deus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ο cell πιστεύω έχεις τις υπερδυνάμεις του splinter cell του δασκάλου από τα χελωνονιντζακια http://bp3.blogger.com/_W8dDqsMHtUc/R0AewZ2YhbI/AAAAAAAAAwY/K8P2HiIyqNM/s1600-h/xgfh.jpg
Apokleiros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 απο την στιγμη που δεν ειναι μονιμο τι να το κανεις..., λες και ειναι ο μονος που χρειαζεται , αλλα δεν βαριεσαι... μα δεν καταλαβαινεις οτι τα παιδια πασχουν απο κομπλεξ κατωτερωτητας? μονο ετσι δικαιολογειται η ασταματητη προσπαθεια τους να θαβουν αυτο, που αυτοι δεν εχουν. :lol: Ελα Αλεκο θες ψαρια , οχι ασε εχω γλαροσουπα...
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 τι είναι αυτό ? Νεα του 2005 ? £500m bill for Xbox red ring of death EXCLUSIVE MAYHEM FOR MICROSOFT By Ruki Sayid Consumer Editor 7/07/2008 Related Articles Computer giants Microsoft are facing a £500million repair bill after their Xbox Elite consoles were hit by the notorious "red ring of death". The console was originally thought to be immune from the problem, which permanently freezes the unit after a ring of green lights on the power control button turn red. Now, hundreds of angry owners are sending back their £290 consoles, which are being shipped to Germany for repair. But the fault remains a mystery. Jamie King, 16, from Gomshall, Surrey, said: "I got my Xbox in September and it packed up eight months later in June. "First, it kept freezing, then it developed the red ring of death." Advertisement Click here to find out more! In a statement, Microsoft simply said: "The majority of Xbox 360 owners enjoy a great experience with their console. "Anyone with a problem should call Xbox customer service." Last year, the company had to recall 230,000 Xbox steering wheels worldwide after complaints that they overheated. And it spent £500million recalling power cords supplied with units made before 2003 after 300 caught fire and burnt seven gamers. 12m Xboxes have been sold since 2005 33% Xboxes will overheat say experts 230k steering wheels were recalled in 07 http://www.mirror.co.uk/news/topstories/2008/07/07/500m-bill-for-xbox-red-ring-of-death-89520-20634547/ Προφανώς δεν μας λέει κάτι καινούριο... Μάλλον τα στατιστικά στοιχεία.. αλλα @@
Apokleiros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 £500m bill for Xbox red ring of deathEXCLUSIVE MAYHEM FOR MICROSOFT By Ruki Sayid Consumer Editor 7/07/2008 Related Articles Computer giants Microsoft are facing a £500million repair bill after their Xbox Elite consoles were hit by the notorious "red ring of death". The console was originally thought to be immune from the problem, which permanently freezes the unit after a ring of green lights on the power control button turn red. Now, hundreds of angry owners are sending back their £290 consoles, which are being shipped to Germany for repair. But the fault remains a mystery. Jamie King, 16, from Gomshall, Surrey, said: "I got my Xbox in September and it packed up eight months later in June. "First, it kept freezing, then it developed the red ring of death." Advertisement Click here to find out more! In a statement, Microsoft simply said: "The majority of Xbox 360 owners enjoy a great experience with their console. "Anyone with a problem should call Xbox customer service." Last year, the company had to recall 230,000 Xbox steering wheels worldwide after complaints that they overheated. And it spent £500million recalling power cords supplied with units made before 2003 after 300 caught fire and burnt seven gamers. 12m Xboxes have been sold since 2005 33% Xboxes will overheat say experts 230k steering wheels were recalled in 07 http://www.mirror.co.uk/news/topstories/2008/07/07/500m-bill-for-xbox-red-ring-of-death-89520-20634547/ Προφανώς δεν μας λέει κάτι καινούριο... Μάλλον τα στατιστικά στοιχεία.. αλλα @@ Τσιμπουρια μεντολες για τον bill αυτα Το πρωινο του ξυπνημα στο ντονατσαδικο τοσα χαλαει
G_Zisis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Για βαλε τα κερδη πουν εχει μονο απο το LIVE φιλαρακο καθε χρονο! Ασε τους τιτλους που πουλαει με τα τσουβαλια! Και ασε οτι η MICROSOFT εχει τοσο χρημα που 10 SONY εταιριες αγοραζει και πουλαει! Αυτη ειναι η αληθεια! Αχυρα στον ωκεανο ειναι αυτα τα χασηματα για την microsoft, αντιθετως η sony εχει χασει τρελο χρημα , μεχρι και τα εργοστασια του CELL ξεπουλησε......ΤΗΙS IS TRUE! Οταν μαθεις τι ειναι microsoft και τι SONY στην παγκοσμια αγορα ελα να ξαναποσταρεις! Αυτήν η σύγκριση που κάνεις ανάμεσα στις δύο εταιρίες δεν στέκει.Ξεφεύγεις από τις κονσόλες και συγκρίνεις τις δύο εταιρίες σε παγκόσμια αγορά (όπως λες εσύ),πράγμα που καταλήγει σε άτοπο.Για να συγκρίνεις δύο πράγματα,πρέπει να είναι όμοια.Η Microsoft ασχολείται με λειτουργικά συστήματα και γενικά με software.Αντιθέτως η Sony δεν έχει καμία σχέση με τον τομέα της Microsoft. Τώρα,η Microsoft έγινε πάμπλουτη μόνο και μόνο από τα Windows.Το άξιζε όμως;Όλοι κράζουν τη Microsoft για τα Windows λόγω του ότι είναι πολύ βαρύ λειτουργικό και δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα σε σχέση με τα Linux.Παράλληλα η Sony,στους τομείς που ασχολείται,τα πάει πολύ καλά.Για παράδειγμα,η καλύτερη LCD τηλεόραση που υπάρχει στον κόσμο είναι της Sony.Άρα το ότι η Microsoft έχει τόσο πολύ χρήμα,δεν σημαίνει ότι είναι κλαύτερη από την Sony.Το λέω αυτό γιατί με τον τρόπο που μίλησες στο post που παραθέτω,είναι σαν να βγάζεις τη Sony "σκάρτη" επειδή έχει λιγότερο χρήμα από τη Microsoft. Εγώ πιστεύω πως η Sony είναι καλύτερη εταιρία,χωρίς,το τωνίζω,να βγάζω το συμπέρασμα ότι το PS3 είναι καλύτερο του XBOX 360!Είμαι κι εγώ σε δίλλημα για τις δυο κονσόλες μιας που θα αγοράσω μία από τις δύο. Συγγνώμη που βγήκα off topic αλλά ήθελα να σχολειάσω την σύγκριση που έκανε ο Apokleiros.
klainmaingr Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Εσύ πόσα χαλάς για να παίρνεις 2ες κ 3ες κονσόλες και πόσο χρόνο μένεις χωρίς κονσόλα για να διορθώνει (@@ διορθώνει) τις μλκειες της η M$? Αλλα ναί... ο καταναλωτής είναι ηλίθιος... Και απο ότι φαίνεται...είναι.. (μέσα σε αυτούς και εγώ.. αλλα εγώ βλέπω λίγο παραπάνω απο το .. "ο βασιλάκης δεν χρειάζεται λεφτά και στα @@ του τα έξοδα" και βλέπω τι μου κοστίζει εμένα όλο αυτό...) Αλλα που μυαλό;
Apokleiros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Εσύ πόσα χαλάς για να παίρνεις 2ες κ 3ες κονσόλες και πόσο χρόνο μένεις χωρίς κονσόλα για να διορθώνει (@@ διορθώνει) τις μλκειες της η M$?Αλλα ναί... ο καταναλωτής είναι ηλίθιος... Και απο ότι φαίνεται...είναι.. (μέσα σε αυτούς και εγώ.. αλλα εγώ βλέπω λίγο παραπάνω απο το .. "ο βασιλάκης δεν χρειάζεται λεφτά και στα @@ του τα έξοδα" και βλέπω τι μου κοστίζει εμένα όλο αυτό...) Αλλα που μυαλό; Δραμα! Ποτε κλαιμε?
