Προς το περιεχόμενο

PS3 vs XBOX 360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εσεις με ποια τιμονιερα παιζετε στο xbox 360 το PGR; Με της Microsoft (αν λεγετε αυτο το πραγμα τιμονιερα!);

Πιστεύω να γνωρίζεις πως δεν έχουν όλοι 200 ευρώ να σκάσουν για τιμονιέρα, έ;

• Απαντ. 17,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Tα περιφερειακά δεν είναι κριτήριο console war...μην τρελαθούμε κιόλας.

Ειδικά η G25 δεν είναι και τόσο καλή με το GT5P, ακριβώς επειδή δεν έχουν ρυθμίσει σωστά το εν λόγω game.Πρέπει να είσαι χταπόδι για να μαζέψεις το αμάξι μετά από ένα τετ-α-κε.

Δημοσ.
Tα περιφερειακά δεν είναι κριτήριο console war...μην τρελαθούμε κιόλας.

Ειδικά η G25 δεν είναι και τόσο καλή με το GT5P, ακριβώς επειδή δεν έχουν ρυθμίσει σωστά το εν λόγω game.Πρέπει να είσαι χταπόδι για να μαζέψεις το αμάξι μετά από ένα τετ-α-κε.

Οδηγα καλά να μην σου κάνει τετακέ. :-D Όπως σε κάποιους κακεντρεχείς που λένε για την έλλειψη damage, τους λέω ότι άμα οδηγάεις καλά δεν τρακέρνεις, άρα το damage είναι για τους άσχετους :rolleyes: (κι΄όμως το έχω δει αυτό γραμμένο, δεν το βγάζω απ' το μυαλό μου)

p.s. Με το joypad δηλαδή μαζεύεται?

Δημοσ.

Ξέρεις φίλε Μίλτο, στην οδήγηση με γραμμές είναι εντάξει.

Οταν όμως βγάλεις τα βοηθήματα και πας να διασκεδάσεις λίγο, είναι σχεδόν αδύνατο να οδηγήσεις σωστά.Και το λέω αυτό ξέροντας πόσο κορυφαία τιμονιέρα είναι η G25, από racing sims του pc.

Με το sixaxis κάπως βελτιώνονται τα πράγματα, είναι πολύ πιο ''κοντή'' η κρεμαγιέρα, οπότε και στρίβει ακαριαία, χάνοντας βέβαια μεγάλο κομμάτι της ρυθμισιμότητάς του, πχ σε πολύ κλειστά Sάκια.

Δημοσ.

Οκ thanks, κατάλαβα. Δηλαδή μάλλον είναι περισσότερο θέμα της physics engine παρά θέμα ρύθμησης. Τι να σε κάνουμε όμως που έχεις καλομάθει με τα pc sims και είσαι απαιτητικός? :-)

Δημοσ.
Οκ thanks, κατάλαβα. Δηλαδή μάλλον είναι περισσότερο θέμα της physics engine παρά θέμα ρύθμησης. Τι να σε κάνουμε όμως που έχεις καλομάθει με τα pc sims και είσαι απαιτητικός? :-)

:-) :-) :-)

Eφόσον επέλεξαν ένα πιο νορμάλ επίπεδο physics από τα hardcore sims του pc(ανώτερο κατά πολύ βέβαια των παλιών GT), θα μπορούσαν να μας δώσουν τη δυνατότητα να παίξουμε λιγάκι με τα settings της τιμονιέρας.Υποτίθεται πως η Logitech συνεργάζεται πολύ κοντά με την Polyphony, οπότε θέλω κάτι καλύτερο από ρυθμίσεις-κονσέρβα.

Δημοσ.

Η τιμονιερα της Microsoft εχει 80Ε και δεν λεει τιποτα!!! Για αυτα που προσφερει η G25 τα χρηματα (200) ειναι πολυ καλα.Οσο για το συνδιασμο GT και G25 δεν εχεις ασχοληθει και αυτο φαινετε απο αυτα που λες. Εγω εχω λιωσει και μπορω να πω οτι ειναι ολα τα λεφτα. Απορω γιατι η Logitech βγαζει αλλες τιμονιεριες μετα απο αυτη... Και βεβαια ειναι κριτηριο τα περιφεριακα οταν το PS3 εχει περισσοτερες επιλογες και η Microsoft σε αναγκαζει να περνεις τα δικα της προιοντα (σκληρο δισκο Microsoft,τιμονι Microsoft,...).Αλλα παντα αυτη ηταν η Microsoft... τωρα την εμαθα νομιζεις;

Δημοσ.

Nαι φίλε μου, έχω χιλιάδες ώρες σε racing sims, αλλά το GT5P δεν το αδικώ!Γούστα είναι αυτά, πως να το κάνουμε.

Δεν είναι καλό με τιμονιέρα, τουλάχιστον χωρίς να μπορώ να το ρυθμίσω όπως εμένα με βολεύει.Με gamepad είναι καλύτερο.

Aνέβασέ ένα βιντεάκι σου με την G25 και το GT5P, χωρίς βοηθήματα κτλ με την F430 ή με την 599 GTB, να κινείσαι σε ανταγωνιστικούς ρυθμούς και εγώ θα σε παραδεχτώ.

Το παιχνίδι συνολικά είναι πάρα πολύ καλό, αλλά η G25 χαραμίζεται εκεί.Αποψή μου.

Δημοσ.

s2katana,

ειναι σαν να βαλεις τιμονι-κρεμαγιερα απο φερραρι στο γιουγκο και μετα να αναρωτιεσαι γιατι δεν φλικαρει ο γιουγκος οπως τα φερραρι....

;p

Δημοσ.

1) Βλεπω να σχολιαζεις μονο την G25 σε σχεση με το PS3 και οχι της Microsoft με το Xbox360.Δεν καταλαβαινεις εγω τι λεω. Θα στα κανω πιο λιανα. Στο PS3 εχεις δυνατοτητα να χρησιμοποιησεις την G25.Στο χβοχ της Microsoft και ΟΧΙ της Logitech (ΚΟΡΥΦΑΙΑ). Εσυ τι προτιμας;(ελπιζω να εγινα σαφης);

Δημοσ.

P3tran δωσε εσυ 80E και ΠΑΙΖΕ με την Microsoft και ασε την G25 για τα μηχανιματα που ειναι συμβατη.Ουτος η αλλως αλλη επιλογη δεν εχεις;Μηπως εχεις και επιλογή....

Δημοσ.

φιλε μου η ουσια ειναι οτι πολυ πιο ρεαλιστικα οδηγεις στο forza με το φτηνο τιμονακι της ms,

παρα με την καλυτερη τιμονιερα στον κοσμο στο gt.

Δημοσ.

Φαινετε οτι ουτε με χειριστηριο δεν εχεις παιξει το GT για λες οτι το forza ειναι πιο ρεαλιστικο.Τι σχεση εχει η ρεαλιστικοτητα,γραφικα,ηχος,ποιοτητα,αισθηση του GT με το forza και το PGR;;;;και δεν απαντησες.Επιλογη αλλη εχεις;εγω εχω και αλλες 2-3 επιλογες να διαλεξω.Αυτη ειναι η ουσια.Το οτι θεωρεις πιο ρεαλιστικο συνδυασμο forza microsoft τιμονι προσωπικο σου γουστο.

Δημοσ.
Φαινετε οτι ουτε με χειριστηριο δεν εχεις παιξει το GT για λες οτι το forza ειναι πιο ρεαλιστικο.Τι σχεση εχει η ρεαλιστικοτητα,γραφικα,ηχος,ποιοτητα,αισθηση του GT με το forza και το PGR;;;;και δεν απαντησες.Επιλογη αλλη εχεις;εγω εχω και αλλες 2-3 επιλογες να διαλεξω.Αυτη ειναι η ουσια.Το οτι θεωρεις πιο ρεαλιστικο συνδυασμο forza microsoft τιμονι προσωπικο σου γουστο.

υπαρχουν και αντικειμενικα κριτηρια φιλε μου, και στην τελικη το να μου λες οτι το gt με το sixaxis ειναι καλυτερη οδηγικη εμπειρια απο οτι το forza,

μονο ως ανεκδοτο μπορω να το εκλαβω.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...