Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μπορεί να υπερβάλλω λίγο αλλά κάπως έτσι ήταν. Μπορεί να προέβλεπαν όλοι καλύτερες πωλήσεις για το PS3 σε σχέση με το 2007 (χειρότερες δε γίνονταν ούτως ή άλλως) αλλά το να πάρει προβάδισμα ήδη από τον Ιανουάριο του 2008 δεν το περίμενε πραγματικά κανείς. Πρέπει να ληφθεί βέβαια υπόψη και το τέλος του HD-DVD αλλά και πάλι ήταν αναπάντεχο.

Μα αφού σου λέω το συζητάγαμε εδώ, πως δεν το περίμενε κανείς?! Μάλλον όλος ο κόσμος το περίμενε. Απλό είναι, η MS έκανε μία καλή κούρσα με Halo, Mass Effect, Bioshock κλπ και η sony έκανε μία αντίστοιχη εν αναμονή του mgs4. Και φυσικά τον Ιούνιο θα είναι αρκετά πάνω το ps3. Μετά να δούμε τι θα γίνει.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Εμ, μάστορα, η MS τώρα έριξε την τιμή στις ΗΠΑ (χθες για την ακρίβεια) όχι το Φεβρουάριο.

Και σιγά μην αδειάζουν το retail channel για τα νέα chipsets που τη διαφορά την ξέρουν μόνο 5 φανατικοί στο web.

εε μαστορα, τραβα στη γωνια να δεις αν ερχομαι

η ms εχει αλλαξει και εργοστασια παραγωγης κλπ, πραγματα που επισης τα ξερουν 5 φανατικοι μονο, αλλα αυτο τι σημαινει? οτι δεν αλλαξε? ή οτι αυτο δεν επηρεασε καθολου τη διαθεσιμοτητα?

Δημοσ.
παρατήρησα ότι από χθες το απόγευμα,με το που ανακοινώθηκε ότι το ffxiii θα βγει και στο 360 κάποιοι κύριοι εξαφανίστηκαν από το forum.Ρε μπας και έχουν όντως σπηλιές ?

στην Ε3 είναι και προσεύχονται για σήμερα...αν δεν κάνει καμιά σούπερ ανακοίνωση η SONY μην περιμένεις να τους ξαναδείς εδώ μέσα

Δημοσ.
οπως ειπα και πριν στην εμβελεια του Final Fantasy ειναι μονο το Dragon Quest, το Star Ocean ειναι αρκετα πισω, τσεκαρε τα links και θα καταλαβεις.

Eγω δεν τα βλεπω τοσο τραγικα τα πραγματα οπως τα βλεπεις εσυ, το καραβι που για σενα "βουλιαζει" πουλαει απο τα τελη 2007 μεχρι και σημερα , καθε εβδομαδα, χωρις καμια εξαιρεση περισσοτερο απο το καραβι που για σενα επιπλει μια χαρα.

Αφού δεν σας έκανε το star ocean που ήταν αρκετά πίσω, πάρτε και το final fantasy και στο xbox, και κοιτάχτε να το χαρείτε γιατί ποτέ δεν ξέρεις, το επόμενο μπορεί να είναι exclusive στο 360 έτσι όπως πάει η sony. Δεν ήθελα να γίνω κακός αλλά πριν να μαθευτεί ότι το star ocean πήγε κατά 360 μεριά, ήταν παιχνιδάρα και το περίμεναν πως και πως, μετά ξαφνικα άρχισε να γίνεται, ε εντάξει μωρέ στην τελική σιγά το παιχνιδι...

Άν ακόμα εξακολουθείς και δεν τα βλέπεις τραγικά τα πράγματα, μάλλον έχεις ανακαλύψει την θεραπεία για την κατάθλιψη...:-D

Δημοσ.

δυστυχώς τα fanboy της SONY τα ίδια λένε και για το GTAIV , αν ήταν όμως έστω time exclusive θα μας τα έπρηζαν μέρα νύχτα...

Δημοσ.
εε μαστορα, τραβα στη γωνια να δεις αν ερχομαι

η ms εχει αλλαξει και εργοστασια παραγωγης κλπ, πραγματα που επισης τα ξερουν 5 φανατικοι μονο, αλλα αυτο τι σημαινει? οτι δεν αλλαξε? ή οτι αυτο δεν επηρεασε καθολου τη διαθεσιμοτητα?

Σου εξηγώ ότι αυτό που λες δε στέκει και μου απαντάς να πάω να δω αν έρχεσαι. Δε μου κάνει εντύπωση...

Το αν η MS άλλαξε εργοστάσια παραγωγής είναι εσωτερικό της θέμα που δεν αφορά κανένα. Η τιμή του μηχανήματος και σε κάποιο βαθμό το chipset επηρεάζουν πολύ τον τελικό καταναλωτή.