privateer Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Microsoft has today responded to a number of misleading stories in the UK's mainstream press earlier this week regarding alleged 'red ring' problems with the Xbox 360 Elite console that have been experienced by numerous UK gamers. Microsoft has now issued the following official response to these stories, which appeared in the Daily Mirror and the Daily Telegraph: "Recent reports in the UK media regarding Xbox 360 contain inaccuracies and pure speculation, as well as news that is a year old. "Prompted by what Microsoft viewed as an unacceptable number of repairs to Xbox 360 consoles, a year ago Microsoft announced an expansion of its Xbox 360 warranty. Effective 5 July, 2007, any original retail Xbox 360 customer who experiences a general hardware failure indicated by three flashing red lights is covered by a three year warranty from date of purchase, with all other issues remaining covered by the standard one-year warranty." Why the red ring? Microsoft's official statement also reiterates the company's initial comments from July 2007 that they had "conducted extensive investigations into potential sources of general hardware failures," and that after "identifying a number of factors which can cause the general hardware failures, Microsoft has made improvements to the console." So what do those evil three red lights actually mean? Many reports seem to think that they indicate a single overheating problem, but according to Microsoft, this is not the case. "The three flashing red lights error message does not signal a single issue and can be caused by a combination of factors. For competitive reasons, we do not provide specifics about hardware components. The statement adds: "We encourage anyone who is experiencing issues with their Xbox 360 console to call the customer support centre. Our customer service team is well equipped to ensure that all Xbox 360 repairs go smoothly." No endemic problem TechRadar has contacted the Daily Mirror, the Telegraph and a number of leading UK games retailers to find out more on the alleged 'numerous problems' with the Xbox Elite. Both stories quote a 16-year-old Jamie King from Sussex. If you happen to know or be that James King from Sussex, then please drop us a line to [email protected] and tell us more about the problems you have had with your Xbox 360 Elite. http://www.techradar.com/news/gaming/microsoft-responds-to-xbox-360-elite-rumours-419226
deus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Αυτήν η σύγκριση που κάνεις ανάμεσα στις δύο εταιρίες δεν στέκει.Ξεφεύγεις από τις κονσόλες και συγκρίνεις τις δύο εταιρίες σε παγκόσμια αγορά (όπως λες εσύ),πράγμα που καταλήγει σε άτοπο.Για να συγκρίνεις δύο πράγματα,πρέπει να είναι όμοια.Η Microsoft ασχολείται με λειτουργικά συστήματα και γενικά με software.Αντιθέτως η Sony δεν έχει καμία σχέση με τον τομέα της Microsoft. Τώρα,η Microsoft έγινε πάμπλουτη μόνο και μόνο από τα Windows.Το άξιζε όμως;Όλοι κράζουν τη Microsoft για τα Windows λόγω του ότι είναι πολύ βαρύ λειτουργικό και δεν προσφέρει σχεδόν τίποτα σε σχέση με τα Linux.Παράλληλα η Sony,στους τομείς που ασχολείται,τα πάει πολύ καλά.Για παράδειγμα,η καλύτερη LCD τηλεόραση που υπάρχει στον κόσμο είναι της Sony.Άρα το ότι η Microsoft έχει τόσο πολύ χρήμα,δεν σημαίνει ότι είναι κλαύτερη από την Sony.Το λέω αυτό γιατί με τον τρόπο που μίλησες στο post που παραθέτω,είναι σαν να βγάζεις τη Sony "σκάρτη" επειδή έχει λιγότερο χρήμα από τη Microsoft. Εγώ πιστεύω πως η Sony είναι καλύτερη εταιρία,χωρίς,το τωνίζω,να βγάζω το συμπέρασμα ότι το PS3 είναι καλύτερο του XBOX 360!Είμαι κι εγώ σε δίλλημα για τις δυο κονσόλες μιας που θα αγοράσω μία από τις δύο. Συγγνώμη που βγήκα off topic αλλά ήθελα να σχολειάσω την σύγκριση που έκανε ο Apokleiros. Η sony σαν εταιρία είναι μόνο ένα μεγάλο brand name που διαφημίζεται πολύ καλά και έχει περάσει στον κόσμο όπως ο mikey mouse ας πούμε έχει κολλήσει στον εγκέφαλο του καθημερινού ανθρώπου. έχει μετριότατα προιόντα υπερκοστολογημένα λόγω του ονόματος που έχει φτιάξει από TV, notebooks, digital cameras, video cameras hi fi κλπ. κάποιος που θα το ψάξει λίγο θα πάει σε κάτι καλύτερο και φθηνότερο τις περισσότερες φορές.
