Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
καλή τύχη klain! αμα την στείλεις τελικά παιζει να σου γυρίσει με κανα opus board (65nm GPU) και LiteOn. Το πουλάς και πας και παίρνεις ενα Falcon με BenQ.

Καλά δεν το έδεσα και κόμπο οτι θα μου τα φτύσει....

Είδα πάντως σημάδια φθοράς και ξέρω οτι αυτό δεν είναι καλό...

Θα περιμένω λίγες μέρες να πέσει η θερμοκρασία σε λογικά επίπεδα και θα δοκιμάσω πάλι...

Φανταζόμουν οτι τώρα θα ήταν ΟΚ αλλά πάλι @@ είναι... τρομερή ζέστη...

Βασικά το ανοίγω τώρα και να πάει να γ@μηθεί...

brb :P

εδιτ: oyf... προχώρησα 2-3 επίπεδα το carreer και μου κόλλησε μόνο στην αρχή του κάθε αγώνα... αντε να δούμε.. μακάρι..

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτό με τα κωλύματα μόλις πάει να ξεκινήσει το ματς και δείχνει το γήπεδο είναι φυσιολογικό.

Σε όλους κολλάει και φταίει το παιχνίδι που κάνει ακόμα Loading. Don't worry about that!

Δημοσ.
kiss your bakatela goodbye ;ppPpp

Άντε γεια ρε ps3tfanboy που θα μιλήσεις άσχημα και εσύ για το 360 ffs δηλαδή xD. Τράβα να κάνεις folding και άσε την "μπακατέλα" μας να ψήνεται.

P.s. νομίζω ότι η ζέστη εκτός από τα μηχανήματα επηρεάζει και τους ανθρώπους lawl.

Δημοσ.
κάψτο μωρέ το μπρίκι και πάρε καμια σοβαρή κονσόλα ...wii εε; :lol:

Έχω :P

Αλλα το έχω και σκονίζεται μέχρι νεωτέρας...

Η συνταγή για τις δύσκολες μέρες του καλοκαιριού είναι γνωστή...

Για αρχή παραλίες και beach bar :P

Όταν όμως λόγω ανωτέρας βίας αυτό δεν είναι εφικτό... ps2/psp/ds και στις μεγάλες ορέξεις wii... Αν και με αυτή τη ζέστη δεν μπορώ να διανοηθώ οτι θα κουνήσω το χέρι μου ούτε κάνα για να παίξω re4 :P

To 360 καλύτερα είναι να πάρω ένα μπλέ case και να το πετάξω στη θάλασσα.. παρά να το ανοίξω αυτές τις δύσκολες μέρες του μήνα :P

Δημοσ.

To 360 καλύτερα είναι να πάρω ένα μπλέ case και να το πετάξω στη θάλασσα.. παρά να το ανοίξω αυτές τις δύσκολες μέρες του μήνα :P

3rdclub360qk6.jpg

παντως εγω εχω το ενα απο τα δικα μου (το βασικο) σε μπλε case εδω και καιρο,

και μαλιστα ειναι αγορασμενο το 2005, και χωρις να του εχω κανει καν τη μοντιφα με τα xclamps, συμπληρωματικων ανεμιστηρων κλπ κλπ

και ακομα θαλασσα δεν εχει δει,

παρ'ολο που σιγουρα εχει γραψει πιο πολλες ωρες 'εργασιας' κι απο πορνη του ανατολικου μπλοκ σε ολο αυτο το διαστημα...

ειναι λιγο να εισαι και μητσοτακης μαλλον.. ;ppPpp

Δημοσ.

Με αυτα και με αυτα με αγχωσατε και πηρα τηλεφωνο σπιτι να του ανοιξουνε το air-condition του "παιδιου" μη μου παθει τιποτα:P

Δημοσ.

Δυστυχώς όλες οι συσκευές υποφέρουν από την ζέστη. Δεν είναι "προνόμιο" του xbox αυτό. Να δείτε μόνο θόρυβο το ps3 σε μεσημεριανό gaming χωρίς ψύξη. Αφήστε και τα ingame freezes, πρέπει να έχω χάσει με dnf πάνω από 10 ματς στο euro2008. Με ψύξη πάντως όλα μια χαρά :P.

Δημοσ.

παντως εγω εχω το ενα απο τα δικα μου (το βασικο) σε μπλε case εδω και καιρο,

και μαλιστα ειναι αγορασμενο το 2005, και χωρις να του εχω κανει καν τη μοντιφα με τα xclamps, συμπληρωματικων ανεμιστηρων κλπ κλπ

ειναι λιγο να εισαι και μητσοτακης μαλλον.. ;ppPpp

έλα ρε πέτρο έχεις μοντέλο 2005.και εγώ νόμιζα ότι είμαι ο μονος.:-( να τα βάλουμε σε μουσείο.:Pεμενα από το launch δεν έχει πάθει το παραμικρό και δεν του έχω πειράξει τίποτα.ούτε freeze δεν έχω.πραγματικό θηρίο.

Δημοσ.
έλα ρε πέτρο έχεις μοντέλο 2005.και εγώ νόμιζα ότι είμαι ο μονος.:-( να τα βάλουμε σε μουσείο.:Pεμενα από το launch δεν έχει πάθει το παραμικρό και δεν του έχω πειράξει τίποτα.ούτε freeze δεν έχω.πραγματικό θηρίο.

εγω εχω αλλαξει σε αυτο κεφαλη στο dvd μια φορα. δεν ειμαι σιγουρος βεβαια οτι χρειαζοτανε, αλλα μου εκανε κολληματα ενα συγκεκριμενο game, και το θεμα δε σηκωνε πολυ σκεψη.

την παλια μου παντως την εδωσα σε ενα φιλο πριν καιρο, και ακομα μια χαρα παιζει.

Δημοσ.

rrod, κολλήματα στο game, modding ανεπίσημο απο και με ευθύνη του χρήστη με 3rd party ανεμιστηράκια, διαφορετικές εταιρείες κατασκευής του dvd-player, ρε γμτ γτ τέτοιο μπάχαλο το χβοχ;

κρίμα γιατί το ψήνω απο καιρό να το πάρω γτ τ ps3 τ έχει παρατήσει στη μοίρα του (για games και online store/downloads/gaming/younameit) η γαμο$ονυ...

πάντως οφτοπικ σχόλιο, αν τα παραπάνω τα πάθαινε το ps3 ρε p3tran τι θα έλεγες μετά; επειδή είναι τόσο ακραία μονο στο χβοχ το έχεις πάρει στο χαβαλέ μεταξύ σοβαρού κ αστείου ε; ;)

Δημοσ.

Βαλε και εμενα μεσα... και το εχω αφησει να δουλευει και 3 μερες σερι και φυσικα παντα στις διακοπες μαζι μου με χαλια συνθηκες..;)

Δεν καταλαβαινει τιποτα το κτηνος...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...