anamenos Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 και το Νέο slogan... Φολτάρω γιατί έτσι γουστάρω:-D:lol:
S2Katana Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Πάντως τα όσα αφορούν το ps3forums κτλ, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν κανέναν μας...Οποιος θέλει να συζητήσει κάτι για αυτό, ας το κάνει σε εκείνο το φόρουμ και όχι εδώ.
Belmont Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Πάντως τα όσα αφορούν το ps3forums κτλ, δεν νομίζω ότι ενδιαφέρουν κανέναν μας...Οποιος θέλει να συζητήσει κάτι για αυτό, ας το κάνει σε εκείνο το φόρουμ και όχι εδώ. Σωστός. Απόκλειρε εδώ συζητάμε για τις απόψεις μας πάνω στο PS3 και το Xbox, όχι τις απόψεις μας πάνω στο ps3forums. Και ειδικά, σχόλια πάνω σε συγκεκριμένα άτομα που δεν ενδιαφέρουν κανένα, είναι το λιγότερο άκυρα και ρίχνουν το επίπεδο συζήτησης όλου του forum. Δεν μας αφορούν οι κόντρες σου με αυτά τα άτομα. Μας αφορά η κόντρα PS3 και 360.
BucketheadGR Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Ίσα ίσα που το Metal Gear το έχουν σχεδιάσει ώστε να μην κάνει μία και μεγάλη εγκατάσταση (δύο ώρες που λες και εσύ), αλλά κάθε φορά δύο λεπτά. Αυτό είναι πολύ βολικό. Βολικό μπορεί, είναι όμως άσχημο. Ελπίζω να μην επαναληφθεί στο μέλλον από άλλη κονσόλα. Η τακτική του install, επιτρέπει στις εταιρίες να βγάζουν μπακαλο-project πλασαρισμένα ως "έτοιμα". Αφού λοιπόν υπάρχει η επιλογή install, αυτομάτως υπάρχει και η επιλογή για patches. Ας κόψουν τα install λοιπόν και ας στρωθούν οι εταιρίες να βγάζουν παιχνίδια έτοιμα. Για παίδεμα και patches έχουμε τα pc. Τουλάχιστον αυτό ανησυχεί εμένα στο ps3...
Udontneed2know Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Επισης εχω να πω οτι καποια μελη του ps3 ακατανομαστου site - NONBORN ΚΑΙ SLAY, ειναι οι μοναδικοι που δεν θα πρεπει να μιλανε για την καταντια του ps3! Απο πηγες σοβαρες εχω μαθει οι οποιες ειναι απο το στενο τους περιβαλον οτι ειναι οι μοναδικοι που δεν παιζουν ps3! Ολο foldaroun! ασε με να μαντεψω.... ξερεις τον μπατζανακη του ενος, και την ξαδερφη του αλλου ετσι? αυτες δεν ειναι οι εγγυρες πληροφοριες σου?, και εχεις πληροφοριοδοτες και σε Πατρα και σε Ραφηνα, μα ποιος εισαι? ο υπερκατασκοπος των 5 ηπειρων? Και καλα για τον nonborn να πω οτι μπορει να εχεις ενα δικιο, καθως το παληκαρι foldarei με οτι cpu εχει διαθεσιμη, και ειναι πρωτος σε ημερησια παραγωγη, αλλα τον slay που λες, τον εχουν περασει πολλοι στην ημερησια παραγωγη, ενας εξ αυτων εισαι και ΕΣΥ. http://folding.extremeoverclocking.com/team_summary.php?s=&t=57313 Δεν λεω για σενα udontneedtounknow!!!:lol: Εσυ λιωνεις με την κονσολα!!!:lol: Δεν την λιωνω γιατι δεν προλαβαινω να την λιωσω, αλλα οσο μπορω παιζω και εγω κανενα παιχνιδι.
chill Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 LOOOOOOOL ο apokleiros foldαρει? Και μάλιστα για την ομάδα του forum, του οποίου admin και mod κράζει συνεχώς? WTF? THIS IS FOLDING : Ενώνει τους ανθρώπους ρε κάτω από έναν κοινό σκοπό .
G_Zisis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά γιατί το folding έχει συνδεθεί με τα PS3;Δηλαδή επειδή δεν έχουν και καλά τίτλους να παίξουν,κάνουν folding;
G_Zisis Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Και αφού δεν έχουν να παίξουν γιατί δεν αφήνουν απλώς κλειστή την κονσόλα;
Udontneed2know Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά γιατί το folding έχει συνδεθεί με τα PS3;Δηλαδή επειδή δεν έχουν και καλά τίτλους να παίξουν,κάνουν folding; οχι, το ps3 και βεβαια εχει παιχνιδια να παιξει καποιος, αλλα σε αντιθεση με αλλους που τρεμουν να αφησουν τις κονσολες τους ανοιχτες μηπως και καουν, πολλοι χρηστες ps3 , τις ωρες που δεν παιζουν (ειναι στην δουλεια, στη σχολη, κοιμουνται) το αφηνουν ανοιχτο να κανει folding, οπως κανουν αλλωστε πολλοι περισσοτεροι PC users που αφηνουν τα PC τους ανοιχτα για να κανουν folding, μιας και client για το folding προυπηρχε πολυ πριν βγει για το PS3, για PC, MAC, Linux, SMP συστηματα κ.ο.κ. Τα αρνητικα σχολια που διαβαζεις εδω μεσα ειναι παντα απο 360 χρηστες , και τα λενε για δυο λογους, πρωτον γιατι με το folding στο ps3, αποδεικνυεται στην πραξη η μεγαλη ισχυ που εχει ο cell, και δευτερον πιστευω γιατι αποδεικνυει την πολυ καλη κατασκευη του PS3 σε σχεση με την δικη τους κονσολα, καθως υπαρχουν χρηστες που κανουν συνεχομενα folding για εβδομαδες, ακομα και μηνες. Δεν εξηγειται αλλιως (κατα την γνωμη μου) η τοση αρνητικοτητα για ενα project που 1) Υπηρχε 7 χρονια πριν καν βγει το ps3 2) Χρειαζεται καθε CPU για να ειναι αποτελεσματικο, και οχι μονο τον Cell του ps3 3) Μονο καλο μπορει να φερει, ψαχνοντας για θεραπειες σε ανιατες ασθενειες.
Belmont Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 γιατι με το folding στο ps3, αποδεικνυεται στην πραξη η μεγαλη ισχυ που εχει ο cell, και δευτερον πιστευω γιατι αποδεικνυει την πολυ καλη κατασκευη του PS3 σε σχεση με την δικη τους κονσολα, καθως υπαρχουν χρηστες που κανουν συνεχομενα folding για εβδομαδες, ακομα και μηνες. Καλή η "μεγάλη" ισχύ του cell αλλά εγώ προσωπικά σαν gamer θα ήθελα να τη δω στα παιχνίδια, όχι σε ένα πρόγραμμα που δεν χρησιμοποιώ. Το ότι αποδεικνύεται η δύναμη του μέσω folding εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Όσο για την ποιότητα κατασκευής, έχεις δίκιο. Σήμερα χάλασε για τρίτη φορά το 360 και είμαι έξαλλος. Το PS3 δουλεύει μια χαρά αλλά δεν έχω τίποτα να παίξω (ως συνήθως). Να βγει το Soul Calibur 4 να γίνω Vader τουλάχιστον ... P3tran, κάπου διάβασα ότι έχεις τρεις κονσόλες και δεν σου χάλασε ούτε μία. Πουλάς καμία?? :-D Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω: :mad::mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry:
Apokleiros Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 LOOOOOOOL ο apokleiros foldαρει? Και μάλιστα για την ομάδα του forum, του οποίου admin και mod κράζει συνεχώς? WTF? THIS IS FOLDING : Ενώνει τους ανθρώπους ρε κάτω από έναν κοινό σκοπό . Ρε chill πλακα κανεις! Το εκανα για να δοκιμασω την δυναμη του υπολογιστη με σχεση το ps3! Και μια φορα το ξεχασα επειδη εκανε και start up! Και εβαλα την ομαδα τους για να απασχολησω τα trolia απο εκει , και δεν εκανα ενα work unit τρεξανε και μηλαγαν για εμενα! Ποιος κανει folding!:lol: Ναι το να καιμε ρευμα και επιβαρυνουμε την ΔΕΗ που επιταχυνουμε την επιβαρυνση του πλανητη! Παντως οι πιο πολλοι δεν το κανουν για καλο αλλα απο την ΜΑΝΙΑ ΓΙΑ ΠΟΝΤΟΥΣ!
JUST-GAMER Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Καλή η "μεγάλη" ισχύ του cell αλλά εγώ προσωπικά σαν gamer θα ήθελα να τη δω στα παιχνίδια, όχι σε ένα πρόγραμμα που δεν χρησιμοποιώ. Το ότι αποδεικνύεται η δύναμη του μέσω folding εμένα δεν μου λέει απολύτως τίποτα, με αφήνει παγερά αδιάφορο. Όσο για την ποιότητα κατασκευής, έχεις δίκιο. Σήμερα χάλασε για τρίτη φορά το 360 και είμαι έξαλλος. Το PS3 δουλεύει μια χαρά αλλά δεν έχω τίποτα να παίξω (ως συνήθως). Να βγει το Soul Calibur 4 να γίνω Vader τουλάχιστον ... P3tran, κάπου διάβασα ότι έχεις τρεις κονσόλες και δεν σου χάλασε ούτε μία. Πουλάς καμία?? :-D Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω: :mad::mad::mad::mad::cry::cry::cry::cry: Συμφωνώ απόλυτα με τα υπογραμμισμένα - τονισμένα. Πάντως για να λεμέ τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη με τις νέες μητρικές falcon στα xbox360 έχει εξαλειφθεί σε μεγάλο ποσοστό το θέμα rrod. Πάντως εγώ είμαι από τους τυχερούς καθότι είχα και παλιό 360 και καινούργιο(Με falcon & hdmi) αλλά κανένα από τα δυο μου δεν έπαθε ποτέ rrod. Οπως και άλλα 3 xbox360 falcon που αγόρασα για κάποιους φίλους μου. Apokleiros Και αυτούς τους πόντους τι τους κάνουν????
Apokleiros Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2008 Συμφωνώ απόλυτα με τα υπογραμμισμένα - τονισμένα.Πάντως για να λεμέ τα σύκα σύκα και τη σκάφη σκάφη με τις νέες μητρικές falcon στα xbox360 έχει εξαλειφθεί σε μεγάλο ποσοστό το θέμα rrod. Πάντως εγώ είμαι από τους τυχερούς καθότι είχα και παλιό 360 και καινούργιο(Με falcon & hdmi) αλλά κανένα από τα δυο μου δεν έπαθε ποτέ rrod. Οπως και άλλα 3 xbox360 falcon που αγόρασα για κάποιους φίλους μου. Apokleiros Και αυτούς τους πόντους τι τους κάνουν???? Τιποτα, απλα μαζευουν ποντους και μοιραζουν και βραβεια foldarismatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις