Pytzamarama Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ως συνηθως...ακαταληπτος... Τρελο διδυμο με Kilik Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Παρε PC ,και μην το παιζεις κονσολακιας ενω δεν εισαι;-) Μπα....αντιθετα με εσενα , εγω δεν αντεχω να περιμενω Κλασικo χαρακτηριστικο xbox fan.Ειρωνια... Εσυ εθεσες το θεμα ωριμοτητας...η διαφορα ειναι ,οτι εγω σε ειρωνευτικα ευθεως και οχι πλαγιως οπως εσυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
p3tran Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δεν καταλαβες τι εννοω leading platform....απο εκει που την προηγουμενη γενια το ΧΒΟΧ ετρωγε στη μαπα ports απο το PS2, τωρα η βασικη πλατφορμα στην οποια δημιουργουνται τα παιχνιδια ειναι το 360....και αυτο ειναι πολυ μεγαλο θεμαΚαι ενω στην προηγουμενη γενια η ανωτεροτητα του ΧΒΟΧ σε hardware ηταν τοση ωστε να αντισταθμιζει αυτο το μειονεκτημα (και να καταφερνει εστω και ετσι να εχει τις καλυτερες εκδοσεις), τωρα δεν συμβαινει το ιδιο (το PS3 εχει με διαφορα τις χειροτερες εκδοσεις....και μην αρχισει κανενας να μου πιπιλα παλι την καραμελα του Oblivion, με ενα google search θα βρει πανω απο 30 τιτλους που πιστοποιουν αυτο που λεω) αν και δεν βλεπω ολο τον διαλογο (ign. list ftw) να σου πω και το αστειο πιο ειναι: σιγα-σιγα καποιοι multiplat. devs θα αρχισουν να ξεκινανε τον κωδικα απο το ps3, μιας και εκει το multiprocessing ειναι μια δουλεια πολλαπλασια πιο δυσκολη, και θελει πολυ ραφιναρισμενο κωδικα. στο 360 καλομαθανε με τα ευκολα εργαλεια, που τα πετας ολα μεσα στο τσουβαλι και παιζει αυτοματη διαχειρηση αλλα ειδαμε τα multiplat. αποτελεσματα... η πλακα λοιπον ειναι οτι ο optimized κωδικας αυτος, μαλλον θα φερνει καλυτερα αποτελεσματα στο 360, παρα στο ps3. (προσωπικη εκτιμηση που βασιζεται σε αρκετους τεχνικους λογους που δεν θελω να καταγραψω εδω/τωρα) ετοιμασου λοιπον για αρκετη διασκεδαση το 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modecris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Κλασικo χαρακτηριστικο xbox fan.Ειρωνια... Θα μπορούσες να απαντήσεις έτσι... Δεν ξερω,ο χρονος θα δειξει.Στο τελος κανουμε ταμειο.Δεν ξερω ποσο μεγαλο θα ειναι το προβλημα,μπορει να ειναι μικρο,μπορει να ειναι ομως και μεγαλο.Δεν επρεπε να υπαρχει τοση σιγουρια. και να είσαι καλυμένος,όπως πάντα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 και να είσαι καλυμένος,όπως πάντα Κατι σαν τον Αβραμοπουλο, ενα πραγμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 time-exclusive στο pc confirmed Αναμενομενο ηταν....παραειναι μεγαλη η αγορα των κονσολων για να την αγνοησει μια εταιρεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 ως συνηθως...ακαταληπτος...Τρελο διδυμο με Kilik E πως να με καταλαβεται αφου ειστε κυριως ιντερνετομαθης(δικια μου λεξη) Αλλο ο killik και αλλο εγω,σε αλλα συμφωνω μαζι του και σε αλλα οχι. Να φτιαξω και εω μια ομαδουλα απο ιντερνετομαθης με ονοματα? Εσυ εθεσες το θεμα ωριμοτητας...