Udontneed2know Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 <<ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ online>> <<το uncharted (το πρωην ΝΟ1 παιχνιδι σας) δεν κανει "κλικ">> <<install παντου>> <<μαπα κοντρολερ>> <<ελλειψη gaming λειτουργιων που για καποιον με 360 ειναι default εδω και χρονια>> <<ακομα και με το MGS4, φαινεται οτι ειναι πισω απο το 360>> <<αργο bluray που τελικα ειναι εμποδιο>> <<ξεχωριστα interface χωρις ομοιογενια κλπ>> ετσι θα εγραφε ενα troll οπως εισαι εσυ, αλλα για μια ακομα φορα εισαι ανικανος να καταλαβεις την διαφορα του trolling με την αρνητικη κριτικη, αλλα δεν περιμενα και κατι καλυτερο απο εσενα.
anamenos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ετσι θα εγραφε ενα troll οπως εισαι εσυ, αλλα για μια ακομα φορα εισαι ανικανος να καταλαβεις την διαφορα του trolling με την αρνητικη κριτικη, αλλα δεν περιμενα και κατι καλυτερο απο εσενα. εγώ δεν μπορώ να κρίνω το PS3 γιατί δεν έχω την κονσόλα, αλλά δεν δικαιούται ούτε και ο Petran που είναι κάτοχος???
telegamesvg Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ετσι θα εγραφε ενα troll οπως εισαι εσυ, αλλα για μια ακομα φορα εισαι ανικανος να καταλαβεις την διαφορα του trolling με την αρνητικη κριτικη, αλλα δεν περιμενα και κατι καλυτερο απο εσενα. Eπι της ουσιας ομως ,εχει αδικο σε αυτα που αναφερει στην λιστα ?
p3tran Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Eπι της ουσιας ομως ,εχει αδικο σε αυτα που αναφερει στην λιστα ? και ΠΟΥ να ξερει αυτος ρε συ tlg αν εχω δικιο ή αδικο? ε?
Lomar Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 p3tran δεν αναφέρθηκα καν ρε συ στην αλλαγή κεφαλών, αλλά στην προσθήκη ανεμιστήρων κτλ είναι μεγάλη γυφτιά απο τη Μ$ η κωλοκατασκευή του 360... πάντως το 360 ψήνω σε κανένα χρόνο να πάρω, γτ έχω κ άλλα έξοδα ενδιάμεσα... μόνο η συζήτηση μεταξύ p3tran και vfragos για το ονλαιν μακελειό τα έσπασε, κάτι που σίγουρα υστερεί τουλάχστον σε interface στο ps3, για να μη μιλήσω και για τα games...
v0rtex Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 @vfragos δουλευεις 3D φιλε ? αναρωτιεμαι μπας και εχουμε γνωριστει και απο κοντα πουθενα τεσπα στο θέμα μας! δουλευα και δε προλαβα να παρακολουθησω τις 2-3 σελιδες που γεμισατε... Προς τα πλεημποιζ λοιπον που κοροιδεψαν για τα 3 xbox που εχω : Ειπα ειναι hobby και προφανως δε τα εχω αγοράσει στην κανονική τους τιμή. Μ'αρεσει να τα ανοιγω να τα σκαλίζω να τα τροποποιώ, να μαθαίνω και να βοηθαω τους αλλους. Γι'αυτο το λογω εχω ανοιξει και το φορουμ που βλέπετε στην υπογραφη. Οσο για τα ανταλλακτικά, τα μαζευω γιατι παντα βρίσκεται καποιος που τα εχει αναγκη και τα χαρίζουμε συνηθως μεσα απ το φορουμ.
raven360 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Συνηθως δε μου αρεσουν τα console wars αλλα μιας και εχω και τις 2 απο το launch(το PS3 απο Ιαπωνια πριν βγει Ευρωπη) και εχω ασχοληθει μαζι τους αρκετα λεω να πω τις εντυπωσεις μου στα γρηγορα. X360 pros: +Ποιοτικα παιχνιδια και ποικιλια +xbox live +Xειριστηριο +dashboard +καλυτερες εκδοσεις στα περισσοτερα multiplatform +Custom soundtracks(ναι για εμενα ειναι σημαντικο..) cons: -ποιοτητα κατασκευης -θορυβος -Δεν αναγνωριζει πολλες συσκευες οπως το PS3 στις USB -Μικρος HDD PS3: pros: +ποιοτητα κατασκευης +MGS4 +Internet Browser +Blu-ray για ταινιες cons: -Δεν εχει αρκετα παιχνιδια -Χειριστηριο -χαλια interface σε σχεση με το dashboard του 360 -Δεν εχει καλο Online -Install(ο λογος που ποτε δεν ασχοληθηκα με PC gaming..) -Δεν εχει BC(Στην Ευρωπη τουλαχιστον..) Απο 360 εχω παρα πολλα παιχνιδια και απο PS3 τα exclusive μονο, uncharted,resistance,heavenly sword,mgs4,ninja gaiden sigma και warhawk Απο αυτα εχω τερματισει τα Resistance,NG sigma,mgs4 και μου αρεσαν αρκετα τα υπολοιπα τα βρηκα αδιαφορα παρα τα καλα γραφικα(uncharted) Ναι σιγουρα υποκειμενικες αποψεις εκφραζουμε ολοι αλλα αντικειμενικα το PS3 χρειαζετε περισσοτερα παιχνιδια για να πλησιασει καν το 360. Αποτε χωρις να ειμαι fanboy πιστευω η κονσολα της επιλογης μου σε αυτη τη γενια ειναι το Χ360 ;)
Udontneed2know Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 εγώ δεν μπορώ να κρίνω το PS3 γιατί δεν έχω την κονσόλα, αλλά δεν δικαιούται ούτε και ο Petran που είναι κάτοχος??? Aυτο αρνουμαι να το πιστεψω.
Udontneed2know Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Να σημειώσω εδώ πως έπαιξα και το Uncharted, αλλά δεν μου έκανε αυτό το "κλικ" μέχρι τώρα, αν και επιφυλάσσομαι μέχρι να το τελειώσω. αν και ειναι καθαρα θεμα γουστου, πιστευω οτι το συγκεκριμενο ειναι απο τα καλυτερα παιχνιδια που εχω παιξει, και καλη ιστορια και καταπληκτικα γραφικα, animation που μονο το mgs4 το πλησιαζει, και εθιστικο (για μενα τουλαχιστον) gameplay ειδικα στα ποιο δυσκολα επιπεδα. Τα προβλήματα αρχίζουν όμως στο online τμήμα της κονσόλας, πάντα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Συγγνώμη αν το πω χοντρά, αλλά σε σχέση με το ενοποιημένο πλαίσιο online που προσφέρει το 360, είναι απλά ανύπαρκτο. εδω σε βρισκω λιγο υπερβολικο, online παιζεις, φιλους εχεις, chat κανεις, demos και τα λοιπα κατεβαζεις, ακομα και web browser εχει, το να το λες "ανυπαρκτο" ειναι το λιγοτερο υπερβολη πιστευω. Άλλο ένα σημείο που δεν γνώριζα και δεν φανταζόμουν πως υπάρχει είναι και το εξής : κατεβάζετε ένα demo ή ένα παιχνιδάκι από το Store, OK;ΟΚ. Πάμε να το παίξουμε, ΟΚ; ΟΧΙ, φίλε, πρέπει να το κάνεις install...αυτό μου προκάλεσε μεγάλη απορία και αρνητική εντύπωση και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τον λόγο που το έχουν υλοποιήσει έτσι...δεν μπορεί π.χ. να γίνεται install την ώρα που κατεβαίνει; Λέω εγώ τώρα.... για να γινει install πρεπει ειτε να το κανεις μονο σου αν το εχεις βαλει σαν background download, η γινεται μονο του αν δεν το βαλεις background. Στο θέμα του controller υστερεί σημαντικά, αν και μάλλον αυτά είναι θέματα γούστου και συνήθειας. σε αυτο θα συμφωνησω μονο, γιατι εμενα δεν με βολευε, εβρισκα τον αριστερο μοχλο σε λαθος θεση, και η γκουμουτσα με τις μπαταριες απο κατω καπως μου ερχοταν. ΔΕΝ είναι όμως το κάτι εξωπραγματικό που ακούω και επαληθεύομαι εγώ και άλλα παιδιά που λένε πως οι 2 κονσόλες βρίσκονται πολύ κοντά σε δυνατότητες απεικόνισης, φυσικής κτλ. Αν είναι να δώσω κάπου το edge, εξακολουθώ να το δίνω στο 360. Μικρές διαφορές μεν, υπαρκτές δε. με ποιο παιχνιδι θα ελεγες οτι συγκρινεται αμεσα τοτε? και μιλαω παντα για ολο το πακετο, οχι να συγκρινουμε μονο γεωμετρια, η μονο textures, η μονο την αναλυση που τρεχει, ολο το πακετο που εμπεριεχει και physics, animation, Particle effects....
vfragos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 O controller ποιό πολύ είναι θέμα εργονομίας, ανατομίας και μετά γούστου, τα χέρια σου αγκαλιάζουν το χειριστήριο του 360, γίνονται ένα με αυτό, στου ps3 μόνο αυτό δεν συμβαίνει, οι σκανδάλες δε για γέλια, πάω να πατήσω γκάζι π.χ. στο gt5p και γλυστράει το δάχτυλο απο την σκανδάλη...
ten-ten Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Το playstation 1 θεωρήθηκε επανάσταση το playstation 3 αποτυχία (για μερικούς). Απλά η ανθρωπότητα (gamers) δεν μπορεί να αντέξει 2 επαναστάσεις μέσα σε ένα αιώνα :-D:-D. Όσο αφορά το pad του playstation ασχολίαστο....ακόμα με joystick θα παίζατε τα ραλάκια και δεν θα μαθαίνατε ποτέ τι είναι αναλογικό pad...α και για δόνηση τον αμπτουλ θα είχατε ακόμα..:-D:-D:-D:-D Y.Γ. το playstation 2 το αφήνω εκτός, για σχολιασμό από τους εδώ και 3 χρόνια έμπειρους , τελειόφοιτους του MIT ,αδιάφθαρτους, τίμιους, αντικειμενικούς....(θέλετε και άλλα?:eek:) Υ.Γ.Γ.Άντε καλά μπάνια:cool:
raven360 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Το playstation 1 θεωρήθηκε επανάσταση το playstation 3 αποτυχία (για μερικούς). Απλά η ανθρωπότητα (gamers) δεν μπορεί να αντέξει 2 επαναστάσεις μέσα σε ένα αιώνα :-D:-D. Όσο αφορά το pad του playstation ασχολίαστο....ακόμα με joystick θα παίζατε τα ραλάκια και δεν θα μαθαίνατε ποτέ τι είναι αναλογικό pad...α και για δόνηση τον αμπτουλ θα είχατε ακόμα..:-D:-D:-D:-D Y.Γ. το playstation 2 το αφήνω εκτός, για σχολιασμό από τους εδώ και 3 χρόνια έμπειρους , τελειόφοιτους του MIT ,αδιάφθαρτους, τίμιους, αντικειμενικούς....(θέλετε και άλλα?:eek:) Υ.Γ.Γ.Άντε καλά μπάνια:cool: Aυτα πρωτη η nintendo τα εκανε στανταρ με το Nintendo 64 και ακολουθησε η Sony αργοτερα..
vfragos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Το playstation 1 θεωρήθηκε επανάσταση το playstation 3 αποτυχία (για μερικούς). Απλά η ανθρωπότητα (gamers) δεν μπορεί να αντέξει 2 επαναστάσεις μέσα σε ένα αιώνα :-D:-D. Όσο αφορά το pad του playstation ασχολίαστο....ακόμα με joystick θα παίζατε τα ραλάκια και δεν θα μαθαίνατε ποτέ τι είναι αναλογικό pad...α και για δόνηση τον αμπτουλ θα είχατε ακόμα..:-D:-D:-D:-D Y.Γ. το playstation 2 το αφήνω εκτός, για σχολιασμό από τους εδώ και 3 χρόνια έμπειρους , τελειόφοιτους του MIT ,αδιάφθαρτους, τίμιους, αντικειμενικούς....(θέλετε και άλλα?:eek:) Υ.Γ.Γ.Άντε καλά μπάνια:cool: Ότι θέλουμε λέμε... Και το πρώτο αυτοκίνητο πρίν έναν αίωνα, επανάσταση ήταν, σήμερα είναι μόνο μουσειακό είδος, εάν προσπαθούσε να το δεί κάποιος λειτουργικά για την μετακίνηση του θα γελούσαμε μέχρι τον επόμενο αιώνα...
IceMatrix Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Το playstation 1 θεωρήθηκε επανάσταση το playstation 3 αποτυχία (για μερικούς). Απλά η ανθρωπότητα (gamers) δεν μπορεί να αντέξει 2 επαναστάσεις μέσα σε ένα αιώνα :-D:-D. Όσο αφορά το pad του playstation ασχολίαστο....ακόμα με joystick θα παίζατε τα ραλάκια και δεν θα μαθαίνατε ποτέ τι είναι αναλογικό pad...α και για δόνηση τον αμπτουλ θα είχατε ακόμα..:-D:-D:-D:-D Y.Γ. το playstation 2 το αφήνω εκτός, για σχολιασμό από τους εδώ και 3 χρόνια έμπειρους , τελειόφοιτους του MIT ,αδιάφθαρτους, τίμιους, αντικειμενικούς....(θέλετε και άλλα?:eek:) Υ.Γ.Γ.Άντε καλά μπάνια:cool: Είσαι το παράδειγμα του πόσο άσχετος μπορεί να είναι κάποιος που ασχολείται με το "άθλημα"...προφανώς οι μόνες κονσόλες που έχεις είναι πλεϊστασιο κι απο εκεί έμαθες και για χειριστήρια, cd πρώτη φορά σε κονσόλα (το οποίο θεωρείς επανασταση στο Ps1) Το μόνο που έχει κάνει η sony σε κάθε γενιά είναι να αντιγράφει τις ιδέες του ανταγωνισμού και να της προμοτάρει καλύτερα με το marketing που έχει...την ιστορία του playstation την ξέρεις άραγε? Μερικά χρήσιμα link να σε βοηθήσουν να αναπτύξεις τις γνώσεις σου... http://en.wikipedia.org/wiki/Gamepad http://en.wikipedia.org/wiki/TurboGrafx-16#TurboGrafx-CD http://en.wikipedia.org/wiki/Sega_Saturn http://en.wikipedia.org/wiki/PlayStation
Προτεινόμενες αναρτήσεις