Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
ANAMENO , απο τα χρονια και την πορεια που εχω γραψει στα pc, μου εχει μαθει κατι παρα πολυ σημαντικο οτι ->ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΗ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΠΑΣ! Ολοι οι software εταιριες ετσι εχουν μαθει! Η SONY εκανε ενα μεγαλο λαθος εβαλε μια καρτα γραφικων η οποια ειναι για γελια και ενα δυνατο επεξεργαστη (ας πουμε) αντιθετως το χβοχ εβαλε δυνατη καρτα γραφικων και εναν αρκετα καλο και εξισου αποδοτικο με τον CELL ... Aρα ειναι φανερο οτι το ΧΒΟΧ ειναι καλυτερο συστημα για τον producer. Καλα για το θεμα μνημης δεν αναφερομαι, ΚΗΔΕΙΑ εκανε η SONY μονη της εκει! ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ! Oταν θελουμε να κανουμε αναβαθμιση στον υπολογιστη για παιχνιδια δεν λεμε θα παρω επεξεργαστη, αλλα θα παρω καρτα και οσο μπορεσει ο επεξεργαστης θα δωσει! Μια καρτα δυνατη και επεξεργαστης ανισχυρος θα εχει καλυτερο αποτελεσμα απο επεξεργαστη δυνατο και καρτα μικρων δυνατοτιτων . Αυτα που λεω ειναι νομος! Για αυτο κοψτε το παραμυθι με τον CELL και το PS3!

Και θα ποσταρω σε λιγο εικονες να συγκρινουμε τα γραφικα του GEARS OF WAR με τα γραφικα του KILLZONE ! Σε textures, shaders, φωτισμους, χρωματα. Οσο για το ΑΙ δεν κανω λογο γιατι απο τα βιντεακια το killzone θα ειναι στα επιπεδα του ΚΙllzone 1!

Παιδιά,αν και όλα όσα λέει ο Apokleiros τα λέει με μια "σπαστική" σιγουριά και με μικρή δόση ειρωνείας που μπορεί να εκνευρίσει κάθε PS3 fanboy,έχει δίκιο σε αυτά που λέει.Όσο δυνατός και να 'ναι ο Cell,δεν μπορεί να παράγει γραφικά.Αυτό είναι δουλειά της κάρτα γραφικών.Μπορεί όμως νομίζω να βοηθάει αρκετά στα fps,αν βέβαια δεν τρώει bottleneck από την κάρτα γραφικών.

Από την άλλη όμως,αν όντως οι devs δεν φτιάχνουν τα παιχνίδια κατάλληλα ώστε να "συνυπάρχουν" με τον Cell (γιατί από ότι διαβάζω ένα αρκετά μεγάλο μέρος του Cell του PS3 δεν χρησιμοποιήται ακόμα),τότε μπορεί να έχουμε χειρότερα γραφικά.Μπορεί να έχουμε κάτι σαν bottleneck,αλλά αυτή τη φορά bottleneck να τρώει η κάρτα γραφικών από τον επεξεργαστή.

Δείξε μου ένα παιχνίδι του 360 με γραφικά καλύτερα των MGS4, Uncharted ή GT5 Prologue.

To Gears of War μας άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό το 2006 αλλά έχει περάσει 1,5 χρόνος από τότε και τα δύο μεγαλύτερα exclusives του 360 που βγήκαν έκτοτε (Halo 3 & Forza Motorsport 2) ήταν μάλλον απογοητευτικά στο οπτικό κομμάτι. Οι πιο φανατικοί υποστηρικτές της MS ακόμα το Gears έχουν ως αιχμή του δόρατος και δικαίως - αν και προσωπικά το Bioshock με το πιο εμπνευσμένο art direction με εντυπωσίασε περισσότερο.

Αυτό που είπα δεν το είπα εκ δικιάς μου πείρας.Αλλά η πλειοψηφία την post,αν όχι όλα,λένε ότι το Xbox 360 έχει καλύτερα γραφικά.Μπορεί να μιλάνε για τα multiplatform,μπορεί και για τα exclusives.

Δημοσ.
Οι multiplatform τίτλοι που δεν τρέχουν καλά στο PS3 αποτελούν πλέον την εξαίρεση, αντίθετα παιχνίδια όπως τα Burnout Paradise, Call of Duty 4, Devil May Cry 4, GTA4 κλπ. τρέχουν εξίσου καλά αν όχι καλύτερα στην κονσόλα της Sony.

Burnout Paradise, Call of Duty 4, Devil May Cry 4, GTA4

Όλα χειρότερα ή στην καλύτερη περίπτωση ίδια σε ps3.

Τί να πεις για τις πωλήσεις παγκοσμίως; Το PS3 φέτος πουλάει παραπάνω ακόμα και στο ισχυρότερο προπύργιο του 360, την Αμερική.

