p3tran Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 και εσύ κάποτε ήσουν χαζό ψαράκι αν δε κάνω λάθος και είχες πιστέψει τις υποσχέσεις της sony φιλικά κανεις λαθος γιωργο. φυσικα, ΟΛΟΙ μας πιανομαστε μερικες φορες ψαρια σε διαφορους τομεις της ζωης μας, αλλα οχι και απο τη sony ρε φιλε.. πανε 10 χρονια που λειτουργει κατ'αυτον τον τροπο πια.. ποσο χαζος να ειναι καποιος που παρακολουθει? αν κοιταξεις τις δημοσιευσεις μου σε αυτο το κομματι του forum απο το 2005 δεν νομιζω να μεινεις με αυτη την ιδεα.. ;p
Udontneed2know Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Στο παρον ποστ θα προσπαθησω να απαντησω στο στυλακι του συγκεκριμενου κυριου, οποτε προκαταβολικα συγνωμη απο ολους τους αλλους (πλην apokleiros) κοιτα ρε που μας λενε και τρολ οι παρωπιδατοι!!! προερχομενο απο εσενα, μονο σαν κομπλιμεντο μπορω να το παρω αυτο που εσυ λες <<target render>>, το νο2 αφεντικο στη sony οταν το εδειξε μας ειπε οτι ειναι REAL-TIME, IN-GAME FOOTAGE τα εχουμε πει αυτα περι τις 500 φορες! μαζι με τα συνοδευτικα videα και ολα. μπου χου χου, μου ειπαν ψεματα, μπου χου χου , δεν μπορω να δω τι γραφικαρες καταφεραν και εβγαλαν, επειδη το 2005 μου ειπε καποιος κυριος ψεματα, μπου χου χου. Μιλας και για παρωπιδες? εσυ που αγνοεις το 2008 , και εχεις μενει στο 2005 κλαιγοντας? ειναι <<πολυ κοντα>> το επαγγελματικο video απο το lightwave του 2005 που δειχνει ανοιχτες large scale urban μαχες με animation pixar-quality και post-effects αντε γεια,με την στενοχωρη μονοχρωματικη παπαριτσα με τον προκατ φωτισμο και μηδενικο AI? αααα δεν ειναι το ιδιο... μπου χου χου ξανα. ειχαμε εδω χαμω το slay και ολο το θιασο επι 2 χρονια να μας πρηζει καθημερινα τα ουμπαλα μπου χου χου, μας πρηζανε πριν 3 χρονια, μπου χου χου, ας συνεχισω να κανω εγω οτι κατηγορω, μπου χου χου. τωρα βλεπω εχεις παρει εσυ τα ηνια του ελαφρομυαλου! να τα παρω απο εσενα? ΠΟΤΕ, ειναι δικαιωματικα δικα σου. δικαιωμα σου, αλλα δικαιωμα δικο μου να μην ανεχομαι α) να διαβαζω μαλακιες και β) να με λεει τρολ ο βασιλιας της αρλουμπας! Troll εισαι, troll θα σε λεω, και εσενα και τον φιλαρακο σου τον Apokleiros. μεχρι τοτε απο οτι βλεπω θα παραγεις αφθονο γελιο για ολους. Οχι οχι, ουτε και εδω θα σου παρω την πρωτια, αν και βλεπω τον apokleiros να σε εχει φτασει και να σε εχει ξεπερασει. Υ.Γ. αν μπεις στον κοπο να απαντησεις , μην περιμενεις αλλη απαντηση.
tmjuju Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 ΩX! Udontneed2know ! Μολις έγραψες το post no. 360 Και είναι κατά του 360 ΩΧ!
Udontneed2know Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 ΩX!Udontneed2know ! Μολις έγραψες το post no. 360 Και είναι κατά του 360 ΩΧ! Δεν ειναι κατα του 360, κατα των trolls ειναι.
nyne Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 1. οκ λιγότερα παιχνίδια έχει2. ε όχι και δύωρα μη τρελαθούμε .... μη λέτε ότι θέλετε! 3. δηλαδή το online που θες εσύ πως πρέπει να είναι?δε μπορώ να το καταάβω αυτό.τι έχει δηλαδή το online του? Δυωρα δεν ειναι αλλα σπαστικα ειναι...Ειναι δυνατον να κανεις εγκατασταση μιση ωρα το metal gear????Και μετα ενδιαμεσα παλι εγκατασταση! Τι σκατα τοσο αχρηστο ειναι το υπερ Blu ray που μας πασαρανε σαν το υπερ φορματ του μελλοντος... Οσο για το online ειναι τουλαχιστον απαραδεκτο...Ουτε φιλικο interface εχει και δεν εχει ολα οσα εχει το 360...Εχω και τις 2 κονσολες οποτε ας μην ακουσω μ@λ@κιες οτι ειμαι φαν του 360 και τα σχετικα...
atomsk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Οποιοσδίποτε έχει την στοιχειώδη νοημοσύνη θα καταλάβει πως όταν μια κονσόλα έρχετε με σκληρό 40-60-80gb θα έχει παιχνίδια τα οποία θα καταλαμβάνουν χώρο σε αυτό το σκληρό. Flashnewz - Σε όποιον δεν αρέσει δεν την αγοράζει!!! Τώρα για τα ψυχολογίκα προβλήματα όσων αγόρασαν PS3 μέσα στο έτος που έγινε launch και το έχουν μετανοιώσει ...ας προσέχατε ή τουλάχιστον ας γενιόσασταν πιο έξυπνοι, με IQ καρότου και άνω. Εσείς που παραδέχεστε ότι αγοράσατε PS3 και κατόπιν το μετανοιώσατε, είστε αυτοί που έπεσαν θύματα της Sony, πρόβατα και όπως αλλιώς χαρακτηρίζετε αυτούς που την βρίσκουν με το PS3. Nιώθετε άσχημα που δεν μπορέσατε να ικανοποιηθείτε με την αγορά σας. Έτσι επιδίδεστε σε ένα συνεχές trolling ενάντια όσων είναι ευχαριστημένοι γιατί πολύ απλά θέλετε να τους ρίξετε στο επίπεδο σας, προσπαθώντας να ικανοποιείσετε τον εγωισμό σας ενώ το μόνο που κάνετε είναι να επαληθεύετε την βλακεία που σας δέρνει αλύπητα (εξερούντε τα 12χρονα). Εγώ πάντως και πάλι λέω ότι όσοι εδω μέσα βρίζουν το PS3 φανατικά είναι αυτοί που δεν θα χάσουν ούτε ένα blockbuster τίτλο(Apokleire καλό το MGS4?). Και επειδή ξέρω ότι θα πεταχτείς σαν πορδή για να πεις την "εξυπνάδα σου", εμένα μεγάλε δεν μου καίγετε πρόκα για το gears of war2 και ακόμα και σε pc να βγεί, γνωρίζω απο τώρα πως δεν θα κάτσω να ασχοληθώ εκτός και αν βέβαια θέλω να αυτοκτονήσω απο ανοία.
Narayan Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Θυμάμαι κάποτε τα Sony trolls έβγαζαν γέλιο χωρίς να βρίζουν
Apokleiros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Οποιοσδίποτε έχει την στοιχειώδη νοημοσύνη θα καταλάβει πως όταν μια κονσόλα έρχετε με σκληρό 40-60-80gb θα έχει παιχνίδια τα οποία θα καταλαμβάνουν χώρο σε αυτό το σκληρό. Flashnewz - Σε όποιον δεν αρέσει δεν την αγοράζει!!! Τώρα για τα ψυχολογίκα προβλήματα όσων αγόρασαν PS3 μέσα στο έτος που έγινε launch και το έχουν μετανοιώσει ...ας προσέχατε ή τουλάχιστον ας γενιόσασταν πιο έξυπνοι, με IQ καρότου και άνω. Εσείς που παραδέχεστε ότι αγοράσατε PS3 και κατόπιν το μετανοιώσατε, είστε αυτοί που έπεσαν θύματα της Sony, πρόβατα και όπως αλλιώς χαρακτηρίζετε αυτούς που την βρίσκουν με το PS3. Nιώθετε άσχημα που δεν μπορέσατε να ικανοποιηθείτε με την αγορά σας. Έτσι επιδίδεστε σε ένα συνεχές trolling ενάντια όσων είναι ευχαριστημένοι γιατί πολύ απλά θέλετε να τους ρίξετε στο επίπεδο σας, προσπαθώντας να ικανοποιείσετε τον εγωισμό σας ενώ το μόνο που κάνετε είναι να επαληθεύετε την βλακεία που σας δέρνει αλύπητα (εξερούντε τα 12χρονα). Εγώ πάντως και πάλι λέω ότι όσοι εδω μέσα βρίζουν το PS3 φανατικά είναι αυτοί που δεν θα χάσουν ούτε ένα blockbuster τίτλο(Apokleire καλό το MGS4?). Και επειδή ξέρω ότι θα πεταχτείς σαν πορδή για να πεις την "εξυπνάδα σου", εμένα μεγάλε δεν μου καίγετε πρόκα για το gears of war2 και ακόμα και σε pc να βγεί, γνωρίζω απο τώρα πως δεν θα κάτσω να ασχοληθώ εκτός και αν βέβαια θέλω να αυτοκτονήσω απο ανοία. Και μετα φταιει το insomnia, ρε φιλε εχεις γραψει τετοιες αρλουμπες! Που περνεις ανετα το βραβειο ΑΡΛΟΥΜΠΑΣ 2008!! Ρε αυτα σας λενε απο εκει και μετα μας πριζεται τα μπαλ.... με την τοστιερα σας! Ρε καμικαζοι αυτοκτονιας! Αδιαφορο μου ειναι το mgs4 , επειδη ειχα παρεουλα και εδω ειναι ο φιλος πολακις να το πει! Μονο το 1 εχω τερματησει και το 4 τωρα! Αντιθετος χτες βραδυ 4ερις ωρες ελιωσα με GEARS 1 στο online με τα φιλαρακια μου...Ετοιμαζομαι σιγα σιγα για το 2!!!
MiltoZ Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Οποιοσδίποτε έχει την στοιχειώδη νοημοσύνη θα καταλάβει πως όταν μια κονσόλα έρχετε με σκληρό 40-60-80gb θα έχει παιχνίδια τα οποία θα καταλαμβάνουν χώρο σε αυτό το σκληρό. Flashnewz - Σε όποιον δεν αρέσει δεν την αγοράζει!!! Αυτό είναι το συμπέρασμα που έχεις βγάλει εσύ για το υποχρεωτικό install που πλέον εφαρμόζεται στα περισσότερα παιχνίδια? Ότι το ξέραμε από πριν? Αν κάποιος δηλαδή πιστεύει ότι αναγκάστηκαν να χρησιμοποιύν τον σκληρό επειδή το blu ray πρώτης γενιάς είναι αργό και επειδή το μηχάνημα δεν τραβάει, στερείταιι στοιχειώδους νοημοσύνης? Πάντως αν όντως αυτό πιστεύεις για το υποχρεωτικό install σου αφιερώνω το παρακάτω gif.
vsabbath Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Τώρα για τα ψυχολογίκα προβλήματα όσων αγόρασαν PS3 μέσα στο έτος που έγινε launch και το έχουν μετανοιώσει ...ας προσέχατε ή τουλάχιστον ας γενιόσασταν πιο έξυπνοι, με IQ καρότου και άνω. ρε φιλαράκι να αντιστρέψω λίγο τα λεγόμενα σου για να καταλάβεις τι λαλακιες λες.1)μήπως εσύ έχεις ψυχολογικά,που δεν το έχεις μετανιώσει ακόμα? εκτος αν όντως το μυαλό σου έχει iq όσο ένα καρότο και αυτόματα δικαιολογεί την επιλογή σου να υποστηρίζεις φανατικά το ps3 Nιώθετε άσχημα που δεν μπορέσατε να ικανοποιηθείτε με την αγορά σας. Έτσι επιδίδεστε σε ένα συνεχές trolling ενάντια όσων είναι ευχαριστημένοι γιατί πολύ απλά θέλετε να τους ρίξετε στο επίπεδο σας, προσπαθώντας να ικανοποιείσετε τον εγωισμό σας ενώ το μόνο που κάνετε είναι να επαληθεύετε την βλακεία που σας δέρνει αλύπητα (εξερούντε τα 12χρονα). 2)μήπως εσύ ο ίδιος δεν έχεις ικανοποιηθεί από την αγορά σου,και για να μην πληγώσεις τον εγωισμό σου για την λαλακια που έκανες μπαίνεις στην διαδικασία να τρολλαρεις?(κατά την γνώμη μου έτσι την κόβω την φάση) Εσείς που παραδέχεστε ότι αγοράσατε PS3 και κατόπιν το μετανοιώσατε, είστε αυτοί που έπεσαν θύματα της Sony, πρόβατα και όπως αλλιώς χαρακτηρίζετε αυτούς που την βρίσκουν με το PS3.τουλάχιστον δεν παραμείνανε θύματα και έχουν και τα @ρχιδι@ να λένε την γνώμη τους χωρίς παρωπίδες,αλλα όταν αυτό το αντικρίζεις το δικαιολογείς "τρολλαρισμα" γιατί έτσι φαίνεται? ή για να νιώσεις εσύ καλύτερα?εμένα μεγάλε δεν μου καίγετε πρόκα για το gears of war2 και ακόμα και σε pc να βγεί, γνωρίζω απο τώρα πως δεν θα κάτσω να ασχοληθώ εκτός και αν βέβαια θέλω να αυτοκτονήσω απο ανοία. από άνοια θα αυτοκτονήσεις περιμένοντας τίτλους στο ps3.
