Heatspreader Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαρηστιμένος από το PS3, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια κολλάνε. Γενικά είμαι playstation-άκιας... Ποτέ δεν μου άρεσε το Xbox... Είναι καθαρά θέμα τι αρέσει στον καθένα. Και οι δύο κονσόλες είναι πολύ καλές όπως και να έχει. Όσο για τον Cell σιγά... Για το 2006 ήταν κάτι το τρομερό, τώρα σιγά τα ωά! Παίζω το Pro2008 με το PC της υπογραφής μου στη TV της υπογραφής μου και το βάζω και στο PS3 και βάζω τα γέλια... Άθλια γραφικά και πολύ κόλλημα... Επιτρέπονται τέτοια πράματα ? ? ?
Udontneed2know Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Προσωπικά αν και κάτοχος PS2 στην προηγούμενη γενιά (και ευχαριστημένος), πάντα με πείραζε το marketing της sony λίγο πριν την κυκλοφορία καινούργιας κονσόλας. Οι τύποι ΠΑΝΤΑ ήταν εκτός πραγματικότητας από εποχές κυκλοφορίας PS2. Τάζουν γραφικά από άλλο πλανήτη με τρομερές δυνατότητες και το τελικό προιόν απέχει όσο ο βόρειος από το νότιο πόλο. Θυμάστε εκείνα τα εντυπωσιακά tech demo που διαφήμηζαν την emotion engine εκείνη την εποχή? Απλά καμιά επαφή με το τελικό αποτέλεσμα. μαλλον δεν τα θυμασαι καλα, για ξαναδες τα μια φορα ακομα. ψεύτικα pre-rendered tech demos βλέπε Killzone 2 και Motorstorm) που ούτε καν έτρεχαν σε hardware της πραγματικής κονσόλας! Κοινώς σκέτη κοροιδία. εχεις δικιο οτι ηταν pre-rendered , αλλα το ερωτημα ειναι αν μπορουν να φτασουν αυτον τον στοχο, για παραδειγμα στο killzone που αναφερεις εχουμε δειγματα γραφης πολυ εντυπωσιακα. Ε3 2005 Τarget Render E3 2007 Real Time Και όλα αυτά ενώ έλεγαν για... 120 fps!!!! αντε παλι η ιδια παραπληροφορηση, ο kutaragi το σχολιο για τα 120fps το ειχε κανει σε σχεση με την αναπαραγωγη video, και οχι για τα παιχνιδια, αν ψαξεις σε αυτο το θεμα ειχα δωσει και το link με ολοκληρη την συνεντευξη. Αυτό που θέλω να πω είναι το εξής. Όλα αυτά (αν και εξοργηστικά) δεν θα είχαν και μεγάλη σημασία αν έβγαιναν πάλι τα γαμάτα παιχνίδια όπως σηνέβη με το PS2. Δεν εχεις δει κανενα γαματο παιχνιδι δηλαδη για το PS3? Υ.Γ. Χωρις να θελω να σε προσβαλω, μηπως προτιμας το 360 επειδη παιζει και αντιγραφες?
Heatspreader Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Υ.Γ. Χωρις να θελω να σε προσβαλω, μηπως προτιμας το 360 επειδη παιζει και αντιγραφες? Η αλήθεια πλάκα πλάκα είναι ότι αποτελεί πλεονέκτημα αυτό. Τα Video που δίχνει στο MGS4 είναι Real Time έτσι? Είναι ότι καλύτερο έχω δει σε γραφικά πραγματικά!
G_Zisis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Το HDMI είναι ψηφιακό πρότυπο ενώ το Component αναλογικό. Σε θέματα ποιότητας εικόνας λοιπόν, το HDMI είναι ανώτερο από το component. Ναι αλλά έχω διαβάσει στο wikipedia ότι το HDMI καλώδιο επιτρέπει την μεταφορά πολύ μεγάλων σε όγκο δεδομένων!
