Apokleiros Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Ρε μην χαλατε το θεμα! Εδω ειναι τo topic για σφαξιμο μεχρι τελικης πτωσης!
giorgos147 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2008 πες τα ρε μεγάλε! πες τα!έχουν χάσει τι πραγματικότητα μιλάνε για κονσόλες του '80 φιλικά πάντα
Apokleiros Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 UNREAL TOURNAMENT 3 ειδατε διαφορες και στα δυο μηχανηματα! Απο μια πρωτη ματια σε ξεγελαει , μετα βλεπεις ολα τα κατα του ps3! σαφως καλυτερη η εκδοση για 360 , η οποια ειναι ιδια με του pc, σε shaders, textures και καλυτερο frame rate, + ΑΑ πιο ωραιο! Oσο για ενα βιντεακι που τα βαζει διπλα διπλα και τα δειχνει ιδια , δεν φαινεται η διαφορα γιατι ειναι τοσο χαλια η αναλυση που δεν το καταλαβαινεις , εαν ομως το δεις live Μπροστα σου και εχεις και ματι τοτε καταλαβαινεις γιατι το ps3 δεν μπορει να τρεξει καλα την UNREAL ENGINE! και ουτε θα ετρεχε ποτε του το gears of war με τα χαρακτηριστικα και την λεπτομερεια στην εικονα σαν του χβοχ, εκτος και αν το εβγαζε σαν το metal gears 4 διχρωμο και πολλα low textures! Λοιπον αλλη μια ΚΗΔΕΙΑ για το ps3 , που μεχρι στιγμης μετραω πανω απο 100! Δεν πιστευω οι playstationakides να σταματησαν να μετρουν μερες αντιστροφα για το HOME! Ριχνω την ΣΠΙΘΑ βαλτε την φλογα!!!
Udontneed2know Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Ριχνω την ΣΠΙΘΑ βαλτε την φλογα!!! αυτο και μονο φτανει για να καταλαβουμε οτι ολο το υπολοιπο σου ποστ ηταν μια μπουρδα, καθως δεν υπαρχουν διαφορες στις δυο εκδοσεις, οπτικα τουλαχιστον.
Pytzamarama Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Παρε απο Eurogamer,εχει κι αλλα αν θες. five exclusive maps, split-screen play, a few new playable characters and evident performance improvements. But there's absolutely no texture pop-in to speak of, and a wonderful array of lavishly detailed environments to explore unfettered - something the PS3 struggled with even when you installed the game to the hard disk.
Apokleiros Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 αυτο και μονο φτανει για να καταλαβουμε οτι ολο το υπολοιπο σου ποστ ηταν μια μπουρδα, καθως δεν υπαρχουν διαφορες στις δυο εκδοσεις, οπτικα τουλαχιστον. Η Συνεχομενη κηδεια της SONY δεν νομιζω να ειναι μια μπουρδα, αλλα μια πραγματικοτητα.... Λοιπον φορα τους φακους σου αγορινα μου και ελα να τα δουμε διπλα διπλα! Δεν υπαρχουν διαφορες οπτικα! ΕΛΑ ΑΛΕΚΟ....
Udontneed2know Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δειξτε μας αετοματη μου, ελπιζω να μην χρειαζεται να κανεις ζουμ 400χ για να τις δεις.
giorgos147 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 xaxaxaxax ωραίο Udontneed2know πολύ γαμάτο . δίκιο έχεις για δείξτε εσείς που λέτε διαφορα .
Exoskeletor Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 κηδεια απο Multiplatform? ρε δε πανε να ειναι 50000 φορες καλυτερα στο 360, Ποιος παιρνει κονσολα γιαυτα, το θεμα ειναι τα exclusive να ειναι καλα, αν και συ το ξερεις απλα ψαχνεις κατι να πεις να γινεται χαμος ε
anamenos Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2008 κηδεια απο Multiplatform? ρε δε πανε να ειναι 50000 φορες καλυτερα στο 360, Ποιος παιρνει κονσολα γιαυτα, το θεμα ειναι τα exclusive να ειναι καλα, αν και συ το ξερεις απλα ψαχνεις κατι να πεις να γινεται χαμος ε και αυτό σωστό είναι γιαυτό αγόρασα XBOX360 , βαριέμαι να περιμένω τα exclusive του PS3 και δεν θέλω να παίζω ακριβά demo(GT5P)...
Apokleiros Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 κηδεια απο Multiplatform? ρε δε πανε να ειναι 50000 φορες καλυτερα στο 360, Ποιος παιρνει κονσολα γιαυτα, το θεμα ειναι τα exclusive να ειναι καλα, αν και συ το ξερεις απλα ψαχνεις κατι να πεις να γινεται χαμος ε Exoskele καλα τα λες αλλα να σου πω κατι εαν περιμενε η SONY να πουλησει απο τα exclusive της , τις πρωτες πωλησεις θα τις εκανε με τον snake! Eσυ exoskele ποιες κονσολες εχεις γιατι δεν εχω καταλαβει ακομη!
Exoskeletor Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Exoskele καλα τα λες αλλα να σου πω κατι εαν περιμενε η SONY να πουλησει απο τα exclusive της , τις πρωτες πωλησεις θα τις εκανε με τον snake!Eσυ exoskele ποιες κονσολες εχεις γιατι δεν εχω καταλαβει ακομη! xbox μου αρεσει μονο το gow kai halo οποτε δε παιρνω και Ps3 σιγα μη δωσω 500 ευρω για κονσολα. οταν φτασει στα 400 και κατω θα αρχισω να το σκεφτομαι. προς το παρων μια χαρα παρατηρω απο μακρια και βλεπω εχω γλυτωσει απο πολλα
Udontneed2know Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Ps3 σιγα μη δωσω 500 ευρω για κονσολα. οταν φτασει στα 400 και κατω θα αρχισω να το σκεφτομαι. ειναι στα 400 απο περυσι το καλοκαιρι.
giorgos147 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 από ότι καταλαβαίνω Exoskeletor είσαι ερωτευμένος και δε ξέρεις τι λες ... για ρίξε μια ματιά εδώ http://www.e-shop.gr/show_main.phtml?id=PS3.00058
Exoskeletor Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2008 εαν τα 400 και κατω ειναι ιδιο με τα 450 περιμενω απο εναν απο σας τα 50
Προτεινόμενες αναρτήσεις