Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
απαντω στα bold.

a) ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΗ η δικαιολογια σου για πειρατεια. περιμενα καλυτερα απο σενα.

ενα game που μπορει να σου δωσει 1 χρονο gameplay online, και ειναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ για αυτο το σκοπο, δεν μπορει να απαξιωνεται ετσι ευκολα η αξια του.

β) με τη λογικη σου αυτη, γιατι δεν προτεινεις τα ομαδικα σπορ να γινουνε ατομικα?

θα ειχε πολυ πλακα να σε δω να το υποστηριζεις αυτο. :lol:

<<κοκοροκοσμος>> τι ακριβως ειναι? τα skills και το πνευμα συνεργασιας και ανταγωνιστικοτητας?

εμεις φιλοι μεταξυ μας παιζουμε online καθε μερα. λες μετα να πεταμε οξω τις ψ#λες μας να δουμε ποιος την ειχε πιο μεγαλη σημερα?

η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω για τις παραπανω αποψεις σου,

ειναι οτι εχεις φτιαξει ενα μικροκοσμο οπως σε βολευει την παρουσα στιγμη και αντλεις ολη τη <<σοφια>> μονο μεσα απο εκεινες σου τις αναγκες που μπορεις να ικανοποιησεις...απλα μην εισαι απολυτος, γιατι οταν θα αλλαξεις θα ερθεις σε αντιθεση με τον ιδιο σου τον εαυτο..

Το Online ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ προυπόθεση για ένα παιχνίδι... Ήταν εξαίρεση που τα τελευταία χρόνια γίνεται κανόνας.

Αυτό δεν σημαίνει οτι έτσι ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ τα παιχνίδια...

Τα games στην πλειοψηφία τους (αν εξαιρέσεις κάποια coop και κάτι ποδοσφαιράκια) ήταν στην καλύτερη "οικογενειακά" με 2 παίκτες μέχρι και την εμφάνιση του 360.

Απο πότε τα παιχνίδια είναι απο τη γέννα τους ομαδικό άθλημα και δεν το ξέρω....

Το ελάχιστο singe player είναι ένας τρομερός λόγος για κάποιον που δεν έχει σκοπό να λιώσει online να ΜΗΝ πάρει το παιχνίδι.. ή αν το πάρει να μην δικαιολογεί τα λεφτά του. Τι δεν καταλαβαίνεις απο αυτό; Ας έβγαζαν το ίδιο παιχνίδι σε εκδόσεις μέ και χωρίς Online δυνατότητες και με διαφορετικές τιμές...

ΔΕΝ υποτιμώ το online.. το θεωρώ ΤΡΟΜΕΡΑ διαφορετική εμπειρία σε σχέση με το single player... Εγώ επιλέγω για πολλούς λόγους το single. Για αρχή γιατί με νοιάζει το STORY σε ένα παιχνίδι... Η σκηνοθεσία.. η πλοκή... το τέλος...

Το online είναι ΠΑΡΕΛΚΟΜΕΝΟ και όχι αυτοσκοπός.

Και στην τελική όλα τα παραπάνω γράφτηκαν ώς ένσταση για το μή-gamer κομμάτι αυτών που παίζουν single...

Συγχαρητήρια που μαζεύεστε και παίζετε online.. αυτό σας κάνει gamers και τον exo (και κάθε exo) ζωάδι;

Και γώ έχω φίλους που μαμούν στο πρό αλλα αν τους δώσεις να παίξουνε τπτ άλλο νομίζεις οτι μόλις βγήκαν απο κώμα..

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να διορθώσω.

Εξευτελιστικές είναι οι πωλήσεις του 360 τους τελευταίους μήνες στην ιαπωνία.. (λογικό)

Απο κει και πέρα είναι στο σύνολο λιγότερες και πάλι σε όλο τον κόσμο αλλα όχι στα μισά όπως είπα...

Το θέμα είναι αν μπορείς να εμπιστευτείς κάποιον σήμερα χωρίς να λές οτι πληρώνεται...

Να υπενθυμίσω οτι δεν τα παίρνω απο κανέναν, και ποστάρω ότι διαβάζω...

http://kotaku.com/5018152/japanese-hardware-sales-belong-to-sony-for-now

http://kotaku.com/5022168/gundam-doubles-xbox-360-sales-in-japan-as-psp-holds-strong-in-first

http://gonintendo.com/?p=43446

http://www.vgchartz.com/ (όχι γέλια παρακαλώ :P)

Με ένα search θα πειστείς καλύτερα.

Δημοσ.

το γιατι το online gaming ειναι on-fire με τις κονσολες της m$ (απο το πρωτο xbox να σου θυμισω..) ειναι μια μεγαλη ιστορια,

που σηκωνει μεγαλη αναλυση και πολυ χρονο (που δεν εχω τωρα)

ας πουμε (με τεραστια απλοποιηση) οτι χρειαζοτανε ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια σε ΠΟΛΛΑ επιπεδα,

και τεχνικα, και προγραμματιστικα, αλλα και επιβλεπτικα εκτος των αλλων.

πχ το pc εχει online games απο τοτε που ημουνα αμουστακο παιδακι,

ομως εκει στην τελικη κερδιζει κατα πλειοψηφια οποιος ειναι πιο καλος ...cheater. :/

ειναι πολυ δυσκολη υποθεση να ειναι κατι online και να ειναι και ΣΩΣΤΟ.

μην υποτιμας αυτη τη λεπτομερεια, γιατι ετσι απλα και το δασος χανεις, και οδηγεισαι σε λαθος συμπερασματα...

Δημοσ.
το γιατι το online gaming ειναι on-fire με τις κονσολες της m$ ειναι μια μεγαλη ιστορια,

που σηκωνει μεγαλη αναλυση και πολυ χρονο (που δεν εχω τωρα)

ας πουμε (με τεραστια απλοποιηση) οτι χρειαζοτανε ΤΡΟΜΕΡΗ δουλεια σε ΠΟΛΛΑ επιπεδα,

και τεχνικα, και προγραμματιστικα, αλλα και επιβλεπτικα εκτος των αλλων.

πχ το pc εχει online games απο τοτε που ημουνα αμουστακο παιδακι,

ομως εκει στην τελικη κερδιζει κατα πλειοψηφια οποιος ειναι πιο καλος ...cheater. :/

μην υποτιμας αυτη τη λεπτομερεια, γιατι ετσι απλα και το δασος χανεις, και οδηγεισαι σε λαθος συμπερασματα...

ΣΩΣΤΟΣ! +1 απο εμενα:-)

Δημοσ.

Δεν διαφωνούμε σε κάτι...

Δεν είπα εγώ οτι το online ths M$ είναι άσχημο... αντίθετα θεωρώ πως του έχει ανεβάσει επίπεδο (για να μην πώ το έχει δημιουργήσει).

Το χβοχ1 είχε μέν.. αλλα δεν υπήρχε η υποδομή και η εξάπλωση ωστέ να αγγίξει το σύνολο στην ελλάδα (μικρές ταχύτητες ίντερνετ, μικρές πωλήσεις xbox)

Αλλά...

ΤΟ ΟΝLINE ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!

(εκτός αμα είναι απο τη φύση του Online (λέγε με wow etc))

Είναι + αλλα ΔΕΝ είναι η Ουσία..

Αλλα ως γνωστόν απαντάς σε ότι σε βολεύει, όπως σε βολεύει ;)

Κανένα σχόλιο για τις πωλήσεις Miltoz?

Δημοσ.

Αυτη η καραμελα "το 360 δεν πουλαει" ειναι της μοδας?

Ρε εψαχνα για ενα δευτερο 360 πριν πλακωσουν τα LiteOn και ΔΕΝ ΕΒΡΙΣΚΑ!

Πριν μια εβδομαδα δεν ειχε 360 ουτε το Πλαισιο.Στο MediaMarkt PS3/Wii/PS2 σε στοιβες και η μια παρτιδα 360 (με LiteOn) που ηρθε εφυγε σε 2,5 ωρες!

Το πανηγυρι τελειωσε και χαιρομαι που παρολο που δεν εχει ουσιαστικο ανταγωνισμο στα κυβικα της η MS,συνεχιζει να χωνει φρεσκες ιδεες/franchises/τεχνολογια/τιμες κτλ

Καλα ρε χριστιανε,ποσταρες Ιαπωνια και VGCharts???

Δημοσ.

Καλά δεν ήταν και τα καλύτερα link που μπορούσα να βρώ :P

Είναι και το gonintendo :P

Κατα τα άλλα είναι σαφές οτι η M$ έκοψε τις παροχές λόγω του άσπαστου liteon...

Για να φύγει όλη η φύρα με τις παλιές μητρικές που σπάνε (και σκάνε) και να πλασάρουν μετά φρεσκοφουρνισμένα liteon που κάποια στιγμή θα σπάσουν και σήμερα ο κόσμος τα αποφεύγει σαν το διάολο...

Γιατί 360 χωρίς flash = ps3(sort of)...

(βαράτε όσο θελετε)

Δημοσ.

Καλα ρε χριστιανε,ποσταρες Ιαπωνια και VGCharts???

μπορει να ειναι ...βουδιστης :lol:

πυτζαμα, κανα halo παιζεις? ειμαστε 3 και ψαχνουμε νο.4 για να κλεισουμε

Δημοσ.

Εμένα πάντως σε άλλα παιχνίδια με απασχολεί το offline σε άλλα το online και σε άλλα και τα δυο :D. Εξαρτάται το είδος του παιχνιδιού πάντα.

Όποιος σκάει 70 ευρώ για ένα παιχνίδι είναι ΜΑΚΑΚΑΣ και μάλιστα ΜΕΓΑΛΟΣ!!!! Βγάλτε debit, βγάλτε credit αγοράστε απ'έξω....ήμαρτον πια.

Δημοσ.
Όποιος σκάει 70 ευρώ για ένα παιχνίδι είναι ΜΑΚΑΚΑΣ και μάλιστα ΜΕΓΑΛΟΣ!!!! Βγάλτε debit, βγάλτε credit αγοράστε απ'έξω....ήμαρτον πια.

Kαλάααααα, εννοείται.Εγώ μια φορά έκανα τη μ@λακία και έσκασα 70 ευρώ για το COD4, με χάλια online, 0 updates κτλ.Από τότε, μόνο τα exclusive από ebay και τα υπόλοιπα στο pcάκι μου....);););););)

Δημοσ.

Εγώ έσκασα ρε 70 για το 2k8....Ότι τα έβγαλε τα έβγαλε μιας και το έλιωσααααα αλλά από τι στιγμή που υπήρχε 25 στο play.com καταλαβαίνεις πως ένιωσα :/

Βέβαια λόγω οικονομικής στενότητας η αγορά xbox είναι επιτακτική. Αρκεί να σπάσει το γαμώ lite-on γιατί να βγαίνω με laptop συνδεδεμένο στην γνωστή σελίδα και να ψάχνω για το τι drive φορά το κουτί του xbox που θα έχω μπροστά μου δεν λέει χαχα.

Δημοσ.

chill το liteon δεν σπαει.. αμα θες θειους κτλ

αρχισε απο σημερα να ψαχνεις για ξεχασμενα xbox σε----> video club (seven και οτι αλλα βρεις), παρε τηλ ολλα τα καταστημα γερμανος, σε καμενα κονσολαδικα, σε μπακαλικα και ψαραγορες...:-D

Δημοσ.

εγω εχω ενα ολοκαίνουργιο..θα το πουλήσω οταν ανέβουν οι μετοχές για κανα 500άρι :P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...