JUST-GAMER Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Και μ' αρέσει που οι ps3funs μας λένε εδώ καιρό για το ps3home που θα δούνε κ.τ.λ. Εμείς(xbox360 funs) τον Αύγουστο θα το έχουμε και ποιο νωρίς από αυτούς και καλύτερο από αυτούς. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορείς ανά πάσα στιγμή να γυρίσεις πίσω στο παλιό κλασσικό μενού του 360 ή αν το μετατρέψεις είναι μη αναστρέψιμο...
p3tran Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Αυτό που δεν ξέρω είναι αν μπορείς ανά πάσα στιγμή να γυρίσεις πίσω στο παλιό κλασσικό μενού του 360 ή αν το μετατρέψεις είναι μη αναστρέψιμο... οποιο θελεις επιλεγεις, ανα πασα στιγμη
Exoskeletor Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μας τα εχετε κανει τσουρεκια με το οτι το 360 παιζει καλυτερα τα Multi. οντως φανταζομαι τα 3 fps παραπανω θα αλλαζουν εντελως το παιχνιδι.. αντε τυχερακηδες θα παιξετε και εσεις κανα καλο rpg τρελο το gameplay του resistance, αλλα γιατι φοραει πατινια? απο Online παντως και οι 2 κονσολες μαρεσουν πολυ. Δε μου ξεφευγει το gow2, καπως θα το παιξω, δεν μου γλιτωνει
ultralisk Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 αντε τυχερακηδες θα παιξετε και εσεις κανα καλο rpg ναι μας έφεξε...θύμισε μου ποιος άλλος παίζει RPG σε αυτήν την γενιά γιατί δεν θυμάμαι
Exoskeletor Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ναι μας έφεξε...θύμισε μου ποιος άλλος παίζει RPG σε αυτήν την γενιά γιατί δεν θυμάμαι ναι αλλα τωρα αποκτατε final fantasy..
ultralisk Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ναι αλλα τωρα αποκτατε final fantasy.. άλλο αυτό και άλλο το ότι "θα παίξουμε επιτέλους και κανα RPG"...εξάλλου ήδη έχουμε παίξει 2 από τον δημιουργό των Final Fantasy, Blue Dragon και Lost Odyssey
p3tran Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δε μου ξεφευγει το gow2, καπως θα το παιξω, δεν μου γλιτωνει ποιανου το 360 θα ...σουφρωσεις? εχε υποψη σου οτι 4-5 μερες απλα ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ! υ/γ σχετικα με τα rpg, μονο οι γκαβοι δεν βλεπουν οτι το 360 ειναι η καλυτερη πλατφορμα EVER για rpg's
telegamesvg Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Μας τα εχετε κανει τσουρεκια με το οτι το 360 παιζει καλυτερα τα Multi. οντως φανταζομαι τα 3 fps παραπανω θα αλλαζουν εντελως το παιχνιδι.. αντε τυχερακηδες θα παιξετε και εσεις κανα καλο rpg τρελο το gameplay του resistance, αλλα γιατι φοραει πατινια? απο Online παντως και οι 2 κονσολες μαρεσουν πολυ. Δε μου ξεφευγει το gow2, καπως θα το παιξω, δεν μου γλιτωνει Ρε συ exo δεν μιλαμε για τα 3fps ... Μιλαμε συνολικα για καλυτερη ποιοτητα απεικονισης ... Και το Online του 360 einai KΛΑΣΕΙΣ ανωτερο απο το PSN... Δες τα εν δραση ...μην κοιτας μονο τα videakia ...
chill Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ποιανου το 360 θα ...σουφρωσεις? Ο έχων 3 xbox να δίνει το 1 στον πλησίον του. Κατά Βασίλη Θύρα Παιχνιδομηχανικό Ευαγγέλιο (16:10)
v0rtex Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Ο έχων 3 xbox να τα κρατήσει για την πάρτη του! Τωρα που βγήκαν και τα LiteOn που δε θα σπάσουν (99%) .. ασε νά'χουμε καβάτζες
klainmaingr Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 ποιανου το 360 θα ...σουφρωσεις? εχε υποψη σου οτι 4-5 μερες απλα ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ! υ/γ σχετικα με τα rpg, μονο οι γκαβοι δεν βλεπουν οτι το 360 ειναι η καλυτερη πλατφορμα EVER για rpg's Απο τις 8 ώρες θα πάνε στις 5 μέρες; Πολύ αισιόδοξο σε βλέπω.
Daredevil Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 βασικά θα βγάλουν κανένα παιχνίδι να κρατάει πάνω από 5-6 ώρες σε single? Διότι τα πράγματα είναι τραγικά και στις 2, 70ε για 5ώρες παιχνιδιού...τα περί αναλύσεων και πωλήσεων είναι για να χαίρετε ο κάθε πικραμένος. Κατά τα άλλα νομίζω είναι καιρός για νέα exclusives οι σειρές έχουν κουράσει.
MiltoZ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 βασικά θα βγάλουν κανένα παιχνίδι να κρατάει πάνω από 5-6 ώρες σε single? Διότι τα πράγματα είναι τραγικά και στις 2, 70ε για 5ώρες παιχνιδιού...τα περί αναλύσεων και πωλήσεων είναι για να χαίρετε ο κάθε πικραμένος. Κατά τα άλλα νομίζω είναι καιρός για νέα exclusives οι σειρές έχουν κουράσει. Δεν έχεις άδικο για τα fps, το βάρος παίφτει πλέον καθαρά στο multi. To bioshock και το Darkness όμως που ήταν single player ήταν μια χαρά η διάρκεια. Πάρε παίξε κανά rpg άμα θες πολλές ώρες single. Στο gears βασικά το campaign είναι για ζέσταμα, αν αναλογιστείς ότι μέχρι και σήμερα παίζουν ακόμα το 1 multi. Χαλάρα όμως το παίζεις δεύτερη φορά γιατί το co-op σπέρνει ενώ xαζεύεις και τα γραφικά.
Daredevil Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2008 2 παιχνίδια σε 2.5 χρόνια.... ε δεν θέλω να παίζω μόνο ρπ. (άσε που έχουν βγει 2 μόνο σωικά)
Προτεινόμενες αναρτήσεις