G_Zisis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δεν μπορώ να πω ότι δεν είμαι ευχαρηστιμένος από το PS3, αλλά τα περισσότερα παιχνίδια κολλάνε.Γενικά είμαι playstation-άκιας... Ποτέ δεν μου άρεσε το Xbox... Είναι καθαρά θέμα τι αρέσει στον καθένα. Και οι δύο κονσόλες είναι πολύ καλές όπως και να έχει. Όσο για τον Cell σιγά... Για το 2006 ήταν κάτι το τρομερό, τώρα σιγά τα ωά! Παίζω το Pro2008 με το PC της υπογραφής μου στη TV της υπογραφής μου και το βάζω και στο PS3 και βάζω τα γέλια... Άθλια γραφικά και πολύ κόλλημα... Επιτρέπονται τέτοια πράματα ? ? ? Είχα ακούσει για ένα πρόβλημα που δημιουργεί το PES2008 στο PS3.Αν είναι ψάξε το λίγο μήπως έχει σχέση με αυτό.
deus Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Το ότι μια εταιρία έχει πολύ καλό μάρκετινγκ δεν σημαίνει ότι τα προιόντα που βγάζει είναι μέτριας ή και πιο κακής ποιότητας.Ίσα ίσα που το μάρκετινγκ είναι απαραίτητο.Φανταστείτε μια εταιρία να βγάζει ένα προιόν με την καλύτερη ποιότητα στην αγορά και να μην διαφημίζεται καθόλου.Θα κλείσει από τον πρώτο μήνα! deus,αυτά που λες τα βασίζεις σε κάποια προσωπική σου έρευνα ή εμπειρία ή τα έχεις ακούσει από φήμες και τα γράφεις τώρα εδώ; Εγώ πριν λίγο καιρό έψαχνα για τηλεόραση.Πήγα σε λίγα καταστήματα να δω διαφορές ανάμεσα σε τηλεοράσεις αλλά δεν είμαι ειδικός στην εικόνα για να δω διαφορές,έτσι συμβουλεύτικα ελληνικά και ξένα forums ειδικά για τηλεοράσεις,στα οποία πιστεύω ότι εννοείται πως υπάρχουν ειδικοί για τον τομέα αυτό.Κάθε φορά που μιλούσαν για κορυφαία LCD τηλεόραση ήταν της Sony.Δεν γίνεται να έχει επιρρεάσει τους πάντες το μάρκετινγκ. αυτά που γράφω βασίζονται σε προσωπική εμπειρία μετά απ΄αρκετή μελέτη και αρκετές αγορές σε διάφορα προιόντα και μετά από αρκετά χρόνια αγορών κατέληξα να είμαι αρκετά πιο συνειδητοποιημένος αγοραστής να σου δώσω ένα απλό παράδειγμα αν θέλεις να πάρεις μια dslr φωτογραφική μηχανή θα πάρεις αυτήν canon eos 450d είτε αυτή nikon d80 και όχι αυτή sony a350. δεν θα πάρεις sony vaio αλλά macbook pro κλπ κλπ. όλα αυτά είναι εκτός topic βέβαια
anamenos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 θημάστε όμως πόση ώθηση είχε πάρει η Εricson απλά και μονο με την προσθήκη SONY στο όνομα. Brand name is everything...
Apokleiros Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μα ρε παιδια και στα Σ-κ-α-τ-α δωσεις ονομα sony , θα δεις ουρες ολοκληρες να σχηματιζονται. Ε, κατι τετοιο εκανε και η sony τωρα, Εφτιαξε ενα σκατα μηχανημα (σε εισαγωγικα) και πουλαει ετσι επειδη ειναι μονο sony! Τουλαχιστον στην αρχη , τωρα το εχει φτιαξει καπως. Aυτο βλεπουμε απο τις τραγικες πωλησεις της κονσολας αφου και οι Ιαπωνες το εχουν κλασμενο!
