Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Σκεπτόμενος την τσέπη μου αρχικά όπως είπα και πριν και μετά όλα τα υπόλοιπα βλέπω πως δεν το γλιτώνω το 360 :P. Ελπίζω μόνο το Φθινόπωρο να είναι εφικτή η εύρεση μιας flashable έκδοσης (ή έστω να σπάσει το liteon μέχρι τότε).
chill με το νέο update θα επιτρέπεται η ολική εγκατάσταση του παιχνιδιού στον δίσκο και και βάση αυτού,μπορεί το liteon να μην σπάσει αλλα να παίξει κάνα boot cd.;)
Δημοσ.

Απλά απίστευτα τα όσα μας έδειξε η ms χθες παιδιά. Αλλά και το αγαπημένο μου final fantasy στο 360? Όσοι με ξέρουν γνωρίζουν τί εστί για μένα final fantasy. Τα έχω τερματίσει όλα 100% με τα πάντα. Έπαιζα από μικρό παιδί. Και τώρα θα μου προσφέρει το 360 μου ff13 μα σίγουρα καλύτερα γραφικά από το ps3 (όπως έχει αποδειχτεί μέχρι τώρα) και ας είναι και σε 4 dvd, χέστηκα...

Μετά και το πέρασμα του mgs4 (που τελικά ούτε πανικός έγινε, ούτε πάταγο έφερε, απλά μια ανάσα για το ps3 ήταν) που ήταν όμως πολύ μικρό σε διάρκεια για τα δεδομένα της εποχής, η Sony έχει να στηριχτεί πλέον μόνο σε ένα GT5 που ΘΑ έρθει, αλλά μάλλον δεν θα γίνει τόσος πανικός πια διότι υπάρχει το φοβερό forza2 με το 3 να ακολουθεί, ένα Killzone2 που μας τα έχουν πρήξει και απορώ να δω πώς θα είναι, άντε και κανένα tekken6 που εμένα ποσώς με ενδιαφέρει όπως και όλα τα fighting πλέον που έχουν πεθάνει (με μιά εξαίρεση του street fighter 4 που θα το λιώσω λόγω παράδοσης!)...

Με λίγα λόγια το μέλλον του ps3 είναι πολύ δυσοίωνο, και μόνο ένα θαύμα τους σώζει για να ανατρέψουν το σκηνικό...

Πλέον το μόνο που μου μένει για το ps3 είναι να πάω στην Ραφήνα για bluray...LOL

Λέτε να ανακοινώσει η Nintendo καμιά HD νέα κονσόλα με bluray και να γελάμε όλοι?

Δημοσ.

Japanese PS3 gamers will play Final Fantasy XIII first

According to reports, The Xbox 360 version of Final Fantasy XIII will only appear in English speaking regions and will not be released in Japan. Moreover, the game will be released in Japan first so those PS3 owners in Japan get their hands on the title first.

quote:

According to Kotaku, Square Enix exec Shinji Hashimoto told reporters: "I think you are right [in assuming that (the Xbox 360 version) is not coming out in Japan.]" It will only appear on Xbox 360 in English-speaking territories.

In addition,
XIII will release in Japan first -- and then will be localized for the international audience. That means Japanese gamers will enjoy FFXIII on PS3 long before the rest of the world will see it go multiplatform. Hashimoto says that the Xbox 360's large install base in English territories is what led to the decision to make the game multiplatform. Because the decision was recent, there's no way of estimating how many discs the Xbox 360 version will be.

Also,
Versus XIII is still in development as a PS3 exclusive.

News Source: PS3fanboy

Δημοσ.

Παιδιά ήτανε που ήτανε πολύ καλύτερο το live κομμάτι(Και όχι μόνο...) του 360 γίνετε ακόμα καλύτερο.

Ορίστε και η απόδειξη:

New Xbox Features Unveiled!!!!Official!!!!

*Πλέον θα υπάρχει η δυνατότητα αντιγραφής των games στον hdd και θα γίνεται αναπαραγωγή τους απο εκεί.Οχι πια μεγάλοι χρόνοι loading κ σπινιάρισμα του dvd!

*Δυνατότητα χρήσης του Marketplace απο το WEB!

*Nέο interface!!! Lets Rock! Και για όσους το προτιμούν το παλιό Blades interface θα είναι ακόμη διαθέσιμο!

*Live party system :Tέρμα ποια τα άσκοπα invites! Θα μένετε με τους φίλους σας σε όλο το session,μέχρι k μovies θα βλέπετε μαζί!Ακόμη κ ταυτόχρονο chat εώς 8 άτομα!!!!

*Xbox LIVE Primetime: Κάτι σαν real time show/puzzle game...(νομίζω...)

*Avatars: τα avatars που είχαμε αναφέρει σε παλαιότερο πόστ στα "Νέα" είναι πλέον πραγματικότητα!Και μάλιστα θα υπάρχει σύνδεσή τους με XBLive arcade games,ωστε να παίζετε με τους δικούς σας χαρακτήρες!

*16X10 support για vga και hdmi cables!Eνα απο τα 2 πιό πολυζητημένα features απο τους χρήστες xbox live γίνεται πραγματικότητα!

Αυτά και άλλα πολλά στο Fall update Που ανακοινώθηκε επίσημα απο τον General Manager του Xbox Live,Marc Whitten !

Δημοσ.

Μην ξεχάσεις και ένα γενναιόδωρο και ολοσχερές ban ;)

Unflashable drives... + fall update + ban + rrod = lose :\

hdd load = disc loader? = 120gb sales = lose again...

Αυτό με τα νέα drives είναι ξαναφέρτα να τα αρμέξουμε.. Σαν να σπάς καινούρια κονσόλα :|

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι, εάν ανακοινωθεί εν τέλει το remake του FFVII (αποκλειστικά για PS3), είναι ικανό να αντιστρέψει την αρνητική εικόνα άραγε? Αλλά από την άλλη, σε πόσα projects μπορεί να δουλεύει ταυτόχρονα η Square.... Οπότε μάλλον δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα.

Δημοσ.

ΧΑααααααααααΧΑΧαχαχΑΧΑΧαχααααααααααααααααααχΧΧΑχαΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΑΧχααχαΧΑΧΑααααααααααααααΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΧ

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::cry::cry::cry::cry::cry::lol::lol::lol::lol::cry::cry::cry::lol::lol::lol::rolleyes:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...