Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν ισχύει για όλους αυτό, άλλο pc και άλλο κονσόλα. Την ευκολία και την αίσθηση που σου δίνει μια κονσόλα δεν στην δίνει ένα pc. Για πολύ κόσμο είναι exclusive γιατί ούτος ή άλλος έαν δεν υπήρχαν στο 360 και πάλι δεν θα υπήρχε περίπτωση να ασχοληθούν με την έκδοση για pc, οπότε στην ουσία το pc για παιχνίδια δεν υπάρχει γι' αυτούς μαζί και εγώ.;)

Σαφεστατα.Για αυτο και αγοραζει καποιος pc user και κονσολα.Απλα ειναι μια πιθανοτητα το γεγονος οτι καποιος μπορει να αγορασει ps3 γιατι παιχνιδια του ps3 δεν προκειται να τα δει ποτε στο pc.

Ε για άλλους έχει σημασία το πότε παίζουν ένα παιχνίδι όπως επίσης και σωστά λογαριάζουν ότι δεν έχουν όλοι οι κονσολάδες πρόσβαση σε pc οπότε ασχέτως του αν είναι time exlusive για το 360 παραμένει exlusive του στην αγορά των κονσολών.

Αυτο ηταν το σωστοτερο post που εχω διαβασει οσον αφορα τα exclusives.Στο συνολο της gaming industry περιλαμβανεται και το pc.Αλλα αν απομωνοσουμε το console gaming τοτε παραμενουν exclusive.

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
θεωρητικά δεν είναι exclusive, όμως η Microsoft σας αναγκάζει να έχετε windows για να παίζετε :devil::lol: (games for windows)...

:P.τι να κανουμε για?Να μην παιξουμε και κανα game στο pc μας?Μονο για δουλεια θα το εχουμε?Καταραμενα linux!!!!Αν υποστηριζαν το συχρονο gaming τοτε θα αλλαζαν πολλα πραγματα.

Δημοσ.
καλά έχεις pc που παίζει τα πάντα και 3 χbox ; δώσε και σε εμένα ρε φίλε αν τα έχεις για πέταμα δηλαδή. (τα λεφτά εε; ) :-D

μπεε λέμε

Και εγώ φίλε μου έχω τούμπανο pc που δεν το αγγίζω καθόλου για παιχνίδια (έκανα μια τελευταία προσπάθεια πάλι τελευταία, αλλά δεν τραβάει...) καμία σχέση με την εμπειρία που σου δίνει μια κονσόλα και ειδικά το 360 με το live. To ps3 δυστυχώς μέχρι στιγμής το χρησιμοποιώ μόνο για τα exclusive του, γιατί σε όλα τα υπόλοιπα η εμπειρία είναι καλύτερη στο 360. Για κάποιον που του περισεύουν και μπορεί να πάρει πάνω απο μια κονσόλα, μια χαρά κονσόλα είναι, θα την ευχαριστηθεί. Για κάποιον όμως που η επιλογή του μπορεί να είναι μόνο μία, τότε θα έλεγα ότι μονόδρομος είναι το 360, πιο ολοκληρωμένη gaming εμπειρία. Όσο γι'αυτά που λές περί ps3 και 10+ ζωής να το χ@σώ, είμαι gamer και θέλω να παίζω τα τελευταία και πιο δυντατά παιχνίδα, οπότε καταλαβαίνεις τι θα παίζεις στο ps3 σε 10 χρόνια σε σχέση με το που θα έχει φτάσει εξέλιξη των παιχνιδιών. Ευτυχώς η microsoft δεν φαίνεται να ενστερνίζεται αυτή την άποψη, άν και πιστεύω ούτε και η sony θα άργησει τόσο να βγάλει κονσόλα καινούργια γιατί τότε την "έβαψε".

Δημοσ.
Και εγώ φίλε μου έχω τούμπανο pc που δεν το αγγίζω καθόλου για παιχνίδια (έκανα μια τελευταία προσπάθεια πάλι τελευταία, αλλά δεν τραβάει...)

Αναρωτιέμαι πόσο τούμπανο μπορεί να είναι ένα pc το οποίο λες ότι δεν τραβάει....

Δημοσ.
Αναρωτιέμαι πόσο τούμπανο μπορεί να είναι ένα pc το οποίο λες ότι δεν τραβάει....

το gaming στο pc δεν τραβαει, οχι το μηχανημα ρε chilly

Δημοσ.
το gaming στο pc δεν τραβαει, οχι το μηχανημα ρε chilly

Ακριβώς. :-D

Peter, το βραδάκι είσαι για κανένα battlefield, παιχνιδάρα πολύ πορωτικό.:-)

Δημοσ.

Peter, το βραδάκι είσαι για κανένα battlefield, παιχνιδάρα πολύ πορωτικό.:-)

ειδα λιγο χτες το campaign, μιας και το demo λογω τρεξιματος δεν το ειχα κατεβασει καν.

multi στο campaign εχει? ή το οnline του ειναι στο ιδιο μοτιβο?

Δημοσ.

Νταξ εύκολα παρερμηνεύεται έτσι όπως το έγραψε :D. Ιδίως από κάποιον που πιστεύει ότι το pc είναι η καλύτερη πλατφόρμα για gaming :P.

Δημοσ.
Νταξ εύκολα παρερμηνεύεται έτσι όπως το έγραψε :D. Ιδίως από κάποιον που πιστεύει ότι το pc είναι η καλύτερη πλατφόρμα για gaming :P.

παντως τα τουμπανα pcια ειναι καλα αμα εχεις 360, γιατι δεν χανεις καθολου χρονου με τα unzip/encoding κλπ διαδικασιες για να ετοιμασεις ενα game/ταινια για το 360 :lol:

αυτο και τα 200 παραθυρα ανοιχτα ειναι αυτα που μου δικαιολογουν τα λεφτα τους.

Δημοσ.
ειδα λιγο χτες το campaign, μιας και το demo λογω τρεξιματος δεν το ειχα κατεβασει καν.

multi στο campaign εχει? ή το οnline του ειναι στο ιδιο μοτιβο?

Μπές το βράδυ να σου δείξω τα κατατόπια.;) Τι εννόεις multi στο campaign, εάν λές co-op όχι, αλλά online είναι όλα τα λεφτα, πόλεμος ! θα σε κάνω πολυβολητή στο τανκ μου.:lol:
Δημοσ.
Μπές το βράδυ να σου δείξω τα κατατόπια.;) Τι εννόεις multi στο campaign, εάν λές co-op όχι, αλλά online είναι όλα τα λεφτα, πόλεμος ! θα σε κάνω πολυβολητή στο τανκ μου.:lol:

οκ, μεσα! θα ενημερωσω και τους αλλους, να γινει πατιρντι αποψε

Δημοσ.
παντως τα τουμπανα pcια ειναι καλα αμα εχεις 360, γιατι δεν χανεις καθολου χρονου με τα unzip/encoding κλπ διαδικασιες για να ετοιμασεις ενα game/ταινια για το 360 :lol:

αυτο και τα 200 παραθυρα ανοιχτα ειναι αυτα που μου δικαιολογουν τα λεφτα τους.

Όντως εκτός του ότι δουλέυω 3d modeling και ένα δυνατό pc κάνει την διαφορά, προχθές έβλεπα ταινία 1080p και ταυτόχρονα αποσυμπίεζε 7,3 gb ένα παιχνίδι για το 360. Απλά δεν χαμπάριαζε τίποτα.

Δημοσ.
Όντως εκτός του ότι δουλέυω 3d modeling και ένα δυνατό pc κάνει την διαφορά, προχθές έβλεπα ταινία 1080p και ταυτόχρονα αποσυμπίεζε 7,3 gb ένα παιχνίδι για το 360. Απλά δεν χαμπάριαζε τίποτα.

billy αντε παρε 2ο μονιτορ αν δεν εχεις ηδη για το pc. πραγματικα σου λυνει τα χερια.

οσο για το βραδυ, ποσα ατομα θελουμε? μην ξεσηκωσω πολυ λαο και μετα με βριζουνε αμα δε χωρανε.. :-D

Δημοσ.
billy αντε παρε 2ο μονιτορ αν δεν εχεις ηδη για το pc. πραγματικα σου λυνει τα χερια.

οσο για το βραδυ, ποσα ατομα θελουμε? μην ξεσηκωσω πολυ λαο και μετα με βριζουνε αμα δε χωρανε.. :-D

Το pc είναι συνδεδεμένο με monitor wide 20" και με 42άρα full HD.;) Ρε φίλε και εγώ αυτό σκεφτόμουν πρίν, δεν ξέρω σίγουρα μέχρι πόσα άτομα μπορείς να κάνεις invite στο squad, νομίζω όμως μέχρι 4 μαζί με εσένα και να μιλάς. Όμως απο την κάθε πλευρά μπορούν να είναι 12 άτομα, δηλαδή 3 squads.:confused:

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...