Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλα ρε παιδια. Τοσες και τοσες σελιδες "τρωγεστε". Το ταδε ειναι καλυτερο, οχι το αλλα ειναι καλυτερο. Οχι το ταδε εχει και τοστιερα, κτλ,κτλ.

Ο καθενας κανει τις επιλογες του. Καλες ή κακες. Οποιος ηθελε πηρε PS3, οποιος ηθελε πηρε XBOX360.

Καθεστε και μαλωνετε ποιο ειναι καλυτερο, λες και εχετε μετοχες της Microsoft ή της Sony!!!

Ουτε παιδακια 10-12 χρονων εισαστε για να θελετε το ΔΙΚΟ ΣΑΣ παιχνιδι να ειναι το καλυτερο.

Δεν μπορω να καταλαβω με ποια λογικη τσακωνεστε. Καθε ατομο ειναι διαφορετικο. Καθε εναν τον ευχαριστει διαφορετικο πραγμα.

Αν τελικα η επιλογη κονσολας ειναι σωστη ή λαθος θα το αποφασισει μονο ο αγοραστης της καθε κονσολας.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

To x360 είναι πολύ καλύτερο σε όλα πλην του blue ray. Η τιμή του είναι κατά πολύ καλύτερη από ένα ps3 . Ο περισσότερος κόσμος όμως ψαρώνει από το γεγονός ότι και ο γείτονας έχει ps3 και όχι xbox όποτε είναι καλύτερο και θα αγοράσει ps3. Αυτό και μόνο το γεγονός σε εξοργίζει και λες είναι δυνατόν ότι διαφημίζεται περισσότερο άρα είναι καλύτερο άρα αυτό και επικρατεί. Τυγχάνει να έχουν περάσει και από τα χεράκια μου και τα 2 μηχανήματα και με κλειστά μάτια προτιμώ ένα X360 που έχω στήσει στο σαλόνι μου.

Xbox 360 Rules.

Δημοσ.
To x360 είναι πολύ καλύτερο σε όλα πλην του blue ray. Η τιμή του είναι κατά πολύ καλύτερη από ένα ps3 . Ο περισσότερος κόσμος όμως ψαρώνει από το γεγονός ότι και ο γείτονας έχει ps3 και όχι xbox όποτε είναι καλύτερο και θα αγοράσει ps3. Αυτό και μόνο το γεγονός σε εξοργίζει και λες είναι δυνατόν ότι διαφημίζεται περισσότερο άρα είναι καλύτερο άρα αυτό και επικρατεί. Τυγχάνει να έχουν περάσει και από τα χεράκια μου και τα 2 μηχανήματα και με κλειστά μάτια προτιμώ ένα X360 που έχω στήσει στο σαλόνι μου.

Xbox 360 Rules.

φιλε pataridi το "εξοργιστικο" -αν μπορεις να το πεις ετσι- δεν ειναι τι κανει ο γειτονας και ποσο αυτος ειναι θυμα του μαρκετινγκ.

δικαιωμα του!

το ενοχλητικο ειναι οτι ο <<γειτονας>> που λες κι εσυ,

καθεται και βριζει και σνομπαρει και τρολαρει και διαφωνει,

ενω στην ουσια ειναι απλα τύφλακας και ηλιθιος-θυμα του μαρκετινγκ.

και αυτη η ιστορια τραβαει κοντα (>)2 χρονακια.. και ειχε ξεκινησει απο τους οπαδους της sony ΠΡΙΝ ΚΑΝ βγει η κονσολιτσα.

Δημοσ.

Φίλε P3tran o κάθε άνθρωπος έχει δικαίωμα να έχει τη δική του γνώμη και ας του τα έχει μασήσει η Sony. Ίσως γι αυτό να είναι και οργισμένος και να φωνάζει περισσότερο. Aς πρόσεχε.

Δημοσ.

οκ, αλλα σου μοιαζω εγω για ...κουταραγκι?

τα παραπονα (βρισιες) λοιπον στο δημαρχο αγαπητοι playstationακηδες, μπας και ηρεμησουμε ποτε και εδω μεσα...

Δημοσ.
το ενοχλητικο ειναι οτι ο <<γειτονας>> που λες κι εσυ,

καθεται και βριζει και σνομπαρει και τρολαρει και διαφωνει,

ενω στην ουσια ειναι απλα τύφλακας και ηλιθιος-θυμα του μαρκετινγκ.

και αυτη η ιστορια τραβαει κοντα (>)2 χρονακια.. και ειχε ξεκινησει απο τους οπαδους της sony ΠΡΙΝ ΚΑΝ βγει η κονσολιτσα.

Έτσι, έτσι... πρίν ακόμα βγεί το ps3 και ενώ το xbox 360 ΗΔΗ κυκλοφορούσε, μας τα είχαν κάνει τσουρέκια, με το στυλάκι "τι xbox και μ@λ@κίες μας λέτε ρέ, καθίστε να βγεί το υπερμηχάνημα και τότε θα καταλάβετε τι σημαίνει cell και ps3" Ακούγαμε και διάφορα θεικά, ότι το ps3 θα είναι μέχρι και 8 φορές πιο δυνατό απο το xbox.:lol: Έτσι λοιπόν τα ήθελαν και τα έπαθαν και δεν φτάνει αυτό, δεν έχουν βάλει και μυαλό, τώρα ελπίζουν στο μέλλον, όταν τιθασεύσουν την δύναμη του cell.:lol:

Δημοσ.
Αλλα για να καείς με κάτι πολύ (που φαντάζομαι αυτό εννοεί ο alexzzz) πρέπει να αφιερώσεις και τον αντίστοιχο χρόνο.. Οπότε αν έχεις π.χ. gamerscore 40000 μέσα σε ένα 6μηνο σημαίνει οτι έχεις ξοδέψει ΠΟΛΥ χρόνο και θεωρώ οτι βρίσκεσαι κάπου εκει πάνω...

Όχι, δεν το πήγα στο κάψιμο... απλά εγώ έχω 1 xbox 360 και δεν προλαβαίνω να παίξω ούτε καν αυτά που μου αρέσουν, πόσο μάλλον να δοκιμάσω καινούρια και να τα τελειώσω.

Μάλλον κάτι κάνω λάθος.

Δημοσ.

Ακριβως αυτο ειναι το θεμα ...Το τι ελεγαν ΠΡΙΝ βγει η κονσολα ορισμενοι και η γενικοτερη τοτε συμπεριφορα τους ..

Τελικα μονο ενας -που μπαναρεται συνεχεια :-) - ειχε το θαρος να πει οτι ειχε πεσει θυμα του hype της Sony ...

Δημοσ.
Ακριβως αυτο ειναι το θεμα ...Το τι ελεγαν ΠΡΙΝ βγει η κονσολα ορισμενοι και η γενικοτερη τοτε συμπεριφορα τους ..

Τελικα μονο ενας -που μπαναρεται συνεχεια :-) - ειχε το θαρος να πει οτι ειχε πεσει θυμα του hype της Sony ...

και το τι ειχαν πει καποιοι 1,5-2 χρονια πριν, και που δεν γραφουν πλεον στο forum (οπως εχω καταλαβει) ειναι δικαιολογια για να κανουν οι "αλλοι" τα ιδια και χειροτερα? και δεν αναφερομαι στο παρον θεμα, που ουτως η αλλως ο τιτλος προδιαθετει για κοντρα, αλλα σε καθε θεμα για PS3 , μα ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ, οι γνωστοι αγνωστοι μπαινουν με σκοπο να trollaroyn και τιποτε αλλο.

Υ.Γ. Ειλικρινα εχω σκεφτει μερικες φορες να αρχισω να μπαινω στα 360 θεματα, και να γραφω οτι βλακεια μου κατεβει στο κεφαλι , στο ιδιο στυλακι με τους "γνωστους", οχι τιποτε αλλο απλα για να παρω τα quotes των ενοχλημενων (δικαιολογημενα) και να τα εχω προχειρα για καθε φορα που αυτοι κανουν το ιδιο στα θεματα του Ps3.

Δημοσ.

o γνωστός θεός του banarismatos???? Μεγάλη η χάρη του.

Δημοσ.
και το τι ειχαν πει καποιοι 1,5-2 χρονια πριν, και που δεν γραφουν πλεον στο forum (οπως εχω καταλαβει) ειναι δικαιολογια για να κανουν οι "αλλοι" τα ιδια και χειροτερα? και δεν αναφερομαι στο παρον θεμα, που ουτως η αλλως ο τιτλος προδιαθετει για κοντρα, αλλα σε καθε θεμα για PS3 , μα ΣΕ ΚΑΘΕ ΘΕΜΑ, οι γνωστοι αγνωστοι μπαινουν με σκοπο να trollaroyn και τιποτε αλλο.

Υ.Γ. Ειλικρινα εχω σκεφτει μερικες φορες να αρχισω να μπαινω στα 360 θεματα, και να γραφω οτι βλακεια μου κατεβει στο κεφαλι , στο ιδιο στυλακι με τους "γνωστους", οχι τιποτε αλλο απλα για να παρω τα quotes των ενοχλημενων (δικαιολογημενα) και να τα εχω προχειρα για καθε φορα που αυτοι κανουν το ιδιο στα θεματα του Ps3.

ειδες κανεναν να κανει γαργαρα την χαμηλη αναλυση του ninja gaiden η την χαλια camera?

Δημοσ.
ειδες κανεναν να κανει γαργαρα την χαμηλη αναλυση του ninja gaiden η την χαλια camera?

Μολις εκανα μια γρηγορη αναγνωση στο συγκεκριμενο θεμα (δεν το ειχα διαβασει καν γιατι δεν με ενδιεφερε), δεν βρηκα ουτε ενα troll post, για την αναλυση που λες ενα post ειχε κανει ο privateer, ασχολιαστο περασε απ'οτι ειδα.

Μπορει να το συγκρινει οποιοσδηποτε με το θεμα για το MGS4 και θα βρει τεραστιες διαφορες, στο ΝG2 εχουμε εντυπωσεις , μυστικα , τεχνικες για να νικησεις bosses, οτι θα περιμενε δηλαδη κανεις απο ενα τετοιο θεμα, ενω στο θεμα του MGS4, ειχαμε trolling, trolling, και λιγο ακομα trolling για τελειωμα.

Δημοσ.

εγω πάντως τις δυσκολες ωρες στη δουλεια που βαριέμαι μπαινω στο ps3forums και διαβαζω κανα ποστ και λιωνω στο γελιο .. τα παιδακια ειναι απλα μειωμένης αντίληψης :lol:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...