popdex Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 folding? j/k lol - όχι, καθόλου. Δεν έχω συμβάλλει καθόλου στην πρόοδο της ιατρικής ως τώρα. Που βρίσκεις δηλαδή το μεμπτό στο να λέει κάποιος την άποψή του? Απλά βλέπω μεγάλη επιθετικότητα χωρίς λόγο. Το ξέρω ότι το θέμα προσφέρεται για επικά flames που και αυτά μπορεί να έχουν την πλάκα τους αλλά κάπου ξεφεύγει ο χαβαλές και αρχίζουν οι χοντράδες. Δεκτή η προτίμησή σου, αλλά είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι που έχουν και τις δύο κονσόλες έχουν αντίθετη άποψη και δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Αν θες και επιχειρήματα (ποιοτικά και μη) που οι περισσότεροι έχουν αντίθετη άποψη απλά ψάξε λίγο καλύτερα και μην περιοριστείς στις τελευταίες σελίδες αυτού του thread. Εννοείται αυτό και όπως λέω και στο πρώτο μήνυμά μου δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς γιατί κάποιος μπορεί να προτιμά τη μία από την άλλη. Ο καθένας δίνει περισσότερη βαρύτητα εκεί που νομίζει, άλλοi στο online, άλλοι σε ορισμένα exclusives, άλλοι στο BD, άλλοι στο gamepad κλπ. Συνολικά νομίζω ότι οι δύο κονσόλες αλληλοσυμπληρώνονται αρκετά καλά και δεν εχω μετανιώσει για καμία.
MiltoZ Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Συνολικά νομίζω ότι οι δύο κονσόλες αλληλοσυμπληρώνονται αρκετά καλά και δεν εχω μετανιώσει για καμία. Ότι παραπάνω έχεις τόσο καλύτερα. Γιατί να το μετανιώσεις? Αφού έχεις την δυνατότητα να τις έχεις και την διάθεση και τον χρόνο να ασχολείσαι και με τις δύο καλά κάνεις. Αυτά που υστερεί η μία και υπερτερεί η άλλη είναι γνωστά και χιλιοειπωμένα.
popdex Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ότι παραπάνω έχεις τόσο καλύτερα. Γιατί να το μετανιώσεις? Αφού έχεις την δυνατότητα να τις έχεις και την διάθεση και τον χρόνο να ασχολείσαι και με τις δύο καλά κάνεις. Μην το λες, έχουν περάσει από τα χέρια μου Gamecube, GameGear και PSP. Χρόνος και για τα δύο δυστυχώς δεν υπάρχει. Μία παραμελώ το ένα και μια το άλλο αλλά θεωρώ ότι έχουν δικαιολογήσει και τα δύο το cost of entry που ζητούν.
Apokleiros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Λοιπον εαν δεν εισαι ο nonborn, στο Ps3forum ποιος εισαι γιατι τετοιο profile δεν υπαρχει, πες μας το Profile του folding σου! Και μην μας πεις οτι δεν ποσταρεις καθολου εκει! Ρε δεν τρωμε κουτοχορτο ! EΛΕΟΣ ρε φιλε ασχολουμαστε με τις αρλουμπες σου εδω και μηνες, μας εχεις φερει και ενα μερος της παρεας σου και διοργανωνεται το ΠΑΡΤΙ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ! Θελω τον αρχιγο σου εδω , πες του να περασει μια βολτα! Βεβαια και αυτος πια πρεπει να ειναι τρελα ξενερωμενος μονο το folding του εμεινε!
G_Zisis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά αυτό το HOME που αναφέρατε πιο πάνω τι είναι;
Apokleiros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Ρε παιδιά αυτό το HOME που αναφέρατε πιο πάνω τι είναι; Ειναι ενα project της SONY για 3D ζωη και εδω και 2 χρονια παει απο αναβολη σε αναβολη!
G_Zisis Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Α,έτσι λέγεται αυτό;Το είχα δει κάπου στο ίντερνετ αλλά νόμιζα ότι ήταν παιχνίδι.
Apokleiros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Bασικα ειναι τεχνασμα, να σταματησουν το folding και τελικα το ΚΟΠΑΔΙ να μπει στο πανεξυπνο HD μαντρι της sony! To εχω πει οτι θα πεσει τρελη εκμεταλευση στην πορεια μεσα εκει!
Udontneed2know Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Λοιπον εαν δεν εισαι ο nonborn, στο Ps3forum ποιος εισαι γιατι τετοιο profile δεν υπαρχει, ναι ειναι ανηκουστο καποιος να εχει διαφορετικα nicknames σε διαφορετικα forums πες μας το Profile του folding σου! Και μην μας πεις οτι δεν ποσταρεις καθολου εκει! δεν εχω να δωσω λογαριασμο σε κανεναν, και πολυ περισσοτερο δε σε σενα. Ρε δεν τρωμε κουτοχορτο ! κουτοχορτο δεν ξερω αν τρως, παντως κατι παραξενο τρως , μονο ετσι εξηγειται η συμπεριφορα σου.
Apokleiros Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 ναι ειναι ανηκουστο καποιος να εχει διαφορετικα nicknames σε διαφορετικα forums δεν εχω να δωσω λογαριασμο σε κανεναν, και πολυ περισσοτερο δε σε σενα. κουτοχορτο δεν ξερω αν τρως, παντως κατι παραξενο τρως , μονο ετσι εξηγειται η συμπεριφορα σου. Καταλαβαμε ολοι πιστευω ποιος εισαι! Απαντησες μονο εκει που σε βολευει και με τον τροπο που περιμενα!
Udontneed2know Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Καταλαβαμε ολοι πιστευω ποιος εισαι! Απαντησες μονο εκει που σε βολευει και με τον τροπο που περιμενα! Mα τι νοημα θα ειχε καν να σου πω ποιος ειμαι σε αλλα forum, αφου στο μυαλουδακι σου παντα θα ειμαι αυτος που θελεις να πιστευεις εσυ.
Apokleiros Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Επισης εχω να πω οτι καποια μελη του ps3 ακατανομαστου site - NONBORN ΚΑΙ SLAY, ειναι οι μοναδικοι που δεν θα πρεπει να μιλανε για την καταντια του ps3! Απο πηγες σοβαρες εχω μαθει οι οποιες ειναι απο το στενο τους περιβαλον οτι ειναι οι μοναδικοι που δεν παιζουν ps3! Ολο foldaroun! Τωρα αυτa τa παλικαριa πως ευχαριστιoυται με αυτην την κονσολα ενας θεος ξερει! Μαλλον χουφταλιτσα μου βρωμαει η δουλεια! Δεν λεω για σενα udontneedtounknow!!!:lol: Εσυ λιωνεις με την κονσολα!!!:lol: Επισης τελικα οι ευχες σας ακουστηκαν στην sony και το τελευταια exclusive αφορα ενα παιχνιδι που ειναι στα ΛΙΒΑΔΙΑ γιατι αραγε ! ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕ! Αντε να ερθει και το home και να πεσει και η ΜΑΝΤΡΑ!:lol:
greekteo Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Apokleire χρειαζεται η Λαμπιρη κανα δημοσιογραφο του στυλ σου.. Δεν στελνεις λεω εγω το βιογραφικο σου?? θα σε παρει με χιλια να κατασκοπευεις τους ps3 users:lol::lol:
G_Zisis Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 12 Ιουλίου 2008 Θα κυνηγάει τους PS3 users με το μικρόφωνο για να πουν τις απόψεις τους για την κατάντια της Sony.
Προτεινόμενες αναρτήσεις