atomsk Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 κοίτα να δείς που βγήκαν όλα τα cave trolls απο της σπηλιές τους μέσα ρε ..ουρτ.
man_of_the_moon Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Τη λίστα με τους τίτλους που θα παρουσιάσει στην E3 ανακοίνωσε η Square–Enix και φυσικά το ενδιαφέρον επικεντρώνεται στην απουσία του Final Fantasy XIII. Αναμφίβολα, πρόκειται για μια δυσάρεστη είδηση για τους κατόχους της κονσόλας της Sony που εδώ και καιρό περιμένουν να δουν κάτι καινούργιο, αλλά η εταιρία φαίνεται πως ακόμα δεν είναι έτοιμη. Από την άλλη ο John Yamamoto, πρόεδρος της Square Enix αναφέρθηκε στο γεγονός πως πλέον οι τίτλοι θα κυκλοφορούν σχεδόν ταυτόχρονα σε παγκόσμιο επίπεδο, καλύπτοντας μία ευρεία γκάμα παικτών και... γλιτώνοντάς μας από τα imports. H πλήρης λίστα με τους τίτλους που θα παρουσιάσει η Square-Enix στο Los Angeles Convention Center είναι οι εξής: Chrono Trigger (Nintendo DS) Dragon Quest IV: Chapters of the Chosen (Nintendo DS) Exit (Nintendo DS) Final Fantasy IV (Nintendo DS) Infinite Undiscovery (Xbox 360) Song Summoner: The Unsung Heroes (iPod) Star Ocean: First Departure (PSP) Star Ocean: Second Evolution (PSP) Star Ocean: The Last Hope (Xbox 360) The Last Remnant (Xbox 360, PS3) The Legend of Kage 2 (Nintendo DS) link : http://www.gameover.gr/default.php?pid=6&cat_id=11&cat=&art_id=5401 Τι εχουμε εδω? 3 next gen rpg απο την square enix και τα 2 αποκλειστικα στο 360 ... και για το δευτερο μιλαμε για το star ocean για οσους δεν ξερουν ισαξιας φημης με το final fantasy ! Οσο δε για το FF "it will be worth the waiting"..! TGS μαλλον και βλεπουμε!
Udontneed2know Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Oποιος πιστευει οτι το Star Ocean θα ειναι exclusive του 360, απλα εθελοτυφλει, αυτη ειναι η γνωμη μου, και επισης παροτι το star ocean ειναι ενα πολυ καλο RPG δεν ειναι με τιποτα στην εμβελεια του FF, μην τρελαθουμε κιολας, στην εμβελεια του FF ειναι μονο τα DQ.
Apokleiros Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2008 Oποιος πιστευει οτι το Star Ocean θα ειναι exclusive του 360, απλα εθελοτυφλει, αυτη ειναι η γνωμη μου, και επισης παροτι το star ocean ειναι ενα πολυ καλο RPG δεν ειναι με τιποτα στην εμβελεια του FF, μην τρελαθουμε κιολας, στην εμβελεια του FF ειναι μονο τα DQ. To FF ποτε βγαινει ειπαμε!!!:lol:ΕΛΕΟΣ!!! Δεν υπαρχει ελεος στην βλακεια που σας δερνει τελικα!:lol:Sorry παιδες αλλα δεν παει αλλο με αυτα που διαβαζω! Ρε nonborn αντε στην φωλια σου γνωριζω και εχουμε μιλησει και προσωπικα και το ξερεις, ξερω οτι ξερεις πραγματακια γιατι λες ομως αυτα τα χαζα και γελαει ο κοσμος! Αυτα αστα να τα λεει ο atomsk!:lol:
Belmont Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2008 Πάλι δεν θα δούμε τίποτα από Final Fantasy? Μα πότε θα "τιθασέψουν" αυτόν τον πανίσχυρο cell επιτέλους? Άρα υποθέτουμε για κυκλοφορία 2010 και βάλε... Γιατί αν δεν έχουμε ούτε καν screenshots αυτό το χρόνο, σίγουρα δεν πρόκειται να δούμε κυκλοφορία της square στον επόμενο. (σε λίγο μπορεί να διαβάζουμε για ακύρωση). Αν τα ήξερα όλα αυτά θα αγόραζα το PS3 το 2009 και βάλε... Για μια ακόμη φορά το PS3 και η Sony απογοητεύουν. Και μάλιστα τους παλιούς fans που περιμένουν πως και πως τέτοιες κυκλοφορίες. Ελπίζω στην E3 να δούμε τίποτα από God of War ή Tekken τουλάχιστον...
Προτεινόμενες αναρτήσεις