p3tran Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εδώ οι άλλοι έχουν πάρει 3 xbox, τα μοντάρουν και τα έχουν για ανταλλακτικά και εσύ γκρινιάζεις γιατί μια φορά θα αλλάξεις τον σκληρό του PS3 ; Φίλε, πούλα το, πάρε xbox και μοντερε το σε ενυδρίο ...και μετά ξέρεις ε; Ψάρεμα μαζί με τον petran. οπως ειπα, δεν εχω ανταλλακτικα, μονο κονσολες που δουλευουνε! και οσο για το ψαρεμα, καθενας με τα χομπυ του! αλλος ψαρεμα, αλλος folding/trolling αμ δε θες κονσόλα ρε φίλε, pc θες εξαρχής απλά έχεις μπλέξει τα μπούτια σου. Με τα λεφτά που έδωσες για 3 xbox και δεν ξέρω και εγώ τι άλλο, θα έστήνες ένα barebone στο σαλόνι σου, θα το μόνταρες, θα το αναβάθμιζες και το κυριότερο θα είχες όλα τα παιχνίδια του xbox και ακόμα περισσότερα και τσάμπα online. και -χαζοβιολη atom- φυσικα και εχω pc, το οποιο φυσικα και ειναι σε κατασταση να παιζει ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ game στο φουλ. απλα το pc ειναι μεγαλη κουραση σε σχεση με ενα 360. και τα καλα games λιγοτερα και αργοτερα. κι αν σου φαινονται πολλα τα λεφτα για 3χ360, καλυτερα μην κατσεις να μετρησεις τι κοστος εχουνε πχ καμια 70αρια original games, γιατι θα σε πιασει ΚΟΛΠΟΣ!
atomsk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 καλά έχεις pc που παίζει τα πάντα και 3 χbox ; δώσε και σε εμένα ρε φίλε αν τα έχεις για πέταμα δηλαδή. (τα λεφτά εε; ) μπεε λέμε
p3tran Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 καλά έχεις pc που παίζει τα πάντα και 3 χbox ; δώσε και σε εμένα ρε φίλε αν τα έχεις για πέταμα δηλαδή. μπεε λέμε για πεταμα ειχα κατι Ps3. αν και εσυ με τοσο <<μπεεε>> μαλλον θες κουτοχορτο και οχι λεφτα. βρηκατε ανθρωπο να κοροϊδεψετε :devil:
atomsk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Τι καλύτερο λοιπόν από μια άποψη ενός ατόμου που έχει στην κατοχή του ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΥΟ ΚΟΝΣΟΛΕΣ και μπορεί να δει τα συν και μείον τις καθεμιάς από κοντά και όχι από άρθρα & απόψεις του καθενός... έχει και τις 2 κονσόλες αλλά εγώ που έχω μόνο PS3 έχω παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια που αναφέρει. Ααα γιατί άραγε????ΜΗΠΩΣ δεν είναι exclusive τα παιχνίδια του xbox???? Λέω μήπως... μπε!
atomsk Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 βρηκατε ανθρωπο να κοροϊδεψετε :devil: ναι έχεις δίκιο ...για λύπηση είσαι βασικά.
p3tran Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 ρε αντε κανε καννα install που θα μας μιλησεις κιολας για <<λυπηση>>
Udontneed2know Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ναι, σύμφωνοι, αλλά αν δεν κάνω λάθος ( είμαι 100% σίγουρος βασικά) είχαν βγάλει ένα demo του GT5P πριν κυκλοφορήσει. Αυτό, πάπαλα, μας τελείωσε; ειχε βγει το demo του prologue στο ιαπωνικο store για περιορισμενες μερες, τωρα ναι παπαλα. Υ.Γ. καλωηρθες στον κοσμο του PS3, αν και διαφωνω με καποια σημεια σε αυτα που λες, ισως να απαντησω καποια στιγμη αργοτερα που θα εχω χρονο. Υ.Γ.2. X-trolls, θα μπορουσατε να παραδειγματιστειτε απο το post του johnypatras ,για το πως μπορει καποιος να κανει κριτικη, χωρις να trollarei.
p3tran Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 θα μπορουσατε να παραδειγματιστειτε απο το post του johnypatras ,για το πως μπορει καποιος να κανει κριτικη, χωρις να trollarei. επειδη ειμαι σιγουρος οτι διαβασες ΜΟΝΟ τα θετικα που εγραψε ο πατρας, κοιτα λιγο τα υπολοιπα: <<ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ online>> <<το uncharted (το πρωην ΝΟ1 παιχνιδι σας) δεν κανει "κλικ">> <<install παντου>> <<μαπα κοντρολερ>> <<ελλειψη gaming λειτουργιων που για καποιον με 360 ειναι default εδω και χρονια>> <<ακομα και με το MGS4, φαινεται οτι ειναι πισω απο το 360>> <<αργο bluray που τελικα ειναι εμποδιο>> <<ξεχωριστα interface χωρις ομοιογενια κλπ>> αυτα τα εχουμε πει εδω και 2 χρονια. και ξανα εδω και εναμισι χρονο, 1 χρονο κλπ ειμαι σιγουρος οτι οπως σου <<διεφυγαν>> αυτες οι παρατηρησεις παλιοτερα, ετσι σου διεφυγαν και τωρα..
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εδώ οι άλλοι έχουν πάρει 3 xbox, τα μοντάρουν και τα έχουν για ανταλλακτικά και εσύ γκρινιάζεις γιατί μια φορά θα αλλάξεις τον σκληρό του PS3 ; Φίλε, πούλα το, πάρε xbox και μοντερε το σε ενυδρίο ...και μετά ξέρεις ε; Ψάρεμα μαζί με τον petran. Xbox δεν έχω λόγo να πάρω ως pcάκιας. Δεν έχω κανένα πρόβλημα να περιμένω 6μήνες - 1 χρόνο για κάποιο time exlusive του 360.... Λες και έχουμε έλλειψη στα παιχνίδια. Στο ps3 τουλάχιστον έχω πρόσβαση σε μερικούς τίτλους τους οποίους αλλιώς δεν θα τους έβλεπα ποτέ. Και συγνώμη P3tran αλλά εμένα το uncharted και το ratchet μου αρέσουν και πολύ μάλιστα . Στα του σκληρού, συγνώμη αλλά δεν είναι λογική αυτή. Ας πάρουν όσα 360 θέλουν δεν με ενδιαφέρει, σάμπως εγώ τους τα πληρώνω? Δεν θέλω να ξοδέψω επιπλέον χρήματα επειδή η κονσόλα την είδε ξαφνικά "pc". Και προφανώς μπορεί για σένα και για μένα να είναι εύκολη η αλλαγή ενός hard-drive, δεν είναι όμως για όλους. Όταν με το καλό σπάσει η κονσόλα (αμήν και πότε) και υπάρχει καμιά δυνατότητα να loadάρουμε τα παιχνίδια εξ' ολοκλήρου από τον hd τότε ναι θα πάρω . Μέχρι τότε θα την κράζω όμως γι'αυτή την κίνηση γιατί βλέπω και συγκρίνω με τον ανταγωνισμό. Δεν ξέρω για το δικό σου ps3 αλλά το δικό μου γίνεται ΗΔΗ ενυδρείο . Με 2,99 ευρώ πήρα το aqua vita και με την pseye camera παίζω και με τα ψάρια άμα λάχει xD.
nyne Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 επειδη ειμαι σιγουρος οτι διαβασες ΜΟΝΟ τα θετικα που εγραψε ο πατρας,κοιτα λιγο τα υπολοιπα: <<ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ online>> <<το uncharted (το πρωην ΝΟ1 παιχνιδι σας) δεν κανει "κλικ">> <<install παντου>> <<μαπα κοντρολερ>> <<ελλειψη gaming λειτουργιων που για καποιον με 360 ειναι default εδω και χρονια>> <<ακομα και με το MGS4, φαινεται οτι ειναι πισω απο το 360>> <<αργο bluray που τελικα ειναι εμποδιο>> <<ξεχωριστα interface χωρις ομοιογενια κλπ>> αυτα τα εχουμε πει εδω και 2 χρονια. και ξανα εδω και εναμισι χρονο, 1 χρονο κλπ ειμαι σιγουρος οτι οπως σου <<διεφυγαν>> αυτες οι παρατηρησεις παλιοτερα, ετσι σου διεφυγαν και τωρα.. Συμφωνω και επαυξανω ειμαι κατοχος 360 και προσφατα αγορασα ενα ps3 επειδη το βρηκα σε καλη τιμη.Ουτε παιχνιδια εχει,ουτε online της προκοπης εχει και τα install που κανει ειναι τραγικα...Ελπιζουμε σε ανασταση του κυριου...Παλι καλα που παιζουμε και κανα metal gear αν και ποιο πολυ ταινια ειναι παρα παιχνιδι...
nikolasz Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 έχει και τις 2 κονσόλες αλλά εγώ που έχω μόνο PS3 έχω παίξει σχεδόν όλα τα παιχνίδια που αναφέρει. Ααα γιατί άραγε????ΜΗΠΩΣ δεν είναι exclusive τα παιχνίδια του xbox???? Εδω εχει δικιο παιδες.Οταν ηταν να διαλεξω αναμεσα στις 2 κονσολες προτιμησα το ps3 και για το γεγονος οτι τα περισσοτερα παιχνιδια του xbox θα κυκλοφορουσαν στο pc.Αλλα τελικα τι γινεται με το θεμα τον exclusives?Αφου κυκλοφορουν στο pc παυουν να ειναι exclusives ετσι δεν ειναι?Γιατι και η bioware λεει πως το mass effect 2 θα ειναι timed exclusive αφου θα κυκλοφορησει στο pc.Μπερδεμμα ρε παιδι μου....
chill Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Ε για άλλους έχει σημασία το πότε παίζουν ένα παιχνίδι όπως επίσης και σωστά λογαριάζουν ότι δεν έχουν όλοι οι κονσολάδες πρόσβαση σε pc οπότε ασχέτως του αν είναι time exlusive για το 360 παραμένει exlusive του στην αγορά των κονσολών.
vfragos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Εδω εχει δικιο παιδες.Οταν ηταν να διαλεξω αναμεσα στις 2 κονσολες προτιμησα το ps3 και για το γεγονος οτι τα περισσοτερα παιχνιδια του xbox θα κυκλοφορουσαν στο pc.Αλλα τελικα τι γινεται με το θεμα τον exclusives?Αφου κυκλοφορουν στο pc παυουν να ειναι exclusives ετσι δεν ειναι?Γιατι και η bioware λεει πως το mass effect 2 θα ειναι timed exclusive αφου θα κυκλοφορησει στο pc.Μπερδεμμα ρε παιδι μου.... Δεν ισχύει για όλους αυτό, άλλο pc και άλλο κονσόλα. Την ευκολία και την αίσθηση που σου δίνει μια κονσόλα δεν στην δίνει ένα pc. Για πολύ κόσμο είναι exclusive γιατί ούτος ή άλλος έαν δεν υπήρχαν στο 360 και πάλι δεν θα υπήρχε περίπτωση να ασχοληθούν με την έκδοση για pc, οπότε στην ουσία το pc για παιχνίδια δεν υπάρχει γι' αυτούς μαζί και εγώ.
vfragos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Και λοιπόν....πήρα PS3. O λόγος... ποιός άλλος από το MGS κυρίως...το οποίο για του λόγου το αληθές το καταευχαριστήθηκα και εύκολα το κατατάσσω ανάμεσα στα καλύτερα παιχνίδια της γενιάς, αν και με λιγοστό ( σε διάρκεια ) gameplay. Υπάρχει κι άλλο ένα μειονέκτημα για το οποίο όμως δεν ευθύνεται το παιχνίδι και στο οποίο θα αναφερθώ παρακάτω. Ξέρετε , είναι κάποια παιχνίδια που με το που τα βάλω μες στο tray με αιχμαλωτίζουν και κάποιες φορές δεν χαμπαριάζω από εξεταστικές, διάβασμα, εξόδους κτλ. Παιχνίδια όπως το Gears of War, Orange Box, Bioshock, Lost Odyssey, GTA 4, Halo 3, Mass Effect, Call of Duty 4, Forza 2. Πρόσφατα λοιπόν προστέθηκε και το MGS 4 σε αυτή την λίστα. Είναι και αυτό ένα από τα "αριστουργήματα" των games, κατ' εμέ πάντα. Να σημειώσω εδώ πως έπαιξα και το Uncharted, αλλά δεν μου έκανε αυτό το "κλικ" μέχρι τώρα, αν και επιφυλάσσομαι μέχρι να το τελειώσω. Για ΚΑΘΕ ένα από αυτά τα παιχνίδια, για διαφορετικούς λόγους για το καθένα, εχω αφιερώσει χρόνο τον οποίο δεν μετάνιωσα σε καμία περίπτωση. Ίσα ίσα μου πρόσφεραν ώρες gaming ευχαρίστησης στον μέγιστο βαθμό. ΟΚ, ξέφυγα λίγο, πίσω στο θέμα μας. Έχοντας λοιπόν στην κατοχή μου και την έτερη κονσόλα, άρχισαν οι αναπόφευκτες συγκρίσεις. Σε πρώτη εντύπωση μπορώ να πω ότι εντυπωσιάζει με την στιβαρή αίσθηση που έχει και το σοβαρό μενού του. Άλλο ένα + του είναι ότι προσφέρει πραγματικά πολλές ρυθμίσεις για το σετάρισμά του, όσον αφορά ήχο εικόνα κτλ. Εκεί πραγματικά ουδέν παράπονο. Τα προβλήματα αρχίζουν όμως στο online τμήμα της κονσόλας, πάντα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό. Συγγνώμη αν το πω χοντρά, αλλά σε σχέση με το ενοποιημένο πλαίσιο online που προσφέρει το 360, είναι απλά ανύπαρκτο. Δεν ξέρω αν μπορώ να το μεταφέρω σαν αίσθηση, αλλά εν συγκρίσει, απλά νιώθω αποκομμένος από την online κοινότητα. Δεν μπορώ να δω τι παιζουν οι φίλοι μου, τι κάνουν και διάφορα άλλα μικρά μαραφέτια, που αν και φαντάζουν ανούσια,, για εμένα προσθέτουν στην συνολική εμπειρία σε μεγάλο βαθμό. Και μόνο που πρέπει να αλλάξω περιβάλλον για να μπω στο PSN Store με ξενίζει αφάνταστα. Και confirm για να βγω μετά κτλ. κτλ.Ολόκληρος μπελάς ρε γμτ.... Για να δούμε τι θα κάνουν με το 2.40 fw και τι ετοιμάζουν σε αυτούς τους τομείς γιατί οι αλλαγές που πρέπει να γίνουν είναι πολλές και ορισμένες πρέπει να γίνουν σε βάθος. Άλλο ένα σημείο που δεν γνώριζα και δεν φανταζόμουν πως υπάρχει είναι και το εξής : κατεβάζετε ένα demo ή ένα παιχνιδάκι από το Store, OK;ΟΚ. Πάμε να το παίξουμε, ΟΚ; ΟΧΙ, φίλε, πρέπει να το κάνεις install...αυτό μου προκάλεσε μεγάλη απορία και αρνητική εντύπωση και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω τον λόγο που το έχουν υλοποιήσει έτσι...δεν μπορεί π.χ. να γίνεται install την ώρα που κατεβαίνει; Λέω εγώ τώρα.... Στο θέμα του controller υστερεί σημαντικά, αν και μάλλον αυτά είναι θέματα γούστου και συνήθειας. Κατά τη γνώμη μου υστερεί τραγικά στα πίσω triggers και στη θέση των αναλογικών μοχλών. Και η μεγαλύτερη διαφορα βρίσκεται στην εργονομία του controller, όπου ο τρόπος που "κουμπώνει" το χειριστήριο του 360 στα χέρια μου είναι απλά αξεπέραστος. Παρόλα αυτά δεν είναι ενοχλητικό και έχει και τα + του ( καλύτερη αίσθηση στο πάτημα των πλήκτρων και καλύτερος σταυρός, αν και η σημασία του γίνεται όλο και πιο φθίνουσα συν ότι δεν με βολεύει καθόλου όταν τον χρησιμοποιώ σε συνδυασμό με τους αναλογικούς). Από εκεί και πέρα, ξεφεύγοντας από το interface και πηγαίνοντας στις δυνατότητες της συσκευής: έχει δυνατότητες και αυτό φαίνεται πολύ ξεκάθαρα στο MGS, όπου πραγματικά έχει γίνει εκπληκτική δουλειά. ΔΕΝ είναι όμως το κάτι εξωπραγματικό που ακούω και επαληθεύομαι εγώ και άλλα παιδιά που λένε πως οι 2 κονσόλες βρίσκονται πολύ κοντά σε δυνατότητες απεικόνισης, φυσικής κτλ. Αν είναι να δώσω κάπου το edge, εξακολουθώ να το δίνω στο 360. Μικρές διαφορές μεν, υπαρκτές δε. Και ειδικά στο MGS φαίνεται το 2ο μεγάλο μειονέκτημα της κονσόλας (1ο θεωρώ την GPU) , που για εμένα την χαντακώνει σημαντικά : η ρημάδα η ταχύτητα του blu ray drive....είναι δυνατόν τόσα installs σε ένα παιχνίδι;; ποιός ο λόγος να είναι σε ένα δισκάκι τότε ρε παιδιά; πιο γρήγορα άλλαζα τα δισκάκια του Lost Odyssey....αυτοακυρώνεται το πλεονέκτημά του, η χωρητικότητα δηλαδή. Άντε να βάλουμε σαν πλεονέκτημα το θέμα χώρου, αλλά με μπούρδες τώρα ασχολούμαστε. Έχω αναφερθεί εκτενώς στο συγκεκριμένο θέμα στο παρελθόν και βλέπω πως, δυστυχώς, επαληθεύομαι. Στην αναπαραγωγή blu ray πάντως φαίνεται άψογο. Ειλικρινά, εκτιμώ πως θα είχαμε καλύτερη και πιο "ορθόδοξη" υλοποίηση του παιχνιδιού στο 360. Εγώ βέβαια ήθελα να το παίξω τώρα γνωρίζοντας πως είναι παιχνιδάρα. Οπότε και αγόρασα την κονσόλα, άρα έχω και τα bonus των μελλοντικών exclusives της. Έχω και blu ray να το παίζω μούρη (έλεος). Το θέμα όμως δεν είναι τι κάνει ο καθένας σαν κι εμένα που παίρνει και 2 και 3 κονσόλες και pc κτλ. κτλ. προκειμένου να παίζει ό,τι είναι διαθέσιμο. Την αγόρασα έχοντας σε μεγάλο βαθμό επίγνωση των πλεονεκτημάτων και των μειονεκτημάτων της και ας φαίνονται τα παραπάνω σχόλιά μου ως bashing. Το θέμα είναι τι επιλέγει κάποιος για μία κονσόλα. Και βλέποντας, συγκρίνοντας, αξιολογώντας την μεταξύ τους συσχέτιση για αρκετές ημέρες, πραγματικά πιστεύω πως το 360 είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να έχει ένας gamer αυτήν την περίοδο στη διάθεσή του. Με διαφορά κιόλας. ΥΓ. : το demo του Gran Turismo που βρίσκεται ρε παιδιά στο Store;; είμαι χαζός και δεν το βρίσκω ή έχει κάνει καμιά λαμογιά η Sony και το έχει βγάλει για να μας ωθήσει να δώσουμε 40άρα για το Prologue;; Φίλε μου σαν κάτοχος και των 2 κονσολών, η μέχρι τώρα εμπειρία μου συμφωνεί απόλυτα μαζί σου στην παραμικρή λεπτομέρεια, δυστυχώς έτσι έχουν τα πράγματα, μακάρι και το ps3 μου, να μου έδινε την εμπειρία του 360. Και για όσους αμφιβάλλουν για το εάν έχω όντως ps3, το psn id μου είναι flyawaygr.
anamenos Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2008 θεωρητικά δεν είναι exclusive, όμως η Microsoft σας αναγκάζει να έχετε windows για να παίζετε (games for windows)...
Προτεινόμενες αναρτήσεις