Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ε λογικό είναι ρε toufas να μην είναι το ίδιο στα γραφικά αφού σε κάρτα γραφικών(GPU) τεχνολογικά τουλάχιστον το xbox360 έχει καλύτερη από αυτή που έχει το ps3.

Δημοσ.
Κανεις λαθος. Σε κανει troll αν τα επαναλαμαβεις συνεχεια και συνεχεια και συνεχεια και συνεχεια και συνεχεια..

....

εδω φιλε μου φανερα εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα:

μιλας για επαναληψη ως 'προβλημα', και ξεχνας να αναφερθεις στο μοναδικο και αεναο και πασπαρτου επιχειρημα/απαντηση των playstationακηδων.... :X

δεν καταλαβες? θες βοηθεια? ε παρε την κουρτινα 3:

xbox_360_kapot_rrod.jpgxbox_360_kapot_rrod.jpgxbox_360_kapot_rrod.jpgxbox_360_kapot_rrod.jpg

;)

@fiorinda

είναι ακόμα πιο χλωμό να πιστέψουμε ότι στα 3 (!! μη με παρεξηγήσετε) Χβοχ δεν σου έχει χαλάσει ποτέ κανένα.

λεγε λοιπον, τι χανεις μικρη fiorinda?

και επισης μου χρωστας απαντηση σε αυτο:

σε προκαλω να μου βρεις ενα game του ps3 που να εχει παρει στο metacritic 50%-60% και να ειναι καλυτερο απο ενα που εχει παρει 80%-90% (παλι στο ps3)

μπορεις? αν δεν μπορεις, να καταλαβεις και να παραδεχτεις οτι ειναι λαθος αυτο που ισχυριζεσαι. !

http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2213242&postcount=4598

γιατι ωραια μας τα ειπες κι εσυ περι υποκειμενικοτητας > αντικειμενικοτητας (!!!) για να βγαλεις <<υποκ.>> καλυτερο το ps3, αλλα μετα εκανες τσιου.

και ο <<σαρουμαν>>, περιμενει απαντηση! :lol:

Δημοσ.

Ωραία λοιπόν p3tran. Σου χρωστάω απάντηση και θα σου τη δώσω. Απ' ότι κατάλαβα θες να σου βρω ένα καλύτερο παιχνίδι από κάποιο που πήρε υψηλότερη βαθμολογία έτσι?

Ας πάρουμε λοιπόν ένα παράδειγμα. GTA4 (για PS3). Πήρε 10 στα περισσότερα sites. Όσο αναφορά το gameplay πιστεύω ακράδαντα ότι είναι προσωπικό γούστο του καθενός, οπότε δεν θα το σχολιάσω γιατί σε άλλους αρέσουν αυτά τα παιχνίδια και σε άλλους όχι. Πάμε λοιπόν στον τεχνικό τομέα. Πήρε 10 και εκεί! Το ign βαθμολογεί το παιχνίδι σε διάφορους τομείς και βλέπω 10άρι στα γραφικά!

Δεν ξέρω πως είναι στο 360 αλλά η έκδοση του PS3 έχει ως εξής: Χαμηλής ανάλυσης υφές (πολύ περισσότερες από του MGS4), εντονότατο alliasing, προβληματικό frame rate, image tearing, πιξελιασμένες σκιές, κοφτό animation. Το ign το περιγράφει ως εξής: "Graphics

The level of detail is astounding. Liberty City feels alive and lived in. While there are some technical issues, the artistic merits push the score to the max. A true marvel."

Μιλάει για "some technical issues" λες και δεν φτάνουν αυτά που περιέγρψα πιο πάνω. Και καλά η καλλιτεχνική διεύθηνση σπρώχνει το score στο max:lol::lol: Ποια καλλιτεχνική διεύθηνση? Εαν ήταν έτσι τότε το Oblivion θα έπρεπε να πάρει 15 στα γραφικά. Το GTA4 απεικονίζει τεράστιους χώρους, οκ, είναι λοιπόν δύσκολο να έχει μεγάλη λεπτομέρια στα γραφικά. Αλλά παιχνίδια όπως το Oblivion, το Lair, το Saints Row, το Heavenly Sword, το... Crysis!, όλα αυτά απεικονίζουν μεγάλες πίστες και μεγάλο αριθμό αντικειμένων ταυτόχρονα στην οθόνη με ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΡΑΦΙΚΑ. Και το score τους είναι ή το ίδιο ή ακόμα και... χαμηλότερο από το GTA4. Είναι δίκαιο αυτό? Είναι αντικειμενικό?

Όσο αναφορά το ποιο παιχνίδι είναι καλύτερο γενικά από το άλλο όπως ΞΑΝΑείπα εξαρτάται καθαρά από το γούστο του καθενός. Ε΄γω μπορεί να γουστάρω Zelda και ο άλλος Final Fantasy, θα βγω λοιπόν και θα πω ότι το Zelda είναι "καλύτερο"??? Εσύ μου ζητάς τώρα να καταρρίψω τη γνώμη μου και να μπω στο δικό σου τρυπάκι για το πως βλέπεις τα πράγματα...

Και κάτι άλλο, σε πείραξε τόσο πολύ που "κατηγόρησα" το 360 ε?? Εσύ μου λες "λογαριασμό θα σου δώσω κυρ Fiorinda για το πόσα 360 θα έχω σπίτι μου?" και εγώ σου λέω ΕΣΥ ΤΙ ΖΟΡΙ ΤΡΑΒΑΣ αν εγώ γουστάρω το PS3 περισσότερο από το 360? Εγώ εκείνο προτιμώ γιατί μου ΑΡΕΣΟΥΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ τα παιχνίδια του, τόσο δύσκολο σου είναι να το καταλάβεις-χωνέψεις ????

Δημοσ.

Tο 90% των Σονάκιδων στο internet σχεδόν βγάζουν χολή για το GTAIV , όλοι ξέρουμε όμως ότι αν ήταν exclusive θα το αποθέωναν....

Δημοσ.

Ο Dragonheart έθεσε πολύ όμορφα και πολιτισμένα τη γνώμη του αλλά ο p3tran πάλι λέει τα δικά του για "playstionάκηδες". Το περίεργο είναι ότι ο Dragonheart δεν μίλησε καθόλου για το ποια κονσόλα είναι καλήτερη. Επίσης δεν αναφέρθηκε ούτε σε πρόσωπα (trolls).

Αλλά είναι κάτοχος PS3 και αυτό αυτόματα τον κάνει playstationάκια, troll, Sonάκια και λοιπές πίπες, που ήρθε να πει ότι το PS3 είναι καλήτερο από το 360. Οπότε ας του την "πούμε" λίγο αυτουνού και τους ομοίους του.

Φίλος (p3tran) είναι φανερό ότι έχεις κάποιο πρόβλημα... Αυτοί οι "Σονάκιδες" πρέπει να σου δημιούργησαν τρομερό κόμπλεξ κατωτερότητας για να έχεις την ανάγκη συνέχεια να την "λες" τώρα σε όποιον προτιμάει την άλλη κονσόλα.

Περαστικά σου.

Δημοσ.
Tο 90% των Σονάκιδων στο internet σχεδόν βγάζουν χολή για το GTAIV , όλοι ξέρουμε όμως ότι αν ήταν exclusive θα το αποθέωναν....

Ωπα "αναμένε" έγινα Σονάκιδα κι εγώ τώρα? Το 90% των Xboxάκιδων επίσης βγάζουν χολή για το MGS4, όλοι ξέρουμε όμως ότι αν ήταν Xbox exclusive θα το αποθέωναν. Έτσι????

Δημοσ.
Ωπα "αναμένε" έγινα Σονάκιδα κι εγώ τώρα? Το 90% των Xboxάκιδων επίσης βγάζουν χολή για το MGS4, όλοι ξέρουμε όμως ότι αν ήταν Xbox exclusive θα το αποθέωναν. Έτσι????

εγώ προσωπικά δεν είπα οτιδήποτε αρνητικό για το συγκεκριμένο παιχνίδι και θα ήθελα να το δω στο ΧΒΟΧ360 αν με ρωτάς.

Απλά οι περισσότεροι προσπαθούν να μας πείσουν πως το GTAIV δεν άξιζε τις βαθμολογίες που πίρε κτλ. Τελικά άλλο παιχνίδι έπαιζα εγώ????

Δημοσ.

Απλά οι περισσότεροι προσπαθούν να μας πείσουν πως το GTAIV δεν άξιζε τις βαθμολογίες που πίρε κτλ. Τελικά άλλο παιχνίδι έπαιζα εγώ????

Σου είπα δεν ξέρω. Δεν το έχω δει στο 360. Εγώ σχολίασα την έκδοση του PS3 και ΜΟΝΟ τον τεχνικό τομέα έτσι? Μη ξεχνιόμαστε τώρα... Μπορεί στο 360 να είναι καλύτερο όσο αναφορά τα γραφικά.

Δημοσ.
εδω φιλε μου φανερα εχεις 2 μετρα και 2 σταθμα:

μιλας για επαναληψη ως 'προβλημα', και ξεχνας να αναφερθεις στο μοναδικο και αεναο και πασπαρτου επιχειρημα/απαντηση των playstationακηδων.... :X

δεν καταλαβες? θες βοηθεια? ε παρε την κουρτινα 3:

xbox_360_kapot_rrod.jpgxbox_360_kapot_rrod.jpgxbox_360_kapot_rrod.jpgxbox_360_kapot_rrod.jpg

;)

@fiorinda

λεγε λοιπον, τι χανεις μικρη fiorinda?

και επισης μου χρωστας απαντηση σε αυτο:

γιατι ωραια μας τα ειπες κι εσυ περι υποκειμενικοτητας > αντικειμενικοτητας (!!!) για να βγαλεις <<υποκ.>> καλυτερο το ps3, αλλα μετα εκανες τσιου.

και ο <<σαρουμαν>>, περιμενει απαντηση! :lol:

Θα στειλω μια τελευταια απαντηση γιατι πραγματικα οποιος εχει τη μυγα μυγιαζεται!

P3tran ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΟΤΙ ΣΤΑ trolls που αναφερθηκα μιλαγα για τους xbox360 fans? Εσυ αυτο καταλαβες δηλαδη; Συγνωμη αλλα αν καταλαβες κατι τετοιο απο το μηνυμα μου τοτε εχεις καποιο προβλημα αναγνωσης και σε παρακαλω πολυ να το κοιταξεις. Στο μηνυμα μου μιλησα ΓΕΝΙΚΑ για TROLLING ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.

Εχω βαρεθει και τους "σονακηδες" εδω και δυο χρονια να μασανε την ιδια καραμελα και να μην λενε να την αποχωριστουν (βλεπε rrod κτλ) και απο την αλλη τους xboxακηδες να προσπαθουν να υποβαθμισουν καθε θετικο στοιχειο του ps3 (ενα προχειρο παραδειγμα ειναι το mgs που κατεμε ειναι το καλυτερο game που κυκλοφορει σε next gen κονσολα -βεβαια αυτη ειναι Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΗ ΑΠΟΨΗ οπως ολος ο κοσμος εχει δικαιωμα να εχει- και αλλα πολλα που βαριεμαι να γραφω)

Παντως και μονο που μου απαντησες νομιζω οτι και εσυ ο ιδιος θεωρεις τον εαυτο σου λγακι troll και γι'αυτο υπερασπιστηκες την πλευρα σου.

Το οτι τυχαινει να εχω ps3 ειναι μια δικη μου επιλογη για δικους μου λογους (οποιος εχει ματια τους διαβασε στο παραπανω ποστ μου) ΑΛΛΑ αυτο δεν σημαινει οτι επειδη εχω μια κονσολα θα πρεπει να κραζω την αλλη τυφλα και με παρωπιδες. Πειτε ρε παιδια μια φορα την αποψη σας και τελος, μην μας σπατε τα νευρα. Και για να μην παρεξηγειθω και παλι αναφερομαι ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ.