p3tran Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 δε με καταλάβατε και ok έκανα λάθος .... σκοτώστε με........ φιλε giorgo147, προς αποφυγην παρεξηγησης, οπως ειπα και αρχικα, ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ θεμα απο τα εκατονταδες ΑΣΧΕΤΑ που διαβαζουμε καθημερινα εδω μεσα δανειστηκα προκειμενου να δειξω αυτο που ηθελα. θα μπορουσα καλλιστα να πιασω ενα αλλο, πχ το θεμα <<550εκ. λιρες για RROD>> ή οποιοδηποτε αλλο. απλα το δικο σου ητανε ακριβως μπροστα μου εκεινη την ωρα που πηγα να γραψω. φυσικα δεν εχει κανεις -και 100% σιγουρα εγω προσωπικα- κατι μαζι σου, και αλλωστε ειναι εμφανες σε μενα απο τα γραπτα σου οτι δεν ανηκεις στην κατηγορια των "ενοχλητικων".
anamenos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 H SONY είναι ορισμός του καλού Μαρκετερ, σε ότι βιβλίο διαβάσεις για Μαρκετινγκ είναι μέσα η SONY, σε αυτό το τομέα οφείλω να παραδεχτώ ότι είναι εξαιρετική...
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 φυσικα δεν εχει κανεις -και 100% σιγουρα εγω προσωπικα- κατι μαζι σου, και αλλωστε ειναι εμφανες σε μενα απο τα γραπτα σου οτι δεν ανηκεις στην κατηγορια των "ενοχλητικων". ευχαριστλω p3tran
G_Zisis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Το ότι μια εταιρία έχει πολύ καλό μάρκετινγκ δεν σημαίνει ότι τα προιόντα που βγάζει είναι μέτριας ή και πιο κακής ποιότητας.Ίσα ίσα που το μάρκετινγκ είναι απαραίτητο.Φανταστείτε μια εταιρία να βγάζει ένα προιόν με την καλύτερη ποιότητα στην αγορά και να μην διαφημίζεται καθόλου.Θα κλείσει από τον πρώτο μήνα! deus,αυτά που λες τα βασίζεις σε κάποια προσωπική σου έρευνα ή εμπειρία ή τα έχεις ακούσει από φήμες και τα γράφεις τώρα εδώ; Εγώ πριν λίγο καιρό έψαχνα για τηλεόραση.Πήγα σε λίγα καταστήματα να δω διαφορές ανάμεσα σε τηλεοράσεις αλλά δεν είμαι ειδικός στην εικόνα για να δω διαφορές,έτσι συμβουλεύτικα ελληνικά και ξένα forums ειδικά για τηλεοράσεις,στα οποία πιστεύω ότι εννοείται πως υπάρχουν ειδικοί για τον τομέα αυτό.Κάθε φορά που μιλούσαν για κορυφαία LCD τηλεόραση ήταν της Sony.Δεν γίνεται να έχει επιρρεάσει τους πάντες το μάρκετινγκ.
plintiriopiaton Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 LOL :lol:[/quote ναι ειναι πολυ αστειο που αντι να πεις κατι ουσιοδες και καλα το ειδες αστειο ε????απλα δεν ηθελα να γραψω FULL HD TV & HDMI συνδεση...καλυτερα τωρα γελαστέ;
plintiriopiaton Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 +πλεϊστεσιο FTW ξέχασες την δική σου την Ελληνικούρα mr πλειστεσιο... ?WTF έμαθες τώρα και το γουατ δε φακ... έτσι γιατί από ένα κατεβατό εκεί κόλλησες...που θα μας την πεις κιολλας...
Προτεινόμενες αναρτήσεις