p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 φανταζομαι οτι πιο πιθανο ειναι να βγει νεα τιμονιερα της logitech για 360, παρα να υποχωρησει η ms και να ξεκλειδωσει τα κλειδωμενα της..
tmjuju Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 δεν ειναι οτι η microsoft δεν αφηνει. ειναι οτι η logi δεν πληρωνει. Καλα καλά… ας αφήσουμε την MS στην ησυχία της και το απυρόβλητο, να παίζει με τα τιμονάκια της… και τις πολιτικές της. Η Logitech η οποία προφανώς έχει συζητήσει με την MS προφανώς δεν γουστάρει το νταβατζηλίκι. Πιθανά να μην τη συμφέρει κάν να ανταγωνιστεί την MS. Βλέπεις η MS πληρώνει δικαιώματα στον εαυτό της… Είναι στα όρια του αθέμιτου θα έλεγα. Νομικά όχι - αλλά ηθικά σίγουρα. Όπως και να έχει το τιμονάκι της MS δεν είναι κακό πάντος! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο καταναλωτής χάνει όπου υπάρχουν μονοπωλιακά παιχνίδια.
tmjuju Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 φανταζομαι οτι πιο πιθανο ειναι να βγει νεα τιμονιερα της logitech για 360,παρα να υποχωρησει η ms και να ξεκλειδωσει τα κλειδωμενα της.. Το πιο πιθανό σενάριο είναι να κυκλοφορήσει παιχνίδι που θα υποστηρίζει την τιμονιέρα, μετά από συμφωνία μεταξύ του κατασκευαστή του παιχνιδιού και του κατασκευαστή της τιμονιέρας. Δηλαδή σκεφτείτε κάτι σαν guitar hero. Έβγαλα το παιχνίδι και το περιφερικό. Το παιχνίδι υποστηρίζει μόνο αυτό (ή και άλλα) περιφερικά. Το παραπάνω δεν νομίζω να ισχύσει για παιχνίδια που χρηματοδοτούνται από την ίδια την Μ$ έμμεσα ή άμεσα. Έμμεσα νοούνται όλα τα παιχνίδια που βγαίνουν μόνο για μια πλατφόρμα.
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Καλα καλά… ας αφήσουμε την MS στην ησυχία της και το απυρόβλητο, να παίζει με τα τιμονάκια της… και τις πολιτικές της. εδω ολοκληρες ηπειροι της κλανουνε πατατες, λες εσυ οτι η Logitech θα αναγκασει τη microsoft να κανει κατι που δε γουσταρει? ρε σεις καντε καννα ντουζ τωρα με τις ζεστες... οσο για το <<πιο πιθανο>> που λες... η κιθαρα του gh ή του rock band, κανει στο ps3?
ripperkostas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Το θεμα ειναι οι επιλογες που εχεις στην καθε κονσολα.Το χβοχ ως τωρα ειχε καλυτερες επιλογες μεγαλυτερη γκαμα στα παιχνιδια.Γι αυτο απο πολλους θεωρειτε καλυτερο.Το ps3 εχεις επιλογες πχ bluray, open source OS, συμβατοτητα σε αρκετα περιφερειακα (σκληρους,...).Το θεμα ειναι οτι παιχνιδια βγαινουν και θα βγουν για το ps3 οπως και για το χβοχ. Η microsoft θα ανοιχτει περισσοτερο;Αν η microsoft δεν εβγαζε την πατεντα για να αντιγραφονται παιχνιδια τα πραγματα δεν θα πηγαιναν τοσο καλα για αυτην...Να δουμε η σονυ ποτε θα μας αφησει να παιξουμε καμια αντιγραφη....
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Αν η microsoft δεν εβγαζε την πατεντα για να αντιγραφονται παιχνιδια τα πραγματα δεν θα πηγαιναν τοσο καλα για αυτην...Να δουμε η σονυ ποτε θα μας αφησει να παιξουμε καμια αντιγραφη.... φιλε μου πρεπει να ειναι πολυ ωραια στον κοσμο σου. η ms δεν εδωσε ποτε τιποτε, αντιθετως προσπαθει απο την αρχη και βουλωνει οσο μπορει τις τρυπες που βρεθηκαν στα f/w των dvd drives. μαλιστα banαρει κιολας οτιδηποτε μπορει να εντοπισει. νομιζω πως τα τελευταια drives δεν φλασαρονται καν. ας μη λεμε οτι θελουμε κατα ριπας!! p.s. katana σβηνω και γεμιζει. δοκιμασε
ripperkostas Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Το ιδιο εκανε και η σονυ με ps2 και psp.Ποιος νομιζεις οτι τα σπαει; Καλα αυτα που κανει η microsoft με τα banned και τις ελατοματικες κονσολες ειναι απιστευτα.Να μου πεις τοσα χρονια δεν εχουν καταφερει να φτιαξουν ενα σταθερο λειτουργικο, θα φτιαξουν απροβληματιστη κονσολα; Η προιστορια μιλαει.Δεν μιλαω εγω.
