Exoskeletor Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 εμενα το single player με ενδιαφερει και στο 1 8 με 10 ωρες ηταν αρκετες.. ποιανου το 360 θα ...σουφρωσεις? εχε υποψη σου οτι 4-5 μερες απλα ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ! υ/γ σχετικα με τα rpg, μονο οι γκαβοι δεν βλεπουν οτι το 360 ειναι η καλυτερη πλατφορμα EVER για rpg's
popdex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ρε φιλε εχω μια απορια. βοηθησε με σε παρακαλω!εισαι γραμμενος εδω απο την εποχη που τα τρολακια εκαναν λογαριασμους καθε μερα, και εμφανιστηκες πολυ προσφτα για πρωτη φορα οταν εξαφανιστηκαν <<αλλοι>> Είχα γραφτεί για να κατεβάσω κάποιους υπότιτλους και αυτές τις μέρες βαριέμαι στο γραφείο, διάβασα πράγματα που μου χτύπησαν πάρα πολύ και απάντησα. Ελπίζω να σε κάλυψα. Και δεν καταλαβαίνω τη λογική σου. Αν ήταν να φτιάξω ένα λογαριασμό τότε για να τρολλάρω (που δεν το κάνω, απλά διαφωνώ μαζί σου) δεν θα τον είχα χρησιμοποιήσει; στο πρωτο σου ποστ (γενικα σε ολο το insomnia) μας λες οτι εχεις και τις 2 κονσολες και η καθε μια εχει "σοβαρα πλεονεκτηματα",και απο κει και περα ΟΛΑ τα υπολοιπα ποστ μονομπατα υπερ του ps3 (ολως τυχαιως σαν αυτους που "εφυγαν" προσφατα, και τυχαια και στο ιδιο τοπικ) Δεν είμαι τόσο μονόμπατα υπέρ του PS3, απλά είδα κάποια πράγματα που δεν ισχύουν και έγραψα τη γνώμη μου. Νομίζω ότι η πλευρά του 360 εκπροσωπείται υπερεπαρκώς στο thread. και στο 14ο ποστ, ω, τι συμπτωση, τα βαζεις μαζι μου! Δεν τα βάζω μαζί σου, απλά απαντάω στο ίδιο ύφος. δηλ. συγνωμη, ΠΟΣΗ σημασια περιμενεις να σου δωσω? Ego-trip? Ποιός είσαι; Να ζητήσω αυτόγραφο;
p3tran Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ρε ουστ! :lol::devil: p.s. exoskeletor εμενα το single player με ενδιαφερει ΑΑαααα εσυ οχι μονο δεν εχεις 360, αλλα εισαι και ασχετος απο games γενικα p.s.2 chill Ο έχων 3 xbox να δίνει το 1 στον πλησίον του. δεεε σφαξανε ;ppPPp
MiltoZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δεν είμαι τόσο μονόμπατα υπέρ του PS3, απλά είδα κάποια πράγματα που δεν ισχύουν και έγραψα τη γνώμη μου. Νομίζω ότι η πλευρά του 360 εκπροσωπείται υπερεπαρκώς στο thread. Θα ήθελα κι εγώ πάντως να σε πιστέψω ότι έχεις και τις δύο κονσόλες και ότι μιλάς αντικειμενικά, αλλά άμα μου λες ότι έπεσαν τα σαγώνια στο πάτωμα με την αναπάντεχη επιτυχία στις πωλήσεις του ps3 δυσκολεύομαι. Τεσπά, για την προηγούμενη απορία σου το είχαν αναφέρει πολλοί αναλυτές ότι το 2008 θα πουλάει παραπάνω, σε σημείο μάλιστα που κάποιοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν και εντυπώσεις δημοσιεύοντας εκτιμήσεις ότι πχ μέσα στο 2008 το ps3 θα περάσει ακόμα και το Wii σε συνολικές πωλήσεις (εξού και το παρακάτω jpeg). Google it. Αν ψάξεις θα βρεις ακόμα και σε αυτό το forum/ thread αποδείξεις ότι το συζητάγαμε και εδώ - sorry αλλά δεν είμαι υποχρεωμένος να το κάνω εγώ, ψάξε μόνος σου, αν όχι και δεν με πιστεύεις δεν πειράζει
