Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Oποιος πιστευει οτι το Star Ocean θα ειναι exclusive του 360, απλα εθελοτυφλει, αυτη ειναι η γνωμη μου, και επισης παροτι το star ocean ειναι ενα πολυ καλο RPG δεν ειναι με τιποτα στην εμβελεια του FF, μην τρελαθουμε κιολας, στην εμβελεια του FF ειναι μονο τα DQ.

Εγω θα εβαζα και το star ocean μεσα.. Εχει μεγαλη ιστορια και αυτο οπως και τα αλλα, χρονια στην αγορα και μεγαλο κοινο απο πισω..!

Οσο για το ποσο exclusive θα ειναι εστω και time να ειναι ειναι κατι και αυτο!

Απλα το παραπανω αρθρο δειχνει πλεον καθαρα την στροφη μιας εταιριας η οποια τα τελευταια 10 χρονια ηταν αγγαλια με την Sony ... και τωρα δινει τιτλους "ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΥΣ" στο αντιπαλο δεος και μαλιστα πολυ πιο πρωτα απο οτι ειναι να δωσει το FF στο PS3 (αν δεν το δουμε και αλλου...)!

Λοιπον μην εθελοτυφλεις εσυ το καραβι βουλιαζει .. αν δεν εισαι ο καπετανιος δεν υπαρχει λογος να σε παρει στον πατο..!

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Παρεπιπτόντως Atomsk, όταν διάβασα την δική σου εκδοχή για το install ταράχτηκα λίγο. Το πιστεύεις αλήθεια αυτό ή μας κάνεις πλάκα? Μάλλον πλάκα μας κάνεις.

Να πούμε ότι το MGS4 έχει τεράστιο όγκο δεδομένων και απαιτεί install, ok, να το δεχτούμε. Αλλά το Soul Calibur 4 να απαιτεί install 3GB ενώ η έκδοση του 360 τίποτα, τότε τι να πω.... τα πιστεύεις ακόμα αυτά που λες?

Δημοσ.

εγω πιστευω οτι στην Ε3 η sony θα δειξει πολλα πραγματα.

και μη γελατε, αληθεια το πιστευω. αυτη ειναι αλλωστε η τακτικη της.

τωρα ποτε/αν θα ειναι ετοιμα αυτα τα πραγματα, αλλουνου παπα ευαγγελιο..

αυτο που πρεπει να παραδωσει στους <<πιστους>> σε αυτη την Ε3, ειναι αν μη τι αλλο το home.

Δημοσ.

Δεν μπορω να δεχτω το καθε νεουδι, που οταν εγω ειχα ps1 απο Ιαπωνια με ΤΕΚΚΕΝ και RIDGE RACER τα πιο πολλα pstrolia ειχαν και επεζαν με τa tiger! Eχω παρει ολες τις κονσολες της sony στο λανσαρισμα , Εχω συνολικα 3Χps1, 2Χps2 και κανενα ps3 γιατι αραγε! Και για οσους ξερουν εχω το πρωτο ps1 στην αγορα τα πρωτα 1000 κομματια που επαιζαν κοπιες χωρις τσιπακι! Το ps2 μου ειναι το B10 το ενα απο τα δυο! Εγω ειμαι το τρολ, που οταν ειχα psp απο Ιαπωνια εσεις τα pstrolia παιζατε φιδακι στο Nokia 3210! ELEOS! Εχω υποστιριξει την εταιρια σε πολλα πραγματα, αλλα το να παραδεχτεις οτι ευτην τη γενια η sony το gamer κοινο της το ειδε σαν BLU RAY ΠΡΟΒΑΤΟ ειναι αληθεια. Πως ειχε πει ενας παραγοντας του ποδοσφαιρου ο Ολυμπιακος να νικαει και οι αλλοι να πανε να .... . Ε τωρα οι sony επει blu ray να πουλάω και οι gamers να πανε να ....

Ασε την καραμελα της δεκαετιας μην φας εχω γλαρο οπως λεει και ο φιλος p3tran, με το ps1 και ps2 επαψα να ασχολουμε απο την 4ετια και μετα! Το λετε με χαρα μαλλον καταρα θα ειναι να εχει καποιος αυτην την κονσολα για 10 χρονια!

Δημοσ.
εγω πιστευω οτι στην Ε3 η sony θα δειξει πολλα πραγματα.

και μη γελατε, αληθεια το πιστευω. αυτη ειναι αλλωστε η τακτικη της.

τωρα ποτε/αν θα ειναι ετοιμα αυτα τα πραγματα, αλλουνου παπα ευαγγελιο..

αυτο που πρεπει να παραδωσει στους <<πιστους>> σε αυτη την Ε3, ειναι αν μη τι αλλο το home.

p3tran ετοιμασου για HOME επιδειξη παλι!:lol::lol:

Ειμαι ετοιμος να ακουσω και την πιο υπερφυσικη HD ΑΡΛΟΥΜΠΑ απο την sony!

:lol::lol:

Που ειναι ο philakos ....αυτος τις λαλακιες τις ελεγε με στιλ!:lol::lol:

Λες να εχουμε ανακοινωση για GETAWAY , EIGHT DAYS kai HEAVENLY SWORD 2????XAXAXA!!!

Δημοσ.
Εγω θα εβαζα και το star ocean μεσα.. Εχει μεγαλη ιστορια και αυτο οπως και τα αλλα, χρονια στην αγορα και μεγαλο κοινο απο πισω..!

οπως ειπα και πριν στην εμβελεια του Final Fantasy ειναι μονο το Dragon Quest, το Star Ocean ειναι αρκετα πισω, τσεκαρε τα links και θα καταλαβεις.

Λοιπον μην εθελοτυφλεις εσυ το καραβι βουλιαζει .. αν δεν εισαι ο καπετανιος δεν υπαρχει λογος να σε παρει στον πατο..!

Eγω δεν τα βλεπω τοσο τραγικα τα πραγματα οπως τα βλεπεις εσυ, το καραβι που για σενα "βουλιαζει" πουλαει απο τα τελη 2007 μεχρι και σημερα , καθε εβδομαδα, χωρις καμια εξαιρεση περισσοτερο απο το καραβι που για σενα επιπλει μια χαρα.

Δημοσ.

ελα τωρα μωρε bald devil που ειναι σοβαρο το star ocean! ΜΙΑ ΜΠΟΥΡΔΑ ΕΙΝΑΙ, και θα παραμεινει ετσι (μεχρι να βγει και στο ps3 :-D)

αλλωστε, γιατι να μας νοιαζει ιδιεταιρα το τι κανει η πρωην εταιρεια του Hironobu Sakaguchi?

αυτο που μας νοιαζει περισσοτερο ειναι η νεα εταιρεια του δημιουργου του final fantasy,

και αν περναει καλα το παιδι και ειναι χαρουμενο ωστε να μας δωσει κι αλλα παιχνιδακια.

ο Saka-man ΗΔΗ εχει αποδειξει οτι ειναι το πρωτο βιολι, αφου τσακ-μπαμ εχει παραξει 4 καινουργια ip's,

και μας εχει παραδωσει ηδη τα δυο απο αυτα (blue dragon, lost odyssey)

και περιμενουμε συντομα 2 καινουργια games, καθως και τις συνεχειες των 2 προαναφερθεντων.

και ολα αυτα συμβαινουν οταν ο αλλος ο <<κολοσσος>>, ακομα δεν εχει κουνησει βημα.... !

(φυσικα εξαιρω και δεν υπολογιζω ο,τι εχει βγαλει μεχρι τωρα η square enix στις nextgen κονσολες, ως σκουπιδι ή εστω ασημαντο)

τι να λεμε τωρα?

ας βγαλει και η s.e. οτι θελει, αλλα δεν ειναι τοσο σημαντικη πια.

τουλαχιστον για αυτους που δεν ειναι <<ps3 exclusive>> gamers.

Δημοσ.

Udont μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας ... ξερεις γιατι πουλαει ακομα να μην τα ξαναματα αναλυουμε!

Οσο δε για το star καθησες και βρικες πωλησεις κλπ πραγματικα εχω δει στα ποστ σου εισαι υπερανω πωλησεων και της λογικης οτι ενας καλος τιτλος δεν συμαινει και καλες πωλησεις..!

Αλλωστε και εγω αυτης της λογικης ειμαι....

Τεσπα εμενα η σειρα star ocean μου αρεσε ειδικα στο Ps1 που ειχα ασχοληθει ..

Υ.Γ Πετραν και τον SAKA εχεις στο 360 τωρα ολο δικο σου αλλα ΚΑΙ οτι σχεδον βγαζει η παλια του εταιρια, αυτο αν δεν ειναι χαρα τοτε τι ειναι?

Δημοσ.
Udont μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας ... ξερεις γιατι πουλαει ακομα να μην τα ξαναματα αναλυουμε!

Οσο δε για το star καθησες και βρικες πωλησεις κλπ πραγματικα εχω δει στα ποστ σου εισαι υπερανω πωλησεων και της λογικης οτι ενας καλος τιτλος δεν συμαινει και καλες πωλησεις..!

Αλλωστε και εγω αυτης της λογικης ειμαι....

Τεσπα εμενα η σειρα star ocean μου αρεσε ειδικα στο Ps1 που ειχα ασχοληθει ..

μα δεν διαφωνω, και σε μενα αρεσει το star ocean, η διαφωνια μου ειναι οσο αναφορα τα μεγεθη, και η πραγματικοτητα ειναι αυτη που ειπα στο προηγουμενο μου post.

Περυσι καταευχαριστηθηκα τα Rogue Galaxy, και Persona 3, ομως και τα δυο απο πωλησεις πηγαν χαλια.

Υ.Γ. toufas χωρις να θελω να σε θιξω (ειλικρινα) καποιος που ειναι ανοητος , λογικο ειναι να λεει ανοησιες , ετσι ειναι τι να κανουμε, αυτος ομως που καθεται και ακουει τον ανοητο τι ειναι?

Για τελευταια (ελπιζω) φορα λοιπον, δεν ειμαι ουτε ο nonborn, ουτε ο slay, ουτε ο blizard ουτε οποιος αλλος μπορει να νομιζετε, και για να απαντησω και στο ερωτημα σου, ΕΓΩ (για τον nonborn δεν μπορω να ξερω) οχι δεν ειχα παιξει rpg σε κονσολα πριν το PS1.

Δημοσ.
Δυωρα δεν ειναι αλλα σπαστικα ειναι...Ειναι δυνατον να κανεις εγκατασταση μιση ωρα το metal gear????Και μετα ενδιαμεσα παλι εγκατασταση! Τι σκατα τοσο αχρηστο ειναι το υπερ Blu ray που μας πασαρανε σαν το υπερ φορματ του μελλοντος...

Ίσα ίσα που το Metal Gear το έχουν σχεδιάσει ώστε να μην κάνει μία και μεγάλη εγκατάσταση (δύο ώρες που λες και εσύ), αλλά κάθε φορά δύο λεπτά. Αυτό είναι πολύ βολικό.

Τέλος πάντων, εδώ βλέπω ότι ο καθένας λέει το μακρί του και το κοντό του χωρίς στοιχεία έτσι για να πει.

Δεν καταλαβαίνω αυτούς που έχουν μετανιώσει για το PS3 και δεν καταλαβαίνω και τους άλλους που έχουν κόμπλεξ επειδή έχουν xbox360 και όχι PS3. Πουλήστε το Xbox και αγοράστε ρε παιδιά, μη κάνετε έτσι... ;)

Καλή συνέχεια στη κουβέντα σας... :-)

Δημοσ.

Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε σχεση με το 360 που ειχα συνηθισει , το ps3 ειναι δυστυχως αρκετα ποιο πισω σε θεμα live (προς το παρον εστω) και σε παιχνιδια(τιτλοι - γραφικα) και δεν μου εχει κανει καθολου καλη εντυπωση οπως φανταζομαι και στο μεγαλυτερο μερος των gamers που εχουν 360 και πηραν k ps3...Δεν ξερω τι λενε οι αλλοι και αν εχουν κομπλεξ η ψυχολογικα προβληματα,εγω λεω την αποψη μου σαν ενας χρηστης που εχει και τις 2 κονσολες...Προσωπικα δεν χρειαζομαι στοιχεια για να μου δειξει καποιος το οτιδηποτε,ματια εχω και βλεπω.Χεστηκα και για την Sony κ για την Ms δεν ειμαι fanboy κανενος(δεν μου το επιτρεπει κ η ηλικια μου δε)...Αυτο που δεν καταλαβαινω ειναι πως καποιοι δεν μπορουν να πουνε τα πραγματα με το ονομα τους και εθελοτυφλουν για χαρη της ms η της sony...Που να ειχανε και μετοχες δηλαδη...

Δημοσ.
Αυτο που θελω να πω ειναι οτι σε σχεση με το 360 που ειχα συνηθισει , το ps3 ειναι δυστυχως αρκετα ποιο πισω σε θεμα live (προς το παρον εστω) και σε παιχνιδια(τιτλοι - γραφικα) και δεν μου εχει κανει καθολου καλη εντυπωση οπως φανταζομαι και στο μεγαλυτερο μερος των gamers που εχουν 360 και πηραν k ps3...

Έχοντας και τις δύο νομίζω ότι η κάθε μία έχει κάποια αρκετά σοβαρά πλεονεκτήματα έναντι της άλλης. Η προτίμησή μου συνολικά όμως πάει στο PS3 γιατί ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μου και έχω καταλήξει να το "δουλεύω" πολύ παραπάνω.

Δεν ξερω τι λενε οι αλλοι και αν εχουν κομπλεξ η ψυχολογικα προβληματα,εγω λεω την αποψη μου σαν ενας χρηστης που εχει και τις 2 κονσολες...

Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες πρέπει να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα των επιχειρημάτων και των δύο πλευρών...

Δημοσ.
Έχοντας και τις δύο νομίζω ότι η κάθε μία έχει κάποια αρκετά σοβαρά πλεονεκτήματα έναντι της άλλης. Η προτίμησή μου συνολικά όμως πάει στο PS3 γιατί ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες μου και έχω καταλήξει να το "δουλεύω" πολύ παραπάνω.

folding? :-D j/k

Δημοσ.
Δεν ξερω τι λενε οι αλλοι και αν εχουν κομπλεξ η ψυχολογικα προβληματα,εγω λεω την αποψη μου σαν ενας χρηστης που εχει και τις 2 κονσολες...

Διαβάζοντας τις τελευταίες σελίδες πρέπει να πω ότι έχω εντυπωσιαστεί από την ποιότητα των επιχειρημάτων και των δύο πλευρών...

Που βρίσκεις δηλαδή το μεμπτό στο να λέει κάποιος την άποψή του?

Δεκτή η προτίμησή σου, αλλά είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι που έχουν και τις δύο κονσόλες έχουν αντίθετη άποψη και δεν το βγάζω από το μυαλό μου. Αν θες και επιχειρήματα (ποιοτικά και μη) που οι περισσότεροι έχουν αντίθετη άποψη απλά ψάξε λίγο καλύτερα και μην περιοριστείς στις τελευταίες σελίδες αυτού του thread.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...