NickTG Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Έχω και το wii απο την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, έχω πάρει το wii play και το zelda, το wii sports ερχόταν μαζί, ζήτημα εάν έχω παίξει σύνολο καμιά 60αριά ώρες. Αντίθετα στο xbox 360 υπολογίζω (δεν θυμάμαι ακριβώς) ότι έχω original καμιά 30αριά τίτλους, αν υπολογίσω και τις κόπιες άστα να πάνε. Επίσης στο ps3 αν και το έχω 5 μήνες έχω ήδη 6 παιχνίδια. Το wii εκτός του εντυπωσιακού χειρισμού του, που και αυτός δεν δουλεύει καλά σε όλα τα παιχνίδια, δεν έχει να δείξει και πολλά πράγματα. Και με αυτό θες να πεις ότι το Wii δεν έχει άλλα καλά παιχνίδια;
darklordvader77 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 μη το ψάχνεις, περα απο Xbox, κ PS3 δεν υπάρχει τπτ!! τα ποσοστά να παιρνουμε κ να μαστε καλα! τώρα ποιος ειναι μπροστα απ τους (φανατισμένους κ μονο) προαναφερθείς, τι να σου πω, φαινεται τους εχει ξεπερασει τοσο πολυ, που δε βλέπουν το όνομα του.. (...wii) δηλ. γίναμε όλοι αναλυτές πωλησεων.. απο αυτο θα κρινουμε μια κονσολα.. δε πα να ηταν μουφα, αμα δεν εχει κανει καλες πωλησεις δε λεει!! δε παιζω ρε παιδακι μου, δε μου κανει κλικ, δε με ευχαριστει αμα δεν εχει πωλησεις..
klainmaingr Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 αντε γιατι με τους σημερινους hardcore που δε νιωθουν κ καθονται πισω απο ενα pc να λενε εγω εχω τοσα points στο live- την εχω μεγαλυτερη κτλ. Το μονο που μπορω να νιώσω ειναι λύπη, αφού δε ζήσαν την καλυτερη κ πιο ρομαντικη εποχη του Gaming. Για αυτο μήπως τα τόσα τους νευρα?? So true... Η χειρότερη μορφή "gamer"..
MiltoZ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Καλά ο Toufas σας φταίει τώρα? Το σχόλιο του δεν ήταν άσχετο, αφού ο καθένας που ξυπνάει και αποφασίζει να πάρει μία κονσόλα 2-3 χρόνια και 500 παιχνίδια μετά την κυκλοφορία της, αυτομάτως θεωρεί τον εαυτό του hardcore και γνώστη και πιστεύει ότι νομιμοποιείται να κάνει μαθήματα και στους άλλους επειδή είχε atari πριν 25 χρόνια. Φυσκά ισχύει και το αντίστροφο, αφού πολλοί που δεν είχαν ξανακουμπήσει παιχνίδι στη ζωή τους παίρνουν μία κονσόλα και της βγάζουν τα μάτια και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα @@. Δεν παύει όμως να ισχύει και το πρώτο σενάριο. supermario29 και στο ps3 οι περισσότεροι COD4 παίζουν και θα παίζουν το killzone όταν βγει κλπ. Φιλικά.
vfragos Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Και με αυτό θες να πεις ότι το Wii δεν έχει άλλα καλά παιχνίδια; Παιχνίδια καλά έχει, αλλά όχι του δικού μου γούστου, π.χ. δεν έχει βγεί κανένα rpg της προκοπής. Ένα παιχνίδι που ξέχασα να αναφέρω και ευχαριστήθηκα στο wii είναι το resident evil 4. Με λίγα λόγια παιχνίδια να μου λένε κάτι στο wii είναι μετρημένα στα δάκτυλα τους ενός χεριού, ελπίζω κάτι να αλλάξει στο μέλλον.Πάντως πάνω κάτω ήξερα τι να περιμένω απο το wii, το πήρα για τον ωραίο χειρισμό του στο wii sports για να παίζω κατι χαλαρωτικό όταν θέλω και για να παίζει η κοπέλα μου bowling. Βέβαια περίμενα ότι θα έβγαινε και κανένα άλλο παιχνίδι που θα μου άρεσε όπως το RE 4 αλλά δεν...τι να κάνουμε γούστα είναι αυτά.