v0rtex Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 ...να σου δώσω ένα απλό παράδειγμα αν θέλεις να πάρεις μια dslr φωτογραφική μηχανή θα πάρεις αυτήν canon eos 450d είτε αυτή nikon d80 και όχι αυτή sony a350. μια διόρθωση, θα πάρεις nikon d300 !! (πήρα το σαββατο μια και η κάμερα απλά γαμ@ει)
anamenos Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 έχει φτιάξει γιατί επιτέλους έχουν βγει κάποια καλά παιχνιδάκια που δίνουν κάποια χρησιμότητα στην κονσόλα. Μα ακόμη και τώρα το folding@home είναι πρώτο σε playability sτο PSN :lol: ... *Όπως λέμε το COD4 είναι πρώτο στο live...*
G_Zisis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 αυτά που γράφω βασίζονται σε προσωπική εμπειρία μετά απ΄αρκετή μελέτη και αρκετές αγορές σε διάφορα προιόντα και μετά από αρκετά χρόνια αγορών κατέληξα να είμαι αρκετά πιο συνειδητοποιημένος αγοραστής να σου δώσω ένα απλό παράδειγμα αν θέλεις να πάρεις μια dslr φωτογραφική μηχανή θα πάρεις αυτήν canon eos 450d είτε αυτή nikon d80 και όχι αυτή sony a350. δεν θα πάρεις sony vaio αλλά macbook pro κλπ κλπ. όλα αυτά είναι εκτός topic βέβαια Αν και εγώ προσωπικά δεν έχω ψάξει ακόμα για φωτογραφική μηχανή,από φίλους ή γνωστούς έχω μάθει ότι η Sony είναι από τις καλύτερες.Αλλά και από δικιά μου χρήση μου φάνηκαν αρκετά καλές.Ξαναλέω όμως ότι δεν έχω γνώσεις επί του τομέα αυτού. Εγώ πάντως για παράδειγμα έχω ένα στερεοφωνικό CD player Sony,το έχω τόσα χρόνια που δεν θυμάμαι καλά καλά πότε το αγόρασα.Ακόμα λειτουργεί. Όμως θέλω να πω ότι σε αρκετά forum έχει ανοιχτεί thread με θέμα τη Sony και το αν έχει χάσει την αξιοπιστία της.Σε όλα αυτά τα thread αυτές οι φήμες διαψεύδονται. Συγγνώμη και πάλι για το off topic.
G_Zisis Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Μα ρε παιδια και στα Σ-κ-α-τ-α δωσεις ονομα sony , θα δεις ουρες ολοκληρες να σχηματιζονται. Ε, κατι τετοιο εκανε και η sony τωρα, Εφτιαξε ενα σκατα μηχανημα (σε εισαγωγικα) και πουλαει ετσι επειδη ειναι μονο sony! Τουλαχιστον στην αρχη , τωρα το εχει φτιαξει καπως. Aυτο βλεπουμε απο τις τραγικες πωλησεις της κονσολας αφου και οι Ιαπωνες το εχουν κλασμενο! Ρε παιδιά είδα τυχαία αυτήν εδώ την είδηση http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=252549,λίγο παλιά βέβαια.Δεν την αναφέρω μόνο για το post που παράθεσα αλλά γενικώς.Μπορείτε να την σχολιάσετε; Δεν προσπαθώ να κάνω κάποια επίθεση στους Xboxάκιδες.
v0rtex Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 οι καλύτερες φωτογραφικές είναι οι hasselblad με ψηφιακή πλάτη που εχουν καμια 20αρια χιλιαδες ευρώ Μετά ακολουθούν οι Canon, Νikon, leica, pentax, olympus klp klp ...η sony ειναι καπου στον πάτο.
NiCK-FirEsToRm- Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2008 Τη φωτογραφικές PS3 ΧΒΟΧ360 και κουραφέξαλα... Αγςράστε psp που είναι φοριτό και το παίρνεις όπου θέλεις και παίζεις!! Αλλα οχι...εσείς κάθεστε μέσα στα σπίτια με τις κονσόλες...
Προτεινόμενες αναρτήσεις