Όχι δεν πουλάει περισσότερο στην Αμερική. Στην Ευρώπη όμως ναι, πουλάει περισσότερο και το έπιασε το Xbox αν δεν το πέρασε κιόλας.

Δημοσ.
Burnout Paradise, Call of Duty 4, Devil May Cry 4, GTA4

Όλα χειρότερα ή στην καλύτερη περίπτωση ίδια σε ps3.

Είναι όλα τόσο κοντά που είναι υποκειμενικό. Π.χ. στο GTA4 τα post-processing effects και το μειωμένο pop-in του PS3 για εμένα μετρούν περισσότερο ενώ άλλοι προτιμούν το 360 λόγω της υψηλότερης ανάλυσης.

Για το Burnout είμαι απόλυτος, για το γούστο μου είναι καλύτερο σε PS3.

Πάντως οι δύο κονσόλες έχουν η καθεμία το δικό της στυλ με το οποίο κάνουν render τα γραφικά και κανένα παιχνίδι δεν είναι ολόιδιο στις δύο πλατφόρμες. Στον συντάκτη του Eurogamer αρέσει περισσότερο το 360 αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει σαφώς καλύτερη εκδοχή.

Όχι δεν πουλάει περισσότερο στην Αμερική. Στην Ευρώπη όμως ναι, πουλάει περισσότερο και το έπιασε το Xbox αν δεν το πέρασε κιόλας.

Πωλήσεις Μαΐου 2008 στη Βόρεια Αμερική.

Δημοσ.
ΑΠΛΑ ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΑΙΝΕ ! ΚΗΔΕΙΑ! ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ!

ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ!

Το οτι θα εχανε το ff xiii(για αυτο μαλλον λες) ηταν βομβα πιστευω...Δεν εχει τιποτα αλλο να επειδειξει η sony τωρα.Εχει να πεσει κλαμα αυριο...:rolleyes:

Δημοσ.
Είναι όλα τόσο κοντά που είναι υποκειμενικό. Π.χ. στο GTA4 τα post-processing effects και το μειωμένο pop-in του PS3 για εμένα μετρούν περισσότερο ενώ άλλοι προτιμούν το 360 λόγω της υψηλότερης ανάλυσης.

Για το Burnout είμαι απόλυτος, για το γούστο μου είναι καλύτερο σε PS3.

Πάντως οι δύο κονσόλες έχουν η καθεμία το δικό της στυλ με το οποίο κάνουν render τα γραφικά και κανένα παιχνίδι δεν είναι ολόιδιο στις δύο πλατφόρμες. Στον συντάκτη του Eurogamer αρέσει περισσότερο το 360 αλλά αυτό δε σημαίνει ότι σε αυτά τα παιχνίδια υπάρχει σαφώς καλύτερη εκδοχή.

Υπάρχουν πάντα οι διαφορές που υπήρχαν και στις "παρόμοιες" υλοποιήσεις gpu για τα pc. Για μένα υπερτερεί το Xenos.

Kαι πωλήσεις γενικά; Χωρίς να πάρουμε υπ'όψιν τους τελευταίους δυο μήνες με το μοναδικό system seller παιχνίδι φέτος;

Δημοσ.

Συνηθως δεν ποσταρω σε αυτο το τοπικ αλλα το νεο ειναι οντως συνγκλονιστικο.

Επιτελους FF στο χβοχ....χαιρομαι γιατι δικαιωνομαι ακομα μια φορα για την επιλογη μου για χβοχ!

Δημοσ.

Που τι διαβάσατε αυτό το νέο;Έχετε κανά link να δω κι εγώ;

Όχι τίποτα άλλο Τετάρτη ή Πέμπτη πάω για κονσόλα και θέλω να κάνω καλή επιλογή.Μην το μετανοιώνω!

Δημοσ.

Σοβαρά ρε παιδιά ένας τίτλος που ΗΤΑΝΕ exclusive του ps3 θα το κάνουν και για xbox360??

Είναι επίσημες δηλώσεις ή ραδιοαρβύλα?

Αν είναι επίσημες τότε:

Τώρα τι έχουνε να πούνε οι ps3 funboys για τα exclusives τους που σιγά σιγά μόνο exclusive δεν είναι...

Αφήστε ξέρω τι θα πούνε.

Εμείς έχουμε blu-ray που εσείς δεν έχετε και επίσης εσείς έχετε rrod που εμείς δεν έχουμε...

Εν ολίγης την κλασική καραμέλα...

Το θέμα είναι απλά για ΠΟΛΛΑ :lol::-D:-):lol::lol::lol:

Και μην ξεχνάτε ps3funboys πάντα μπορείτε να κάνετε όσο folding θέλετε...

Δημοσ.
Που τι διαβάσατε αυτό το νέο;Έχετε κανά link να δω κι εγώ;

Όχι τίποτα άλλο Τετάρτη ή Πέμπτη πάω για κονσόλα και θέλω να κάνω καλή επιλογή.Μην το μετανοιώνω!

http://www.gamespot.com:p

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...