Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειμαι σιγουρος οτι θα εχει πλεονεκτημα το Ps3 λογο Blu αλλα δεν ξερω σε τι βαθμο.

Αυτο πως το κρινεις?''βολικο'' ή ''αντικειμενικη και λογικη αποψη''?:smile:

Γιατι απο εκει ξεκινησε η συζητηση.

Αυτό είναι υποκειμενική άποψη

Καποιοι ηταν σιγουροι οτι το blu ray δεν χρειαζεται,οτι μας το φορτωσε η sony με το ετσι θελω και χωρις λογο.

Εγω απλα ελεγα οτι δεν ξερω,ο χρονος θα δειξει κτλ.

Αυτό είναι βολικό ;)

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Το πλεονέκτημα του blue-ray για αυτή τη γεννιά είναι στη θεωρία μέχρι τώρα κάτι που έχει αποδειχθεί και από τα παιχνίδια του ps3 αλλά και τα αντίστοιχα του 360. Αλλά το σωστό είναι να περιμένουμε 2-3 χρονάκια ακόμα πριν βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα :mrgreen:

Επισκέπτης
Δημοσ.
Δεν εχεις καταλαβει τη διαφορα της πλακας και της ειρωνειας σε προσωπικο επιπεδο....Πες οτι θελεις για το 360 και για καθε 360...κανε την πλακα σου οπως γουσταρεις

Με ειρωνευτικες ή οχι σε προσωπικο επιπεδο με τα περι γυμνασιου;;;;και για να πω την αληθεια χ#στηκα αν το εκανες...το σπαστικο ειναι να μου το παιζεις αθωα περιστερα και θιγμενος

Και πως αλλιως να σου το πω οτι ειναι για παιδακια αυτη η συγκριση?

Για αν δωσω εμφαση στο οτι ειναι ανοησια να ασχολουμαστε με τετοια.

Αφου οντως στο γυμνασιο με απασχολουσαν αυτα,πως αλλιως να στο πω για να το καταλαβεις.

Και τεσπα εστω οτι σε ειρωνευτηκα.

Ενα οποιονδηποτε μελος σε φορουμ το κρινεις με επιεικια οταν σπανια(εως ποτε) ειρωνευεται καποιον συνφορουμητη και οχι και να κανεις ''σημαια'' και θεμα ενα ποστ του που σου φανηκε οτι μαλλον εκρυβε μια ειρωνια.:wink:

@modecris παλι δεν καταλαβαινω το νοημα του ποστ σου.

Τοτε ειχα πει αυτο

Καποιοι ηταν σιγουροι οτι το blu ray δεν χρειαζεται,οτι μας το φορτωσε η sony με το ετσι θελω και χωρις λογο.

γιατι προφανως δεν ηξερα πραγματικα και δεν ειπα οτι ηταν προβλεψη και δικαιωθηκα.Απλα οι αλλοι ελεγαν αλλα...αυτο ειπα:???:

Και τωρα ειπα αυτο.

Ειμαι σιγουρος οτι θα εχει πλεονεκτημα το Ps3 λογο Blu αλλα δεν ξερω σε τι βαθμο.
Δημοσ.
γιατι προφανως δεν ηξερα πραγματικα και δεν ειπα οτι ηταν προβλεψη και δικαιωθηκα.
Λέγοντας ''δεν ξερω,ο χρονος θα δειξει'' δεν δικαιώνεσαι γιατί πολύ απλά...δεν ξέρεις.Άλλωστε δεν είχες εκφέρει γνώμη.Και να μην χρειαζόταν τελικά το blu ray,πάλι λάδι θα ήσουν.

Τώρα που είπες την γνώμη σου

είμαι 100% σύμφωνος μαζί σου (και άλλοι πιστεύω).

Ουφ,ελπίζω τελικά να κατάλαβες. :roll:

Επισκέπτης
Δημοσ.
Λέγοντας ''δεν ξερω,ο χρονος θα δειξει'' δεν δικαιώνεσαι γιατί πολύ απλά...δεν ξέρεις.Άλλωστε δεν είχες εκφέρει γνώμη.Και να μην χρειαζόταν τελικά το blu ray,πάλι λάδι θα ήσουν.

Κατσε ρε συ...

Γιατι εγω τι ειπα πριν?

γιατι προφανως δεν ηξερα πραγματικα και δεν ειπα οτι ηταν προβλεψη και δικαιωθηκα.

Για βρες μου φιλε modecris την διαφορα απο αυτο που ειπα πριν και αυτο που γραφεις πανω.:smile:

Μηπως καταλαβες κατι λαθος?

Δημοσ.

Άντε ρε Privateer να σαι καλά....κύριοι υπάρχει άλλο topic όσο αφορά τις διαφωνίες σας,μην το κάνετε και αυτό π@υτ@να.Αν ήθελα να διαβάσω για τους τσακωμούς θα πήγαινα στο X360 vs PS3 όχι εδώ,please....

οκ μεταφέρθηκε στο σωστό μέρος...

round 2 FIGHT :mrgreen::mrgreen:

Δημοσ.

Χμμ,εννοούσες ότι δικαιώθηκες που δεν έκανες πρόβλεψη...οκ ,τώρα το έπιασα ;)

@kratistos

Έχεις δίκιο όμως ξέρεις πως γίνεται,η μια κουβέντα φέρνει την άλλη κτλ κτλ...

Δημοσ.

Το καλυτερο να φτιαξουμε ενα θεμα με τιτλο "Αρενα" να γινονται ολες οι μαχες(X360 vs PC vs PS3 vs Wii vs Live vs Internet vs PSN vs BluRay vs HDDVD και PvP) εκει !

Επισκέπτης
Δημοσ.
Χμμ,εννοούσες ότι δικαιώθηκες που δεν έκανες πρόβλεψη...οκ ,τώρα το έπιασα ;)

Περιπου το επιασες αν και δεν εχασες το νοημα:razz::razz:

Το ξαναδιατυπωνω γιατι μαλλον φταιω εγω που δεν εγινα κατανοητος.

Ειπα αυτο:

Μεταφραση:

Θελω να πω οτι δεν ηξερα τι θα γινει και δεν εκανα καμια προβλεψη,αρα δεν το παιζω δικαιωμενος

Δηλαδη το συμπερασμα δεν ειναι οτι δικαιωθηκα,ασχετος αν φαινεται ετσι στην παραπανω προταση απο λαθος δικο μου.:smile:

Μαλλον επρεπε τουλαχιστον να βαλω ενα ''οτι'' πριν το δικαιωθηκα στην προταση.

Δημοσ.
Το καλυτερο να φτιαξουμε ενα θεμα με τιτλο "Αρενα" να γινονται ολες οι μαχες(X360 vs PC vs PS3 vs Wii vs Live vs Internet vs PSN vs BluRay vs HDDVD και PvP) εκει !

To kako eine pos pote de tha nika kaneis giati panta yparxei k h antitheth apopsh :)

Δημοσ.
Σημασια δεν εχει ο προορισμος, αλλα το ταξιδι :mrgreen:

Πωωωωω μετα απο αυτο το ρητο ....

Τι να κανει καποιος Πολεμο η Ειρηνη!?!

Ωραιος ο Storm!

Επισκέπτης
Δημοσ.
Σημασια δεν εχει ο προορισμος, αλλα το ταξιδι :mrgreen:

Aντε ειπες και κατι σωστο:-P

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...