p3tran Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 apokleire εσύ κοίτα να παίξεις κάνα παιχνίδι καλύτερα γιατί απο τo trolling έχεις ξεχάσει τι κονσόλα έχεις...αν έχεις. Δεν ειμαι Exoskele εγω! :lol::lol::lol: Πες μου τώρα ότι δεν θα παίξεις και το resistance 2 όταν θα βγεί, ή το killzone 2 ή το little big planet η το FFXIII, ή το gow. Παιδια απο εδω και περα να του λεμε ΝΑΙ ΝΑΙ σε οτι λεει! :-DΡε παιδια τι λεει το παλικαρι resistance 2! ΦΙΛΕ Ο ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΑΡΩΜΕΝΟΣ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΤΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΜ ΠΑΙΧΝΙΔΙ! Ελα Αλεκο εχουμε resistance !!!xaxaxaxa!!! :lol::lol:
plintiriopiaton Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 εχω ινετ καφε και εχω και τις δυο κονσολες σε full HDMI TV και ειλικρινα τα παιχνιδια εχουν διαφορες. Ας πουμε το pro στο 360 ειναι με ποιο εντονα χρωματα και δεν κανει καποια ψιλοκολιματακια οπως στο ps3, ομως το κανει και καπως ποιο ψευτικο παιδικο ισως αλλα οντως διχνει και καπως καλυτερο γενικα. Ομως τα χειριστιρια ειναι απραδεκτα και ο κοσμος προτιμα να παιζει στο 3 παρα στο 360 γι αυτο τον λογο και ισως για καποιον αλλο που λεει οτι ειναι νεα κονοσολα και οπως κατι νεο ολοι πεφτουν πανω, και επισης αλλα παιχνιδια 360 only οπως gears of war, dead rising, rain of vampire, viva pinata (προτοτυπο), dead or alive 4 και πολλα αλλα εχουν αυτη την προτοτυπια αλλα ειναι σπαστικα στο ξεκινημα τους και γενικα χρονοβορα στο να περιμενεις εισαγωγες και τοσα αλλα οπως στο να μαθεις να παιζεις το παιχνιδι σε αυτο το 3 ειναι καλυτερο οπως και απο αποψη αρχικου μενου και φυσικα online gaming...το ενα ειναι free και στο 360 πρεπει να πληρωνεις...τελος το 3 τα εχει ολα σε ενα ενω το 360 πρεπει να παρεις εξτρα δισκο εξτρα το ενα το αλλο και τελικα βγαινει ακριβα να το εχεις στην elite εκδοση...τεσπα το θεμα ειναι οτι ο χειρισμος του 360 χανει πολυ σε συγκρισει με το 3 και νομιζω εκει ειναι το βασικοτερο κακο του 360...ακομα οι μπαταριες του 360 ειναι απαραδεκτες να αγωραζεις τωρα επναφορτιζομενες η αλκαλικες ενω στο 3 μια χαρα ελαφροτερο κοντρολ και χωρις μπαταριες να το βαρενουν και αλλα ασχημα....ενα ps3 ειναι βολικο στο να βλεπεις ταινιες Blueray η αλλα dvd να εχεις και τις φωτο σου αλλα βιντεακια κλπ κλπ...στο σαλονι σου...οπως το βλεπει ο καθ ενας βεβαια αλλα δεν βρηκα ακομα το παιχνιδι στο 360 που μου εκανε το κλικ...και εχω 17 παιχνιδια...
Udontneed2know Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 εγώ δε μπορώ να καταλάβω ένα πράγμα....γιατί πχ δεν ενώνεται m$ με τη $ony και με τη nintedo?φανταστείτε αν ένωναν και οι τρεις εταιρίες της "δυνάμεις" τους τι θα μπορούσαν να κάνουν! και δε θα πούλαγαν μόνο 10,000,000 με 22,000,000 εκ. η καθε μία αλλά 22,000,000+10,000,000+19,000,000=51,000,000 ....και έτσι δε θα μαλώναμε και εμείς Αυτο ηταν το σχεδιο της microsoft, η μαλλον η επιθυμια της γιατι ποτε δεν εγινε πραγματικοτητα, ειδε η microsoft μια πολυ μεγαλη αγορα οποτε λεει, αααα εδω θα βγαλουμε λεφτα, οποτε παει στην sony (πριν βγαλει καν το ps2) και λεει να σας δωσουμε το directX api και να παιρνουμε και εμεις μεριδιο απο τα κερδη? η Sony λιγο πολυ της ειπε να παει να.... , παει στην sega μετα, η οποια δεχτηκε, αλλα οταν το dreamcast πηρε την κατω βολτα, αναγκαστηκε να βρει αλλο τροπο να "εισβαλει" στην αγορα, οποτε και γεννηθηκε το πρωτο xbox.
anamenos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ρε παιδιά το χειριστήριο του 360 είναι πολύ καλύτερο από το PS3 και άκρος εργονομικό, και εγώ τα ίδια νόμιζα όταν το πρωτόπειρα στα χέρια μου, αλλά δεν είναι τίποτα άλλο από την δύναμη της συνήθειας...
deus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 +1 από εμένα τα χειριστήρια στο 360 είναι μια χαρά ιδανικά θα έλεγα.
deus Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Άρα, αναλογικά, και η πλειοψηφία στο insomnia, ζώα είναι! η πλειοψηφία στο insomnia έχει 360 εκτός αν οι μισοί που κάνουν post έχουν ps3 και ντρέπονται να το αναφέρουν.
cd2matheos Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 -1 στην ms για το καινουριο lite on που δεν φλασαρεται. Δωστε τσαμπα στο λαο!!!!
Apokleiros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Η αληθεια ειναι οτι εμεις που κατηγορουμε το ps3, δεν ειναι απο αγνοια αλλα εμεις καποτε το ειχαμε ή ακομη το εχουμε και ασχολουμαστε με αυτο! Μακαρι το PS4 να ειναι καλυτερο εαν υπαρξει, προσωπικα δεν το βλεπω με το τωρινο χαλι! Προσωπικα εκλεισα με αυτην την γενια περιμενω μερικα παιχνιδια απο 360, banjo, too human, alan wake, gears 2, halo wars, fable2, forza 3, resident 5, silent hill και οσα βγουνε και μετα παμε full για την επομενη γενια! Για εμενα προσωπικα το χβοχακι μου τα εβγαλε τα λεφτα του, εχω λιωσει τρελες ωρες πανω του! Δεν θα ξεχασω gears1, pgr, forza , που ρε P3tran λιωναμε 8 ωρα!
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Προβλήματα αντιμετωπίζει η MS από ελαττωματικά X360 Ένα οικονομικό πρόβλημα της τάξεως των 630 εκατομμυρίων ευρώ έχει να αντιμετωπίσει η Microsoft με την πηγή του κακού να είναι για άλλη μια φορά οι ελαττωματικές κονσόλες, που κατά την διάρκεια λειτουργίας τους εμφάνισαν τον κόκκινο δακτύλιο. Πιο συγκεκριμένα, το προαναφερθέν ποσό αφορά το συνολικό κόστος που προκύπτει από την επιδιόρθωση -ή ακόμα και την αντικατάσταση- των ελαττωματικών συστημάτων, ενώ το άσχημο της όλης υπόθεσης είναι πως το πρόβλημα εντοπίζεται και στην έκδοση "Elite", για την οποία αρχικά είχε ανακοινωθεί πως το πρόβλημα είχε λυθεί στο μεγαλύτερο μέρος του. Το δυσάρεστο για τον κολοσσό του Redmond είναι πως αρκετοί καταναλωτές έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται για καθυστερήσεις στην παράδοση της κονσόλας τους, η οποία στέλνεται για επισκευή στη Γερμανία. το βρήκα στο psp.gr ....
giorgos147 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 όχι νέα του 2008 ... κοιτα στο http://www.octapus.net/phpnuke/index.php
Apokleiros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Προβλήματα αντιμετωπίζει η MS από ελαττωματικά X360Ένα οικονομικό πρόβλημα της τάξεως των 630 εκατομμυρίων ευρώ έχει να αντιμετωπίσει η Microsoft με την πηγή του κακού να είναι για άλλη μια φορά οι ελαττωματικές κονσόλες, που κατά την διάρκεια λειτουργίας τους εμφάνισαν τον κόκκινο δακτύλιο. Πιο συγκεκριμένα, το προαναφερθέν ποσό αφορά το συνολικό κόστος που προκύπτει από την επιδιόρθωση -ή ακόμα και την αντικατάσταση- των ελαττωματικών συστημάτων, ενώ το άσχημο της όλης υπόθεσης είναι πως το πρόβλημα εντοπίζεται και στην έκδοση "Elite", για την οποία αρχικά είχε ανακοινωθεί πως το πρόβλημα είχε λυθεί στο μεγαλύτερο μέρος του. Το δυσάρεστο για τον κολοσσό του Redmond είναι πως αρκετοί καταναλωτές έχουν αρχίσει να διαμαρτύρονται για καθυστερήσεις στην παράδοση της κονσόλας τους, η οποία στέλνεται για επισκευή στη Γερμανία. το βρήκα στο psp.gr .... Για βαλε τα κερδη πουν εχει μονο απο το LIVE φιλαρακο καθε χρονο! Ασε τους τιτλους που πουλαει με τα τσουβαλια! Και ασε οτι η MICROSOFT εχει τοσο χρημα που 10 SONY εταιριες αγοραζει και πουλαει! Αυτη ειναι η αληθεια! Αχυρα στον ωκεανο ειναι αυτα τα χασηματα για την microsoft, αντιθετως η sony εχει χασει τρελο χρημα , μεχρι και τα εργοστασια του CELL ξεπουλησε......ΤΗΙS IS TRUE! Οταν μαθεις τι ειναι microsoft και τι SONY στην παγκοσμια αγορα ελα να ξαναποσταρεις!
v0rtex Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ότι να΄ναι γράφουν ... Στην έκδοση "Elite" γιατί να έχει λυθεί το πρόβλημα 3rrod ? μήπως επειδή είναι μαύρη ? το hardware είναι ακριβώς το ίδιο. Ουτε θέμα με καθυστερήσεις υπάρχει 2-3 βδομάδες κάνουν να γυρίσουν από γερμάνια. Αμα θέλετε έγκυρες ειδήσεις για 360 ... δε θα διαβάζετε psp.gr αλλά 360-gr.com
Apokleiros Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2008 ότι να΄ναι γράφουν ...Στην έκδοση "Elite" γιατί να έχει λυθεί το πρόβλημα 3rrod ? μήπως επειδή είναι μαύρη ? το hardware είναι ακριβώς το ίδιο. Ουτε θέμα με καθυστερήσεις υπάρχει 2-3 βδομάδες κάνουν να γυρίσουν από γερμάνια. Αμα θέλετε έγκυρες ειδήσεις για 360 ... δε θα διαβάζετε psp.gr αλλά 360-gr.com psp.gr:lol::lol: σιγα μην διαβαζουμε και εσπρεσο-καπουτσινο.gr! To PSP-GR καλυτερα να ασχολειθει με το πεταμενο PSP! Που το παρατησε η sony, ως εδω τελος και αυτο! ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ! Ολες οι καλες εταιριες που εβγαζαν παιχνιδια για δαυτο τα παρατησαν, ο τελευταιος τιτλος ειναι το crysis core που Ιαπωνια εχει βγει εδω και ενα χρονο και το god of war! Eυτυχως που το χρησιμοποιω σαν navigator στο αμαξακι μου πια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις