Exoskeletor Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 καλα μη κοιτας τη κανεις εσυ, εσυ εισαι εξαιρεση
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Είπα να ανοίξω την πατατούλα μου να παίξω λίγο top spin... Μέσα σε κάνα μισάωρο είδα κάτι ψιλοκολλήματα στον ήχο και μετά απο λίγο άρχισα να βλέπω και κάτι σκαλώματατα στα γραφικά... Το έκλεισα τώρα αλλα ξέρω πολύ καλά οτι οι μέρες του είναι μετρημένες.. Εκτός αμα περιμένω να ανοίξω ξανά να παίξω τον νοέμβριο... Όποιος #$%#@%$@##^@νος λέει οτι το rrod δεν ισχύει πλέον ας έρθει εδώ να μου το πεί... Η κονσόλα είναι κατασκευής 07/07 και αγορασμένη τον περασμένο 10ο... Ένα 8μηνο και πολύ μου ήτανε; Στο διάλο παπαροκονσόλα... Πάρτε ps3 ρε... μπορεί να μην έχει 1002 πράγματα που έχει το 360 αλλα δεν σου βγάζει την ψυχή κάθε φορά που είναι να παίξεις. Και καινούριο arcade να πάω να πάρω αύριο πάλι δεν πρόκειται ποτέ να το εμπιστευθώ μιάς και τα κρούσματα ελλατώθηκαν και δεν εξαφανίστηκαν... Στα διάλα... συγχίστηκα...
p3tran Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 σκαλωματα κανει και αμα δεν εχει πετυχει το ψησιμο.. ειδικα το ts3. για ριξε καννα gears (ή αλλο ΄'βαρυ') μεσα να δεις, κανει τα ιδια?
privateer Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Είπα να ανοίξω την πατατούλα μου να παίξω λίγο top spin...Μέσα σε κάνα μισάωρο είδα κάτι ψιλοκολλήματα στον ήχο και μετά απο λίγο άρχισα να βλέπω και κάτι σκαλώματατα στα γραφικά... Το έκλεισα τώρα αλλα ξέρω πολύ καλά οτι οι μέρες του είναι μετρημένες.. Εκτός αμα περιμένω να ανοίξω ξανά να παίξω τον νοέμβριο... Όποιος #$%#@%$@##^@νος λέει οτι το rrod δεν ισχύει πλέον ας έρθει εδώ να μου το πεί... Η κονσόλα είναι κατασκευής 07/07 και αγορασμένη τον περασμένο 10ο... Ένα 8μηνο και πολύ μου ήτανε; Στο διάλο παπαροκονσόλα... Πάρτε ps3 ρε... μπορεί να μην έχει 1002 πράγματα που έχει το 360 αλλα δεν σου βγάζει την ψυχή κάθε φορά που είναι να παίξεις. Και καινούριο arcade να πάω να πάρω αύριο πάλι δεν πρόκειται ποτέ να το εμπιστευθώ μιάς και τα κρούσματα ελλατώθηκαν και δεν εξαφανίστηκαν... Στα διάλα... συγχίστηκα... Όταν φορτώνει τους παίχτες πριν ξεκινήσει το Match κάνει μερικά κολληματάκια
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Κολλήματα έκανε στο creator στον ήχο (όχι πολλά..αλλα λίγα και ανησυχητικά...) Επίσης έκανε ένα χαρακτηριστικό glitch pro-rrod, τύπου tearing, αλλα με άσπρα sprites, για πολύ λίγα δευτερόλεπτα απο πάνω προς τα κάτω στην οθόνη... Επειδή έχει τύχει να δώ κονσόλα να ξεφυχάει σε λιγότερο απο 1 λεπτό απο τη στιγμή που την άνοιξα στα χέρια μου (checkered screen σε cod3) έχω δυστυχώς μια άποψη... Τα κολλήματα στον ήχο ή στα γραφικά θα δεχόμουν εύκολα οτι είναι θέμα ψησίματος. Αλλα αυτό το graphic glitch το αποδίδω σε gpu (όπου και τα νέυρα και το αγχός) Μακάρι να μην είναι τίποτα βέβαια... αλλα δεν είχε τύχει ποτέ μέχρι σήμερα (εκτός απο ένα ελάχιστο σκάλωμα κάποτε στο assasins creed) να έχω προβλήματα... Έτσι το αποδίδω στους 38 βαθμούς υπο σκιάν που έχουμε εδώ και στην μή αντοχή της κονσόλας στη ζέστη.... Να διευκρινήσω οτι την έχω υπερυψωμένη σε οριζόντια θέση με τουλάχιστον 40cm αέρα απο πάνω, κάτω, πίσω, μπρός, δεξιά και αριστερά και επίσης επειδή το φοβόμουνα το κακό.. είχα και έναν ανεμιστήρα (ξέρω...lame...) να την βαράει αποκλειστικά... Hard mod με fans δεν κάνω γιατί την θέλω την εγγύηση (την οποία θεωρώ οτι έχω διατηρήσει)... Και για την ιστορία.. το αυτοκόλλητο της εγγύησης στην κονσόλα μου ήταν λιωμένο και "χαλασμένο" σε ένα σημείο απο "μαμά"... Το διόρθωσα μόνος μου βέβαια.. αλλα σκεφτείτε να ήταν απείραχτη και να μου λέγανε μλκείες... Πού να πηγαίνανε να κρυφτούνε μετά; :|
atomsk Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Έτσι το αποδίδω στους 38 βαθμούς υπο σκιάν που έχουμε εδώ και στην μή αντοχή της κονσόλας στη ζέστη.... Kαι να πείς ότι εγώ δεν τα έλεγα; Είπαμε, το καλοκαίρι μαζί με κάθε xbox πακέτο και το aircondition. Εδώ εγώ για πρώτη φορά άκουσα τον ανεμηστήρα του PS3 που πήρε μπρος μετά απο 3ώρες metal gear , βέβαια δεν μάσησε και έπαιξα άλλες 2
frou-frou Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Είπα να ανοίξω την πατατούλα μου να παίξω λίγο top spin...Μέσα σε κάνα μισάωρο είδα κάτι ψιλοκολλήματα στον ήχο και μετά απο λίγο άρχισα να βλέπω και κάτι σκαλώματατα στα γραφικά... Το έκλεισα τώρα αλλα ξέρω πολύ καλά οτι οι μέρες του είναι μετρημένες.. Εκτός αμα περιμένω να ανοίξω ξανά να παίξω τον νοέμβριο... Όποιος #$%#@%$@##^@νος λέει οτι το rrod δεν ισχύει πλέον ας έρθει εδώ να μου το πεί... Η κονσόλα είναι κατασκευής 07/07 και αγορασμένη τον περασμένο 10ο... Ένα 8μηνο και πολύ μου ήτανε; Στο διάλο παπαροκονσόλα... Πάρτε ps3 ρε... μπορεί να μην έχει 1002 πράγματα που έχει το 360 αλλα δεν σου βγάζει την ψυχή κάθε φορά που είναι να παίξεις. Και καινούριο arcade να πάω να πάρω αύριο πάλι δεν πρόκειται ποτέ να το εμπιστευθώ μιάς και τα κρούσματα ελλατώθηκαν και δεν εξαφανίστηκαν... Στα διάλα... συγχίστηκα... Οι νέες κονσόλες με falcon motherboard έχουν βγεί πιο αξιόπιστες και αθόρυβες σε σχέση με τις παλιές. Τι κονσόλα έχεις; Με το παλιό το mother που ήταν πολύ ευάλωτο ή κάποια πιο καινούργια;
p3tran Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Ένα 8μηνο και πολύ μου ήτανε;Στο διάλο παπαροκονσόλα... μη μασας klainmain και δουλευε τηνα κανονικα (υπερωριες!) το πολυ-πολυ να κανεις ποδαρικο εδω: xbox 360 failures summer '08 insomnia edition - θα καει το πελεκουδι!
klainmaingr Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2008 Είναι 07/07 κατασκεύη οπότε λογικά δεν είναι falcon... Εγγύηση, αν και εφόσον δεν έχω κάνει καμιά μλκεια, έχω άλλα 2 χρόνια για rrod... Αν βέβαια την δεχτούν και την φτιάξουν θα μου γυρίσουν εκτός απροόπτου Liteon... οπότε να το βάλουν επίσημα εκεί που ξέρουνε... p3tran γι αυτό μου τη δίνει ρε το 360... άσχετα με το πόσο γαμ@το είναι σαν κονσόλα... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΗΣΥΧΟΣ! Πολύ πιθανό λοιπόν να κάνω ποδαρικό... άντε να δούμε... πιο αργά θα δοκιμάσω να λιώσω λίγο το ts3 να δώ...
frou-frou Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Είναι 07/07 κατασκεύη οπότε λογικά δεν είναι falcon...Εγγύηση, αν και εφόσον δεν έχω κάνει καμιά μλκεια, έχω άλλα 2 χρόνια για rrod... Αν βέβαια την δεχτούν και την φτιάξουν θα μου γυρίσουν εκτός απροόπτου Liteon... οπότε να το βάλουν επίσημα εκεί που ξέρουνε... p3tran γι αυτό μου τη δίνει ρε το 360... άσχετα με το πόσο γαμ@το είναι σαν κονσόλα... ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΗΣΥΧΟΣ! Πολύ πιθανό λοιπόν να κάνω ποδαρικό... άντε να δούμε... πιο αργά θα δοκιμάσω να λιώσω λίγο το ts3 να δώ... Καλά όχι ότι τα falcon δεν μπορεί να χαλάσουν αλλά σε σχέση με τα παλαιότερα είναι πολύ μικρότερο το failure rate. Στην θέση σου θα περίμενα το Jasper που θα βγεί Σεπτέμβριο που μάλλον θα είναι η πιό καλή έκδοση από θέμα αξιοπιστίας μετά από 3 χρόνια. Τώρα αν δεν αντέχεις χτύπα 1 falcon arcade στα 199! Είχα 1 κονσόλα 2006(τα έφτυσε) και αγόρασα falcon και μπορώ να πώ ότι η διαφορά είναι τεράστια. Και από θέμα θερμοκρασίας και θορύβου. Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα τώρα!!
jowl_tnt Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Καλά όχι ότι τα falcon δεν μπορεί να χαλάσουν αλλά σε σχέση με τα παλαιότερα είναι πολύ μικρότερο το failure rate. Οποιαδήποτε ηλεκτρονική συσκευή έχει την ιδιότητα να χαλάει. Εγώ πάντως δεν έχω προσδιορίσει ακόμη αυτό το "πολύ μικρότερο". Δεν έχω δει ή διαβάσει εδώ μέσα, κανέναν που να έχει ROD σε Falcon... Μόνο κάτι Elite έχω δει σε youtube αλλά και εκεί είναι ελάχιστα τα Videaκια (ενώ για Zephyr είναι άπειρα) και πιστεύω οι ιδιοκτήτες τους δε τα πρόσεχαν αρκετά...
v0rtex Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2008 καλή τύχη klain! αμα την στείλεις τελικά παιζει να σου γυρίσει με κανα opus board (65nm GPU) και LiteOn. Το πουλάς και πας και παίρνεις ενα Falcon με BenQ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις