dinosg13 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 υπαρχουν και αντικειμενικα κριτηρια φιλε μου, και στην τελικη το να μου λες οτι το gt με το sixaxis ειναι καλυτερη οδηγικη εμπειρια απο οτι το forza, μονο ως ανεκδοτο μπορω να το εκλαβω. χαχχαχχαχαχχχχααχχαα ....καλο
-Dimitris- Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 βρε p3tran ακόμα με το forza παλεύεις? περσινά ξινά σταφύλια
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 παιδες οσοι διαφωνειτε στο συγκεκριμενο θεμα, απλα διαβαστε προσεχτικα την 2η σειρα στην υπογραφη μου.
ripperkostas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 p3tran στο θεμα του αν εχεις επιλογη παλι δεν απαντησες. Το οτι θεωρεις καλυτερο το forza απο το GT εμενα μου φτανει και δεν με ενδιαφερει να πισω κανεναν για το πιο ειναι καλυτερο(εχω ματια και κρινω μονος μου).Η ουσια ειναι να διασκεδαζεις.Ο καθενας οτι του αρεσει. Υ.Γ. Μηπως θεωρεις και το DOA καλυτερο απο το tekken;
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δεν θέλεις να μάθεις την απάντηση... θα απογοητευτείς
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 p3tran στο θεμα του αν εχεις επιλογη παλι δεν απαντησες. Το οτι θεωρεις καλυτερο το forza απο το GT εμενα μου φτανει και δεν με ενδιαφερει να πισω κανεναν για το πιο ειναι καλυτερο(εχω ματια και κρινω μονος μου) δηλαδη τι απαντηση περιμενεις? δεν ξερεις οτι στο 360 η ms δεν αφηνει μεχρι τωρα τη G25? υπαρχουν και καννα-δυο επιλογες ακομα στο 360, αλλα το τιμονακι της ms ειναι μεχρι τωρα η καλυτερη επιλογη. οσο για το δευτερο μερος, αμα κρινεις τον εξομιωτη με το ...ματι ...συννενοηθηκαμαν.
klainmaingr Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Ο p3tran είναι γνωστός αντικομφορμιστής Btw to doa αξίζει μόνο για τις γυναίκες του... ++καλή η υποκειμενικότητα αλλα...
S2Katana Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Να ρωτήσω, γιατί δεν αφήνει την Logi να φτιάξει ένα σωστό τιμόνι για το 360? Πέτρο, όσο καλό και γ@μάτο και super να είναι το Forza, χωρίς καλό τιμόνι δεν το ευχαριστιέσαι.
p3tran Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Να ρωτήσω, γιατί δεν αφήνει την Logi να φτιάξει ένα σωστό τιμόνι για το 360? Πέτρο, όσο καλό και γ@μάτο και super να είναι το Forza, χωρίς καλό τιμόνι δεν το ευχαριστιέσαι. δεν ειναι οτι η microsoft δεν αφηνει. ειναι οτι η logi δεν πληρωνει. και ρε συ katana, πες μου που μενεις να κανονισουμε καποια στιγμη να ερθεις να δοκιμασεις και μετα να μου πεις εσυ μονος σου αμα παιζει καλα ή οχι το τιμονακι της ms. και φυσικα -ακομα περισσοτερο- να μου πεις μονος σου αμα φχαριστιεσαι το forza ή οχι. και να το συγκρινεις κι ολας απευθειας με το gt ή με οτι αλλο θες. αντε γιατι καμια φορα κοιτωντας τη λεπτομερια χανουμε την ουσια.
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Να ρωτήσω, γιατί δεν αφήνει την Logi να φτιάξει ένα σωστό τιμόνι για το 360? για τον πολυ απλο λογο οτι η MS ζηταει νταβατζιλικι στα περιφερειακα που φτιαχνει ο αλλος, γιαυτο τον λογο και οι USB θυρες του 360 δεχονται μονο συγκεκριμενα περιφερειακα, γιατι ειναι κλειδωμενες, οπως και ο δισκος του, ενω στο PS3 που εχει ανοιχτη αρχιτεκτονικη σε αυτα τα θεματα δεν τιθεται θεμα, φτιαχνει η logiteκ την τιμονιερα της και δουλευει αψογα και σε PC και σε PS3.
S2Katana Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 @p3tran, άδειασε pls τα πμ σου. @Udontneed2know, ευχαριστώ για την απάντηση. Και μία εγκυκλοπαιδική ερώτηση.Οι usb δεν μπορούν να ξεκλειδωθούν/αλλαχθούν με άλλες, ή είναι και θέμα μητρικής κτλ?
MiltoZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 για τον πολυ απλο λογο οτι η MS ζηταει νταβατζιλικι στα περιφερειακα που φτιαχνει ο αλλος, γιαυτο τον λογο και οι USB θυρες του 360 δεχονται μονο συγκεκριμενα περιφερειακα, γιατι ειναι κλειδωμενες, οπως και ο δισκος του, ενω στο PS3 που εχει ανοιχτη αρχιτεκτονικη σε αυτα τα θεματα δεν τιθεται θεμα, φτιαχνει η logiteκ την τιμονιερα της και δουλευει αψογα και σε PC και σε PS3. Κονσόλα παίρνεις δεν παίρνεις pc. Εκτός από την τιμονιέρα δηλαδή που λέμε, τι να τα κάνεις τα περιφεριακά? Εκτός αν εννοείς τον σκληρό, οπότε έχεις δίκιο γιατί στην περίπτωση σου με τα install στο ps3 θα σου χρειαστεί σύντομα ένας μεγαλύτερος αν δεν έχεις βάλει ήδη. Σίγουρα είναι υπέρ του ps3 που υποστηρίζει την g25 αλλά στην πράξη μιλάμε για δύο παιχνίδια που αξίζει να παίξεις με αυτήν στις δύο κονσόλες. Το forza2 και το gtp. Και φυσικά είναι απείρως καλύτερο το forza με την τιμονιέρα της MS από το demo του GT5 με την g25. Να δούμε όμως για το forza3 αν θα υποστηρίζει αυτό την g25 γιατί δεν το ξέρουμε αυτό ακόμα, και μην βιάζεστε να το θεωρείτε δεδομένο ότι δεν θα την υποστηρίζει.
vfragos Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Γιατί έχει ακουστεί τίποτα οτι μπορεί να την υποστηρίζει ;
MiltoZ Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Γιατί έχει ακουστεί τίποτα οτι μπορεί να την υποστηρίζει ; Ακούγονται κατά καιρούς διάφορα αλλά δεν μπορείς να βασιστείς σε αυτά, όπως για παράδειγμα κάτι φήμες για αγορά της logitech από την MS πριν από κάτι μήνες. Δεν το αποκλείω καθόλου όμως να την υποστηρίξει, γιατί έχουν πάρει το μήνυμα στην MS ότι είναι κρητίριο για πολύ κόσμο και κυρίως τους pc simάδες, και πιστεύω ότι τους συμφέρει.
Udontneed2know Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2008 Και μία εγκυκλοπαιδική ερώτηση.Οι usb δεν μπορούν να ξεκλειδωθούν/αλλαχθούν με άλλες, ή είναι και θέμα μητρικής κτλ? oχι βεβαια ειναι και θεμα μητρικης, αλλα κυριως και θεμα κλειδωματος απο το firmware. Κονσόλα παίρνεις δεν παίρνεις pc. Εκτός από την τιμονιέρα δηλαδή που λέμε, τι να τα κάνεις τα περιφεριακά? Εκτός αν εννοείς τον σκληρό, οπότε έχεις δίκιο γιατί στην περίπτωση σου με τα install στο ps3 θα σου χρειαστεί σύντομα ένας μεγαλύτερος αν δεν έχεις βάλει ήδη. οσα δεν φτανει η αλεπου τα κανει κρεμασταρια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις