Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

M' αυτά που λες πως να σε πάρει κανείς στα σοβαρά?

ρε παιδια τι θελετε να κανω;να φερω επισημο χαρτι απο την κυβερνηση οτι εχω προβλημα με ορισμενα παιχνιδια στο χβχ λαιβ;και το πχ του cod2 το εβαλα γιατι ξερω οτι ειχε σχολιασθει και απο τον Τυπο.

ομως να σου πω κατι;αστο δεν εχω κανενα προβλημα με κανενα παιχνιδι,ολα δουλευουν ρολοι στο λαιβ.ολα τελεια.

για ολα τα υπολοιπα που εχω γραψει τι εχετε να πειτε;η ηθηλημενα αγνοειτε το υπολοιπο μερος της αποψης μου; χμμμ

ως συνηθως...ακαταληπτος...

Τρελο διδυμο με Kilik :D

ειπε ο γαιδαρος... ;)

Δημοσ.

ελα ελα ηρεμησε μικρε μου χφαν.κανεις δεν ειπε οτι ηρθε το τελος του κοσμου για την μς.αλλα ειναι κατι που σε βαζει σε σκεψεις ;)

Δημοσ.

paidia egw eimai tis apopsis oti eimaste akoma stin arxi... thimaste tin epoxi pou ta games itan akomi se cd? legame oti ta dvd itan axrista k oti itan gia poli mellontiki xrisi. am de... ta paixnidia tou ps2 arxisan na emfanizontai se dvd amesa k to cd paragkonistike. ta pollapla dvd den einai provlima otan afora kapoio paixnidi stil rpg, adventure klp pou i domi tou einai grammiki. alla an prokeitai gia kapoio px racing, tha einai lalakia na prepei na allazeis cd kathe 2 k ligo. prosopika pisteuo oti to provlima tha emfanistei perissotero sto 2008+...

Δημοσ.
ta pollapla dvd den einai provlima otan afora kapoio paixnidi stil rpg, adventure klp pou i domi tou einai grammiki. alla an prokeitai gia kapoio px racing, tha einai lalakia na prepei na allazeis cd kathe 2 k ligo. prosopika pisteuo oti to provlima tha emfanistei perissotero sto 2008+...

Να προσθεσω οτι σε καποια games που δεν εχουν καποιο σεναριο που συνεχιζεται,δηλαδη μια ''ροη'',οπως πx αθλητικα games,η αλλαγη dvd πιθανοτατα δεν θα ειναι καν εφικτη.

Δημοσ.
ελα ελα ηρεμησε μικρε μου χφαν.κανεις δεν ειπε οτι ηρθε το τελος του κοσμου για την μς.αλλα ειναι κατι που σε βαζει σε σκεψεις ;)

δεν έκανες αυτό που σου είπα όμως...ξέρεις καλά να δημιουργείς εντυπώσεις χωρίς όμως να τις στηρίζεις...

το να με πεις μικρό ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηρισμό για να με μειώσεις δείχνει την έλλειψη επιχειρημάτων σου...

Δημοσ.

ενω το να βαζεις απο το πουθενα μια ασχετη εικονα για να την πεις στον αλλο,δειχνει φανταζομαι αποθεμα επιχειρηματων ;)

εντωμεταξυ δεν καταλαβα για ποια επιχειρηματα μιλας;εγω ενα απλο σχολιασμο εκανα,δεν ειπα κατι παραπανω που να χρειαζοταν επιχειρημα.αλλα φανταζομαι οποιος εχει την μυγα :D

Δημοσ.
Να προσθεσω οτι σε καποια games που δεν εχουν καποιο σεναριο που συνεχιζεται,δηλαδη μια ''ροη'',οπως πx αθλητικα games,η αλλαγη dvd πιθανοτατα δεν θα ειναι καν εφικτη.

σωστα.αν και απο οτι θυμαμαι το gt2 και καποιο v-rally sequel ηταν 2 cd.

Δημοσ.
ενω το να βαζεις απο το πουθενα μια ασχετη εικονα για να την πεις στον αλλο,δειχνει φανταζομαι αποθεμα επιχειρηματων ;)

κι εσύ από το πουθενά κάτι άσχετο και μόνο τον τίτλο έβαλες για αυτό και απάντησα με τον ίδιο τρόπο αλλά το κατάλαβες έστω έμμεσα 3 πόστ μετά...

κι ακόμα να βάλεις ολόκληρο το άρθρο που σου ζήτησα...

Δημοσ.

ει ο σχολιασμος μου δεν ηταν ασχετος.σε κατι συγκεκριμενο απευθυνοταν.το οποιο ειχε ηδη προηγουμενως συζητηθει απο τα αλλα παιδια.αλλο τωρα αν εσυ καταλαβαινεις οτι θες ;)

Δημοσ.

σε προκαλώ τοοοση ώρα να βάλεις ολόκληρο το άρθρο κι ακόμα να το βρεις?

ή δεν το βάζεις ολόκληρο γιατί βγαίνουν άλλα συμπεράσματα από αυτά που θες να περάσεις....

Δημοσ.

δεν με προκαλεσες αρκετα.δοκιμασε παλι.

και fyi το διαβασα το αρθρο και οτι αλλο ειπανε τα παιδια εδω.και μετα σχολιασα.

αλλα αυτη η αναθεματισμενη η μυγα ε;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...