popdex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Θα ήθελα κι εγώ πάντως να σε πιστέψω ότι έχεις και τις δύο κονσόλες και ότι μιλάς αντικειμενικά, αλλά άμα μου λες ότι έπεσαν τα σαγώνια στο πάτωμα με την αναπάντεχη επιτυχία στις πωλήσεις του ps3 δυσκολεύομαι. Τί να κάνουμε, αυτά έχει η επικοινωνία στο web, είναι απρόσωπη. Για να ξεκαθαρίσω κάτι: δεν είπα ότι εντυπωσιάστηκα με την "αναπάντεχη" επιτυχία του PS3 στις πωλήσεις και μην αλλάζεις τα λεγόμενά μου. Ούτως ή άλλως θα ήταν άτοπο να πω κάτι τέτοιο. Μίλησα συγκεκριμένα: μετά από 14 μήνες που το PS3 ήταν πολύ πίσω από το 360 στην αγορά της Βόρειας Αμερικής ξαφνικά τον Ιανουάριο και χωρίς να μεσολαβήσει κάτι ιδιαίτερο (κάποιο μεγάλο exclusive ή κάτι ανάλογο) βρέθηκε μπροστά. Αυτή η μηνιαία ανατροπή -που συνεχίζεται ως τώρα- ήταν και αναπάντεχη και εντυπωσιακή κατά τη γνώμη μου. Δεν την ξεκίνησα εγώ την κουβέντα για τις πωλήσεις αλλά δεν είχα πρόβλημα να τη συνεχίσω. Το link που δείχνει ότι το PS3 πουλάει αυτή τη στιγμή παραπάνω από το 360 ακόμα στην καλύτερη αγορά του τελευταίου το έβαλα ως reality check για τα παιδάκια που ποστάρουν φωτογραφίες με τάφους και λένε όσα άκυρα λένε. Τεσπά, για την προηγούμενη απορία σου το είχαν αναφέρει πολλοί αναλυτές ότι το 2008 θα πουλάει παραπάνω, σε σημείο μάλιστα που κάποιοι προσπαθούσαν να δημιουργήσουν και εντυπώσεις δημοσιεύοντας εκτιμήσεις ότι πχ μέσα στο 2008 το ps3 θα περάσει ακόμα και το Wii σε συνολικές πωλήσεις Και πάλι δεν είπα τίποτα τέτοιο. Προφανώς το 2008 θα πούλαγε παραπάνω από το 2007 γιατί τα χάλια του 2007 δύσκολα θα τα επαναλάμβανε. Ούτε την αδύναμη library που είχε πέρσι έχει τώρα ούτε κοστίζει 600$/?. Και για το Wii προσωπικά πάλι δεν είπα κουβέντα και με βάζεις να σχολιάζω όσα άστοχα είπαν άλλοι. Πάρε κάτι πιο επίκαιρο:
MiltoZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Πολύ αστείο, χαχα και σχετικότατο εκτος από επικαιρότατο, lololol η M$ τον έχει γραμμένο τον gamer, μπράβο πες τα χαχα Για πες μας κι άλλα
Apokleiros Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 popdex sorry φιλαρακο αλλα μαλλον εισαι ενας απο τους καμικαζι αυτοκτονιας που ερχονται απο την αντιπερα οχθη. Αυτα που λες δεν εχουν λογικη.
popdex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Πολύ αστείο, χαχα και σχετικότατο εκτος από επικαιρότατο, lololol η M$ τον έχει γραμμένο τον gamer, μπράβο πες τα χαχα Για πες μας κι άλλα ΟΚ, κατάλαβα. Βάζω μια γελοιογραφία που παρωδεί και τις τρεις εταιρείες για την παρουσία τους στην E3, μάλιστα τη Sony πολύ σκληρότερα από τις άλλες δύο και εσύ απαντάς αυτό... Επειδή αγγλικά φαντάζομαι ότι ξέρεις μάλλον κάτι άλλο φταίει popdex sorry φιλαρακο αλλα μαλλον εισαι ενας απο τους καμικαζι αυτοκτονιας που ερχονται απο την αντιπερα οχθη. Αυτα που λες δεν εχουν λογικη. Μια χαρά έχουν, απλά δε σου αρέσουν. Τέλος πάντων, ποιά είναι η χρησιμότητα αυτού του θέματος αν το μόνο που επιτρέπεται είναι να δοξάζουμε το 360 και να βρίζουμε τη Sony;
Pytzamarama Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μίλησα συγκεκριμένα: μετά από 14 μήνες που το PS3 ήταν πολύ πίσω από το 360 στην αγορά της Βόρειας Αμερικής ξαφνικά τον Ιανουάριο και χωρίς να μεσολαβήσει κάτι ιδιαίτερο (κάποιο μεγάλο exclusive ή κάτι ανάλογο) βρέθηκε μπροστά. Η MS εχει δηλωσει οτι ειχε προβληματα διακινησης που θα ισιωναν μεσα Ιουνιου στη Β.Αμερικη.(Ισως ειχε σχεση με τη τραμπα για τα LiteOn) Κατα τα αλλα,πιο ευκολο ειναι να βρεις λαμα να οδηγει Countach500 παρα Arcade στην Αθηνα.
MiltoZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ΟΚ, κατάλαβα. Βάζω μια γελοιογραφία που παρωδεί και τις τρεις εταιρείες για την παρουσία τους στην E3, μάλιστα τη Sony πολύ σκληρότερα από τις άλλες δύο και εσύ απαντάς αυτό... Επειδή αγγλικά φαντάζομαι ότι ξέρεις μάλλον κάτι άλλο φταίει Σ αυτό έχεις δίκιο. Βιαζόμουν να φύγω από την δουλειά και δεν το είδα καλά. Το παίρνω πίσω. Επιμένεις όμως ότι ήταν αναπάντεχη - και εντυπωσιακή (?) - η ανατροπή στις πωλήσεις όταν ολόκληρη η αγορά περίμενε για κάποιους λόγους κάτι τέτοιο να ξεκινήσει από τις αρχές του 2008! Δηλαδή μάλλον πιστεύεις ότι τα βγάζω από το μυαλό μου έτσι? Δεν πειράζει ότι καταλαβαίνει ο καθένας. Άμα δεν βαριέμαι μπορεί κάποια στιγμή να ψάξω για λινκ
p3tran Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ΟΚ, κατάλαβα. Βάζω μια γελοιογραφία που παρωδεί και τις τρεις εταιρείες για την παρουσία τους στην E3, μάλιστα τη Sony πολύ σκληρότερα από τις άλλες δύο [/b']και εσύ απαντάς αυτό... μαλλον δεν την ειδες την conference της sony... για αντε ξαναδες τηνα, και θα δεις οτι o κοντοστουπης ψευταρος ΞΕΚΙΝΑΕΙ λεγοντας (προς τους δημοσιογραφους) << I would give my health to make you more happy this year >> :lol: (ας προσεχες κοντε λεω εγω, και ασε τις μαλακιες!! LOLOL) αρα μονο σκληρη δεν ειναι η γελοιογραφια για τη sony.... αντιθετως, ειναι σκληρη/αδικη για την m$, που ενας θεος ξερει τι παρασκηνιακα χωσιματα και φυσικα ποση δουλεια εκανε ολο αυτον τον καιρο για να αδειασει τη sony και να <<μοιασει>> στη nintendo αυτη ειναι και η αληθεια, απο τις τρεις κονσολοεταιρειες, ΜΟΝΟ μια προσπαθει αυτη τη γενια!
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 βασικά θα βγάλουν κανένα παιχνίδι να κρατάει πάνω από 5-6 ώρες σε single? Διότι τα πράγματα είναι τραγικά και στις 2, 70ε για 5ώρες παιχνιδιού...τα περί αναλύσεων και πωλήσεων είναι για να χαίρετε ο κάθε πικραμένος. Κατά τα άλλα νομίζω είναι καιρός για νέα exclusives οι σειρές έχουν κουράσει. Τεράστιο πρόβλημα αυτό.. Ειδικά αμα δεν έχεις χρόνο για κάψιμο σε multi... Πήρα το gears και το πέθανα σε 2 Modes σε χρόνο dt... Απο κει και πέρα δεν έχω σκοπό να λιώσω online γιατί και να το ήθελα δεν προλαβαίνω.. (προτιμώ απο το να κοκορομαχώ με άλλους σε 1 παιχνίδι να τερματίζω άλλα στο single) 70?! ευρώ για ελάχιστο παιχνίδι; :| Πώς να μη πάς στην πειρατεία μετά; To super mario galaxy που ήταν 83429 ώρες παιχνιδάρα πήγα και το πήρα αυθεντικό (αν και το είχα ήδη τερματίσει)... Τι να πάρω; Το cod4? Ενοικίαση και τερματισμός σε μερικές ώρες με 2 ευρώ.... Μπορεί να είναι ΠΑΙΧΝΙΔΑΡΕΣ και αυτό και το gears αλλα είναι MIKPA! Γενικά κάποιοι (γκούχ p3tran) έχετε την εντύπωση οτι το "online κάνει τους gamers" (και ακόμα χειρότερα, τα games.) Σε ποιό μαγικό κοκορόκοσμο γίνονται αυτά; Γιατί, αν και το online καλώς η κακώς δεν το χρησιμοποιώ ιδιαίτερα, έχω τερματίσει περισσότερα παιχνίδια φέτος απο όσα οι περισσότεροι χρήστες του console games μαζί... Αλλα φαντάζομαι το οτι δεν με νοιάζει το e-penis μου με κάνει λιγότερο gamer απο κάποιον που παίζει μόνο gears online π.χ και σπέρνει headshot... Αλλα το έχω ξαναπεί 10δες φορές.. όποιος είναι nolife σήμερα, δυστυχώς, μπορεί να περνιέται για gamer.. είτε επειδή θερίζει στα frags είτε επειδή lvlάρει τάχιστα και gridάρει ασταμάτητα. Αν εσείς αυτό το λέτε παιχνίδι.... Αυτά για την απάντηση που έδωσες στον exo που δεν την περίμενα (μάλλον) απο κάποιον που θέλει να λέγεται gamer. edit: Και στατιστικά το 360 (περιέργως) εδώ και αρκετούς μήνες είναι πίσω με διαφορά σχεδόν απο όλο τον ανταγωνισμό... Πολύ πίσω απο wii/psp/ds/ps2, και σχεδόν κάθε μήνα στην καλύτερη έχει μισές πωλήσεις απο το ps3. Αυτό δεν σημαίνει φυσικά κάτι... Αλλα δεν γίνεται συνεχώς να αμφισβητούμε μόνο ότι μας συμφέρει.
p3tran Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Πήρα το gears και το πέθανα σε 2 Modes σε χρόνο dt... Απο κει και πέρα δεν έχω σκοπό να λιώσω online γιατί και να το ήθελα δεν προλαβαίνω.. Πώς να μη πάς στην πειρατεία μετά; .... Γενικά κάποιοι (γκούχ p3tran) έχετε την εντύπωση οτι το "online κάνει τους gamers" (και ακόμα χειρότερα, τα games.) Σε ποιό μαγικό κοκορόκοσμο γίνονται αυτά; απαντω στα bold. a) ΠΟΛΥ ΦΤΗΝΗ η δικαιολογια σου για πειρατεια. περιμενα καλυτερα απο σενα. ενα game που μπορει να σου δωσει 1 χρονο gameplay online, και ειναι ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ ΕΞ'ΑΡΧΗΣ για αυτο το σκοπο, δεν μπορει να απαξιωνεται ετσι ευκολα η αξια του. β) με τη λογικη σου αυτη, γιατι δεν προτεινεις τα ομαδικα σπορ να γινουνε ατομικα? θα ειχε πολυ πλακα να σε δω να το υποστηριζεις αυτο. <<κοκοροκοσμος>> τι ακριβως ειναι? τα skills και το πνευμα συνεργασιας και ανταγωνιστικοτητας? εμεις φιλοι μεταξυ μας παιζουμε online καθε μερα. λες μετα να πεταμε οξω τις ψ#λες μας να δουμε ποιος την ειχε πιο μεγαλη σημερα? η μονη εξηγηση που μπορω να δωσω για τις παραπανω αποψεις σου, ειναι οτι εχεις φτιαξει ενα μικροκοσμο οπως σε βολευει την παρουσα στιγμη και αντλεις ολη τη <<σοφια>> μονο μεσα απο εκεινες σου τις αναγκες που μπορεις να ικανοποιησεις...απλα μην εισαι απολυτος, γιατι οταν θα αλλαξεις θα ερθεις σε αντιθεση με τον ιδιο σου τον εαυτο..
MiltoZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Πολύ πίσω απο wii/psp/ds/ps2, και σχεδόν κάθε μήνα στην καλύτερη έχει μισές πωλήσεις απο το ps3. link? __________
Προτεινόμενες αναρτήσεις