ultralisk Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Για να μην μιλήσω για το πιο κοινότυπο στόρυ που το έχουν αναπαράγει απο ταινίες, κινούμενα σχέδια μέχρι παιχνίδια στο παρελθόν (space invaders και πέρα). Οι κακοί εξωγήινοι έρχοντε να καταλάβουν την γή και οι φουτουριστικοί κολόβλαχοι(rednecks ντε) αμερικάνοι καλούντε άλλη μια φορά να σώσουν τον κόσμο πετόντας τις πιο ηλίθιες ατάκες που μπορεί να γράψει και ένα 5χρονο που πάσχει απο νοητική στέρηση. ενώ το ποιοτικό PS3 δεν έχει τέτοιους τίτλους...Resistance κανείς; ...και πριν πεις ότι εσύ μπορεί να μην το θεωρείς κορυφαίο να σου πω ότι θεωρείτε στο TOP 5 των παιχνιδιών για Πλευστέσιο 3 :lol: ...μπορείτε να παίζετε και Halo βέβαια για το οποίο θα μιλήσουμε άλλη φορά μιας και είναι χειρότερο απο το gears of war. πραγματικά περιμένω την ανάλυση σου για το HALO με αγωνία
vfragos Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Το ιδιο εκανε και η σονυ με ps2 και psp.Ποιος νομιζεις οτι τα σπαει; Καλα αυτα που κανει η microsoft με τα banned και τις ελατοματικες κονσολες ειναι απιστευτα.Να μου πεις τοσα χρονια δεν εχουν καταφερει να φτιαξουν ενα σταθερο λειτουργικο, θα φτιαξουν απροβληματιστη κονσολα; Η προιστορια μιλαει.Δεν μιλαω εγω. Φίλε ωραία η καραμέλα με τις ελλατωματικές κονσόλες, έχεις πάρει χαμπάρι σε πόσα ps3 τα φτύνει το bluray μέσα σε λίγους μήνες και μένεις με την κονσόλα στο χέρι και μην ξεχνάμε άλλο ένας χρόνος εγγύηση και άλλο δύο και μάλιστα στις πρώτες κονσόλες που εμφανίστηκε όντως αρκετά έντονα το πρόβλημα, η εγγύηση έγινε απεριόριστη.Μην συγκρίνεις την υποστήριξη της Μιcrosoft με της sony, καμία σχέση. Εδώ στο πρώτο xbox επειδή το είχα πάρει απο τους πρώτους και επειδή μετά απο λίγους μήνες έριξαν την τιμή, μου έστειλαν σαν αποζημίωση 2 παιχνίδια και ένα controller δώρο. Μέ τις banned τι ακριβώς εννοείς ότι κάνει, ότι όσους βρίσκει φλασαρισμένους τους μπανάρει απο το live ; Δηλαδή τι έπρεπε να κάνει να τους στείλει και ένα παιχνίδι δώρο ; Μην μιλάς για software στο σπίτι του κρεμασμένου, ένα in game xmb περιμένουμε απο την sony και μας τα έχει κάνει τσουρέκια, απο αναβολή σε αναβολή το πάει, ένα μύνημα σου στέλνει κάποιος και αν δεν βγείς απο το παιχνιδι που παίζεις για να το διαβάσεις, πήρες τα π@π@ρι@ σου, να μην μιλήσουμε για voice chat κ.τ.λ. To ps3 πρέπει να διανύσει ποολύ δρόμο για να φτάσει σε λειτουργικότητα (software) το 360.
Udontneed2know Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Φίλε ωραία η καραμέλα με τις ελλατωματικές κονσόλες, έχεις πάρει χαμπάρι σε πόσα ps3 τα φτύνει το bluray μέσα σε λίγους μήνες και μένεις με την κονσόλα στο χέρι Ποσα? σε τι ποσοστο ειναι? και πως συγκρινεται αυτο το ποσοστο με το failure rate του 360?
jowl_tnt Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2008 Χαλαρώστε ρε παιδιά με τα ROD. Από τη Falcon γενιά, κανείς εδώ μέσα δεν έχει πάθει 3ROD... Μπορεί να μην εξαλείφθηκε 100% αλλά είναι πολύ κοντά το ποσοστό με τα χαλασμένα bluray...
Toufas Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 πρωτον το gears το εχω παιξει, και δευτερον δεν εθαψα κανενα απο τα δυο που λες, επειδη εσυ, και η υπολοιποι της παρεας εχετε σαν συνηθεια να θαβετε ολα τα παιχνιδια του Ps3 δεν σημαινει οτι και οι αλλοι κανουν το ιδιο για τα παιχνιδια του 360. εγω σου ξαναλεω. mgs, uncharted, ratchet and clank και αντε και το gtp. πιο καλα multiplatforms δεν εχει, και οχι αλλα καλα exclusives
klainmaingr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2008 εγω σου ξαναλεω. mgs, uncharted, ratchet and clank και αντε και το gtp.πιο καλα multiplatforms δεν εχει, και οχι αλλα καλα exclusives Μόνο εμένα μου φαίνεται γελοίο το gtp? (όχι το παιχνίδι φυσικά.. αλλα οτι αναφερόμαστε στο gran turismo prologue σαν gtp...
Προτεινόμενες αναρτήσεις