθεία στο νοτιοδυτικό άκρο της οθόνης είναι πιο καθαρή στο xbox. Ειλικρινά χέστηκα για τέτοιες διαφορές. Αν τα έπαιζα τσάμπα βέβαια θα άλλαζε το ζήτημα . Μια ώρα έψαχνα στην περιοχή μου, τα μισά καταστήματα είχαν αποκλειστικά ps3 και τα άλλα μισά 360 με lite-on (αμ δεν σφάξανε). Πουθενά δε δεν βρήκα μαύρο xbox...wtf? Το FF θα τελειώσει πρώτα για ps3 θα βγει για ps3 και μετά θα αρχίσει η ανάπτυξη του για το 360. Η Sony αντιγράφει την MS : Time Exclusive LOL .
Apokleiros Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2008 Δηλαδή έχετε την εντύπωση ότι το home θα είναι ένα avatar αλλά wii και thats it? Γιατί εγώ άλλα βλέπω....Κράχτε την γαμώ$ony που όλο το αναγγέλλει και όλο με την τσουτσού στα χέρια μας αφήνει όχι το home που ακόμα δεν το είδαμε. Για να το πω πιο καλά θα έχετε όλο το χρόνο μπροστά σας να κράξετε το home ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ. Γιατί και καλό να είναι κακά τα ψέμματα θα το κράξετε έτσι ? Apokleiros 16games μετράω σε 7,5 μήνες. Βέβαια αν κάποιος διαβάζει μόνο τα γραφόμενα του συγκεκριμένου topic θα πιστεύει ότι ούτε 16 παιχνίδια έχουν βγει στο ps3 ....Και μη μου αρχίσεις τώρα ότι τα multi είναι καλύτερα στο 360 κλπ....συγνώμη που μου είναι τελείως αδιάφορο αν το στο 360 έχει 5 frames παραπάνω ή αν η ευθεία στο νοτιοδυτικό άκρο της οθόνης είναι πιο καθαρή στο xbox. Ειλικρινά χέστηκα για τέτοιες διαφορές. Αν τα έπαιζα τσάμπα βέβαια θα άλλαζε το ζήτημα . Μια ώρα έψαχνα στην περιοχή μου, τα μισά καταστήματα είχαν αποκλειστικά ps3 και τα άλλα μισά 360 με lite-on (αμ δεν σφάξανε). Πουθενά δε δεν βρήκα μαύρο xbox...wtf? Το FF θα τελειώσει πρώτα για ps3 θα βγει για ps3 και μετά θα αρχίσει η ανάπτυξη του για το 360. Η Sony αντιγράφει την MS : Time Exclusive LOL . ΟΚ και εγω μαζι σου, οτι να ναι!\ Ελα pETRAN και απο εμενα->:lol::lol::lol::lol:
Προτεινόμενες αναρτήσεις