Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Όχι το λέω γιατί έτσι είναι.

Όχι ότι δεν σκέφτομαι ολοένα και περισσότερο να περιορίσω τις δαπάνες μου σε software στο ps3 να μαζέψω φράγκα και να αγοράσω ένα flashable 360. Και μην αρχίσετε να γράφεται "ακόμα ένας" κλπ :D, το εξετάζω καθαρά από οικονομικής απόψεως.

Δημοσ.
Bellmont τελικα ρε φιλε εισαι πολυ troll ! Ακου εκει μονο folding! Eισαι κακος!:lol:

Ρε παιδια ο youdontneedunknown που ειναι το παλικαρι! Παει το παλικαρι το χασαμε!:cry:

ειναι λιγο βασικα γιατι ολα αυτα που λεει δεν τα ξερει :D

Δημοσ.
Όχι το λέω γιατί έτσι είναι.

Όχι ότι δεν σκέφτομαι ολοένα και περισσότερο να περιορίσω τις δαπάνες μου σε software στο ps3 να μαζέψω φράγκα και να αγοράσω ένα flashable 360. Και μην αρχίσετε να γράφεται "ακόμα ένας" κλπ :D, το εξετάζω καθαρά από οικονομικής απόψεως.

Oχι , δεν το λεω με σκοπο να αμφισβητησω τα λεγομενα σου ..

Απλα αν δεν εχεις ασχοληθει με το 360 και ειδικα στο online κομματι ,ειλικρινα ΧΑΝΕΙΣ ..

Το καθε παιχνιδι ,αποκτα αλλη αξια ...και οχι μονο τα παιχνιδια αλλα και η ολη επικοινωνια με τους "φιλους" συμπαικτες κ.λ.π

Με λιγα λογια αν σου αρεσε το PS3 (εχω κ εγω ) το xbox360 θα σου αρεσει διπλά !!!

Δημοσ.

Εντάξει.. πιο PWNED κατάσταση δεν μπορούσα να φανταστώ για τη $ony...

Τόσο καιρό κρατούσα πισινή και θεωρούσα οτι θα ανακάμψει...

Μέσα μου υπάρχει ακόμα μια ελπίδα... Ψόφια..

Είμαι πολύ κοντά στο να πάρω ένα 2ο benq καβάντζα μην τυχόν και μου χαλάσει το ήδη υπάρχον και να είμαι καλυμένος για το gaming για τον επόμενο χρόνο (θεού θέλοντος και Micro$oft επιτρέποντος)..

Το μόνο που ίσως να μου λείψει θα είναι το gow3... αλλα τι να κάνεις;

Όπως και να έχει συνεχίζω να ελπίζω.. γιατί χωρίς ανταγωνισμό.. καήκαμε!

Δημοσ.
super το gears of war 2. Πολυ τουμπανο ο πρωταγωνιστης, ζυγιζει 200 κοιλα και με το φιλαρακη του για αμυνα τρεχει με 30χλ ανα ωρα :D απο ατμοσφαιρα ομως σκιζει. παει και το final fantasy? δε σε βλεπω καλα sony..

Απο τα αναβολικα ειναι ετσι ...τον εχει φορτωσει η MS με δαυτα....Τον θελει 3-4 χρονια το πολυ ...μετα παει γι'αλλα ;-)

Ως αναφορα την Sony ...ας δουμε αυριο τι θα γινει ...και μετα βγαζουμε συμπερασμα..

Δημοσ.

Μετά το σημερινό που μας κράτησε για το τέλος η Microsoft στην Ε3,

δε θα μου φανεί περίεργο, αύριο, η Sony,να μας πει "GearsOfWar2 for XBOX360 only in Europe".

Με χαίρεστε PS3fanboys! :P

Το μόνο που έμεινε είναι το MGS, άντε και το Tekken αν και δε με πολύ απασχολεί λόγο DOA όπως και το GT λόγο Forza...

EDIT:

Περιμένω πως και πως τη στιγμή που θα βγει το πρώτο FinalFantasyXIII Graphic competition.

Θα είναι το πρώτο Game που θα ακυρώνει, πραγματικά, την καραμέλα του Port 360=>PS3

Κηδεία κανονικά! Θα κλείσουν πολλά στόματα...

Δημοσ.

Δεν θα κάτσει έτσι η Sony. Σήμερα θα ανακοινώσει κάτι, ακόμα και project που σκέφτηκε....μόλις χτες :P.

Δημοσ.

Σήμερα η sony θα ανακοινώσει οτι σταματάει την παραγωγή ps3 και θα κάτσει στα <αυγά>της και θα φτιάξει καμια καλή tv να παίζουμε 360!

Δημοσ.
Σήμερα η sony θα ανακοινώσει οτι σταματάει την παραγωγή ps3 και θα κάτσει στα <αυγά>της και θα φτιάξει καμια καλή tv να παίζουμε 360!

Mπα δυσκολο, εδω και πολυ καιρο εχει σταματησει και εκει να βγαζει, απλα ψωνιζει απο αλλους samsung , sharp!

To καλυτερο θα ηταν να ζητησει συγνωμη απο τα psfanboy για την καταντια! Το σχεδιο THIS IS KATANTIA εχει παρει μπρος !

Μετα απο αυτα που ακουσα χτες, το επομενο βημα που μπορει να με ξαφνιασει θα ηταν η αγορα της sony απο την MICROSOFT! Πραγματικα μετα τα χθεσινα τι αλλο μπορεις να περιμενεις απο την microsoft, η οποια σεβεται το gaming κοινο της και προσπαθει να προσφερει σε αυτο ολα τα παιχνιδια και ολες τις εμπειριες απο τις υπολοιπες κονσολες. Εδω πρεπει να πουμε ενα μεγαλο μπραβο σε αυτην την εταιρια, απλα δινει ενα μαθημα στους υπολοιπους στο θεμα της υποστιριξης!:-) Παντως απο εμενα τον SPOWN εχει ενα μεγαλο μπραβο! ΕΥΓΕ!

Δημοσ.
Δεν μπορώ να κατανοήσω πάντως για ποιο λόγο δεν ρίχνει πακέτα για να κρατήσει τους τίτλους που μας έχει υποσχεθεί exclusive :/. Τι στο καλό δηλαδή κυρίαρχος στην αγορά ήταν τόσα χρόνια, μόνο τυχαία δεν είναι ως εταιρία, δεν έχει την δύναμη να το πράξει? Πρόδωσε πέρσι τους DMC fans, πρόδωσε φέτος τους FF fans....τι έπεται? Το God Of War δεν χάνεται πάντως νια νια νια :D!!!!

To μόνο σίγουρο είναι ότι όταν θα λανσάρει την exclusive list του playstation 4 εγώ δεν θα την πάρω στα σοβαρά....

Εγώ αγαπώ το ps3 μου πάντως xD, το ότι συμμετέχω στο κράξιμο είναι γιατί πιστεύω ότι της αξίζει της αγαπητής μας $ony....δεν θα αρχίσω να τα ισοπεδώνω όλα πάντως 7,5 μήνες με το ps3 έχω περάσει εκπληκτικά.

Φίλε μου, πιστεύεις ότι μπορεί να σταθεί μπροστά στην microsoft ? Όσο πακέτο και να ρίξει, η ms πάντα θα είναι ένα βήμα μπροστά...

Σίγουρα έχεις περάσει ωραία με το ps3, απλά με το xbox θα πέρναγες πολύ καλύτερα.:-)

Δημοσ.

Σκεπτόμενος την τσέπη μου αρχικά όπως είπα και πριν και μετά όλα τα υπόλοιπα βλέπω πως δεν το γλιτώνω το 360 :P. Ελπίζω μόνο το Φθινόπωρο να είναι εφικτή η εύρεση μιας flashable έκδοσης (ή έστω να σπάσει το liteon μέχρι τότε).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...