BucketheadGR Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Το μονο που μπορω να νιώσω ειναι λύπη, αφού δε ζήσαν την καλυτερη κ πιο ρομαντικη εποχη του Gaming. Την εποχή του πρώτου Gabriel Knight φυσικά εννοείς, έτσι; (μπήκα σφήνα λίγο). Σας αφήνω να συνεχίσετε.
supermario29 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Καλά ο Toufas σας φταίει τώρα? Το σχόλιο του δεν ήταν άσχετο, αφού ο καθένας που ξυπνάει και αποφασίζει να πάρει μία κονσόλα 2-3 χρόνια και 500 παιχνίδια μετά την κυκλοφορία της, αυτομάτως θεωρεί τον εαυτό του hardcore και γνώστη και πιστεύει ότι νομιμοποιείται να κάνει μαθήματα και στους άλλους επειδή είχε atari πριν 25 χρόνια. Φυσκά ισχύει και το αντίστροφο, αφού πολλοί που δεν είχαν ξανακουμπήσει παιχνίδι στη ζωή τους παίρνουν μία κονσόλα και της βγάζουν τα μάτια και νομίζουν ότι έχουν πιάσει τον παπά από τα @@. Δεν παύει όμως να ισχύει και το πρώτο σενάριο. supermario29 και στο ps3 οι περισσότεροι COD4 παίζουν και θα παίζουν το killzone όταν βγει κλπ. Φιλικά. Το οτι παιζουμε παιχνιδια 25 χρονια δεν εχει καμμια σημασια, δηλαδη;; Μονο το ποτε πηραμε την τελευταια κονσολα;; Το οτι οι περισσοτεροι παιζουν COD4 στο PS3, δεν το καταλαβα. Τι εννοεις;; Φιλικα επισης.
MiltoZ Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Το οτι οι περισσοτεροι παιζουν COD4 στο PS3, δεν το καταλαβα. Τι εννοεις;; Φιλικα επισης. Sorry, σε αυτό απαντούσα λυπάμαι, δεν ειναι μυθος και ναι, για μενα αυτές είναι διαφορές.. Ξέρω πολλά παιχνίδια FPS που παίζονται (όχι που υπάρχουν) σε Xbox360, οπότε λογικός ο συνειρμός μου. Επιλογές παρομοιες κτλ σιγουρα υπαρχουν, αλλά όπως προείπα, το θέμα ειναι η χρήση κ το τι παιζεται περισσότερο.. οποτε αυτα καθοριζουν κ το ρολο της κονσόλας.
Toufas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ειμαι 27 και ακομα θυμαμαι το solaris και το dig dug στο 2600 μου.... και saboteur στον amstrad και ενα σωρο αλλα παιχνιδια απο 7-8 παιζω με κονσολες, και το μονο που δεν ειχα απο καθε γενια , ηταν η πρωτη γενια handhelds (game boy game gear atari lynx)
supermario29 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ειμαι 27 και ακομα θυμαμαι το solaris και το dig dug στο 2600 μου.... και saboteur στον amstrad και ενα σωρο αλλα παιχνιδιααπο 7-8 παιζω με κονσολες, και το μονο που δεν ειχα απο καθε γενια , ηταν η πρωτη γενια handhelds (game boy game gear atari lynx) Πρωτη γενια handhelds πρεπει να ηταν τα Game & Watch της Nintendo, με Oil Panic, Octopus, Donkey Kong κτλ.
v0rtex Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ναι αυτά ηταν τα πρώτα handheld...nintendo με υγρών κρυτστάλλων. Θυμάμαι εκείνα που είχαν 2 οθόνες και κλειναν σαν σάντουιτς ήταν τα πιο καλά και δεν είχα
Pytzamarama Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Τα πρωτα handhelds ηταν με leds.Λιγα κομματια εφτασαν εδω. Τα πρωτα μου handhelds ηταν το 1982 (LCD G&W) το Parachute και το Snoopy Tennis με τα οποια ακομα ασχολουμαι. Μαλιστα τα Game&Watch ειναι τα μονα προιοντα της Nintendo που παραδεχομαι.
Toufas Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ναι αλλα λεμε για κανονικες κονσολες και οχι μηχανημα που παιζει ενα πραγμα και μονο. και για την ιστορια το ghouls n ghosts της tiger καπου πρεπει να το εχω ακομα
supermario29 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2008 ναι αλλα λεμε για κανονικες κονσολες και οχι μηχανημα που παιζει ενα πραγμα και μονο. και για την ιστορια το ghouls n ghosts της tiger καπου πρεπει να το εχω ακομα E, ναι κονσολα handheld δεν ηταν. Ενα παιχνιδι ηταν το καθε κομματι. Πωπω, με τα led που τα θυμηθηκες!!! Ειχα ενα που αλλαζες ζελατινα πανω στην οθονη με τα led αναλογα με το παιχνιδι που ειχες διαλεξει (ειχε basket, volley και αμερικανικο ποδοσφαιρο).
giorgos147 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2008 τώρα όμως μήπως πρέπει να γυρίσουμε στο παρόν και αν είναι να μιλάμε για το μέλλον αντί για το παρελθόν? φιλικά
Προτεινόμενες αναρτήσεις