Δημοσ.
Μα αφού σου λέω το συζητάγαμε εδώ, πως δεν το περίμενε κανείς?! Μάλλον όλος ο κόσμος το περίμενε. Απλό είναι, η MS έκανε μία καλή κούρσα με Halo, Mass Effect, Bioshock κλπ και η sony έκανε μία αντίστοιχη εν αναμονή του mgs4. Και φυσικά τον Ιούνιο θα είναι αρκετά πάνω το ps3. Μετά να δούμε τι θα γίνει.

Κανείς δεν το περίμενε. Τί έβγαλε η Sony τότε και μη μου λες ότι είχε αύξηση πωλήσεων λόγω MGS4 έξι μήνες πριν. Ούτε η κούρσα της MS άρχισε το Halo, πούλαγε σταθερά πολύ παραπάνω από τo PS3 ήδη από το Νοέμβριο του 2006.

Αν θες δώσε μου ένα link με τετοια συζήτηση πριν την ανακοίνωση της MS για τις ελλείψεις γιατί σε αγγλόφωνα forum δεν το περίμενε σχεδόν κανείς. Όχι ότι έχει καμία σημασία τόσους μήνες μετά αλλά θέλω να δω ποιοι έχουν κληρονομικό χάρισμα.

Δημοσ.

ρε φιλε εχω μια απορια. βοηθησε με σε παρακαλω!

εισαι γραμμενος εδω απο την εποχη που τα τρολακια εκαναν λογαριασμους καθε μερα,

και εμφανιστηκες πολυ προσφτα για πρωτη φορα οταν εξαφανιστηκαν <<αλλοι>>

στο πρωτο σου ποστ (γενικα σε ολο το insomnia) μας λες οτι εχεις και τις 2 κονσολες και η καθε μια εχει "σοβαρα πλεονεκτηματα",

και απο κει και περα ΟΛΑ τα υπολοιπα ποστ μονομπατα υπερ του ps3 (ολως τυχαιως σαν αυτους που "εφυγαν" προσφατα, και τυχαια και στο ιδιο τοπικ)

και στο 14ο ποστ, ω, τι συμπτωση, τα βαζεις μαζι μου!

δηλ. συγνωμη, ΠΟΣΗ σημασια περιμενεις να σου δωσω? :-D

Δημοσ.
Με ένα χρόνο πλεονέκτημα; Σαφώς και είναι μπροστά το 360 αλλά η αλλαγή στο momentum φέτος είναι εντυπωσιακή. Επίσης αυτές οι πωλήσεις είναι πριν το MGS4 αφού δεν έχουν βγει ακόμη τα στοιχεία του Ιουνίου. Εκτός αν εννοούσες το Haze lol

Όχι. Κοίτα τα γραφήματα των αμερικάνικων πωλήσεων στο vgchartz πχ. Κάπου πετάει κεφάλι το ps3 αλλά γενικά το xbox εκεί πουλάει πιο πολύ. To ότι αναμενόταν το mgs4 βοηθησε τις πωλήσεις και του προηγούμενου μήνα imdo. Πάντως στο ότι πάει καλύτερα συνολικά από το xbx, εκεί συμφωνώ. Τα νούμερα της Ευρώπης δεν είναι καλά για την ms.

Δημοσ.
ρε φιλε εχω μια απορια. βοηθησε με σε παρακαλω!

εισαι γραμμενος εδω απο την εποχη που τα τρολακια εκαναν λογαριασμους καθε μερα,

και εμφανιστηκες πολυ προσφτα για πρωτη φορα οταν εξαφανιστηκαν <<αλλοι>>

στο πρωτο σου ποστ (γενικα σε ολο το insomnia) μας λες οτι εχεις και τις 2 κονσολες και η καθε μια εχει "σοβαρα πλεονεκτηματα",

και απο κει και περα ΟΛΑ τα υπολοιπα ποστ μονομπατα υπερ του ps3 (ολως τυχαιως σαν αυτους που "εφυγαν" προσφατα, και τυχαια και στο ιδιο τοπικ)

και στο 14ο ποστ, ω, τι συμπτωση, τα βαζεις μαζι μου!

δηλ. συγνωμη, ΠΟΣΗ σημασια περιμενεις να σου δωσω? :-D

Peter, οι admins/mods έχουν τα απαραίτητα IP tools, ώστε να λύσουν τέτοιες απορίες....) Αλλά σιγά τώρα, πχ εγώ μην εξαφανιζόμουν από το φόρουμ επειδή η Σόνυ συνεχίζει τις μ@λακίες που θα την οδηγήσουν στο να κατασκευάζει ψυγεία και όχι κονσόλες.:mad:

Δημοσ.

>> From videogaming247.com:

Following last night's shock news that Final Fantasy XIII will release on Xbox 360, VG247 has been told be a very senior UK industry source that an 360 version of Metal Gear Solid 4 is "inevitable".

"There's only MGS left now: for a few months at least," said the mole. "It's inevitable. Konami knows how many million they'd sell in the US alone. If FFXIII can make it to 360 when Sony owns nine percent of Square, Metal Gear's a slam dunk."

In similar news ... from multiplayerblog.mtv.com:

So I asked Greenberg when Microsoft would be announcing that "Metal Gear Solid 4" would be coming to the Xbox 360. It is the only major PS3 third-party game still exclusive to Sony's system.

Greenberg laughed and said: "That's a question for Konami."

Full Story: videogaming247.com | multiplayerblog.mtv.com

Δημοσ.

Τσάμπα τσακώνεστε. Ακόμα και ο τυφλός βλέπει ότι η ms είναι μακράν μπροστά αυτή την στιγμή...

Σας είπα έχω και τις 3 κονσόλες και έχω παίξει 3 παιχνίδια εδώ και 1,5 χρόνο στο ps3 και στα άλλα από 200! Και ούτε blu ray βλέπω γιατί βλέπω hd στο pc μου! Είδα και την κατάντια e3 sony,nintendo παρουσίαση και δεν χρειάζομαι κάτι άλλο για να βγάλω το προσωπικό μου συμπέρασμα...

Α ρε apokleiros, petran πόσο δίκιο είχατε τελικά όταν τα λέγατε...

Δημοσ.

παιδια οτι και να λεμε τελειωσε το console war.

κοντα στα χριστουγεννα θα βγει το substance, του χρονου θα βγει το tekken (multi).

Μενουν στην sony μονο 1+2 γερα παιχνιδια για αυτη την γενια GOW 3 +και resistans 2 και killzone 2, πολυ καλα αυτα τα 2 παιχνιδακια αλλα δεν θα ανατρεψουν καμια κατασταση.

κλασικα το home θα ειναι κουτσο στραβο και αναποδο, θα προσφερει τα μισα απο αυτα που φανταζομαστε και life goes on.

υσ.. παμε για ps4 τωρα (αμα παντως ισχυει το ρητο, απο τα λαθη μαθαινεις τοτε-->:shock:)

Δημοσ.

Κάποιου διαφημίζουν και υποστηρίζουν ότι το ps3 home θα γα.. και θα σπέρνει έλα όμως που το xbox live ανακοίνωσε ότι στο dashboard update του αυγούστου θα τροποποιηθεί κάπως έτσι:

msft-e308-keynote-11-4.jpg

msft-e308-keynote-11-11.jpg

msft-e308-keynote-11-8.jpg

msft-e308-netflix-6.jpg

Σας θυμίζει κάτι?

Εμένα πάντως μου θυμίζει πολύ το ps3 home που εδώ και μήνες η sony υπόσχεται ότι θα φτιάξει και ακόμα στις υποσχέσεις έχει μείνει...

Η microsoft όμως ανακοίνωσε και πότε θα γίνει αυτό με ημερομηνίες και πιστεύω οτι θα το υλοποίηση(όχι σαν την sony που μόνο υπόσχεται και ξεχνάει να πραγματοποίηση)

Άλλωστε το είχα αναφέρει μερικά ποστ πριν.

Παιδιά ήτανε που ήτανε πολύ καλύτερο το live κομμάτι(Και όχι μόνο...) του 360 γίνετε ακόμα καλύτερο.

Ορίστε και η απόδειξη:

New Xbox Features Unveiled!!!!Official!!!!

*Πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα αντιγραφής των games στον hdd και θα γίνεται αναπαραγωγή τους απο εκεί.Οχι πια μεγάλοι χρόνοι loading κ σπινιάρισμα του dvd!

*Δυνατότητα χρήσης του Marketplace απο το WEB!

*Nέο interface!!! Lets Rock! Και για όσους το προτιμούν το παλιό Blades interface θα είναι ακόμη διαθέσιμο!

*Live party system :Tέρμα ποια τα άσκοπα invites! Θα μένετε με τους φίλους σας σε όλο το session,μέχρι k μovies θα βλέπετε μαζί!Ακόμη κ ταυτόχρονο chat εώς 8 άτομα!!!!

*Xbox LIVE Primetime: Κάτι σαν real time show/puzzle game...(νομίζω...)

*Avatars: τα avatars που είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο πόστ στα "Νέα" είναι πλέον πραγματικότητα!Και μάλιστα θα υπάρχει σύνδεσή τους με XBLive arcade games,ωστε να παίζετε με τους δικούς σας χαρακτήρες!

*16X10 support για vga και hdmi cables!Eνα απο τα 2 πιό πολυζητημένα features απο τους χρήστες xbox live γίνεται πραγματικότητα!

Αυτά και άλλα πολλά στο Fall update Που ανακοινώθηκε επίσημα απο τον General Manager του Xbox Live,Marc Whitten !

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...