Exoskeletor Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Σημασια δεν εχει ο προορισμος, αλλα το ταξιδι ayto to rimadiasmeno eine pou me fobizi
modecris Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Σημασια δεν εχει ο προορισμος, αλλα το ταξιδι Ρε storm,πάλι Ιθάκη θα πάμε φέτος; ΥΓ:Για όσους δεν το ξέρουν,ήρθε ο καιρός...
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 :mrgreen:M' αυτά που λες πως να σε πάρει κανείς στα σοβαρά? ρε παιδια τι θελετε να κανω;να φερω επισημο χαρτι απο την κυβερνηση οτι εχω προβλημα με ορισμενα παιχνιδια στο χβχ λαιβ;και το πχ του cod2 το εβαλα γιατι ξερω οτι ειχε σχολιασθει και απο τον Τυπο. ομως να σου πω κατι;αστο δεν εχω κανενα προβλημα με κανενα παιχνιδι,ολα δουλευουν ρολοι στο λαιβ.ολα τελεια. για ολα τα υπολοιπα που εχω γραψει τι εχετε να πειτε;η ηθηλημενα αγνοειτε το υπολοιπο μερος της αποψης μου; χμμμ ως συνηθως...ακαταληπτος...Τρελο διδυμο με Kilik ειπε ο γαιδαρος...
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Bizarre having problems fitting PGR 4 onto one DVD News Source: Bizarrecreations.com αχαχα αρχισαμε απο τωρα?
IceMatrix Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 κάνε paste ολόκληρο το άρθρο και δες σε ποιά περίπτωση ΘΑ είχαν πρόβλημα χώρου... προς το παρών πάρε ένα δωράκι
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ελα ελα ηρεμησε μικρε μου χφαν.κανεις δεν ειπε οτι ηρθε το τελος του κοσμου για την μς.αλλα ειναι κατι που σε βαζει σε σκεψεις
kallair Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 paidia egw eimai tis apopsis oti eimaste akoma stin arxi... thimaste tin epoxi pou ta games itan akomi se cd? legame oti ta dvd itan axrista k oti itan gia poli mellontiki xrisi. am de... ta paixnidia tou ps2 arxisan na emfanizontai se dvd amesa k to cd paragkonistike. ta pollapla dvd den einai provlima otan afora kapoio paixnidi stil rpg, adventure klp pou i domi tou einai grammiki. alla an prokeitai gia kapoio px racing, tha einai lalakia na prepei na allazeis cd kathe 2 k ligo. prosopika pisteuo oti to provlima tha emfanistei perissotero sto 2008+...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ta pollapla dvd den einai provlima otan afora kapoio paixnidi stil rpg, adventure klp pou i domi tou einai grammiki. alla an prokeitai gia kapoio px racing, tha einai lalakia na prepei na allazeis cd kathe 2 k ligo. prosopika pisteuo oti to provlima tha emfanistei perissotero sto 2008+... Να προσθεσω οτι σε καποια games που δεν εχουν καποιο σεναριο που συνεχιζεται,δηλαδη μια ''ροη'',οπως πx αθλητικα games,η αλλαγη dvd πιθανοτατα δεν θα ειναι καν εφικτη.
IceMatrix Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ελα ελα ηρεμησε μικρε μου χφαν.κανεις δεν ειπε οτι ηρθε το τελος του κοσμου για την μς.αλλα ειναι κατι που σε βαζει σε σκεψεις δεν έκανες αυτό που σου είπα όμως...ξέρεις καλά να δημιουργείς εντυπώσεις χωρίς όμως να τις στηρίζεις... το να με πεις μικρό ή οποιοδήποτε άλλο χαρακτηρισμό για να με μειώσεις δείχνει την έλλειψη επιχειρημάτων σου...
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ενω το να βαζεις απο το πουθενα μια ασχετη εικονα για να την πεις στον αλλο,δειχνει φανταζομαι αποθεμα επιχειρηματων εντωμεταξυ δεν καταλαβα για ποια επιχειρηματα μιλας;εγω ενα απλο σχολιασμο εκανα,δεν ειπα κατι παραπανω που να χρειαζοταν επιχειρημα.αλλα φανταζομαι οποιος εχει την μυγα
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Να προσθεσω οτι σε καποια games που δεν εχουν καποιο σεναριο που συνεχιζεται,δηλαδη μια ''ροη'',οπως πx αθλητικα games,η αλλαγη dvd πιθανοτατα δεν θα ειναι καν εφικτη. σωστα.αν και απο οτι θυμαμαι το gt2 και καποιο v-rally sequel ηταν 2 cd.
IceMatrix Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ενω το να βαζεις απο το πουθενα μια ασχετη εικονα για να την πεις στον αλλο,δειχνει φανταζομαι αποθεμα επιχειρηματων κι εσύ από το πουθενά κάτι άσχετο και μόνο τον τίτλο έβαλες για αυτό και απάντησα με τον ίδιο τρόπο αλλά το κατάλαβες έστω έμμεσα 3 πόστ μετά... κι ακόμα να βάλεις ολόκληρο το άρθρο που σου ζήτησα...
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 ει ο σχολιασμος μου δεν ηταν ασχετος.σε κατι συγκεκριμενο απευθυνοταν.το οποιο ειχε ηδη προηγουμενως συζητηθει απο τα αλλα παιδια.αλλο τωρα αν εσυ καταλαβαινεις οτι θες
IceMatrix Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 σε προκαλώ τοοοση ώρα να βάλεις ολόκληρο το άρθρο κι ακόμα να το βρεις? ή δεν το βάζεις ολόκληρο γιατί βγαίνουν άλλα συμπεράσματα από αυτά που θες να περάσεις....
KilliK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2007 δεν με προκαλεσες αρκετα.δοκιμασε παλι. και fyi το διαβασα το αρθρο και οτι αλλο ειπανε τα παιδια εδω.και μετα σχολιασα. αλλα αυτη η αναθεματισμενη η μυγα ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις