Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Η αληθεια ειναι οτι εμεις που κατηγορουμε το ps3, δεν ειναι απο αγνοια αλλα εμεις καποτε το ειχαμε ή ακομη το εχουμε και ασχολουμαστε με αυτο!

Μακαρι το PS4 να ειναι καλυτερο εαν υπαρξει, προσωπικα δεν το βλεπω με το τωρινο χαλι!

Προσωπικα εκλεισα με αυτην την γενια περιμενω μερικα παιχνιδια απο 360, banjo, too human, alan wake, gears 2, halo wars, fable2, forza 3, resident 5, silent hill και οσα βγουνε και μετα παμε full για την επομενη γενια! Για εμενα προσωπικα το χβοχακι μου τα εβγαλε τα λεφτα του, εχω λιωσει τρελες ωρες πανω του! Δεν θα ξεχασω gears1, pgr, forza , που ρε P3tran λιωναμε 8 ωρα!

αν εσενα δεν σου αρεσαν τα παιχνιδια του Ps3 δε μπορω να καταλαβω γιατι φταιει το Ps3.. επρεπε να σε ρωτανε πρωτα? δηλαδη εμενα που δεν μαρεσουν τα παιχνιδια του 360 ειναι μαπα το 360?

Δημοσ.

Λαθος φιλε, καταρχιν πια παιχνιδια του Ps3 δεν μου αρεσαν! Τα μονα παιχνιδια που εχει ειναι δυο uncharted και mgs4, τα αλλα δεν τα λες παιχνιδια αλλα demo, beta, alpha εκδοσεις!

Οσο για εσενα EXOSKELE δεν ειναι οτι δεν σου αρεσουν τα παιχνιδια του 360, αλλα οτι δεν θες να παρεις 360! Και απο τι βλεπω ουτε το ps3 σου αρεσει, γιατι υποστιριζεις κατι το οποιο μονο σε ονομα πια θυμιζει το παλιο μας και καλο μας ps? Τι περιμενεις και δεν περνεις να οριμασει το Ps3! Πιστευεις ολες αυτες τις μπουρδες που λενε οι καμμενοι sonakides περι CELL, οτι θα ξυπνισει και θα σαρωσει!

Πες μας τι περιμενεις απο το playstation! το HOME (20ΧΧ) , το FF (20XX) , το god of war (20XX). εκτoς και αν θες gran turismo (2009?) και Killzone 2(2009?) , εκτως και αν σου αρεσουν τα αρκουδακια Little big planet (2008?) ....

Δημοσ.

ρε παιδιά δε μπορώ να το καταλάβω αυτό .... εσείς εδώ προσπαθείτε να πείτε ότι έχετε στο σπίτι σας καλύτερη κονσόλα ? γούστο και καμάρι σας .... εμείς χεστήκαμε εσείς έχετε x box ok έχετε κάτι καλύτερο ... δηλαδή τώρα μας κάνετε τους μάγκες ? δε μπορώ να το καταλάβω αυτό ... εμείς αποφασίσαμε να πάρουμε ps3 γούστο μας ... μας άρεσε και το πήραμε και κατά δεύτερον το x box έρχεται ισα με το κόστος του ps3 επειδή

1 . για να παίζεις παιχνίδια σε hd πρέπει να αγοράσεις κάτι που κάνει 100 euro

2.αν δε κάνω λάθος ο μοχλός του xbox χρησιμοποιεί μπαταρίες αλκαλικές που οποτε τελειώνουν η θα πρέπει να τις φορτίζεις αν είναι επαναφορτιζόμενες

η θα πρέπει να αγοράσεις άλλες.

ποσα εύρα φτάσαμε?100+όσα έχετε δώσει μονο για τις μπαταρίες αφού λέτε ότι καίγεστε κάθε μέρα με παιχνίδια όπως halo,forza k.lp.

κάθε κονσόλα έχει τα μειονεκτήματα τις και αυτό δεν αλλάζει ....

το ps3 έχει καλύτερο μοχλό από το xbox 360 (ο καθένας έχει τι γνώμη του)

γιατί ο μοχλός του ps3 είναι καλύτερος θα μου πει κάποιος

αν μου το πει αυτό θα του πω

1.είναι επαναφορτιζόμενος

2.είναι πολύ πιο ελαφρύς

το xbox έχει καλύτερα γραφικά από το ps3 .... αυτό εγώ δεν το πιστεύω και δεν το πιστεύω επειδή το ps3 έχει σίγουρα καλύτερα απλά η sony δεν έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο το μηχάνημα της

αυτά είχα να πω και σε αυτούς που το παίζουν μάγκες να σταματήσουν επειδή επιλογή μας ήταν και πήραμε ps3 ... θα μπορούσαμε κάλλιστα να πάρουμε xbox και να έχουμε και ρέστα (αν δε παίρναμε προαιρετικό εξοπλισμό)

ευχάριστο

υ.γ. αν έκανα κάποιο λάθος ας με διορθώσει κάποιος

ευχάριστο

Δημοσ.
ρε παιδιά δε μπορώ να το καταλάβω αυτό .... εσείς εδώ προσπαθείτε να πείτε ότι έχετε στο σπίτι σας καλύτερη κονσόλα ? γούστο και καμάρι σας .... εμείς χεστήκαμε εσείς έχετε x box ok έχετε κάτι καλύτερο ... δηλαδή τώρα μας κάνετε τους μάγκες ? δε μπορώ να το καταλάβω αυτό ... εμείς αποφασίσαμε να πάρουμε ps3 γούστο μας ... μας άρεσε και το πήραμε και κατά δεύτερον το x box έρχεται ισα με το κόστος του ps3 επειδή

1 . για να παίζεις παιχνίδια σε hd πρέπει να αγοράσεις κάτι που κάνει 100 euro

2.αν δε κάνω λάθος ο μοχλός του xbox χρησιμοποιεί μπαταρίες αλκαλικές που οποτε τελειώνουν η θα πρέπει να τις φορτίζεις αν είναι επαναφορτιζόμενες

η θα πρέπει να αγοράσεις άλλες.

ποσα εύρα φτάσαμε?100+όσα έχετε δώσει μονο για τις μπαταρίες αφού λέτε ότι καίγεστε κάθε μέρα με παιχνίδια όπως halo,forza k.lp.

κάθε κονσόλα έχει τα μειονεκτήματα τις και αυτό δεν αλλάζει ....

το ps3 έχει καλύτερο μοχλό από το xbox 360 (ο καθένας έχει τι γνώμη του)

γιατί ο μοχλός του ps3 είναι καλύτερος θα μου πει κάποιος

αν μου το πει αυτό θα του πω

1.είναι επαναφορτιζόμενος

2.είναι πολύ πιο ελαφρύς

το xbox έχει καλύτερα γραφικά από το ps3 .... αυτό εγώ δεν το πιστεύω και δεν το πιστεύω επειδή το ps3 έχει σίγουρα καλύτερα απλά η sony δεν έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο το μηχάνημα της

αυτά είχα να πω και σε αυτούς που το παίζουν μάγκες να σταματήσουν επειδή επιλογή μας ήταν και πήραμε ps3 ... θα μπορούσαμε κάλλιστα να πάρουμε xbox και να έχουμε και ρέστα (αν δε παίρναμε προαιρετικό εξοπλισμό)

ευχάριστο

υ.γ. αν έκανα κάποιο λάθος ας με διορθώσει κάποιος

ευχάριστο

Φρενο ΝΕΟΥΔΙ!:lol:

Αρχισαμε τα κουλα παλι:lol:

Που ειναι και η υπολοιπη αρμαδα να μας πει για τους φορτιστες και τα επιπλεον συμπραγκαλα του ps3! sqp, blizard,slay :lol:

Δημοσ.

ρε σεις, ειναι πια η ωρα του casual, παρτε το χαμπαρι...

απο δω και μπρος εχουμε να διαβαζουμε 100 κουλα και 1 σωστο....

ας παρουμε ενα τυχαιο παραδειγμα απο τις τελευταιες σελιδες:

οι μπαταριες του 360 ειναι προβλημα? γιατι? απλα γιατι ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ, ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΓΡΑΦΕΤΕ!

οταν το 360 ητανε ασυρματο-επαναφορτιζομενο, εσεις ακομα παιζατε god of war.

μετα απο 3 χρονια ξυπνησατε, και τωρα καθε μερα θα πρεπει να διαβαζουμε βλακειες!!

το προβλημα σας ειναι οτι προτιματε συνειδητα να <<ενημερωνεστε>> απο ΒΛΑΚΕΣ,

οποτε αναγκαστικα αναμασατε ΒΛΑΚΕΙΕΣ!

αυτα τα λεω 100% ΦΙΛΙΚΑ, γιατι δεν ειναι καλο -για εσας- να προσπαθειτε να σοβαρολογησετε λεγοντας μονο ασυναρτησιες..

Δημοσ.

Φίλε giorgos147 όταν στο μοχλό του 360 τελειώσει η επαναφορτιζόμενη μπαταρία, το μόνο που κάνω είναι να βάλω την δεύτερη που έχω επαναφορτιζμένη και σε επιφυλακή απο δίπλα. Θέμα 2-3 δευτερολέπτων, όταν τελειώνει η μπαταρία στο μοχλό του ps3 (γιατί και αυτός με επαναφορτιζόμενες δουλεύει, απλά δεν σε αφήνει να την αλλάξεις) τι κάνεις ; Θα σου πω εγώ τι κάνεις γιατί αυτό κάνω και εγώ στο δικό μου ps3. Eίτε σταματάς να παίζεις μέχρι να φορτίσει που θέλει τουλάχιστον κανά δίωρο για μια πλήρη φόρτιση, έιτε είσαι αναγκασμένος να παίζεις πολύ κοντά στο ps3 και στην τηλεόραση γιατί το καλώδιο είναι το πολύ ένα μέτρο. Φαντάσου λοιπόν εγώ να παίζω στην 42'' lcd μου, θα μου βγούν τα μάτια. Εκεί πού έπαιζα ξάπλα στον καναπέ μου απο τα 3 μέτρα, πρέπει να κάθομαι στο ένα μέτρο σαν τον μ@λ@κ@ μέχρι να φορτίσει η μ@λ@κία.

Τώρα αυτό που λές ότι για να δείς HD θέλεις 100 ευρώ, πολύ κουλό, πως σου ήρθε ? Στήν περίπτωση που κάποια απο τις εκδόσεις του 360 (το elite που έχω έχει hdmi καλώδιο) δεν έρχεται με hdmi καλώδιο και εσύ θέλεις σώνει και καλά και δεν σου κάνει το component που έχει και βλέπεις και γ@μώ τα full HD, πήγαινε μια βόλτα απο Πλαίσιο, 5άμετρο HDMI με 5 ευρώ....)

Δημοσ.

Πόσο ακόμα μέχρι το επόμενο ban άραγε;

Το χειριστήριο κατα τα άλλα του 360 είναι πολύ καλύτερο απο του ps3 αλλα θέλει χρόνο για να το συνηθίσεις..

Στην αρχή ήθελα να το σπάσω βέβαια...

Επίσης είναι πολύ καλύτερο απο άνεση και αυτονομία.. απο την στιγμή που θα δώσεις +40 γιούρια για 2χcharge & play kit

Δημοσ.

δε με καταλάβατε και ok έκανα λάθος .... σκοτώστε με

δεν έχω xbox και αυτά που ξέρω αυτά είπα εγώ απλός λέω να σταματήσετε να λέτε ότι εγώ έχω xbox και εσύ ps3 ... χέστηκα εγώ προσωπικά δε με νοιάζει τι έχεις εσύ .εγώ έχω ps3 και με το ps3 θα μείνω επειδή αυτό μου αρέσει

Δημοσ.
Πόσο ακόμα μέχρι το επόμενο ban άραγε;

απο την στιγμη που δεν ειναι μονιμο τι να το κανεις..., λες και ειναι ο μονος που χρειαζεται , αλλα δεν βαριεσαι...

χέστηκα εγώ προσωπικά δε με νοιάζει τι έχεις εσύ .εγώ έχω ps3 και με το ps3 θα μείνω επειδή αυτό μου αρέσει

μα δεν καταλαβαινεις οτι τα παιδια πασχουν απο κομπλεξ κατωτερωτητας? μονο ετσι δικαιολογειται η ασταματητη προσπαθεια τους να θαβουν αυτο, που αυτοι δεν εχουν.

Δημοσ.
δε με καταλάβατε και ok έκανα λάθος .... σκοτώστε με

δεν έχω xbox και αυτά που ξέρω αυτά είπα εγώ απλός λέω να σταματήσετε να λέτε ότι εγώ έχω xbox και εσύ ps3 ... χέστηκα εγώ προσωπικά δε με νοιάζει τι έχεις εσύ .εγώ έχω ps3 και με το ps3 θα μείνω επειδή αυτό μου αρέσει

Θέμα: PS3 vs XBOX 360

Δημοσ.

κάνουμε πλακίτσα καθημερινά αλλά φανταστείτε τελικά o Cell να έχει υπερδυνάμεις όπως λένε οι Sonaκιδες, θα μας κράξουν:shock: :lol::lol:

Δημοσ.

Μέχρι να τις δείξει όμως θα βγούν άλλες υπερδυνάμεις και ως τότε ξέρεις πως κάνει μπάμ η σκόνη στο μαύρο??

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...