η διαφορα ειναι ,οτι εγω σε ειρωνευτικα ευθεως και οχι πλαγιως οπως εσυ Πραγματικα δεν μπορω να το θεσω διαφορετικα. Το ξαναλεω λοιπον.Το να συζητας μεσα σε ενα forum για 1 frame πανω ενα κατω,αντε να το καταλαβω.Το να θεωρεις οτι ειναι πλεονεκτημα για μια κονσολα ειναι επιμενω για ΠΑΙΔΑΚΙΑ Θα μπορούσες να απαντήσεις έτσι...και να είσαι καλυμένος,όπως πάντα Πραγματικα δεν καταλαβαινω το Post σου,ειδικα εσυ φαινεσαι σοβαρο ατομο απο προηγουμενες συζητησεις που εχουμε κανει. Και βεβαια δεν θα το παιξω σιγουρος για κατι που δεν ειμαι 100% βεβαιος. τεσπα... Κατι σαν τον Αβραμοπουλο, ενα πραγμα Ειρωνια ειρωνια ειρωνια... Τσιμπας την ευκαιρια και πεταγεσαι. Δεν τα γουσταρω καθολου αυτα,αν εχει να πεις κατι σοβαρο πες το. Γιατι εγω λεω βλακιες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Δεν τα γουσταρω καθολου αυτα,αν εχει να πεις κατι σοβαρο πες το. Τα σοβαρα τα αφηνω σε σενα που εισαι ωριμος Γιατι εγω λεω βλακιες. ...ή οχι;; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Τα σοβαρα τα αφηνω σε σενα που εισαι ωριμος Λοιπον Stormwatch δεν βγαζουμε ακρη. Θα μπορουσαμε να κανουμε μια πολιτισμενη συζητηση με επιχειρηματα πανω στο θεμα και ας διαφωνουμε. Οι διαφωνιες δεν με ενοχλουν,καλο κανει να διαφωνεις γιατι ακους και την διαφορετικη αποψη,αλλα αυτο το πραγμα εδω μεσα εχει καταντησει αηδια. Λες την αποψη σου... πεταγονται σαν κορακια οι υπολοιποι πετωντας μια ειρωνικη ατακα και ακολουθουν και αλλοι,επιβραβεβουν τους ''μαγκες'' που πεταξαν την ανοητη ατακα και παει λεγοντας. Δεν πειραζει... Περαστικα απο καποιον που λεει βλακιες.:| Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Λοιπον Stormwatch δεν βγαζουμε ακρη.Θα μπορουσαμε να κανουμε μια πολιτισμενη συζητηση με επιχειρηματα πανω στο θεμα και ας διαφωνουμε. Οι διαφωνιες δεν με ενοχλουν,καλο κανει να διαφωνεις γιατι ακους και την διαφορετικη αποψη,αλλα αυτο το πραγμα εδω μεσα εχει καταντησει αηδια. Λες την αποψη σου... πεταγονται σαν κορακια οι υπολοιποι πετωντας μια ειρωνικη ατακα και ακολουθουν και αλλοι,επιβραβεβουν τους ''μαγκες'' που πεταξαν την ανοητη ατακα και παει λεγοντας. Δεν πειραζει... Περαστικα απο καποιον που λεει βλακιες.:| Ασε μας ρε PDS....εσυ ξεκινησες να λες τι "δικαιολογιες" θα δινουμε για Χ370 απο δω και περα, τι σταματησες εσυ να κανεις μετα το γυμνασιο και αλλα τετοια βαθυστοχαστα....τι ψαχνεις και τα ρεστα τωρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
modecris Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Πραγματικα δεν καταλαβαινω το Post σου,ειδικα εσυ φαινεσαι σοβαρο ατομο απο προηγουμενες συζητησεις που εχουμε κανει.Και βεβαια δεν θα το παιξω σιγουρος για κατι που δεν ειμαι 100% βεβαιος. τεσπα... Με το post μου δεν είχα σκοπό να σε θίξω ούτε να σε ειρωνευτώ.Ήθελα να σου τονίσω πως αυτός ο τρόπος απαντήσεων είναι πολύ γενικός και θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί στην πλειοψηφία των ερωτήσεων.Δεν είναι κακό αυτό,απλώς...βολικό. Κανείς δεν είναι 100% βέβαιος,όμως προσπαθούμε να ''μαντέψουμε'' κάτι με βάση τα στοιχεία που διαθέτουμε και βλέποντας τις τάσεις της αγοράς. Και εγώ δεν γνωρίζω αν αύριο το πρωϊ θα ξυπνήσω,όμως με βάση τα στοιχεία που έχω αυτό είναι το ποιο πιθανό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Ασε μας ρε PDS....εσυ ξεκινησες να λες τι "δικαιολογιες" θα δινουμε για Χ370 απο δω και περα, τι σταματησες εσυ να κανεις μετα το γυμνασιο και αλλα τετοια βαθυστοχαστα....τι ψαχνεις και τα ρεστα τωρα Αν απο τις αποψεις μου κρατας αυτα φιλε μου μπραβο. Κανε ενα ψαξιμο στα παλια Post και συγκρινε θαψιμο δικο μου και δικο σου για να γελασουμε. Αλλωστε περιμενε και θα δεις αν θα ισχυει αυτο που λεω. Ερωτηση. Εχω ξεκινησει κατι τετοιο ποτε απο μονος μου,απο το πουθενα(να θαψω το xbox)Η απαντηση ειναι οχι. Οπως και το παραπανω ποστ μου εγινε με αφορμη το αστειακι() σου. Σε αντιθεση με εσενα που ολα σχεδον τα pοστ ξεκινανε με θαψιμο για το ps3:wink: Ποσταρουμε απλα για να ποσταρουμε μου φαινεται εδω μεσα... Δεν είναι κακό αυτό,απλώς...βολικό. Και τι να κανω δηλαδη. Συζητηση κανουμε.Οταν ειμαι σιγουρος για κατι θα το πω. Ειμαι σιγουρος οτι θα εχει πλεονεκτημα το Ps3 λογο Blu αλλα δεν ξερω σε τι βαθμο. Αυτο πως το κρινεις?''βολικο'' ή ''αντικειμενικη και λογικη αποψη''?:smile: Γιατι απο εκει ξεκινησε η συζητηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pytzamarama Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 εδω μεσα... Xbox 360 Ειδήσεις PS:Σιγουρα δεν εισαι ο Killik? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Xbox 360 Ειδήσεις Σε αυτο εχεις δικιο,αλλα παει στο γενικα ''εδω μεσα'':smile: PS:Σιγουρα δεν εισαι ο Killik? Ο killik ειμαι με αλλο ονομα. Ασε μας ρε Pytzamarama... παλια η ''εξυπναδα'' και εξαντληθηκε με τον spown. Κατι αλλο εχεις να πεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Stormwatch Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Share Δημοσ. 31 Ιουλίου 2007 Αν απο τις αποψεις μου κρατας αυτα φιλε μου μπραβο.Κανε ενα ψαξιμο στα παλια Post και συγκρινε θαψιμο δικο μου και δικο σου για να γελασουμε. .... Ερωτηση. Εχω ξεκινησει κατι τετοιο ποτε απο μονος μου,απο το πουθενα(να θαψω το xbox)Η απαντηση ειναι οχι. Οπως και το παραπανω ποστ μου εγινε με αφορμη το αστειακι() σου. Σε αντιθεση με εσενα που ολα σχεδον τα pοστ ξεκινανε με θαψιμο για το ps3:wink: Δεν εχεις καταλαβει τη διαφορα της πλακας και της ειρωνειας σε προσωπικο επιπεδο....Πες οτι θελεις για το 360 και για καθε 360...κανε την πλακα σου οπως γουσταρεις Με ειρωνευτικες ή οχι σε προσωπικο επιπεδο με τα περι γυμνασιου;;;;και για να πω την αληθεια χ#στηκα αν το εκανες...προσωπικα δεν με ενοχλει αν δεν ξεπερναει καποια ορια....το σπαστικο ειναι να μου το παιζεις αθωα περιστερα και θιγμενος Αλλωστε περιμενε και θα δεις αν θα ισχυει αυτο που λεω. Mα δεν λες και τιποτα.Λες κατι και μετα συμπληρωνεις "θα δουμε" κλπ Ακριβως οπως σου εξηγησε ο modecris Ποσταρουμε απλα για να ποσταρουμε μου φαινεται εδω μεσα... Σιγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις