ultralisk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Είσαι το παράδειγμα του πόσο άσχετος μπορεί να είναι κάποιος που ασχολείται με το "άθλημα"...προφανώς οι μόνες κονσόλες που έχεις είναι πλεϊστασιο κι απο εκεί έμαθες και για χειριστήρια, cd πρώτη φορά σε κονσόλα +360 ρε το πλευστέσιο και το ΠΡΟ να κερδίζουν και οι άλλοι ας... εδώ ένας γνωστός μου που μεγάλωσε και αυτός μόνο με πλευστέσιο μου είπε τις προάλλες "ρε, το ξέρεις ότι το PS3 κλείνει και από το χειριστήριο????που να τα δει αυτά η MS" :lol:...μιλάμε για ασχετίλα και πλύση εγκεφάλου...α ρε Ελλαδάρα
raven360 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Ενταξει το παιδι ειναι ασχετος και ειναι φανερο, μην τον κανετε να αισθανετε ασχημα και εσεις δεν ειναι σωστο..
gkalas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Η sony μετα απο 1,5 χρονο αφου κυκλοφορησε το πρωτο ps και αλλο τοσο μετα το 2 θεωρουταν η βασιλισσα στις κονσολες και οχι αδικα αφου πραγματικα ηταν το κατι παραπανω απο οτι κυκλοφορουσε τοτε.Συμβαινει αυτο και με το ps3 μετα απο 1,5 χρονο?Με τιποτα.Αυτη τη στιγμη αναμεσα στις 2 κονσολες (το wii δεν το βαζω γιατι εχει φυγει τοσο μακρια σε πωλησεις που ουτε με κιαλια δεν φαινεται) το 360 υπερεχει ξεκαθαρα.Εχει πολλα περισσοτερα exclusives, φοβερα γραφικα και περισσοτερες πωλησεις.Για μενα το μεγαλο λαθος της sony ηταν το τεραστιο hype που δημιουργησε με το ps3 παρουσιαζοντας μια κονσολα που στον τομεα των γραφικων θα ηταν απιαστο απο τις ανταγωνιστικες πλατφορμες(microsoft και οχι nintendo).Tα αποτελεσματα ειναι γνωστα.Καμαρωνει η sony για τα γραφικα 6 παιχνιδιων ολων και ολων αν και στο μελλον δεν ξερω τι θα δειξει.Παντως εχει χασει πολυτιμο εδαφος και σιγουρα νικητρια δεν προκειται να βγει σε αυτη τη γενια.Τα λεμε σε 3 χρονια.
gkalas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 +360ρε το πλευστέσιο και το ΠΡΟ να κερδίζουν και οι άλλοι ας... εδώ ένας γνωστός μου που μεγάλωσε και αυτός μόνο με πλευστέσιο μου είπε τις προάλλες "ρε, το ξέρεις ότι το PS3 κλείνει και από το χειριστήριο????που να τα δει αυτά η MS" :lol:...μιλάμε για ασχετίλα και πλύση εγκεφάλου...α ρε Ελλαδάρα Εμενα γνωστος μου οταν τον ρωτησα για πιο λογο θελει να παρει ps3 μου απαντησε επειδη εχει τεραστια γκαμα παιχνιδιων σε σχεση με το 360.Μετα απο αυτο παρατηρησα και τις πρωτες τριχες που επεφταν απο το κεφαλι μου.
Fiorinda Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 δεν καταλαβα κυρα-fiorinda, λογαριασμο θα σου δωσω ποσα 360 θα αγορασω? εγω θελω ενα στο σαλονι, ενα στην κρεβατοκαμαρα ενα στην ταρατσα και ενα στο wc! τραβας κανα ζορι? ολες οι συσκευες που εχω δουλεουν, και τις εχω επειδη ΓΟΥΣΤΑΡΩ, οχι γιατι <<φοβαμαι μην μου χαλασουν/μου εχουν χαλασει>>!! p3tran τι γίνεται? Διαβάζουμε ΜΟΝΟ αυτά που μας συμφέρουν? Αυτή την εξυπνάδα παρατειρώ ότι την κάνεις καραμέλα σε ένα σωρό άτομα αλλά τα μούτρα μας δεν τα κοιτάμε ε? Παρ' όλα αυτά αφού βλέπω ότι συμφωνείς μαζί μου κι έχεις 360 επειδή "γουστάρεις" απορώ γιατί μπήκες στον κόπο να γράψεις σχόλιο. Εξυπνάδες ε? ετσι δειχνετε τι ΤΡΟΛΙΑ ειστε!!! κι αν θελετε να ξερετε, καθε φορα που τελικα εγκαθιστουσα ενα νεο 360 σπιτι μου, ΕΠΕΣΤΡΕΦΑ ΕΝΑ PS3! ;] :lol::lol::lol::lol::lol::lol: Κι εγώ που νόμιζα ότι μιλάω με σοβαρό άτομο... Κοίτα ποιος βγήκε να μας μιλήσει για troll. Στη μία γραμμή άλλα λέει η γιαγιά μου και στην αμέσως επόμενη, άλλα ακούν τ' αφτιά μου. Εσύ παιδί μου πήρες προαγωγή, είσαι ogre τώρα οσο για την <<υποκειμενικοτητα>> της διασκεδασης, δεν μου λεει απολυτως ΤΙΠΟΤΑ.μπορει να ερθει ενα βλαμμενο και να πει: τι παιζετε ps3? εγω παιζω ΤΟΜΠΟΛΑ και γ@μ@ει! Όπως επίσης ένα άλλο βλαμμένο (ποιος άραγε?) βλέποντας κάποιους να παίζουν PS3 να έρθει και να τους πει ότι παίζει 360 και γ@μ@ει ε? ομως περα απο καθε μπουρδα, υπαρχουν και ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΑ κριτηρια για το τι ειναι καλυτερο:κριτηρια οπως ο αριθμος τιτλων, οι συνολικες βαθμολογιες τους, καθως και το πως δουλευει το ολο συστημα με ολες τις λειτουργιες του. Πέρα από κάθε μπούρδα κάποιος μπορεί να μη γουστάρει τους μεγάλους αριθμούς παιχνιδιών αλλά μόνο τα exclusives. Όσο για τις βαθμολογίες τι να πω... Σιγά μη περιμένω τον κάθε ηλίθιο να μου πει αν είναι καλό ένα παιχνίδι ή όχι κοτσάροντας βαθμό στο τέλος λες και το παιχνίδι εξετάζεται στην πυρηνική φυσική. Ακόμα και τα γραφικά (που είναι το μόνο πιθανόν κριτήριο βαθμολογίας) μπορεί να μην έχουν καθόλου σημασία για κάποιους. Δεν μας τραβάνε όλους τα ίδια πράγματα οπότε ΠΑΛΙ υποκειμενικό είναι το θέμα. Βαθμολογία υπάρχει μόνο σε πτυχίο και αυτή αμφισβητίσημη είναι (φαντάσου στα παιχνίδια) ... Σύστημα, λειτουργίες, βαθμολογίες, μ@λ@κίες, ΡΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΘΕΛΩ!!! Εάν είναι να αγχώνομαι για το τι είναι "καλύτερο" άσ' το... Ούτε έχω όρεξη να το παίζω Λαζόπουλος σε forum που αφορά παιχνίδι και διασκέδαση, κατάλαβες κυρ p3tran?? Που να έλεγα ότι το PS3 είναι καλύτερο από το 360 τι θα γινόταν... αλλά αυτή τη δουλεία την αφήνω σε σένα μπας και πείσεις, εγώ δεν έχω ανάγκη. Τώρα με συγχωρείτε, πάω να "διασκεδάσω" παίζοντας PS3 :cry::cry::cry::cry:
v0rtex Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 μην αγχώνεσαι καλή μου .. παίξε εκεί το πσ3 σου και μην μας ζορίζεσαι
klainmaingr Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Εδώ-> ανακοινώθηκε <- diablo3 και εσείς συνεχίζετε τα vs? Πετάξτε τα χαζοκούτια σας, πάρτε ένα pc της προκοπής και αρχίστε να μετράτε μέρες
p3tran Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 @fiorinda p3tran τι γίνεται? Διαβάζουμε ΜΟΝΟ αυτά που μας συμφέρουν? Αυτή την εξυπνάδα παρατειρώ ότι την κάνεις καραμέλα σε ένα σωρό άτομα αλλά τα μούτρα μας δεν τα κοιτάμε ε? Παρ' όλα αυτά αφού βλέπω ότι συμφωνείς μαζί μου κι έχεις 360 επειδή "γουστάρεις" απορώ γιατί μπήκες στον κόπο να γράψεις σχόλιο. Εξυπνάδες ε? τα διαβαζουμε ολα καλη μου. και φυσικα, ξεκιναμε απο την αρχη! ας δουμε λοιπον πως ξεκινησες εσυ: Πολλά λεφτά (για πέταμα??) πρέπει να έχετε ρε παιδιά για να αγοράζετε τρεις φορές την ίδια κονσόλα... Δεν ήξερα οτι πρέπει να πληρώνω τέτοιο νταβατζιλίκι στη Micro http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2210647&postcount=4538'>http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2210647&postcount=4538 οπως βλεπεις λοιπον' date=' με το καλημερα μου τη χωθηκες οτι α) ειμαι βλακας αφου 'πεταω' τα λεφτα μου και β) οτι εχω νταβατζη (!!) αμεσως μετα συνεχιζεις την ..δυναμικη σου σκεψη, συμπληρωνοντας: ...να πληρώνω 3 επειδή είναι ανίκανοι να κατασκευάσουν οτιδήποτε ποιοτικό για να νιώθω ασφάλεια περί hardware failure και να χαίρομαι κιόλας. Έπρεπε να δίνουν το Xbox σε συσκευασία 1+2 δώρο σαν τα σαμπουάν και μάλιστα με διαφορετικά χρώματα για να ξεχωρίζουμε ποιο είναι χαλασμένο και ποιο όχι. Και μου αρέσει ότι όλοι έλεγαν ότι το PS3 είναι... ακριβό! http://www.insomnia.gr/forum/showpost.php?p=2210647&postcount=4538 κλασικο, ομορφο τρολινγκ. επειδη εχω παραπανω απο ενα 360, τα εχω επειδη μου εχουνε χαλασει ή φοβαμαι μη μου χαλασουν! αντε, να πουμε διασταυρωση χιουμορ με τρολινγκ, επειδη εισαι(?!) και ασθενες φυλο ;ppPp αφου λοιπον "μπουκαρες" ετσι, μετα μας πεταξες ενα "εχω και τις δυο κονσολες αλλα προτιμω ps3, λογω προσωπικων κριτηριων που δεν εχουν σχεση με την πραγματικοτητα" και -καλα- καθαρισες... LOL, θα μπορουσες ανετα να εισαι και ο blizzard :lol::lol: Όπως επίσης ένα άλλο βλαμμένο (ποιος άραγε?)[/u'] βλέποντας κάποιους να παίζουν PS3 να έρθει και να τους πει ότι παίζει 360 και γ@μ@ει ε? γιααα να παρω τη βοηθεια του κοινου για την σημερινη σου ερωτηση.... εχει νταβατζη αυτος ο βλαμμενος ή οχι? Σύστημα, λειτουργίες, βαθμολογίες, μ@λ@κίες[/b'], ΡΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΘΕΛΩ!!! εντυπωσιακο επιχειρημα για ανατροπη ολων των αντικειμενικων κριτηριων που εχουν θεσπιστει με τα χρονια στον χωρο των video games ...not! (παραλιγο ρε fiorinda!) και εγω πιστευω στην εντροπια, αλλα οχι για χαρη του ps3. ελεος δηλαδη!!!! παραδειγμα: σε προκαλω να μου βρεις ενα game του ps3 που να εχει παρει στο metacritic 50%-60% και να ειναι καλυτερο απο ενα που εχει παρει 80%-90% (παλι στο ps3) μπορεις? αν δεν μπορεις, να καταλαβεις και να παραδεχτεις οτι ειναι λαθος αυτο που ισχυριζεσαι. ! ξαναλεω λοιπον, οτι περα απο τις δικες σου και τις δικες μου υποκειμενικες προτιμησεις, υπαρχουν και καποια -σαφεστατα- πιο αντικειμενικα κριτηρια, τα οποια καλως ή κακως ειναι χρησιμα εργαλεια για ολοκληρη την αγορα. εσυ/εγω μπορεις να λες οτι θες, αλλα αυτο δεν σημαινει και πολλα πραγματα για την πραγματικοτητα... Εκτός αν είναι κάποιος όρθιο τούβλο και καταπίνει αμάσητο το marketing[/b'] που κάνουν οι εταιρίες για να προωθήσουν τα προιόντα τους... Το να πιστεύω ότι πχ η Sony θα μου προσφέρει με το Playstation 12 τον ουρανό με τ' άστρα και τα δυο σου μάτια οσο για αυτη σου την προταση, τι κριμα ρε γαμωτο που δεν ησουνα εδω προπερσι και περσι να τα ελεγες αυτα για τα "ορθια τουβλα που καταπινουν αμασητες τις μαλακιες του μαρκετινγκ" ("4d", "120fps", "xbox 1.5", "nextgen does not start until sony says so", "people want to work harder just to buy a ps3", "this is living" κλπ) πιστευω οτι ΑΝ τα ελεγες αυτα ΟΤΑΝ επρεπε, θα ειχες πιο πολυ σουξε απο καθε αλλον. ;] αλλα παρατηρω οτι ακομα και τωρα, απο τη μια τα γραφεις αυτα, αλλα απο την αλλη.... :lol: τεσπα, καλη καρδια. αμα εχεις οντως 360 (χλωμοτατον) το gamertag μου ειναι p3tran. αν οχι... απο κει και περα τα (ακομα πιο) πολλα λογια ειναι φτωχεια.. ps klainmain, το diablo δεν βγαινει και αυριο.. When will Diablo III be released? It's too early to estimate Diablo III's release date. As with all Blizzard Entertainment games, our goal is to create a game that is as fun, balanced, and polished as possible. We intend to take as much time developing Diablo III as is necessary to ensure the game meets our own high expectations and those of our players. http://ve3d.ign.com/articles/news/39577/Diablo-III-FAQ ασε λοιπον τα μακρινα, και εχε το νου σου τον αυγουστο για το too human. ;]
Udontneed2know Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Εσύ παιδί μου πήρες προαγωγή, είσαι ogre τώρα Η καλυτερη ατακα του μηνα. :-D
Fiorinda Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 γιααα να παρω τη βοηθεια του κοινου για την σημερινη σου ερωτηση.... εχει νταβατζη αυτος ο βλαμμενος ή οχι? P3tran δεν νομίζω ότι χρειάζεσαι τη βοήθεια του κοινού, προσπάθησε λίγο ακόμη, μπορείς!! Όσο αναφορά το δικό μου trolling περί κακής ποιότητας κατασκευής και hardware failure, εν τέλει τι θες να πεις? Ότι τα Xbox 360 δεν χαλάνε? Εάν είναι χλωμό να έχω εγώ 360 είναι ακόμα πιο χλωμό να πιστέψουμε ότι στα 3 (!! μη με παρεξηγήσετε) Χβοχ δεν σου έχει χαλάσει ποτέ κανένα. Είπα εγώ ότι δεν είμαι troll? ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ που κάνει τον κόπο να γράψει σε topic με τίτλο PS3 vs 360 τι νομίζεις ότι είναι?? Αλλά μην είμαστε και τόσο "πουριτανοί" αποκαλώντας τους άλλους αυτό που είμαστε και οι ίδιοι. Αλλά εσύ... ρε παιδάκι μου έχεις ξεπεράσει όλα τα μέτρα και σταθμά! Άντε, σε λίγο θα σου απονέμουμε και τον τίτλο του... Saruman. Τέλος όσο θα μπορούσα εγώ να είμαι ο blizzard (??) τόσο θα μπορούσες κι εσύ να είσαι η Χιονάτη. Σε forum είμαστε...
Udontneed2know Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Τέλος όσο θα μπορούσα εγώ να είμαι ο blizzard (??) τόσο θα μπορούσες κι εσύ να είσαι η Χιονάτη. Σε forum είμαστε... Μην τους παρεξηγεις κυνηγαν φαντασματα, καθε φορα που γραφει καποιος εδω μεσα εστω και μιση προταση που μπορει να αποτελει "αντισταση" στο ακαταπαυστο trolling τους, αυτοματα γινεται στα ματια τους καποιος "εχθρος" απο το μακρυνο παρελθον που μπηκε με νεο nickname, εγω μεχρι στιγμης εχω βαφτιστει "Νonoborn" και "Slay" (ισως και "blizzard" αλλα δεν το θυμαμαι)
Toufas Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 τουβλα, το να λες τα αρνητικά δεν σε κανει troll.
raven360 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2008 Ότι τα Xbox 360 δεν χαλάνε? Εάν είναι χλωμό να έχω εγώ 360 είναι ακόμα πιο χλωμό να πιστέψουμε ότι στα 3 (!! μη με παρεξηγήσετε) Χβοχ δεν σου έχει χαλάσει ποτέ κανένα. και εγω 3 εχω, το ενα premium απο το 2005 που ειναι φλασαρισμενο ενα core του 2006 για τα original στο live και ενα elite γιατι γουσταρα το χρωμα και το HDMI.. Απο αυτα τα 3 το premium και το core εχουν παιξει απειρες ωρες χωρις κανενα να παθει τιποτα, το elite εχει δουλεψει λιγοτερο απο τα αλλα 2 αλλα και παλι χωρις προβλημα.. Γιατι σου ειναι τοσο δυσκολο να το πιστεψεις?
JUST-GAMER Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Γιατί πολύ απλά της είναι και πολύ δύσκολο(ίσως γιατί φοράει παρωπίδες...(εγώ π.χ. για να αποδείξω ότι ΔΕΝ φοράω παρωπίδες παλιότερα είχα ps2 και ΟΧΙ xbox1 γιατί πολύ απλά πίστευα ότι το ps2 ήτανε πολύ καλύτερο του xbox1)) να πιστέψει ότι το ps3 έχει χάσει τον πόλεμο(Σε παγκόσμιο επίπεδο πάντα) των nextgen κονσολών. Όλα αυτά τα λέω πάντα σε ΦΙΛΙΚΟ επίπεδο αν παρεξηγήθηκες(Που δεν νομίζω γιατί ο κάθε ένας λέει απλά την άποψη του που είναι καθαρά ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΟ θέμα...) με κάτι πες μου με τι για να δω αν εχω άδικο ή όχι.
Dragonheart Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2008 τουβλα, το να λες τα αρνητικά δεν σε κανει troll. Κανεις λαθος. Σε κανει troll αν τα επαναλαμαβεις συνεχεια και συνεχεια και συνεχεια και συνεχεια και συνεχεια.. Κατανοω οτι τα φορουμ ειναι για ανταλλαγες αποψεων αλλα ειναι κουραστικο να ακους τα ιδια πραγματα συνεχεια. Εγω πχ που μπαινω στο insomnia μονο και μονο για το games section γιατι πραγματικα υπαρχουν αξιολογα ατομα εδω μεσα με σωστες αποψεις εχω πραγματικα βαρεθει να διαβαζω τα ιδια πραγματα απο τους ιδιους ανθρωπους σε πολλα και διαφορετικα θεματα. Εμενα μου αρεσει το φορουμ να μπαινω, να μαθαινω καποια νεα για τα games και να ενημερωνομαι για καποιες εξελιξεις. Το ξερω πως δεν ειμαι ενεργητικο μελος στο φορουμ αλλα ειμαι σιγουρος οτι ειναι πολλοι αυτοι που δεν εχουν το απλετο χρονο να μπαινουν να τα διαβαζουν ολα και να γραφουν. Προτιμω να γραφω κατι μονο οταν εχω να πω κατι. Δυστυχως τους τελευταιους μηνες (μην πω και χρονο) το trolling εχει πεσει συνεφο απο περισσοτερο συγκεκριμενα ατομα αλλα και απο πολλους. Δεν καταλαβαινω τους ανθρωπους που γραφουν κατι και στην ουσια δεν λενε τιποτα, το κανουν δηλαδη μονο για να πουν κατι. Αυτο που με στεναχωρει ακομα περισσοτερο ειναι πως ειναι δυνατον οι mods να εχουν αφησει το κατεμε καλυτερο ελληνικο game forum να εχει πεσει τοσο κατω. Και το λεω αυτο γιατι σχεδον ολα τα θεματα εχουν γεμισει ασχετα και αχρηστα ποστς, ΧΩΡΙΣ να λεει κανεις τιποτα. Παρακολουθω αρκετο καιρο το φορουμ αλλα αυτο που γινεται τον τελευταιο καιρο εχει παραπαει. Ρε παιδια γιατι θα πρεπει να διαβασω τις αποψεις σας 5000 φορες; Δεν μου φτανει η μια η ειμαι ηλιθιος και πρεπει να μου τα λετε τοσες φορες; Δυστυχως το φορουμ -για μενα- εχει καταντησει κουραστικο. Εχω βαρεθει να ακουω τα ιδια πραγματα απο τα ιδια ατομα. Μακαρι να εκανε καποιος κατι για αυτο που συμβαινει αλλα ειμαι σχεδον σιγουρος οτι θα συνεχισουν να συμβαινουν ακριβως τα ιδια. Σορρυ αν σας κουρασα απλα ηθελα να σας πω την αποψη μου πανω στο θεμα μετα απο πολλους μηνες αγανακτησης. Ελπιζω να συνεχισω να ανεχομαι να διαβαζω καποια ανοητα ποστς και να μην φτασω στο σημειο να αλλαξω στεγη για την ενημερωση μου για τα games γιατι ξαναλεω πως υπαρχουν αξιολογα ατομα στο φορουμ με σωστες και δυνατες αποψεις. Και ετσι για την ιστορια ειμαι κατοχος plastation 3 και απολαμβανω ολα μου τα παιχνιδια! Οπως ακριβως θα τα απολαμβανα αν ειχα και ενα xbox 360! Γιατι για μενα δεν υπερισχυει μεχρι στιγμης κανενα εναντι του αλλου απλα πηρα το ps3 λογω του bluray player για να απολαμβανω καμια ταινιουλα σε high def και επειδη ηθελα να το χρησιμοποιησω σαν wireless media server. Παντως πιστευω πως στο θεμα το γραφικων ειναι και τα δυο ισοδυναμα. Υ.Γ. Σορρυ για το μεγαλο ποστ και βγηκα και λιγο off-topic αλλα δεν αντεχα αλλο να βλεπω οτι βλεπω και να μην πω τιποτα!
Προτεινόμενες αναρτήσεις