Και για να καταλαβεις τι εννοω και ποσο "σονακιας" ειμαι φιλε πετραν αν αυτο πιστευεις, αν ηθελα μια κονσολα για να παιζω απλα τα παιχνιδια μου και να μην κανω τιποτα αλλο τοτε σιγουρα θα επερνα το xbox360 για το λογο οτι η τιμη του ειναι πολυυυ πιο φθηνη και μου προσφερει ΑΚΡΙΒΩΣ τα ιδια πραγματα στο θεμα το παιχνιδιων. Αλλα επειδη γουσταρω να βλεπω και κανα blu ray (πραγματικα ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ DVD την πρωτη φορα που ειδα high def εμεινα μ******ς) και μου αρεσει να το συνδεω με το pc μου και να κανω αλλα χιλια πραγματα γι'αυτο ακριβως το αγορασα. Τελος απο εμενα και ευχαριστω ολους οσους με ακουσαν (με διαβασαν για την ακριβεια)

Φιλικα Παναγιωτης

Δημοσ.

Εχετε πλάκα ρε παιδιά, σας είναι τόσο δύσκολο να παραδεχτείτε ότι το ps3 το αγοράσατε γιατί πολύ απλά αυτό ξέρατε ? Και γω παραλίγο το ίδιο λάθος να κάνω, πηρα με ενα φίλο μου ενα ps3 οταν βγήκε και ξενέρωσα απ τη ζωή μου.

Πειτε μου τωρα οτι σαν νοημονες σκεπτομενοι ανθρωποι και βαζοντας κατα μερους ολο αυτο το hype περι cell και οτι το ps3 ΘΑ δειξει τα δοντια του στην πορεία και ΘΑ ΘΑ ΘΑ ...

Ακομα και σημερα, ας πουμε εχεις δυο επιλογες: ps3 με 2-3 καλά παιχνίδια, χαλια Online, δεν παίζει αντιγραφές και απ την άλλη xbox360 με περισσοτερα καλά παιχνιδια + οτι παιζουν καλύτερα τα multiplatform με πολύ καλό live και που παίζει αντεγραμμενα (μη πω για το κόστος που ειναι στο μισό και μην αρχίστε τα χαζα οτι το ps3 εχει card reader, περισσοτερα usb και BR γιατι θα υποβιβάσετε απλά τους εαυτούς σας)

Και συ Φιοριντα νταη που ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ γαμω την τρέλα σου ..χαχα .. :rolleyes: τι παίζεις πια ? εμεις παιζουμε ολα τα καινουργια παιχνιδια κανα μηνα τουλάχιστον πριν την κυκλοφορία τους.

Ξερω, θα μου πείτε... δε μου αρέσουν τα exclusive του xbox360. :X

Και οσο για το MGS4 δε νομίζω να υπάρχει ανθρώπος που να μην το ηθελε και στο 360, και φυσικά το τρολλάρισμα που κάναμε στο αναλογο thread ηταν χαβαλεδιαρικο και για πειραγμα.

Ξεκολλάτε λοιπον, ανοιχτε λιγο το μυαλο σας γιατι και αυτό λειτουργει καλύτερα σαν τα αλεξιπτωτα που λένε και δειτε λιγο πιο αντικειμενικά το θέμα. Και αν σας κράζουμε καμια φορά ειναι επειδη ειστε κολλημένοι, οχι επειδη ζηλευουμε και δεν μπορουμε να παρουμε και μεις ενα ps3... duh.

edit:

Να ο φιλος Παναγιώτης πιο πάνω τουλάχιστον χαμπαριάζει τι του γίνεται. Γουστάρει να βλεπει BluRay και να παίζει και κανα παιχνιδάκι! Καλα εκανε και πηρε ps3. Το κραξιμο το τρώνε οι "σκληροπυρηνικοί γκειμερς" εδωμέσα που πηραν ps3 στα τυφλά.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...